• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende de basen problemı var ,kilo verdıkce tabıkı onlar da gıdıyı , ben hıc gıtmıcek sanıodum bi donem ama sonra 55 kılo oldhumda onlarda gıttı ve cok fıt ve orantılıydım.ama kilo aldaksam ılk ordan alıyorum. Bacakları yana dogru kaldır ındır hareketi yap o baya işe yarıyor
Evet ya bi ara yapıyordum o hareketleri ama ne bileyim puan hesaplayacağım seyler yapim diye düşündüm hep yani kolay hesaplanan
Listede ve listeye girecek olanlara mecburi elbette canım

Çok sevindim canım oluruna bırak kafanı toparla böyle daha mantıklı bir karar verirsin böylece 6ları görecek olman da ayrı güzel 😍

Canım bunu kendine sürekli tekrarla daha önce yaptım yine yapabilirim ki şimdi verilecek fazla kilon bile yok en fazla Ramazan bayramında mezunsun kendini bi Ramazan’a kadar sıksan Ramazan’da hele tek öğün yapacaksan su gibi akıp gidecek ip atlayamıyorsan Zumba yap Zumba yapamıyorsan dans et yeter ki hareket olsun

Şükür canım bulantım oluyor sabahlar onun dışında pek bir şey hissetmiyorum bulantım olmadığında yoksa hamile değil miyim moduna giriyorum 😅
Gidecek inşallah Ramazan bana iyi gelecek diye umuyorum
Canim tamamen motivasyon eksikligindn kaynaklaniyor, daha once verdin yine verirsin verilmeyecek birsey degil...menulerin de kotu degil ve isteyince cok guzel veriyorsun sadece daha adaptenolman gerekli, sabret ve hergun biraz daha cabala vaz gecme dedign gibi birakinca daha kotu olacak gittikce kilo alacaksin ve vermesi zorlasacak, cocugun kac yasinda, kardesin senin yanindaydi di mi belki cocuk onunla oynarken falan ip atlarsin ya da cocuk uyurken
2 yaşında oğlum ama çok zor bir çocuk hep zarar verecek seyler yapıyor yani ver dağıtayım ver kırayım diyor hep ben bi işle uğraşırken o arkamdan başka bir iş çıkarıyor bana kardeşim desen o da hiç ilgilenmez çocukla sanki o da bir çocuk çok tembel bi işi yüz kere söylersem belki yapar odasının kapısını kilitler gece gündüz oyun oynar telefonda yani ben tek başıma hem ev işi hem çocukla uğraşıyorum
Kızlar valla ben acayip motiveyim çok az yiyorum ve hareket (size göre az olsa da) yapıyorum.Zaten yavaş kilo veren bir bünyem vardı yıllardır metabolizmam yavaş sorunları yazıyorum sık sık ama gram gram gitse de öyle mutluyum ki anlatamam . öyle canım da çok çekmiyor artık .eskiden mutsuz girerdim yatağa şimdi onu da hissetmiyorum.Kendimize yapacağımız en güzel iyilklerden birini yapıyoruz .hadi bakalım yılmak yok .Sağlıklı güzel bir görünümümüz olacak ve artık kilo denen şey zihnimizde bizi meşgul etmeyecek.Belki zehir olan alışverişler daha eğlenceli zevkli hale gelecek.şeker,insülin direnci, kolestrol gibi sorunlar yok olacak.cildimiz bile tazelenecek gençlelecek.Hepsinizi biz başaracağız 💪💪💪
Motivenden alıyorum o zaman bir parçacık eküricanım 😍
11.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30 2 suda beklemis kayisi
2 haslnms yumrta, 1 dlm peynr,5 zeytin,domates,maydanoz,1 tk kaymk bal,1 dlm ekmek

16.00 sade kahve
18.30 az zeytnyag ile firin kabak
Yogurt

Su:3.5 lt olur

Sabah 09:00

1 su bardağı tarçınlı su

Kahvaltı saat 10:00

1 dilim kekikli ekmek

Öğle yemeği 12:30

1 kase yayla çorbası

4 yk zeytinyağlı pırasa

1 su bardağı ayran

Akşam yemeği 18:00

1 tabak fırında kabak

2 yk yoğurt

Ara öğün 19:00

2 ceviz

2,5 litre su

İyi Akşamlar Canlar
❤️
11 Mart Menü Bildirimi

09.00 2 bardak limonlu su

12.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, bol maydanoz, 2 gün kurusu kayısı

15.00 1 elma

17.15 6 yk kabak yemeği ( pirinçsiz ), 4 yk yoğurt , 1 hurma

3 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
Menüler genel olarak güzel kızlar afiyet olsun ☺️

Hasta değilsin değil mi canım ?
Yok canım değilim.
Küçüğü hastaneye götürüyorum iki gündür baya yoruldum.
Çocuk bolumj baktı psikiyatri ve norolojiye yönlendirdi.
Bugünde oralara gittim öğleden sonra tekrar git tahlil sonucuna derken baya yoruldum.
Ben konuşur geç konusabilir gibi konuşup gonderirler diye düşünmüştüm. Psikiyatri gelişim geriliği varmı diye test istedi artı işitme testi inceliyorlar yani. Onlar inceledikce ve ben acaba ciddi bir şey varmı diye tedirgin oluyorum falan.
Bendaha çok kendimize buluyordum kabahati her işaretini istediği birşey gibi yorumlayıp eline verdiğimiz için. Bunu da söyledim hatta bu da etken ama biz yinede bakalim dediler.

YAni böyle canim uzun oldu biraz

Geçmiş olsun canim adet kaynaklık bacak ağrıların benimde öyle oluyor

Hayırlısı ve kuzum. Belkide evde kalman biraz dinlenmen kizlarinda ilgilenmen gerekiyordur. Vardır rabbimin bir.bildigi.
şimdi sen. Bu konuya uzuluyorsun işyerinde herşey dokunuyor üzülüyorsun demekki. ins herşey yoluna girer canim

Ah canım ins yoktur birşey. Nasılsınız evde kimsede bir belirti falan varmı. Sen nasıl oldun

Ay gerçekten çok zor yaa. Erkekler de sanki bilmiyorlar zorla. Soyletiyorlar yani☺️

Yazamadım bir türlü. Nasıl oldu oğlun canım. Bende ıhlamur nane limon kekik yapıyorum genelde . Yolculuk nasıl geçti rahatmiydi canim

Ayy oda ne kötü oluyor.bizim eski evdede olmuştu işi gücü kırığı molozu. Ne yaptınız tamirci gelip baktimi

Ayy kötü olmuş. Sonraki attığın listeyi de gördüm o ne öyle. Benim kızın haftada 1 ders görsel sanatlar var ders dışında ona bile girmek istemiyor zaten anlatarak bişey anlamıyorum diyor.
Allah kolaylık versin canımm

Çok değişik bir ders programı . Gerçekten okula da gittiklerinj düşünürsek yazık cocuklara e öğretmenler zaten çalışıp geliyorlar

Oh ohhh yandan yandann :KK71: :KK71:
Boşver kız her dağınıklık böyle olsunn
Derslere girmek istemiyor artık.sorma mahvettiler ders programını.

11 Şubat menüm

Kahvaltı:10.00
1 yumurta
1dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay

Akşam:16.00
2 kabağı dilimledim fırında yağsız pişirdim
Üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yedim
.1kase çoban salata

Su:2 litre
Spor:40 dk zumba
160 puan
U UcanSupurge Pnrrr-12 Pnrrr-12
Suyun az canım bi kabak daha tüm takım anlaşmış gibi

Yok canım değilim.
Bugünde oralara gittim öğleden sonra tekrar git tahlil sonucuna derken baya yoruldum.
Ben konuşur geç konusabilir gibi konuşup gonderirler diye düşünmüştüm. Psikiyatri gelişim geriliği varmı diye test istedi artı işitme testi inceliyorlar yani. Onlar inceledikce ve ben acaba ciddi bir şey varmı diye tedirgin oluyorum falan.
Bendaha çok kendimize buluyordum kabahati her işaretini istediği birşey gibi yorumlayıp eline verdiğimiz için. Bunu da söyledim hatta bu da etken ama biz yinede bakalim dediler.

İnceleyip karar verecekleri için testler yapılıyor canım.terslik olduğu anlamına gelmez.Soyledigin neden bana mantıklı geliyor.Bence tüm testler temiz çıkacak gönlünü ferah tut canım 😘

11.03.21
10.30
1 haslanmis 🥚
Biraz maydanoz 🌿

13.30
1 fitre ☕
1 diyet bar 90 kusur kalori

19.30
az yağlı fırınlanmış 1 tabak kabak
4 🥄 sarımsaklı yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek 🍞

Su 2 L ti geçer
3 bardak bitki çayı

300 ip atlama 60 p

Yok canım değilim.

Bence de ondan canım tabi doktorlar emin olmak için test vs yapıyorlar Allah’ın izniyle bi sıkıntı yoktur inşallah

Suyu içmeye devam et dersen içerim bir bardak daha.kabak benim Perşembe yemeğim hep😘
Susadıysan iç canım menün hafif zaten
11.03.21
10.30
1 haslanmis 🥚
Biraz maydanoz 🌿

13.30
1 fitre ☕

19.30
4 🥄 sarımsaklı yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek 🍞

Su 2 L ti geçer
3 bardak bitki çayı

300 ip atlama 60 p

Afiyet olsun canım Perşembe kabağı daha 👏🏻👏🏻

Canim is yerine giderken 2 tane 1.5 lt su aliyorum nerdeyse hepsini aksama kadar iciyorum bazen 2.5 lt sinj iciyorum aksam 3 veya 3.5 a tamamliyorum 😊

Ayy insallah yaza ben de biyle olurumm 😍😍😍

Guzel menu canim afiyet olsun, ben de kabak yedim 😂

Afiyet olsun canim cok guzel 😊

Ayy evet yaa persembe deyince aklima ya kabak geliyor ya da izgara koftee 😂😂😂 baska kurtarmiyor 😂😂
İş yerinde sürekli tuvalet ihtiyacı hissetmiyor musun? Ben tuvalete gitmeye üşendiğimden su içmiyorum ya

İyi akşamlar hatunlar bakıyorum da akşama kabak yenmiş hep ben de dahil perşembeyi kabak günü mü ilan etsek napsak😂😂
Ahahaha hadi butun kabakcilar toplanip sarilalimm 😂😂😂
11 Şubat menüm

Kahvaltı:10.00
1 yumurta
1dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay

Akşam:16.00
2 kabağı dilimledim fırında yağsız pişirdim
Üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yedim
.1kase çoban salata

Su:2 litre
Spor:40 dk zumba
160 puan
Gayet guzel canim afiyet olsun 😊
Evet ya bi ara yapıyordum o hareketleri ama ne bileyim puan hesaplayacağım seyler yapim diye düşündüm hep yani kolay hesaplanan

Gidecek inşallah Ramazan bana iyi gelecek diye umuyorum

2 yaşında oğlum ama çok zor bir çocuk hep zarar verecek seyler yapıyor yani ver dağıtayım ver kırayım diyor hep ben bi işle uğraşırken o arkamdan başka bir iş çıkarıyor bana kardeşim desen o da hiç ilgilenmez çocukla sanki o da bir çocuk çok tembel bi işi yüz kere söylersem belki yapar odasının kapısını kilitler gece gündüz oyun oynar telefonda yani ben tek başıma hem ev işi hem çocukla uğraşıyorum

Motivenden alıyorum o zaman bir parçacık eküricanım 😍

Menüler genel olarak güzel kızlar afiyet olsun ☺️
Benim esim de yanimda ama genelde yogun calisir yani yardimi cok az olur gerci su pandemi donemi esnek calisiyorlar ama koyde isleri hic bitmiyor, dedigin gibi tek basina cocukla cok zor ama ne yapalim kac parcaya bolunelim insan sasiriyor :( cocuk genelde bende olur ozledigi icin gitmez kimseye, ev isi ben de yapmiyorum cok fazla esim de 😂 yapinca beraber yapiyoruz yoksa zaman kalmiyor inan...sen de bos ver zaman bulunca sporunu yap ev islerini ertele, ev isi yapiyorsun yapiyorsun yine ayni en azindan zayiflayana kadar zamanimi spora ayirmaya calisiyorum
Yok canım değilim.

Uzme kendini mecbur arastiriyorlar, sonucta onlar da ayni seyi sadece bakip soylese sokaktaki teyzenin yorumundan farki olmaz incelemeleri daha iyi icinz rahat olur...bizler boyleyiz canim incelemeyince ilgilenmedi diyoruz, inceleyince sorun mu var acaba bizi bosa ugrastirmasinlar diyoruz yani kendim de dahil insaniz sonucta 😂
11.03.21
10.30
1 haslanmis 🥚
Biraz maydanoz 🌿

13.30
1 fitre ☕

19.30
4 🥄 sarımsaklı yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek 🍞

Su 2 L ti geçer
3 bardak bitki çayı

300 ip atlama 60 p

Gayet guzel canim afiyet olsun

İnceleyip karar verecekleri için testler yapılıyor canım.terslik olduğu anlamına gelmez.Soyledigin neden bana mantıklı geliyor.Bence tüm testler temiz çıkacak gönlünü ferah tut canım 😘

Bence de ondan canım tabi doktorlar emin olmak için test vs yapıyorlar Allah’ın izniyle bi sıkıntı yoktur inşallah
Haklısınız kizlar . Bu dediğim olaya bir aydır dikkat ediyoruz aslında. Her yaptığımız eylemi ona söyleyerek yapıyoruz aslında. Bugün psikolog da onu önerdi. Bulaşık yıkıyorum. Bardağı sabunladim gibi bütün gün konuşun diyor.
Off diğerleriyle daha ilgiliydim virustu, çocukların canlı dersleri ödevleri derken bu çocuğumu niye böyle yaptım diye kendime kızıyorum aslında. Hayırlısı bakalım geç olsun da güç olmasın ins
kendini mecbur arastiriyorlar, sonucta onlar da ayni seyi sadece bakip soylese sokaktaki teyzenin yorumundan farki olmaz incelemeleri daha iyi icinz rahat olur...bizler boyleyiz canim incelemeyince ilgilenmedi diyoruz, inceleyince sorun mu var acaba bizi bosa ugrastirmasinlar diyoruz yani kendim de dahil insaniz sonucta 😂
Haklısın canım inan ugrastigima yada yorulduğunu kızmıyorum. Tabiki araştırdılar.
Ben daha basit düşünmüştüm. Bide araştırma hastanesi burası bi yonden de seviniyorum. Kansızlığı varmış mesela 4 yada 5 ay kullanmamız için ilaç yazdı gelişim geriliğine buda sebeb düzenli kullanın dedi. Hiç yoktan bunu öğrenmiş olduk

Back
X