• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar günaydın :KK60:
haftasonu hiç uğrayamadım kusura bakmayın :KK43:
geçen hafta başladığım temizliğe devam ettim bütün evi döktüm yeni taşınıyor gibiydik
bi de aksilik çocuklar hastalandı neleri var anlamıyorum ama büyük kusup durdu küçük de huysuzdu sanırım bi yerleri ağrıyor, ağlayıp duruyor ağlamaya başlayınca abartısız yarım saat susmuyor Allahım :KK43:
zor bi haftasonuydu benim için çok yorgun hissediyorum şu an kendimi, bi de boğazım da acımaya başladı inşallah ben de hastalanmam
sizler de ne var ne yok gerçi şimdi bi geçmiş yaparım
Günaydın canım kayınvaliden nasıl oldu

Herkese günaydın. Aranıza bugün katıldım. Dün bir karışıklık vardı ama şu an halloldu sanırım. Yoldayım işe gidiyorum. 1.5 saat sürüyor ortalama iş yerine gidince menümü yazacağım.
Yeniden hoşgeldin o zmn cnm 😘
Ödem oldu o yüzden.cekirdekte tuzluydu tansiyonum çıktı gece😔
Geçmiş olsun canım dikkat et aman
geçen hafta başladığım temizliğe devam ettim bütün evi döktüm yeni taşınıyor gibiydik
bi de aksilik çocuklar hastalandı neleri var anlamıyorum ama büyük kusup durdu küçük de huysuzdu sanırım bi yerleri ağrıyor, ağlayıp duruyor ağlamaya başlayınca abartısız yarım saat susmuyor Allahım :KK43:
zor bi haftasonuydu benim için çok yorgun hissediyorum şu an kendimi, bi de boğazım da acımaya başladı inşallah ben de hastalanmam
Çok geçmiş olsun cnm usutmuslerdir belki sıcak şeyler tüket dikkat et sende

9. TAKIM
kumsal68 ile ilgili olarak;
Üyemizin 26 Mart tarihli bildiriminde adı ve tarih bilgisini içeren not olmadığından bildirimi geçersiz oluyor. Yakın tarihte bu konuyu paylaşım alanında aktarmıştım, zaten karar defterimizde de yazıyor.
Sonuç olarak; üyenizi listeye alamıyorsunuz. 721. etapta alabilirsiniz. Sonuç listelerinde gerekli değişikliği yapınız lütfen.

Tartıda fotoğrafında nick ve tarihin önemi kızlar kumsalı listeden geri çıkardık bu yüzden tarih ve nick yazmamış bir önceki hafta diye 🤦‍♀️ Lütfen dikkat edelim benim de dikkatimden kaçabilir birbirimizi kontrol edelim bu noktada şükür ki derecede değişim olmadı birincilik gitseydi çok üzülürdüm Kumsalım haftaya listeye alacağız seni artık
@Breeze96

Beyaz leylak Beyaz leylak

@Goklerce

Jasminium84 Jasminium84

@gulsum462

@elfkkk

@asliogretmen

Ucmelekannesi Ucmelekannesi

Fit mutlu anne Fit mutlu anne

@kumsal68

@cgdmk

@ela_2019

@Pnrrr-20

@masal3487

@Ezogelin56

yazarhanim35 yazarhanim35
aaaa üzülürdüm gerçekten, bundan sonra daha dikkatli oluruz inşallah canım :KK60:

Özellikle kovid geçiren arkadaşlar ve ya bilenler varsa bir şey soracağım covidde burun akıntısı oluyor mu grip gibi 😨 sabah hapşırık ve burun akıntısı ile uysndım inşallah alerjidir ya
canım ben oluyor zanndeiyordum ama birisi de olmadığını söyledi bana.. geçmiş olsun inşallah yoktur öyle bişe

Günaydın canım kayınvaliden nasıl oldu
daha iyi kuzum şükürler olsun, hala hastanede, gece çok başı ağrımış, bacağı da hala tutmuyor ama genel durumu iyiymiş doktorunun dediğine göre

Yeniden hoşgeldin o zmn cnm 😘

Geçmiş olsun canım dikkat et aman

Çok geçmiş olsun cnm usutmuslerdir belki sıcak şeyler tüket dikkat et sende
sağol canım :KK60:

Aman geçmiş olsun canım kayınvalidenin durumu nasıl ? Uğramayınca kadına bir şey oldu sandım
Özellikle kovid geçiren arkadaşlar ve ya bilenler varsa bir şey soracağım covidde burun akıntısı oluyor mu grip gibi 😨 sabah hapşırık ve burun akıntısı ile uysndım inşallah alerjidir ya
Ben de olmuyor diye biliyorum canımm

Aman geçmiş olsun canım kayınvalidenin durumu nasıl ? Uğramayınca kadına bir şey oldu sandım

Ben de olmuyor diye biliyorum canımm
yok kuzum çok şükür şu an iyi durumu :dua:
sadece felç durumu düzelmedi, onun için de doktor düzelirse zamanla düzelir demiş
inşallah düzelir, kadıncağızın en büyük korkusu felç kalmaktı :(

169069609_3893616260704853_2814050284469324712_n.webp

Dün hoşgeldin yazan herkese tolu olarak hoşbulduk demek i,stiyorum .

Öncelikle kendimi tanıtayım. adım Sevilay. Yazılım sektörnde çalışıyorum .yani tüm gün masa başındayım. ,,

101.8 kiloyum . boyum 172 . İşe gitme sürem 1.5 saat bu beni baya yoruyor ama idare ediyoruz işte .

Umarım birbirimize destek olurr her gün adım adım fitleşiriz birliktee.

Bu arada yukarıdaki tabak kahvaltımmm.

geceden yoğurtlu yulaf hazırlamıştım . çilekli ve bal ekleyerek yiyeceğim canım çekti. gün içinde yediklerimi tekrar eklerim ..

Herkese sevgiler

Eki Görüntüle 2817428

Öncelikle kendimi tanıtayım. adım Sevilay. Yazılım sektörnde çalışıyorum .yani tüm gün masa başındayım. ,,

101.8 kiloyum . boyum 172 . İşe gitme sürem 1.5 saat bu beni baya yoruyor ama idare ediyoruz işte .

geceden yoğurtlu yulaf hazırlamıştım . çilekli ve bal ekleyerek yiyeceğim canım çekti. gün içinde yediklerimi tekrar eklerim ..

Herkese sevgiler
Afiyet olsun canım inşallah hedefine ulaşırsın🤗

Eki Görüntüle 2817428

Herkese sevgiler
Afiyet olsun çok lezzetli gözüküyor canım gün içinde yediklerini paylaşsanda akşam toplu menü paylaşırsan yorumlama açısından daha kolay olur canım kuralları okudun biliyorsundur ama hatırlatmak istedim insAllah bı an önce 2li rakamlara gelirsin 😘

Eki Görüntüle 2817428

Herkese sevgiler
hoşgeldin canım, haftasonu yoğunluğundan uğrayamadım buraya, tanışamadık seninle :)
benim adım yasemin 37 olmak üzereyim :)
Allah bağışlarsa 2 kızım var biri 7 biri 2 yaşında
bol, sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim :KK60:

Eki Görüntüle 2817428

Herkese sevgiler
Hoşgeldin canım bende elif 27 yaşındayım muhasebeciyim insan kaynakları uzmanıyım yazarım ama şuan işsizim :) inşallah hedefine ulaşırsın

Başlangıç kg:72.9
Cuma:70.9
Bugün :70.5
Fark :-400
Yüzde :0,56

bende hashima tiroidi var maalesef gıdım gıdım gidiyor o yüzden :KK43:
seninki gibi tiroide kurban olayım :KK70:
2 günde 400 gr daha ne olsun
benim de var tiroidim, yeter ki her hafta gram da olsa vereyim diye dua ediyorum :KK70:
tebrikler bu arada kuzumm :KK60:

Değilsinizdir cnm insAllah

Evet cnm karbonhidratı azaltmam lazım hiç olmayan menuydu biliyorum ama paylaşmak için paylaştım aslinda

Hg Sevilay ben Hafize 27 yaşındayım 6 buçuk yaşında kızım 9 aylık oğlum var istediğin kiloya sağlıkla ulasirusn insAllah 🤗

Afiyet olsun canım inşallah hedefine ulaşırsın🤗
İNŞALLAH HEP BİRLİKTE.:)
Afiyet olsun çok lezzetli gözüküyor canım gün içinde yediklerini paylaşsanda akşam toplu menü paylaşırsan yorumlama açısından daha kolay olur canım kuralları okudun biliyorsundur ama hatırlatmak istedim insAllah bı an önce 2li rakamlara gelirsin 😘
TABİKİ . İŞTEN ÇIKMADAN 6 DAN ÖNCE PAYLAŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM . AKŞAM 6 DAN SONRA HERHANGİ BİR ŞEY YEMEYECEĞİM . mENÜLERE PASLAŞIRIZ . GÜZEL OLUR.
hoşgeldin canım, haftasonu yoğunluğundan uğrayamadım buraya, tanışamadık seninle :)
benim adım yasemin 37 olmak üzereyim :)
Allah bağışlarsa 2 kızım var biri 7 biri 2 yaşında
bol, sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim :KK60:
ALLAH BAĞIŞLASIN.

ÇOK MEMNUN OLDUM YASEMİN. BU CUMAYA 2 HANELİLERİ GÖRECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM AMA HAYIRLISI . İLK DEFA 3 HANELİ OLDUM ŞOKTAYIMM :(
Hoşgeldin canım bende elif 27 yaşındayım muhasebeciyim insan kaynakları uzmanıyım yazarım ama şuan işsizim :) inşallah hedefine ulaşırsın
İNŞALLAH SENDE EN YAKIN ZAMANDA İŞ BULURSUN ELİFCİM . ÇOK MEMNUN OLDUM

yok kuzum çok şükür şu an iyi durumu :dua:
sadece felç durumu düzelmedi, onun için de doktor düzelirse zamanla düzelir demiş
inşallah düzelir, kadıncağızın en büyük korkusu felç kalmaktı :KK43:
Allah şifa versin inşallah canımm
Eki Görüntüle 2817428

Herkese sevgiler
Ben de zehra canım 32 yaşındayım öğretmenim bir kızım var ikinciyi bekliyorum nasipse
menülerini gün sonunda saatlerini yazarak liste şeklinde paylaşabilirsin canım takımca öyle yapıyoruz yani fotoğraf konusu daha önce sorun olmuş can istemesi vs durumundan fotoğraf eklemezsen daha iyi olur canım
Günaydın kızlar pazartesinin ilk kilo bildirimini ben yapayım sabitim= 88.15
Cumaya kadar eksiye geçerim insAllah 🤲
Hadi bakalım inşallah 👍🏻
Başlangıç kg:72.9
Cuma:70.9
Bugün :70.5
Fark :-400
Yüzde :0,56

bende hashima tiroidi var maalesef gıdım gıdım gidiyor o yüzden :KK43:
Kız bu az mı daha ne olsun maşallah triode rağmen çok iyi 👍🏻

Günaydınlarr😍😍😍
Sabahtan beri evde şarj aleti krizi yaşıyoruz tableti şarj etmiyor hiçbiri😱😱😱
Çocuklar ellerini biseylere sürmeye başladığından beri evde hiçbir şey bozulmadan duramiyor önceden şarj aletinin bozulduğunu bilmem ben hiç🤣🤣🤣

Tartilmadim kahvaltıyı hazırlayıp oturmadan tartilmayi düşünüyorum güzel bir gün olsun ins 😍😍

Back
X