Kesinlikle kilo verdikten sonra hamile kal canm ben kilolu halimle kaldim bir de ustune aldim kilo
Olsun canim yaparsin ne guzel tuzsuz olmus, off ben cok tuzlu yiyorum yaa biraz azaltsam belki daha iyi olurum
Vayy super vermissin, belki bunda az alirsin, hem alsam bile sen cok azimlisin sonrasinda verirsin muhakkak
Guzel canim sabah ki 2 beyaz ekmek fazla geldi sadece
Evet canm gecen hafta cok canm cekmisti nohutu ama siskinlik yapti,masallah benm elim de hic aza gitmez zaten 2 kisiyiz bitmedi yemek ya, bugn esim bitiremezse kalani dondurucuya atacagim
Guzel canim diyete alisma asamasindasin simdi zamanla istek azaliyor zaten ama ekmekler ve grissini totalde fazla geldi

sen de benim gibi sporu geceye birakiyorsun, benim kiz simdi uyudu yesil cayimi ictim spor yapacagm sonra dus sonra da utu
Sag ol canm ama ilk baslarda hic doymuyordum ben de ama simdi alistim sanki, salatanin porsiyonu buyuk oluyor canim maru, maydanoz, havuc diger salata malzemelri bile midemi rahatsiz ediyor

bu ara oyle sıkntilar yasiyorum o yuzden farkli birsey yemeye korkar oldum, misal dun ki semiz otu ya da patlican bilmiyorum ikisinden biri beni rahatsiz etti
Ama ne guzel vermissin kilolarini helal olsun
Guzel canim afiyet olsun
Gayet guzel xanim afiyet olsun