Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Regl etkilemistir canim insallah biran once olursun ve rahatlarsirn
Ee ne guzel o zaman cocuklara guzel anilar kalir benim koca bazi gunler cocuga baktigi icin surekli yapar mecburen ama bazen kendi damak tadina gore yapiyor cocugu da alistirdi
Günaydınnn

cuma 69.5
Bugün 69.3
-200
Cok guzel canim
Oyyy gozlerim kanadi, sabah ayri aksam ayri

Üff iki gündür evde yumurta yok sabah ne yiyeceğimi şaşırıyorum köfte ya da kıyma kavurayım diyorum ben de şişkinlik yapıyor hemen artıya geçiyorum.yoğurt sabah sevmem öyle tok tutacak bir şey arıyorum kalırisi az yine biberlerle bişey mi yapsam acaba ince ince doğrayıp derin dondurucuya atmıştım kolaylık olsun diye galiba yine o tarz bişey yapacağım
Alışverişe gittiğimde mantar alacağım yumurtaya çok iyi alternatif bence

Sebebi bir önceki mesajın biliyorsun değil mi ?
biliyorum kendime geldim kesinlikle. bana ders oldu. eksi göremeyince kafamı duvarlara vurdum.
Baya artışın ama kilo değildir canım dikkat edersen gider bence

Tebrikler. Canim

3 bazlama büyüklüğünde mi velibah ne bilmiyom ama baya baya fazla
Akşam da ekmek var
çok fazlaydı pişmanım telafi edeceğim.

Sabah niye kahvaltı yapmadın canım ? İştahın mı yoktu mutluluktan mı? Çikolata mı cazip geldi ?
Canım yumurta peynir ve sebzeden tiksiniyorum sabahları yiyemiyorum bir de günde tek öğüne alışayım Ramazan da yaklaşıyor güzel olur
Tek öğün mü yapıyorsun ekürim? çok az geldi gözüme menünü çeşitlendir bence .
Öyle yapmaya çalışıyorum ama kahve içtiğim zaman yanına bir şeyler yeme hissi doğuyor bir de cezalıyım bu hafta 2.600 gr vermem lazım en az
Canım bu biraz daha hareketli 3 mill e karşılık geliyormuş sanırım da onun için sordum dk olarak az zaten farketmiyor da aslında
Kizlar gunaydinn ucundan da olsa 69 u gordum bu sabah -200 ile geldim yani 69.9
Günaydın seni böyle görmek mutlu etti böyle devam et motivasyonun gayet guzel ilerliyor su an icin sevindim tebrikler

Akşamı hafif atlatsaydın sabah gözüme batmazdı sanki canım Cuma’ya kadar halledersin inşallah
Kızlar kilom değişmemiş. Cuma’ya gayret edip 70lere ineceğim inşallah
İnşallah canım yine de sabit olman sevindirici
Ben de yumurta filan yiyemiyorum ya tam tersiyim ama bu hafta dikkat edelim eküricanım kıymayı köfteyi boşver sen marul sandviç yapabilirsin ekmek yerine marul kullanarak hindi füme ve peynir domates ile hem doyurucu hem lezzetli

7 Mart Pazar

11.30
1 haşlanmış yumurta
1 sucuklu yumurta
Çeyrek ıspanaklı gözleme
6 zeytin
1 dilim peynir
Yeşillik

17.00
2 kepçe yoğurt çorbası

su: 2 lt
Adım
Eki Görüntüle 2797480
Afiyet olsun canım karbonhidrat ağırlıklı olmuş sadece
Mantar çok severim
Selam kızlar 63.85 geldim cuma 64.80 di
Süper kaldı 1 buçuk kilo
Ramazan dedin de inşallah tutabilirim ya geçen yıl sahursuz tutmuştum ben de
Kıskanmadık ya
Kıskanmayın çünkü ben de sizi kıskanıyorum güneşli sıcacık

Yok kız kafası karışık havanın burda ne sıcak olduğu belli ne soğuk güneş de bi geliyo bi gidiyo

Sahursuz çok iyi verdim ben yiyince verilmiyor ya sanki ama sen tutacak mısın ki

Kızlar bu arada dün oğlum çekmecemi kurcalamış küpeleri çıkarıp her yere atmış tabi ben de nasibimi aldım üstüne basıp ayağıma saplandı hemen çıkardım ama ayağımın üstüne basmak da zorlanıyorum biraz spor yapmaya çalışacağım bakalım

tebrikler ekürim cumaya şahane geliyoruz di mi

süpersiniz kızlarrr
Insallah ekurim cumaya su iki haftanin acisini cikaralim
Selam kızlar 63.85 geldim cuma 64.80 di
Supersinn
Cok sag ol canimm gercekten motivasyon cok etkiliyor enerjim bile dusmustu hafta sonu

Gecmis olsin canim iyi ki agzina falan atmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…