- Konu Sahibi Handandandan
-
- #429.021
Regl etkilemistir canim insallah biran once olursun ve rahatlarsirnKızlar çok üzgünüm +1000 Gr çıktım 64.0 cumadan beri WC yok +regl şişkinliği+cuma kaçamağı=1 kg telafi edeceğim inşallah günlük aldığım kalori miktarı çok az 1000 in altında spor ve yürüyüşle yine ekside olurum diye düşünüyorum.dont panic
Ee ne guzel o zaman cocuklara guzel anilar kalir
Amin canım ins. Aynen uyuyamadimda zaten. Sabahtan evleri topaldim az önce supurdum ve Vileda yaptım. Kızı okula koydum geldim onu götürmeden atistirdim biseyler. Şimdi oturdum örgü orucem kafamı meşgul ediyim
Adam benim için değil he kızları için yaptı.
Onların evde hafta sonları yada pazar günleri tost yapılırmış ve kayinpederim yaparmış. Ve çok hoşuma giderdi dedi. Özel özel sucuğu aldı geldi ve yaptı. Babası 7 ay önce vefat etmişti çocukların aklında yer edecek hatıralar bırakmak gerek dedi. Ve gerçekten çocukların çok tuhafıma gitti çünkü adamın elinden hiçbir şey yemediler bu zamana kadar
Cok guzel canimGünaydınnn
cuma 69.5
Bugün 69.3
-200
Oyyy gozlerim kanadi, sabah ayri aksam ayriKahvaltım çok fazla oldu biliyorum. Kayınvalidem kahvaltıya çağırdı. Fazla kaçırdım pişmanım. Akşam da kuru fasulyeyi yiyemedim. Tost yaptım o da fazlaydı. Hafta sonu hiç iyi geçmedi yani
Kahvaltı saat 11:00
3 bazlama büyüklüğünde velibah ( Çerkez yemeği. patatesli yufka gibi bir şey)
Yarım haşlanmış yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
3 siyah zeytin
5 küçük parça örgü peyniri
1 ceviz
1 gün kurusu
Akşam yemeği 19:00
2 yk kuru fasulye
1 dilim beyaz ekmek
2 dilim kepek ekmekten kaşarlı tost
2 zeytin
Yarım domates
biliyorumSebebi bir önceki mesajın biliyorsun değil mi ?
çok fazlaydıBaya artışın ama kilo değildir canım dikkat edersen gider bence
Tebrikler. Canim
3 bazlama büyüklüğünde mivelibah ne bilmiyom ama baya baya fazla
Akşam da ekmek var
Regl etkilemistir canim insallah biran once olursun ve rahatlarsirn
Ee ne guzel o zaman cocuklara guzel anilar kalirbenim koca bazi gunler cocuga baktigi icin surekli yapar mecburen ama bazen kendi damak tadina gore yapiyor cocugu da alistirdi
Cok guzel canim
Oyyy gozlerim kanadi, sabah ayri aksam ayri
tebrikler ekürim cumaya şahane geliyoruz di miKizlar gunaydinnucundan da olsa 69 u gordum bu sabah -200 ile geldim yani 69.9
_100gr ile geldim bugün
süpersiniz kızlarrrGünaydınnn
cuma 69.5
Bugün 69.3
-200
Canım yumurta peynir ve sebzeden tiksiniyorum sabahları yiyemiyorum bir de günde tek öğüne alışayım Ramazan da yaklaşıyor güzel olurSabah niye kahvaltı yapmadın canım ? İştahın mı yoktu mutluluktan mı? Çikolata mı cazip geldi ?
Öyle yapmaya çalışıyorum ama kahve içtiğim zaman yanına bir şeyler yeme hissi doğuyorTek öğün mü yapıyorsun ekürim? çok az geldi gözüme menünü çeşitlendir bence .
Canım bu biraz daha hareketli 3 mill e karşılık geliyormuş sanırım da onun için sordum dk olarak az zaten farketmiyor da aslındaAfiyet olsun canim
Güzel menü afiyet olsun canim
Meyve oranları az olsada porsiyon olarak çok sanki. Lahmacuna ne desem. Bilemedim
Oo menü harika.
Sporda var
Güzel menü canım. Sporda var Leslie in dakikası 3 puan
Keşke 1 simit olaydı. Bacım kahbaltida şenlik varmış. Neyse daha haftanın başı cumaya kadar kaçamak yok liste var
Günaydın seni böyle görmek mutlu etti böyle devam et motivasyonun gayet guzel ilerliyor su an icin sevindimKizlar gunaydinnucundan da olsa 69 u gordum bu sabah -200 ile geldim yani 69.9
Akşamı hafif atlatsaydın sabah gözüme batmazdı sanki canım Cuma’ya kadar halledersin inşallahKahvaltım çok fazla oldu biliyorum. Kayınvalidem kahvaltıya çağırdı. Fazla kaçırdım pişmanım. Akşam da kuru fasulyeyi yiyemedim. Tost yaptım o da fazlaydı. Hafta sonu hiç iyi geçmedi yani
Kahvaltı saat 11:00
3 bazlama büyüklüğünde velibah ( Çerkez yemeği. patatesli yufka gibi bir şey)
Yarım haşlanmış yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
3 siyah zeytin
5 küçük parça örgü peyniri
1 ceviz
1 gün kurusu
Akşam yemeği 19:00
2 yk kuru fasulye
1 dilim beyaz ekmek
2 dilim kepek ekmekten kaşarlı tost
2 zeytin
Yarım domates
İnşallah canım yine de sabit olman sevindiriciKızlar kilom değişmemiş. Cuma’ya gayret edip 70lere ineceğim inşallah
Ben de yumurta filan yiyemiyorum ya tam tersiyim ama bu hafta dikkat edelim eküricanım kıymayı köfteyi boşver sen marul sandviç yapabilirsin ekmek yerine marul kullanarak hindi füme ve peynir domates ile hem doyurucu hem lezzetliÜff iki gündür evde yumurta yok sabah ne yiyeceğimi şaşırıyorum köfte ya da kıyma kavurayım diyorum ben de şişkinlik yapıyor hemen artıya geçiyorum.yoğurt sabah sevmem öyle tok tutacak bir şey arıyorum kalırisi az yine biberlerle bişey mi yapsam acaba ince ince doğrayıp derin dondurucuya atmıştım kolaylık olsun diye galiba yine o tarz bişey yapacağım
Alışverişe gittiğimde mantar alacağım yumurtaya çok iyi alternatif bence
Afiyet olsun canım karbonhidrat ağırlıklı olmuş sadece7 Mart Pazar
11.30
1 haşlanmış yumurta
1 sucuklu yumurta
Çeyrek ıspanaklı gözleme
6 zeytin
1 dilim peynir
Yeşillik
17.00
2 kepçe yoğurt çorbası
su: 2 lt
Adım
Eki Görüntüle 2797480
Mantar çok severimÜff iki gündür evde yumurta yok sabah ne yiyeceğimi şaşırıyorum köfte ya da kıyma kavurayım diyorum ben de şişkinlik yapıyor hemen artıya geçiyorum.yoğurt sabah sevmem öyle tok tutacak bir şey arıyorum kalırisi az yine biberlerle bişey mi yapsam acaba ince ince doğrayıp derin dondurucuya atmıştım kolaylık olsun diye galiba yine o tarz bişey yapacağım
Alışverişe gittiğimde mantar alacağım yumurtaya çok iyi alternatif bence
Süper kaldı 1 buçuk kiloSelam kızlar 63.85 geldim cuma 64.80 di
Ramazan dedin de inşallah tutabilirim ya geçen yıl sahursuz tutmuştum ben deCanım yumurta peynir ve sebzeden tiksiniyorum sabahları yiyemiyorum bir de günde tek öğüne alışayım Ramazan da yaklaşıyor güzel olur
Öyle yapmaya çalışıyorum ama kahve içtiğim zaman yanına bir şeyler yeme hissi doğuyorbir de cezalıyım bu hafta 2.600 gr vermem lazım en az
Canım bu biraz daha hareketli 3 mill e karşılık geliyormuş sanırım da onun için sordum dk olarak az zaten farketmiyor da aslında
Günaydın seni böyle görmek mutlu etti böyle devam et motivasyonun gayet guzel ilerliyor su an icin sevindimtebrikler
Kıskanmayın çünkü ben de sizi kıskanıyorum güneşli sıcacıkKıskanmadık ya
Vayyy nerdeyse 1 kilo harika tebrikler eküricanımSelam kızlar 63.85 geldim cuma 64.80 di
Yok kız kafası karışık havanın burda ne sıcak olduğu belli ne soğuk güneş de bi geliyo bi gidiyoAfiyet olsun canım karbonhidrat ağırlıklı olmuş sadece
Mantar çok severim
Süper kaldı 1 buçuk kilo
Ramazan dedin de inşallah tutabilirim ya geçen yıl sahursuz tutmuştum ben de
Kıskanmayın çünkü ben de sizi kıskanıyorum güneşli sıcacık
Insallah Cuma’ya kadar yollarım geri kalanıVayyy nerdeyse 1 kilo harika tebrikler eküricanım
Sahursuz çok iyi verdim ben yiyince verilmiyor ya sanki ama sen tutacak mısın kiAfiyet olsun canım karbonhidrat ağırlıklı olmuş sadece
Mantar çok severim
Süper kaldı 1 buçuk kilo
Ramazan dedin de inşallah tutabilirim ya geçen yıl sahursuz tutmuştum ben de
Kıskanmayın çünkü ben de sizi kıskanıyorum güneşli sıcacık
Insallah ekurim cumaya su iki haftanin acisini cikaralimtebrikler ekürim cumaya şahane geliyoruz di mi
süpersiniz kızlarrr
SupersinnSelam kızlar 63.85 geldim cuma 64.80 di
Cok sag ol canimmCanım yumurta peynir ve sebzeden tiksiniyorum sabahları yiyemiyorum bir de günde tek öğüne alışayım Ramazan da yaklaşıyor güzel olur
Öyle yapmaya çalışıyorum ama kahve içtiğim zaman yanına bir şeyler yeme hissi doğuyorbir de cezalıyım bu hafta 2.600 gr vermem lazım en az
Canım bu biraz daha hareketli 3 mill e karşılık geliyormuş sanırım da onun için sordum dk olarak az zaten farketmiyor da aslında
Günaydın seni böyle görmek mutlu etti böyle devam et motivasyonun gayet guzel ilerliyor su an icin sevindimtebrikler
Gecmis olsin canim iyi ki agzina falan atmadiKızlar bu arada dün oğlum çekmecemi kurcalamış küpeleri çıkarıp her yere atmış tabi ben de nasibimi aldım üstüne basıp ayağıma saplandı hemen çıkardım ama ayağımın üstüne basmak da zorlanıyorum biraz spor yapmaya çalışacağım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?