- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
- #432.781
Sağol canım kaçamak burnumdan geldi Yapmam bir dahaRevani cuma kacamagi sonrasi guzel canimya cuma gunleri yiyorum sonra ben de cok pisman oluyrum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım kaçamak burnumdan geldi Yapmam bir dahaRevani cuma kacamagi sonrasi guzel canimya cuma gunleri yiyorum sonra ben de cok pisman oluyrum
Sade yediysen çiğ köfteleri oda dokunmuş olabilir canımAfiyet olmadı canım. Tövbeler ettim sabaha kadar Sağlıklı besleneceğim kim ne yerse yesin.Mahvoldum resmen.
Cocuklar yoruyo valla ev Isi cocuk derken ustunede sporuda ekleyince gece pilimiz bitmis oluyo (benim kucukte bir yaramaz allahtan havlar isindi biraz o bahcede oynarken bn ipimi atliyom )Aynen canım yine erkenden uykum geldi bazen oluyo böyle nasıl yattığımı anlamıyorum bile
Allah kolaylik versin canim kayindalide diyince afakanlar basiyo bana dort yil oturmus biri olarak kendisi iidir ama iki tarafli cok zorlandik dort yil boyuncaSelam kizlar, kayinvalidemler geldi yazamadım.Benim kız yabancıladi ilk defa gördüğü için.Tepemden inmiyorinsallah çabuk alışır
O 1 ay nasıl düzene girmişti acaba ins yine düzelir.1 ay bi düzene girdi sonra hooop başa![]()
menüler güzel canimCanım cok özürya fırsat bulamadım
Dün
09.00 haslsnmıs yumurta
13.00 ton balıklı salata
15.00 turk kahvesi
18.00 8 tavuk kanat
Önceki gün
09.00 tereyagında yumurta
13.00 1 tabak kırmızı mercımek corba
18.00 1 levrek bol salata
Olur öyle benimki gördüğü halde yine bı yadirgiyor her seferindeSelam kizlar, kayinvalidemler geldi yazamadım.Benim kız yabancıladi ilk defa gördüğü için.Tepemden inmiyorinsallah çabuk alışır
revani cuma için iyi menünün gerisi güzel bence afiyet olsun canim2 Nisan menüm
Kahvaltı:1sahanda yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1dilim tam buğday ekmeği
Akşam:15.00
8 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran
17.00 1dilim revani
2litre su
Spor yok
U UcanSupurge
Ay ne güzel bahçe şansın var bizim apartmanın küçük bir bahçesi var da havalar ısınmadı ki gerçi bahçede kendi başına oynamayacak kadar küçük benimki dahaCocuklar yoruyo valla ev Isi cocuk derken ustunede sporuda ekleyince gece pilimiz bitmis oluyo (benim kucukte bir yaramaz allahtan havlar isindi biraz o bahcede oynarken bn ipimi atliyom )
Evet bahce guzel bayada buyuk Isi bitmiyo mustakil evde ne évin Isi ne bahcenin Isi zor oluyo ama sukur evdeyim hallediyom exstradan spor oluyo bahce yakindada fidanlarimi ekerim yaza bio sebzelerde yeriz arrikAy ne güzel bahçe şansın var bizim apartmanın küçük bir bahçesi var da havalar ısınmadı ki gerçi bahçede kendi başına oynamayacak kadar küçük benimki daha
Afiyet olsun canim baklavayi bnsiz nasil yedin bogazinda tikanmadimi02 Nisan Cuma Menüm
13:30
2 dilim ekmek
Menemen
2 ceviz +10 fındık +10 badem
4 zeytin
16:00 2 soğuk baklava (kalorisi normal baklava kadar fazla değil sütlü hafif)
19:00 4 kaşık bulgur pilavı +7 kaşık tavuk sote +1 bardak ayran
2 litre su
Adım sayım (dün şarjdaydı bileklik o yüzden sayamadım) U UcanSupurge
Spor : Lesli 3 mil 135 puanJasminium84
Evet canım 7 kaşık biraz fazlaydı kabul ediyorum malesefAfiyet olsun canim baklavayi bnsiz nasil yedin bogazinda tikanmadimi
7 kasik tavuk sote bana cok geldi sanki
Ekürim şu yabancı Amerikan filmlerinde çok güzel evler var ya bakımlı bahçeleri çimleri güzel o evlerden miEvet bahce guzel bayada buyuk Isi bitmiyo mustakil evde ne évin Isi ne bahcenin Isi zor oluyo ama sukur evdeyim hallediyom exstradan spor oluyo bahce yakindada fidanlarimi ekerim yaza bio sebzelerde yeriz arrik
02 Nisan Cuma Menüm
2 dilim ekmek
Menemen
4 zeytin
2 litre su
Ay çok severim müstakil ev eşimle hayalimiz Bahçeli ufak da olsa bi ev almak ilerdeEvet bahce guzel bayada buyuk Isi bitmiyo mustakil evde ne évin Isi ne bahcenin Isi zor oluyo ama sukur evdeyim hallediyom exstradan spor oluyo bahce yakindada fidanlarimi ekerim yaza bio sebzelerde yeriz arrik
Baklava 1 dlm olsaymis bari ama yinede cuma kaçamağı dan sayılır bence afiyet olsun canim02 Nisan Cuma Menüm
2 dilim ekmek
Menemen
4 zeytin
2 litre su
Yaaaa fotoya koptumEki Görüntüle 2816285
Ay çok severim müstakil ev eşimle hayalimiz Bahçeli ufak da olsa bi ev almak ilerde
1 dilim kesmezki beni küçük bişeydi zatenBaklava 1 dlm olsaymis bari ama yinede cuma kaçamağı dan sayılır bence afiyet olsun canim
Yaaaa fotoya koptum![]()
![]()
![]()
Yok kız o kadar içselleştirmeHaa iyi o zaman ama resmen kovulmak gibi ya gurur kırıcı haksız yere banlanırsam dönmeyebilirimben zaten kullandığım dile gayet dikkat ediyorum.Gerçi böyle bir kontrol mekanizmasına da gerek var değil mi yoksa kaos çıkar
![]()
Benimki 9 dişi olması gereken zamanda 16 diş çıkardı. Dişler 4 er 4 er aralıksız çıktı. Doğal olarak çocuk perişan oldu. 1 ay son dişler çıkınca rahatlamıştı. Son 4 dişi kaldı. Onlar daha çıkmaz diye düşünüyordum ama belki onlar kabarıyordurO 1 ay nasıl düzene girmişti acaba ins yine düzelir.
Oh sefan olsun çok iyi yapmışsın vallaSlmlar kızlar oğlanla yatmıştık 2.5 saat uyumuşum nasıl iyi geldi oğlan hala uyuyor emzirdim kalktım yeniden onu kız acıktım dedi meyve verdim kendimde yedim biraz mutfağa giriscem şimdi akşam için köfte yapicam salata çorba yarına balık aldırdım eşime bklm bugün ev işi yapmadım artık olduğu kadar bı sure kendimi paralamıycam cidden oğlanla yatıp uyuycam öğleleri
Oy yaa kıyamam. 16 disi tamamladiysaniz biraz rahat edersiniz canim . Benim kız 2 yaş 5 aylık 16 disi var canim. Demekki hala uykusu düzene girmediBenimki 9 dişi olması gereken zamanda 16 diş çıkardı. Dişler 4 er 4 er aralıksız çıktı. Doğal olarak çocuk perişan oldu. 1 ay son dişler çıkınca rahatlamıştı. Son 4 dişi kaldı. Onlar daha çıkmaz diye düşünüyordum ama belki onlar kabarıyordur![]()