• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen canım yine erkenden uykum geldi bazen oluyo böyle nasıl yattığımı anlamıyorum bile
Cocuklar yoruyo valla ev Isi cocuk derken ustunede sporuda ekleyince gece pilimiz bitmis oluyo (benim kucukte bir yaramaz allahtan havlar isindi biraz o bahcede oynarken bn ipimi atliyom )

Selam kizlar, kayinvalidemler geldi yazamadım.Benim kız yabancıladi ilk defa gördüğü için.Tepemden inmiyor 🙄 insallah çabuk alışır
Allah kolaylik versin canim kayindalide diyince afakanlar basiyo bana dort yil oturmus biri olarak kendisi iidir ama iki tarafli cok zorlandik dort yil boyunca

1 ay bi düzene girdi sonra hooop başa:KK45:
O 1 ay nasıl düzene girmişti acaba ins yine düzelir.
Canım cok özürya fırsat bulamadım
Dün
09.00 haslsnmıs yumurta

13.00 ton balıklı salata

15.00 turk kahvesi

18.00 8 tavuk kanat

Önceki gün

09.00 tereyagında yumurta

13.00 1 tabak kırmızı mercımek corba

18.00 1 levrek bol salata
menüler güzel canim

Selam kizlar, kayinvalidemler geldi yazamadım.Benim kız yabancıladi ilk defa gördüğü için.Tepemden inmiyor 🙄 insallah çabuk alışır
Olur öyle benimki gördüğü halde yine bı yadirgiyor her seferinde🤣
2 Nisan menüm

Kahvaltı:1sahanda yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1dilim tam buğday ekmeği

Akşam:15.00
8 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran

17.00 1dilim revani:olamaz:
2litre su
Spor yok
U UcanSupurge
revani cuma için iyi menünün gerisi güzel bence afiyet olsun canim

Cocuklar yoruyo valla ev Isi cocuk derken ustunede sporuda ekleyince gece pilimiz bitmis oluyo (benim kucukte bir yaramaz allahtan havlar isindi biraz o bahcede oynarken bn ipimi atliyom )
Ay ne güzel bahçe şansın var bizim apartmanın küçük bir bahçesi var da havalar ısınmadı ki gerçi bahçede kendi başına oynamayacak kadar küçük benimki daha

02 Nisan Cuma Menüm
13:30
2 dilim ekmek
Menemen
2 ceviz +10 fındık +10 badem
4 zeytin

16:00 2 soğuk baklava (kalorisi normal baklava kadar fazla değil sütlü hafif)
19:00 4 kaşık bulgur pilavı +7 kaşık tavuk sote +1 bardak ayran
2 litre su
Adım sayım (dün şarjdaydı bileklik o yüzden sayamadım) U UcanSupurge
Spor : Lesli 3 mil 135 puan Jasminium84 Jasminium84

Ay ne güzel bahçe şansın var bizim apartmanın küçük bir bahçesi var da havalar ısınmadı ki gerçi bahçede kendi başına oynamayacak kadar küçük benimki daha
Evet bahce guzel bayada buyuk Isi bitmiyo mustakil evde ne évin Isi ne bahcenin Isi zor oluyo ama sukur evdeyim hallediyom exstradan spor oluyo bahce yakindada fidanlarimi ekerim yaza bio sebzelerde yeriz arrik

02 Nisan Cuma Menüm
2 dilim ekmek
Menemen
4 zeytin

2 litre su
Afiyet olsun canim baklavayi bnsiz nasil yedin bogazinda tikanmadimi
7 kasik tavuk sote bana cok geldi sanki

Afiyet olsun canim baklavayi bnsiz nasil yedin bogazinda tikanmadimi
7 kasik tavuk sote bana cok geldi sanki
Evet canım 7 kaşık biraz fazlaydı kabul ediyorum malesef🙈 ben baklava hiç sevmem bu çok değişik bir şeydi annemler Ankara'dan getirdi bayıldım malesef 2 dilim yedim🙈

Evet bahce guzel bayada buyuk Isi bitmiyo mustakil evde ne évin Isi ne bahcenin Isi zor oluyo ama sukur evdeyim hallediyom exstradan spor oluyo bahce yakindada fidanlarimi ekerim yaza bio sebzelerde yeriz arrik
Ekürim şu yabancı Amerikan filmlerinde çok güzel evler var ya bakımlı bahçeleri çimleri güzel o evlerden mi😍

02 Nisan Cuma Menüm
2 dilim ekmek
Menemen
4 zeytin

2 litre su
0C845DC6-E62E-4366-B71E-A18962C4E5F7.webp

Ay çok severim müstakil ev eşimle hayalimiz Bahçeli ufak da olsa bi ev almak ilerde

02 Nisan Cuma Menüm
2 dilim ekmek
Menemen
4 zeytin

2 litre su
Baklava 1 dlm olsaymis bari ama yinede cuma kaçamağı dan sayılır bence afiyet olsun canim
Eki Görüntüle 2816285

Ay çok severim müstakil ev eşimle hayalimiz Bahçeli ufak da olsa bi ev almak ilerde
Yaaaa fotoya koptum :KK70: :KK70: :KK70:

Slmlar kızlar oğlanla yatmıştık 2.5 saat uyumuşum nasıl iyi geldi oğlan hala uyuyor emzirdim kalktım yeniden onu kız acıktım dedi meyve verdim kendimde yedim biraz mutfağa giriscem şimdi akşam için köfte yapicam salata çorba yarına balık aldırdım eşime bklm bugün ev işi yapmadım artık olduğu kadar bı sure kendimi paralamıycam cidden oğlanla yatıp uyuycam öğleleri

Haa iyi o zaman ama resmen kovulmak gibi ya gurur kırıcı haksız yere banlanırsam dönmeyebilirim😔 ben zaten kullandığım dile gayet dikkat ediyorum.Gerçi böyle bir kontrol mekanizmasına da gerek var değil mi yoksa kaos çıkar 😂
Yok kız o kadar içselleştirme😂 mesela biriyle atışırsan da banlanıyorsun. Polemik yasak😄

O 1 ay nasıl düzene girmişti acaba ins yine düzelir.
Benimki 9 dişi olması gereken zamanda 16 diş çıkardı. Dişler 4 er 4 er aralıksız çıktı. Doğal olarak çocuk perişan oldu. 1 ay son dişler çıkınca rahatlamıştı. Son 4 dişi kaldı. Onlar daha çıkmaz diye düşünüyordum ama belki onlar kabarıyordur🤷‍♀️

Slmlar kızlar oğlanla yatmıştık 2.5 saat uyumuşum nasıl iyi geldi oğlan hala uyuyor emzirdim kalktım yeniden onu kız acıktım dedi meyve verdim kendimde yedim biraz mutfağa giriscem şimdi akşam için köfte yapicam salata çorba yarına balık aldırdım eşime bklm bugün ev işi yapmadım artık olduğu kadar bı sure kendimi paralamıycam cidden oğlanla yatıp uyuycam öğleleri
Oh sefan olsun çok iyi yapmışsın valla

Benimki 9 dişi olması gereken zamanda 16 diş çıkardı. Dişler 4 er 4 er aralıksız çıktı. Doğal olarak çocuk perişan oldu. 1 ay son dişler çıkınca rahatlamıştı. Son 4 dişi kaldı. Onlar daha çıkmaz diye düşünüyordum ama belki onlar kabarıyordur🤷‍♀️
Oy yaa kıyamam. 16 disi tamamladiysaniz biraz rahat edersiniz canim . Benim kız 2 yaş 5 aylık 16 disi var canim. Demekki hala uykusu düzene girmedi

Back
X