Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağol canımm

Insallah ekurim cumaya su iki haftanin acisini cikaralim

Supersinn

Cok sag ol canimm gercekten motivasyon cok etkiliyor enerjim bile dusmustu hafta sonu
ayyy hadi inşallah
ilaca başladım reglim de gelirse böylece şahane olacak bu hafta

İnsallah boylw bi şirket için bunca seyden sonra baska bolumde calısmalımıyım bılmıyorum acıkcası.. bugun 71 i gordum ya, hep 72-73 tü , gaza geldim, üzüntğ bana bole donuyo:)))

İnsallah boylw bi şirket için bunca seyden sonra baska bolumde calısmalımıyım bılmıyorum acıkcası.. bugun 71 i gordum ya, hep 72-73 tü , gaza geldim, üzüntğ bana bole donuyo:)))
Üzülme canım oluruna bırak başka bölüm derken yeteneğin Bilgin hangi bölümde ise o bölümde olman en doğrusu olur tabi ilgin dışında bir bölüme vermezler zannedersem

Merhaba Canlar, yoğun bir tempo başladı yine.

herkese güzel haftalar diliyorum. Henüz bir şey yemedim. Eve geçince kilo bildirimi yapacağım.
Niye bu kadar gecikti canım toplantın vs mi vardı ?
Ay benim topuğuma cam battı bi kere haftalarca zonkladı diyebilirim geçmiş olsun canım
Yine bir pazartesi klasiği 200 gram kadar artıyım
Yine mi pizzanın bedeli

7 Mart Pazar

11.30
1 haşlanmış yumurta
1 sucuklu yumurta
Çeyrek ıspanaklı gözleme
6 zeytin
1 dilim peynir
Yeşillik

17.00
2 kepçe yoğurt çorbası

su: 2 lt
Adım
Eki Görüntüle 2797480
Yoğurt çorbasin da da az da olsa un var . Sabahta gozleme var. Az gibi ama bilemedim afiyet olsun vanim
Selam kızlar 63.85 geldim cuma 64.80 di
Tebrikler.canim güzel eksi
Himm onu bilemiycem pınar bişey söyler belki
Geçmiş olsun canim ah bu cocuklar

Gecmis olsin canim iyi ki agzina falan atmadi
Çok şükür öyle huyu yok da çok zarar verici huyu var her şeyi kırıp döküp dağıtmak istiyor

Ay benim topuğuma cam battı bi kere haftalarca zonkladı diyebilirim geçmiş olsun canım

Yine mi pizzanın bedeli
Çok kötü hem de ya yüreğime işledi derler ya öyle
Yoğurt çorbasin da da az da olsa un var . Sabahta gozleme var. Az gibi ama bilemedim afiyet olsun vanim

Sağol canım benim

Çocuk yetiştirmek ne kadar zor Kızlar kızım bi yere gidip geldiğimizde burnumdan getiriyor gittiğimiz yerde sorun yok eve döndüğümüzde eve gelmek istemiyor eve girdiğimizde başlar saatlerce ağlar her şeye hırçınlaşır çok yoruyor beni bu durum haline üzülüyorum sürekli evde kimsemiz yok bi arkadaşım veya komşum çağırırsa öyle soğuk memleket açık havaya da çıkamıyoruz sabah annem ile konuşurken telefonu o almamış diye ağladı ben de telefonu kapattım sonra aradım annemi ne yaptın çocuğa diyor ? Öyle çok ağladım ki gurbet elde tek başımayım beni soran beni merak eden yok torunlarına gelince sevgi pıtırcığı o böyle görmüş sevgisini belli edemiyor diye kabullendim ama ne durumdayım bilmiyorlar bile çocukluktan alıştırmışlar kendi başımın çaresine bakmaya ne olur azıcık merak edilsem Kendimi yapayalnız bırakılmış küçük bir çocuk kadar savunmasız hissediyorum. Bazen diyorum ki bi çocukla baş edemiyorum ikinci çocuk neyime idi ? Destek olmayı yardım etmeyi geçtim merak edecek kimsem bile yok ki

Ah ne kuzum. Hamilelikten de kaynaklı duygusallasmissin bence senin.
Aileler için torunları bir yana diğer kişiler bir yana. Zamanında kendileri bize hiç kizmamis gibi şimdi torunlarına kizilmasina dayanamiyorlar. Mutlaka seni.merak ediyorlardı canım ama sormak akıllarına gelmiyordu yada dediğim gibi torunlar öncelik li .
Ama sen üzme kendini ağlama ya kıyamam.
Bide dışardan gelince benim küçük de çok huysuz oluyor canım. Sebebsiz ağlamalar her şeye kizmalar falan. Düzelir ins diye bekliyorum bende

Kuzum benim şu an yaşadığın üzüntü ve hassasiyetin %80 i hormonlardan biliyorsun değil mi ?Normalde çoktan kabullendiğin hatta içselleltirdiğin meseleler bile şu an sana son derece incitici gelebilir.Haklısın büyüklerimiz sevgi gösterme konusunda bizim gibi değiller.onlarda annelerinden öyle görmüşler.ben de yıllardır yalnızım şu an annem ve babamla yaşıyorum ama çocuk yetiştirme konusunda yine yalnız hissediyorum.ben kızdığımda siper oldukları için çocuk cesaretleniyor.Ama onlar da öyle seviyor kıyamıyor.üzülme sen minnoşummmm

sağol canım

ahhh benim canımmm
duygusallığın hat safhada anlıyorum seni hem de çok iyi, annen baban seni sevmediğinden değil tabii ki de, ama şimdi ortada küçücük bir çocuk var zamanında sana gösteremedikleri sevgiyi onunla gidermeye çalışıyorlar bu yüzden de zaman zaman aşırıya kaçıyorlar işte
benim babam kendi itiraf etti kızım sizi sevemedim ki zamanında işimden gücümden geçim derdinden şimdi tadıyorum dedi çocuk sevgisini
ve bak ben 36 yaşındayım 30 sene duymadığım azarı büyük kızımla beraber neredeyse her gün işitir oldum
bi de sen büyüksün yaa annesin ya nedense senin kendi başının çaresine bakabileceğine inanıyorlar genel kanı bu gördüğüm kadarıyla daha geçen hafta hüngür hüngür aynı sebeptne ben ağladım annem niye bi kere olsun sen nasılsın diye sormuyor diye duygusal bi anımda koptu geldi işte :)
dışarıdan gelince ağlamalar her yaşta her çocuk da var inan
benim büyük kızım eve gelen misafirleri uğurlarken küçük kızım da parktan eve dönerken kıyameti kopartır vallahi artık duymazdan geliyorum çünkü o konuda yapabileceğim bişe yok
senin duygu halin dalgalı şu sıra sana ağır gelmesi normal ama herşey yolunda inan bana, evet zor mu zor insan yetiştiriyoruz ama herşeye rağmen çok daha şahane bişe

Su an seni çok iyi anlıyorum canım eşin yanında ise en büyük destekçin o dur benim yanımda şu an eşim bile yok kardeşim yanımda ama sadece varlığı var hiç ilgilenmez bizle odası ayrı ne iş yapabiliyorum ne bişey 5 dk çocuğa bile bakmaz çocuğum da aksi gibi çok hareketli her şeyi dağıtır döker ben bir yeri toplarken arkadan diğer tarafı dağıtır çok yoruluyorum tek başıma ben de ama sabır işte bugünler de geçecek Allah’ın izniyle elbet kıymetimiz de bilinir ya üzülme

Akşamdan beri içimde anlamsız bir sıkıntı var .
Daraliyorum. Oturduğum dan kalktığımdan bişey anlamadım. Hiçbir şey yok aslında .
Uykumda gelmedi yatsam yatakta dönüp durcam.
Canimm bende de ara ara oluyor sende de anladigim kadarıyla ara ara oluyor. Sen böyle deyince aa ben diyorum regl zamanin yakın mi ne zaman olacaksin. Benim genelde öncesinde başlıyor.
Kizlar gunaydinn ucundan da olsa 69 u gordum bu sabah -200 ile geldim yani 69.9
Harikasinnn canimmm tebriklerrr

Zehroşum yardımımız dokunmasa da inan aklımdasin merak ediyorum. Keşke yakın olsak biz de yardımcı olabilsek. Ailenin yerini tabiki tutamam ama yurekten merak ediyorum seni
Durum çoğu kişide ayni. Daha az önce bizimkilerle msjlasirken yazdim. Hiç bir şeye yetişemiyorum beynim o kadar yorgun ki.
Güçlü olmak zorundayiz. yasamadigimiz duyguları çocuklarımıza yaşatalım ders çıkaralım başka da elden bir şey gelmez. Senin uzuldugun durumu çoğu kez yaşadım çoğu kez üzüldüm ama

7 Mart Pazar
10.30
Sucuklu kaşarlı tost 2 tane ( 4 tam buğday ekmeği ile )

15.00
Sade kahve

19.00
1 kase mercimek çorba
Bol salata
Su 2 litre

Spor yok bugün
Afiyet olsun canım benim ❤
Supersin canim

Evet ya ben de oyleyim hep ayni yapamiyorum

Sabah tostlar fazla olmus canim, keske 2. Tost yerine yumurta falan tercih etseydin

Oluyor arada oyle canim bol bol dua oku gecer elbet

Kizlar gunaydinn ucundan da olsa 69 u gordum bu sabah -200 ile geldim yani 69.9
Nasıl güzel bir duygudur o Allahım darısı başıma olsun inşallahhhh
_100gr ile geldim bugün
Eküricanların en çalışkanı tebrikler
Karlı bir Erzurum sabahından herkese günaydın
Eki Görüntüle 2797438
görüntüsü bile üşüttü
gider o kalmaz bizde, kalamazzz
Günaydınnn

cuma 69.5
Bugün 69.3
-200

Geçmiş olsun canım

Yine mi pizzanın bedeli
canım liselilerin sınavı var bu hafta, kızım 9. sınıf okulu ters bir yerde onu okuluna götürdüm, oralarda bekledim sınavı bitsin diye sadece elma yedim şu saate kadar. Şimdi kalkıp kendime bir şeyler hazırlayacağım. Bu hafta böyle karışık geçecek biraz
Halledersin cumaya kadar canim

Ooo hadi insallah

Canimm bende de ara ara oluyor sende de anladigim kadarıyla ara ara oluyor. Sen böyle deyince aa ben diyorum regl zamanin yakın mi ne zaman olacaksin. Benim genelde öncesinde başlıyor.
Daha var canım 20 si civarı 1 iki gün öncesi sonrası olabilir. Gerçi çokta yokmuş
Olabilir belkide dur bide ben takip ediyim regle mi bağlı.
Su an iyiyim ama bir saat sonrasının garantisi yok

Kütüphaneye gittim geldim bı. Ordan sağlık ocağına uğradım minigim 2 yaş 4 aylık ama kelime dağarcığı 6 yada 7 anca. Getir bı bakalım dil bağı falan varmı dediler. Olmadı pedegog a yönlendiririz dediler. Su anda 2 kelimelik basit cümleler kurması gerek bende farkındayım . Yarın sabah tekrar minnosla gidecez erkenden gel tenhayken dedi ebe. İns bı sıkıntısı yoktur.

Şimdi yemem telaşı var . Ama ben kizi okuldan alıp gelince yemiştim aç değilim yemem akşama.
Sizin menülerde neler var bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…