• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

4.04.2021 menü @masal3487

12.20

Sade Türk kahvesi

13.15

Muzlu yulaf lapası

15.45

Sade Türk kahvesi

18.15

Bir kase mercimek çorbası

Tavuklu alinazik

2 adet mücver

Su: 2 litre

Bende gün erken bitti :)
Güzel 👍🏻 mücverin kızartma değilse tam on numara
Merhaba kızlar nasılsınız? Bahar geldi temizlik isteğim coştu yine.Bugün mutfağın dolap çekmece yerler duvar fayansları camlar bir temizledim.Valla mis gibi oldu.Rabbim gülerek kirletmek nasip etsin.İnsan kendine nazar edebiliyormuş bunu yaşayarak öğrendim :olamaz: .Bazlama yaptığım tavanın kulpu kopmuş.Tekrar takacak vaktim olmadı.Temizlik yaptığım için açız dediler acele ettim.bazlama bitti.Tavayı yan tarafa alayım dedim(elimle)üç parmağım yandı.bembeyaz oldu çok acıyor.Umarim patlamaz.Temizligimi diğer odalarla devam etmek istiyorum.Bu arada internette izlemiştim mutfak dolap kapaklarını bulaşık makinesinin tablet deterjanını kaynar suyla eritip sildim.Harika oluyor tavsiye ederim👍
Ah benim canım yumurta akı sürseydin yanık kremin yoksa ben de öyle siliyorum dolapları canım çok iyi temizliyor güle güle kirletin inşallah

Ah benim canım yumurta akı sürseydin yanık kremin yoksa ben de öyle siliyorum dolapları canım çok iyi temizliyor güle güle kirletin inşallah
Kızarma canım ama bir haftadır ilk kez canım bir şey istedi diye yedim :)

Yumurta akını bilseydim keşke ya.krem bitmiş.elimde buzla oturdum yeni bıraktım acıyor ama azaldı bayağı acısı.sagol canım.Ben de ilkkez denedim çok güzel parlatıyor.💕

Sağol canım haftada 1 seviyoruz biz 2 haftadır yemiyorduk
Ben de severim ama Allaha sukur kizartnasini sevmiyorum 😂 ta ust uste yedik biraz bir de en son yedigim balik biraz agir geldi simdi esmn de benm de yiyesimz gelmiyor
Trabzon’da balıktan sıkılmak oldu mu 🤣 hamileliğimin başında bi gün balık yedik kızım üstüme kustu balık kokusundan iğrendim daha da yiyemedim 🤦‍♀️
Ya canm burda denizde cikinca cok cikiyor ust uste yiyoruz o yuzden sikldim soyle biraz zaman gecsin olta baligi falan buluruz dedik, ayy balik sonradan cok kotu kokuyor :( ben de bir kez kizm yedignde ertesi gun bezinde oyle kotu kokmustu ki uzun sure yiyememstim

12.20

Sade Türk kahvesi

13.15

Muzlu yulaf lapası

15.45

Sade Türk kahvesi

18.15

Tavuklu alinazik

2 adet mücver

Guzel canm afiyet olsun
Merhaba kızlar nasılsınız? Bahar geldi temizlik isteğim coştu yine.Bugün mutfağın dolap çekmece yerler duvar fayansları camlar bir temizledim.Valla mis gibi oldu.Rabbim gülerek kirletmek nasip etsin.İnsan kendine nazar edebiliyormuş bunu yaşayarak öğrendim :olamaz: .Bazlama yaptığım tavanın kulpu kopmuş.Tekrar takacak vaktim olmadı.Temizlik yaptığım için açız dediler acele ettim.bazlama bitti.Tavayı yan tarafa alayım dedim(elimle)üç parmağım yandı.bembeyaz oldu çok acıyor.Umarim patlamaz.Temizligimi diğer odalarla devam etmek istiyorum.Bu arada internette izlemiştim mutfak dolap kapaklarını bulaşık makinesinin tablet deterjanını kaynar suyla eritip sildim.Harika oluyor tavsiye ederim👍
Gecmis olsun canm, evinde aloavera falan varsa sur, ben de deneyim bulasik makinasnn tabletini, gercekten kendine nazar etmissjn canm

Ben de severim ama Allaha sukur kizartnasini sevmiyorum 😂 ta ust uste yedik biraz bir de en son yedigim balik biraz agir geldi simdi esmn de benm de yiyesimz gelmiyor

Ya canm burda denizde cikinca cok cikiyor ust uste yiyoruz o yuzden sikldim soyle biraz zaman gecsin olta baligi falan buluruz dedik, ayy balik sonradan cok kotu kokuyor :KK43: ben de bir kez kizm yedignde ertesi gun bezinde oyle kotu kokmustu ki uzun sure yiyememstim

Guzel canm afiyet olsun

Gecmis olsun canm, evinde aloavera falan varsa sur, ben de deneyim bulasik makinasnn tabletini, gercekten kendine nazar etmissjn canm
Aleoveram küçük daha kıyamam. sağol canım 💕

Ya canm burda denizde cikinca cok cikiyor ust uste yiyoruz o yuzden sikldim soyle biraz zaman gecsin olta baligi falan buluruz dedik, ayy balik sonradan cok kotu kokuyor :KK43: ben de bir kez kizm yedignde ertesi gun bezinde oyle kotu kokmustu ki uzun sure yiyememstim

Guzel canm afiyet olsun

Saol cnm

04.04.2021
12.00
2 kasik yumrtali isirgan otu kavurmasi, 1 dlm peynr,5 zeytn, 1 tk ev yapmi sos, 1 yk visne receli, 1.5 dlm tb ekmk

15.00 sade kahve, 1 hurma, 6 7 fistik

18.00
Yarm kepce etli nohut(susuz), yesil salata,1 kuru kayisi

Su: 2 -2.5 lt arasi
Baya artık az yemeye alıştın maşallah canım
Kiz elinden kiymetli mi 😂 aleovera arsizdr buyur hemen merak etme
+1 @Breeze96

Giyin tabi giyin :cry:

Hasta filan olsan neyse de kimseye kalmamış yani hoş ben doğumdan sonra bile tuvalet banyo vs kendim yıkadım küçük kızkardeşim evi süpürür toz alırdı
Oy kaptanım sen de bebeğini kucağına aldığında giyersin ❤️
kaptanım kaç kilo ile hamile kaldın? Ben de bebek düşünüyorum ama kilo verdikten sonra 🥰

12.20

Sade Türk kahvesi

13.15

Muzlu yulaf lapası

15.45

Sade Türk kahvesi

18.15

Tavuklu alinazik

2 adet mücver

Afiyet olsun...
Canım benim ne güzel anlatmışsın temizliğini 😂 temizlik yapmaktan bu kadar zevk alınır mı kız..
Çok geçmiş olsun hakkaten nazar etmişsin kendine...
04.04.2021
12.00
2 kasik yumrtali isirgan otu kavurmasi, 1 dlm peynr,5 zeytn, 1 tk ev yapmi sos, 1 yk visne receli, 1.5 dlm tb ekmk

15.00 sade kahve, 1 hurma, 6 7 fistik

18.00
Yarm kepce etli nohut(susuz), yesil salata,1 kuru kayisi

Su: 2 -2.5 lt arasi
Afiyet olsun canım çok güzel menü

Oy kaptanım sen de bebeğini kucağına aldığında giyersin ❤️
kaptanım kaç kilo ile hamile kaldın? Ben de bebek düşünüyorum ama kilo verdikten sonra 🥰
Hayırlısıyla inşallah nasip olur canım ben de bi yandan kafamda 2. Bebek planı olduğu için takıma başlamıştım 91 ile 64 küsürle mezun oldum hamile kaldığımda 65 civarıydım kızımda da öyleydi 65 ile başlayıp 90 ile doğuma girmiştim 🙈 Doğumdan sonra 75e düşmüştüm oysa bi baktım doğuma gittiğim kilodayım ve takıma başladım canım

Kahvaltı 12:30
2 yk Menemen
5 top peynir
Yarım salatalık
4 siyah zeytin
3 çk bal 🙈 ( reglden dolayı canım tatlı çekince böyle oldu)
2 dilim kızarmış beyaz ekmek

Ara öğün 17:00
3 ceviz

Akşam yemeği 18:30
2 fırında tavuk Baget - fırında kabak
1 kase kase salata
1 su bardağı ayran
Su : 2 litre

Kahvaltı 12:30
2 yk Menemen
5 top peynir
Yarım salatalık
4 siyah zeytin
3 çk bal 🙈 ( reglden dolayı canım tatlı çekince böyle oldu)
2 dilim kızarmış beyaz ekmek

Ara öğün 17:00
3 ceviz

Akşam yemeği 18:30
2 fırında tavuk Baget - fırında kabak
1 kase kase salata
1 su bardağı ayran
Su : 2 litre
Akşama bayıldım 😍 sabah bal miktarı çok da fazla sayılmaz aslında da bal varken ekmek mi battı gözüme bilemedim ya da bal olmasaydı ekmek batmazdı gibi öyle bir şeyler işte 😅

Back
X