• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok canım değilim.
Küçüğü hastaneye götürüyorum iki gündür baya yoruldum.
Çocuk bolumj baktı psikiyatri ve norolojiye yönlendirdi.
Bugünde oralara gittim öğleden sonra tekrar git tahlil sonucuna derken baya yoruldum.
Ben konuşur geç konusabilir gibi konuşup gonderirler diye düşünmüştüm. Psikiyatri gelişim geriliği varmı diye test istedi artı işitme testi inceliyorlar yani. Onlar inceledikce ve ben acaba ciddi bir şey varmı diye tedirgin oluyorum falan.
Bendaha çok kendimize buluyordum kabahati her işaretini istediği birşey gibi yorumlayıp eline verdiğimiz için. Bunu da söyledim hatta bu da etken ama biz yinede bakalim dediler.

YAni böyle canim uzun oldu biraz
Canım cok gecmıs olsun, insallah bişey cıkmaz Allahın ıznıyle , 🙏🙏🙏 cumanız mubarek olsunnn

Canım sen de mi birwzcık koprun burlardan, telaşeler bitmıyo demi, neyse ki iyiye gıdıyormuş şükür🙏🙏 benımkı de bu ara surekkı kucagına al işaretı yapıo.. yoruluyo tabı ınsan da . Kucakta uzun sure tasıncak kılodada degıller ki benımkı zayıf olmasına ragmen :)
Gittik canım buraya yazmadım snrm vala hiç gelemiyorum ya kk ya berbat geçiyor yeme düzenim kesin baya da artidayim 😏 cumartesi eve donucez artık Allah izin verirse salı gittik kontrole kaynamaya başlamış 1 hafta daha dikkat edin sonra normal hayatına dönebilir dedi kontrole de gelmenize gerek yok dedi doktor oğlan kök sokturuyor vala acayip hareketli yurutece koyuyoruz biraz oyalansin diye zıplıyor içinde bana iyice düştü sürekli bana gelmek istiyor öpüp sarılıyor falan bklm Rabb'im sağlık versin rahat rahat oynasın da vala yorulduk hepimiz evimde değilim zaten o ayrı bı sorun sıkıldık baya artık kız söylenip duruyor insAllah yeniden dönüş yapicam buraya

Canım sen de mi birwzcık koprun burlardan, telaşeler bitmıyo demi, neyse ki iyiye gıdıyormuş şükür🙏🙏 benımkı de bu ara surekkı kucagına al işaretı yapıo.. yoruluyo tabı ınsan da . Kucakta uzun sure tasıncak kılodada degıller ki benımkı zayıf olmasına ragmen :)
Aynen valla canım kesinlikle🤗 düzelecek insAllah

11 Mart perşembe

12.30
1 tabak kabak yemeği
2 adet köfte
1 kase yoğurt

19.30
1 kepçe sebze çorbası
Bol yeşil salata

su: 3,5 lt
Adım:
82DD3CC5-75C4-46D1-BB29-18423AC223A4.webp

Eki Görüntüle 2799880
Jasminium84 Jasminium84 seni etiketliyorduk ölçülerde değil mi kusura bakma çok geç kaldım🙈 bacaklarım hiç incelmemiş şaşırdım halbuki Lesli ve yürüyüş attırdım.Şu yan uzanıp ayağı kaldırma indirme hareketi basene çok iyi geliyormuş onu yapayım bari

estağfurullah kuzum ne kusuru :KK60:

balım nasıl incelmemiş 1er cm incelmiş işte az mı :KK200:
benim de her ay 1er cm gidiyor

Geçmiş olsun canim adet kaynaklık bacak ağrıların benimde öyle oluyor

Hayırlısı ve kuzum. Belkide evde kalman biraz dinlenmen kizlarinda ilgilenmen gerekiyordur. Vardır rabbimin bir.bildigi.
şimdi sen. Bu konuya uzuluyorsun işyerinde herşey dokunuyor üzülüyorsun demekki. ins herşey yoluna girer canim

Ah canım ins yoktur birşey. Nasılsınız evde kimsede bir belirti falan varmı. Sen nasıl oldun

Ay gerçekten çok zor yaa. Erkekler de sanki bilmiyorlar zorla. Soyletiyorlar yani☺️

Yazamadım bir türlü. Nasıl oldu oğlun canım. Bende ıhlamur nane limon kekik yapıyorum genelde . Yolculuk nasıl geçti rahatmiydi canim

Ayy oda ne kötü oluyor.bizim eski evdede olmuştu işi gücü kırığı molozu. Ne yaptınız tamirci gelip baktimi

Ayy kötü olmuş. Sonraki attığın listeyi de gördüm o ne öyle. Benim kızın haftada 1 ders görsel sanatlar var ders dışında ona bile girmek istemiyor zaten anlatarak bişey anlamıyorum diyor.
Allah kolaylık versin canımm

Çok değişik bir ders programı . Gerçekten okula da gittiklerinj düşünürsek yazık cocuklara e öğretmenler zaten çalışıp geliyorlar

Oh ohhh yandan yandann :KK71: :KK71:
Boşver kız her dağınıklık böyle olsunn
inşallah kuzum, yok kesin kararım tazminatımı verip beni gönderirlerse üzülmeyeceğim
bugün bu konu sıkıntısız kapansa bile ben artık diken üstündeyim yarın öbür gün hata yapmayacağımın garantisi yok ki
insanlık hali unutabiliyorum yoğunluktan atlayabiliyorum, 3 kişilik iş yapıyorum çünkü
Rabbim hayırlısını versin

ayy ben de kabak yedim :D

İyi geceler kızlar
08.30
3 gün kurusu
2 ceviz içi
1.5 yumurta 🥚

14.30
Lor peynirli yeşil salata

19 45 gibi
Mısırlı dereotlu kefir

Su