- 31 Ekim 2013
- 21.742
- 73.144
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #429.041
sağol canımmAfiyet olsun canım karbonhidrat ağırlıklı olmuş sadece
Mantar çok severim
Süper kaldı 1 buçuk kilo
Ramazan dedin de inşallah tutabilirim ya geçen yıl sahursuz tutmuştum ben de
Kıskanmayın çünkü ben de sizi kıskanıyorum güneşli sıcacık
ayyy hadi inşallahInsallah ekurim cumaya su iki haftanin acisini cikaralim
Supersinn
Cok sag ol canimmgercekten motivasyon cok etkiliyor enerjim bile dusmustu hafta sonu
İnsallah boylw bi şirket için bunca seyden sonra baska bolumde calısmalımıyım bılmıyorum acıkcası.. bugun 71 i gordum ya, hep 72-73 tü , gaza geldim, üzüntğ bana bole donuyo:)))Hadi hayırlısı inşallah canım
Ah çok sevdiğim bir arkadaşımın da malesef panik atağı var çok etkileniyor bu durumu yaşadığında
Sabah ekmek çok kek nerden çıktı
9 haftalık canım 2 aylık sayılır
Afiyet olsun canım kurabiyeyi görmezden mi gelsemyoksa merdane mi sallasam
Sen de iyi ki varsın canım simitten sonrası gelmediği için sevindim 100 ipten 150 ipe çıktı cezan
Çok iyi
Üzülme canım oluruna bırak başka bölüm derken yeteneğin Bilgin hangi bölümde ise o bölümde olman en doğrusu olur tabi ilgin dışında bir bölüme vermezler zannedersemİnsallah boylw bi şirket için bunca seyden sonra baska bolumde calısmalımıyım bılmıyorum acıkcası.. bugun 71 i gordum ya, hep 72-73 tü , gaza geldim, üzüntğ bana bole donuyo:)))
Niye bu kadar gecikti canım toplantın vs mi vardı ?Merhaba Canlar, yoğun bir tempo başladı yine.
herkese güzel haftalar diliyorum. Henüz bir şey yemedim. Eve geçince kilo bildirimi yapacağım.
Ay benim topuğuma cam battı bi kere haftalarca zonkladı diyebilirim geçmiş olsun canımKızlar bu arada dün oğlum çekmecemi kurcalamış küpeleri çıkarıp her yere atmış tabi ben de nasibimi aldım üstüne basıp ayağıma saplandı hemen çıkardım ama ayağımın üstüne basmak da zorlanıyorum biraz spor yapmaya çalışacağım bakalım
Yine miYine bir pazartesi klasiği 200 gram kadar artıyım
Yoğurt çorbasin da da az da olsa un var . Sabahta gozleme var. Az gibi ama bilemedim afiyet olsun vanim7 Mart Pazar
11.30
1 haşlanmış yumurta
1 sucuklu yumurta
Çeyrek ıspanaklı gözleme
6 zeytin
1 dilim peynir
Yeşillik
17.00
2 kepçe yoğurt çorbası
su: 2 lt
Adım
Eki Görüntüle 2797480
Tebrikler.canim güzel eksiSelam kızlar 63.85 geldim cuma 64.80 di
Himm onu bilemiycem pınar bişey söyler belkiCanım yumurta peynir ve sebzeden tiksiniyorum sabahları yiyemiyorum bir de günde tek öğüne alışayım Ramazan da yaklaşıyor güzel olur
Öyle yapmaya çalışıyorum ama kahve içtiğim zaman yanına bir şeyler yeme hissi doğuyorbir de cezalıyım bu hafta 2.600 gr vermem lazım en az
Canım bu biraz daha hareketli 3 mill e karşılık geliyormuş sanırım da onun için sordum dk olarak az zaten farketmiyor da aslında
Günaydın seni böyle görmek mutlu etti böyle devam et motivasyonun gayet guzel ilerliyor su an icin sevindimtebrikler
Geçmiş olsun canim ah bu cocuklarKızlar bu arada dün oğlum çekmecemi kurcalamış küpeleri çıkarıp her yere atmış tabi ben de nasibimi aldım üstüne basıp ayağıma saplandı hemen çıkardım ama ayağımın üstüne basmak da zorlanıyorum biraz spor yapmaya çalışacağım bakalım
Çok şükür öyle huyu yok da çok zarar verici huyu var her şeyi kırıp döküp dağıtmak istiyorGecmis olsin canim iyi ki agzina falan atmadi
Çok kötü hem de ya yüreğime işledi derler ya öyleNiye bu kadar gecikti canım toplantın vs mi vardı ?
Ay benim topuğuma cam battı bi kere haftalarca zonkladı diyebilirim geçmiş olsun canım
Yine mipizzanın bedeli
Sağol canım benimYoğurt çorbasin da da az da olsa un var . Sabahta gozleme var. Az gibi ama bilemedim afiyet olsun vanim
Tebrikler.canim güzel eksi
Himm onu bilemiycem pınar bişey söyler belki
Geçmiş olsun canim ah bu cocuklar
Ah ne kuzum. Hamilelikten de kaynaklı duygusallasmissin bence senin.Çocuk yetiştirmek ne kadar zor Kızlar kızım bi yere gidip geldiğimizde burnumdan getiriyor gittiğimiz yerde sorun yok eve döndüğümüzde eve gelmek istemiyor eve girdiğimizde başlar saatlerce ağlar her şeye hırçınlaşır çok yoruyor beni bu durum haline üzülüyorum sürekli evde kimsemiz yok bi arkadaşım veya komşum çağırırsa öyle soğuk memleket açık havaya da çıkamıyoruz sabah annem ile konuşurken telefonu o almamış diye ağladı ben de telefonu kapattım sonra aradım annemi ne yaptın çocuğa diyor ? Öyle çok ağladım ki gurbet elde tek başımayım beni soran beni merak eden yok torunlarına gelince sevgi pıtırcığı o böyle görmüş sevgisini belli edemiyor diye kabullendim ama ne durumdayım bilmiyorlar bile çocukluktan alıştırmışlar kendi başımın çaresine bakmaya ne olur azıcık merak edilsem Kendimi yapayalnız bırakılmış küçük bir çocuk kadar savunmasız hissediyorum. Bazen diyorum ki bi çocukla baş edemiyorum ikinci çocuk neyime idi ? Destek olmayı yardım etmeyi geçtim merak edecek kimsem bile yok ki
Kuzum benim şu an yaşadığın üzüntü ve hassasiyetin %80 i hormonlardan biliyorsun değil mi ?Normalde çoktan kabullendiğin hatta içselleltirdiğin meseleler bile şu an sana son derece incitici gelebilir.Haklısın büyüklerimiz sevgi gösterme konusunda bizim gibi değiller.onlarda annelerinden öyle görmüşler.ben de yıllardır yalnızım şu an annem ve babamla yaşıyorum ama çocuk yetiştirme konusunda yine yalnız hissediyorum.ben kızdığımda siper oldukları için çocuk cesaretleniyor.Ama onlar da öyle seviyor kıyamıyor.üzülme sen minnoşummmmÇocuk yetiştirmek ne kadar zor Kızlar kızım bi yere gidip geldiğimizde burnumdan getiriyor gittiğimiz yerde sorun yok eve döndüğümüzde eve gelmek istemiyor eve girdiğimizde başlar saatlerce ağlar her şeye hırçınlaşır çok yoruyor beni bu durum haline üzülüyorum sürekli evde kimsemiz yok bi arkadaşım veya komşum çağırırsa öyle soğuk memleket açık havaya da çıkamıyoruz sabah annem ile konuşurken telefonu o almamış diye ağladı ben de telefonu kapattım sonra aradım annemi ne yaptın çocuğa diyor ? Öyle çok ağladım ki gurbet elde tek başımayım beni soran beni merak eden yok torunlarına gelince sevgi pıtırcığı o böyle görmüş sevgisini belli edemiyor diye kabullendim ama ne durumdayım bilmiyorlar bile çocukluktan alıştırmışlar kendi başımın çaresine bakmaya ne olur azıcık merak edilsem Kendimi yapayalnız bırakılmış küçük bir çocuk kadar savunmasız hissediyorum. Bazen diyorum ki bi çocukla baş edemiyorum ikinci çocuk neyime idi ? Destek olmayı yardım etmeyi geçtim merak edecek kimsem bile yok ki
sağol canımYoğurt çorbasin da da az da olsa un var . Sabahta gozleme var. Az gibi ama bilemedim afiyet olsun vanim
Tebrikler.canim güzel eksi
Himm onu bilemiycem pınar bişey söyler belki
Geçmiş olsun canim ah bu cocuklar
ahhh benim canımmmÇocuk yetiştirmek ne kadar zor Kızlar kızım bi yere gidip geldiğimizde burnumdan getiriyor gittiğimiz yerde sorun yok eve döndüğümüzde eve gelmek istemiyor eve girdiğimizde başlar saatlerce ağlar her şeye hırçınlaşır çok yoruyor beni bu durum haline üzülüyorum sürekli evde kimsemiz yok bi arkadaşım veya komşum çağırırsa öyle soğuk memleket açık havaya da çıkamıyoruz sabah annem ile konuşurken telefonu o almamış diye ağladı ben de telefonu kapattım sonra aradım annemi ne yaptın çocuğa diyor ? Öyle çok ağladım ki gurbet elde tek başımayım beni soran beni merak eden yok torunlarına gelince sevgi pıtırcığı o böyle görmüş sevgisini belli edemiyor diye kabullendim ama ne durumdayım bilmiyorlar bile çocukluktan alıştırmışlar kendi başımın çaresine bakmaya ne olur azıcık merak edilsem Kendimi yapayalnız bırakılmış küçük bir çocuk kadar savunmasız hissediyorum. Bazen diyorum ki bi çocukla baş edemiyorum ikinci çocuk neyime idi ? Destek olmayı yardım etmeyi geçtim merak edecek kimsem bile yok ki
Su an seni çok iyi anlıyorum canım eşin yanında ise en büyük destekçin o dur benim yanımda şu an eşim bile yok kardeşim yanımda ama sadece varlığı var hiç ilgilenmez bizle odası ayrı ne iş yapabiliyorum ne bişey 5 dk çocuğa bile bakmaz çocuğum da aksi gibi çok hareketli her şeyi dağıtır döker ben bir yeri toplarken arkadan diğer tarafı dağıtır çok yoruluyorum tek başıma ben de ama sabır işte bugünler de geçecek Allah’ın izniyle elbet kıymetimiz de bilinir ya üzülmeÇocuk yetiştirmek ne kadar zor Kızlar kızım bi yere gidip geldiğimizde burnumdan getiriyor gittiğimiz yerde sorun yok eve döndüğümüzde eve gelmek istemiyor eve girdiğimizde başlar saatlerce ağlar her şeye hırçınlaşır çok yoruyor beni bu durum haline üzülüyorum sürekli evde kimsemiz yok bi arkadaşım veya komşum çağırırsa öyle soğuk memleket açık havaya da çıkamıyoruz sabah annem ile konuşurken telefonu o almamış diye ağladı ben de telefonu kapattım sonra aradım annemi ne yaptın çocuğa diyor ? Öyle çok ağladım ki gurbet elde tek başımayım beni soran beni merak eden yok torunlarına gelince sevgi pıtırcığı o böyle görmüş sevgisini belli edemiyor diye kabullendim ama ne durumdayım bilmiyorlar bile çocukluktan alıştırmışlar kendi başımın çaresine bakmaya ne olur azıcık merak edilsem Kendimi yapayalnız bırakılmış küçük bir çocuk kadar savunmasız hissediyorum. Bazen diyorum ki bi çocukla baş edemiyorum ikinci çocuk neyime idi ? Destek olmayı yardım etmeyi geçtim merak edecek kimsem bile yok ki
Canimm bende de ara ara oluyor sende de anladigim kadarıyla ara ara oluyor. Sen böyle deyince aa ben diyorumAkşamdan beri içimde anlamsız bir sıkıntı var .
Daraliyorum. Oturduğum dan kalktığımdan bişey anlamadım. Hiçbir şey yok aslında .
Uykumda gelmedi yatsam yatakta dönüp durcam.
Harikasinnn canimmm tebriklerrrKizlar gunaydinnucundan da olsa 69 u gordum bu sabah -200 ile geldim yani 69.9
Halledersin cumaya kadar canimYine bir pazartesi klasiği 200 gram kadar artıyım
Ooo hadi insallahsağol canımm
ayyy hadi inşallah
ilaca başladım reglim de gelirse böylece şahane olacak bu hafta
Zehroşum yardımımız dokunmasa da inan aklımdasin merak ediyorum. Keşke yakın olsak biz de yardımcı olabilsek. Ailenin yerini tabiki tutamam ama yurekten merak ediyorum seniÇocuk yetiştirmek ne kadar zor Kızlar kızım bi yere gidip geldiğimizde burnumdan getiriyor gittiğimiz yerde sorun yok eve döndüğümüzde eve gelmek istemiyor eve girdiğimizde başlar saatlerce ağlar her şeye hırçınlaşır çok yoruyor beni bu durum haline üzülüyorum sürekli evde kimsemiz yok bi arkadaşım veya komşum çağırırsa öyle soğuk memleket açık havaya da çıkamıyoruz sabah annem ile konuşurken telefonu o almamış diye ağladı ben de telefonu kapattım sonra aradım annemi ne yaptın çocuğa diyor ? Öyle çok ağladım ki gurbet elde tek başımayım beni soran beni merak eden yok torunlarına gelince sevgi pıtırcığı o böyle görmüş sevgisini belli edemiyor diye kabullendim ama ne durumdayım bilmiyorlar bile çocukluktan alıştırmışlar kendi başımın çaresine bakmaya ne olur azıcık merak edilsem Kendimi yapayalnız bırakılmış küçük bir çocuk kadar savunmasız hissediyorum. Bazen diyorum ki bi çocukla baş edemiyorum ikinci çocuk neyime idi ? Destek olmayı yardım etmeyi geçtim merak edecek kimsem bile yok ki
Afiyet olsun canım benim ❤7 Mart Pazar
10.30
Sucuklu kaşarlı tost 2 tane ( 4 tam buğday ekmeği ile )
15.00
Sade kahve
19.00
1 kase mercimek çorba
Bol salata
Su 2 litre
Spor yok bugün
Supersin canim
Evet ya ben de oyleyim hep ayni yapamiyorum
Sabah tostlar fazla olmus canim, keske 2. Tost yerine yumurta falan tercih etseydin
Oluyor arada oyle canim bol bol dua oku gecer elbet
Nasıl güzel bir duygudur oKizlar gunaydinnucundan da olsa 69 u gordum bu sabah -200 ile geldim yani 69.9
Eküricanların en çalışkanı tebrikler_100gr ile geldim bugün
görüntüsü bile üşüttüKarlı bir Erzurum sabahından herkese günaydın
Eki Görüntüle 2797438
gider o kalmaz bizde, kalamazzzKızlar çok üzgünüm +1000 Gr çıktım 64.0 cumadan beri WC yok +regl şişkinliği+cuma kaçamağı=1 kg telafi edeceğim inşallah günlük aldığım kalori miktarı çok az 1000 in altında spor ve yürüyüşle yine ekside olurum diye düşünüyorum.dont panic
Günaydınnn
cuma 69.5
Bugün 69.3
-200
Geçmiş olsun canımKızlar bu arada dün oğlum çekmecemi kurcalamış küpeleri çıkarıp her yere atmış tabi ben de nasibimi aldım üstüne basıp ayağıma saplandı hemen çıkardım ama ayağımın üstüne basmak da zorlanıyorum biraz spor yapmaya çalışacağım bakalım
canım liselilerin sınavı var bu hafta, kızım 9. sınıf okulu ters bir yerde onu okuluna götürdüm, oralarda bekledim sınavı bitsin diye sadece elma yedim şu saate kadar. Şimdi kalkıp kendime bir şeyler hazırlayacağım. Bu hafta böyle karışık geçecek birazNiye bu kadar gecikti canım toplantın vs mi vardı ?
Ay benim topuğuma cam battı bi kere haftalarca zonkladı diyebilirim geçmiş olsun canım
Yine mipizzanın bedeli
Halledersin cumaya kadar canim
Ooo hadi insallah
Daha var canım 20 si civarı 1 iki gün öncesi sonrası olabilir. Gerçi çokta yokmuşCanimm bende de ara ara oluyor sende de anladigim kadarıyla ara ara oluyor. Sen böyle deyince aa ben diyorumregl zamanin yakın mi ne zaman olacaksin. Benim genelde öncesinde başlıyor.
Ne kadar geciktiki canım.kızlar ben hala daha regl olacağım ilaç da başladım 3-4 gündür ama hala tık yok, ilacı 10 gün kullan dedi eczacı ama daha erken olabileceğim bi yol yok mu yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?