• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese günaydın. Aranıza bugün katıldım. Dün bir karışıklık vardı ama şu an halloldu sanırım. Yoldayım işe gidiyorum. 1.5 saat sürüyor ortalama iş yerine gidince menümü yazacağım.
Günaydın canım tekrardan hoş geldin aramıza

4 Nisan menüm

Kahvaltı:10.00
1 haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara:1 yeşil elma

1avuc çekirdek

aksam:16.00
1kepce yayla çorbası
4 YK fırında sebze türlü
Yoğurt

Su:1.5 litre
Spor:yok

U UcanSupurge
Su çook az yayla azalmış 😅

Günaydın canım 💕,🌹 bak sana sabah çiçeği gönderiyorum 😂🌹
Çok incesiniz leylak hanım 🥰
4A1350F5-12D0-42EC-87B2-0DD5F11E7090.webp

@Breeze96 çiçeğim üç gündür akşam menülerinde karbonhidrat var bundan sonrasına dikkat ve adım, spor da pek göremiyorum ne oluyür ? Temizlikten mi ?
Adımsayarı silip tekrar yükleyim dedim.calismiyordu yer yok diyor yüklemiyor telefonum😔.Evet karbonhidrata düştüm resmen dikkat edeceğim canım 😘

kızlar günaydın :KK60:
haftasonu hiç uğrayamadım kusura bakmayın :(
geçen hafta başladığım temizliğe devam ettim bütün evi döktüm yeni taşınıyor gibiydik
bi de aksilik çocuklar hastalandı neleri var anlamıyorum ama büyük kusup durdu küçük de huysuzdu sanırım bi yerleri ağrıyor, ağlayıp duruyor ağlamaya başlayınca abartısız yarım saat susmuyor Allahım :(
zor bi haftasonuydu benim için çok yorgun hissediyorum şu an kendimi, bi de boğazım da acımaya başladı inşallah ben de hastalanmam
sizler de ne var ne yok gerçi şimdi bi geçmiş yaparım

Back
X