• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

seninki gibi tiroide kurban olayım :KK70:
2 günde 400 gr daha ne olsun
benim de var tiroidim, yeter ki her hafta gram da olsa vereyim diye dua ediyorum :KK70:
tebrikler bu arada kuzumm :KK60:
Teşekkür ederim kuzum :) ama azıcık öğünü arttırsam hemen kilo alıyorum 3 ana öğün bana yaramıyor :(

İNŞALLAH HEP BİRLİKTE.:)

TABİKİ . İŞTEN ÇIKMADAN 6 DAN ÖNCE PAYLAŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM . AKŞAM 6 DAN SONRA HERHANGİ BİR ŞEY YEMEYECEĞİM . mENÜLERE PASLAŞIRIZ . GÜZEL OLUR.

ALLAH BAĞIŞLASIN.

ÇOK MEMNUN OLDUM YASEMİN. BU CUMAYA 2 HANELİLERİ GÖRECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM AMA HAYIRLISI . İLK DEFA 3 HANELİ OLDUM ŞOKTAYIMM :KK43:

İNŞALLAH SENDE EN YAKIN ZAMANDA İŞ BULURSUN ELİFCİM . ÇOK MEMNUN OLDUM
İnşallah saol canım 🥰

Allah şifa versin inşallah canımm

Ben de zehra canım 32 yaşındayım öğretmenim bir kızım var ikinciyi bekliyorum nasipse
menülerini gün sonunda saatlerini yazarak liste şeklinde paylaşabilirsin canım takımca öyle yapıyoruz yani fotoğraf konusu daha önce sorun olmuş can istemesi vs durumundan fotoğraf eklemezsen daha iyi olur canım

Hadi bakalım inşallah 👍🏻

Kız bu az mı daha ne olsun maşallah triode rağmen çok iyi 👍🏻
:) azıcık yememe rağmen gıdım gıdım işte

Sabitim kizlar
image.webp

Ohhh güle güle mis gibi kullan canım
Geçmiş olsun elinede ay ne acır o şimdi. Bugün nasıl oldu peki patlamıştı su falan toplamis mi

Geçmiş olsun canım usuttulermi acaba. İns seninde Hüseyin yoktur canim bitki çayı falan iç yorgunluktan açıyorsun bogazin

Bizde yoktu canım ama genzimiz tikanmisti sesimiz değişmişti sadece .
Normalde alerjik varmı bahar alerjisi falandır ins

Ne güzel eksi daha ne olsun kizzz😍😍
🥰

Afiyet olsuuun :)

Afiyet olsun ekürim

Afiyet olsun canım

Canım roman mı yazıyorsun?

Afiyet olsun canım çok güzel

Canııım geçmiş olsun :KK43: bazen ben de isteyerek kusuyorum pişman olduğum için :KK43:

Afiyet olsun kuzum

Afiyet olsun canım
Romanım var canım :)

Sabah gözümü lahana sarması diye açtım :KK70: evde de yarım lahanam vardı kıymalı olarak pirinç yerine bulgur koyup sarıverdim hemencecik :)) babamda gelmiş başımda duruyor aferin beceriyorsun diyor :KK70: herhalde halen ufak görüyor beni farkında değil 27 olduğumun :KK70:
Eline sağlık canım afiyet olsun 🤗

Günaydın kızlar pazartesinin ilk kilo bildirimini ben yapayım sabitim= 88.15
Cumaya kadar eksiye geçerim insAllah 🤲
Cuma’ya inşallah canım
+400 Gr geldim. Ödem sanırım 😔
Suyunu arttır canım ödem gidermek için birde sodalı yeşil çay yapabilirsin bak Oda iyi geliyor ödeme
O kadar tavuk dürümden, mantıdan sonra +300 geldim.
Cuma’ya kadr gider canım
Sabit kalmakta bir başarı canım

Ben de hiç yatmadım. Sezeryanlıydım bi de😳Yatabilen bi tip değilim ondan😂 kızıma kendim bakmak istedim. Karakter olarak kimseden bi şey alabilen ve mecburiyeti seven biri değilim maalesef 🤷‍♀️ayaklarım toynak gibi olmuştu🙄 öyle bir şişlik hiç görmemiştim
Ayy ayni ben yaa, hic sevmem birine muhtac olmayi birsey istemeyi..ben de kendim baktim o surecte annem sag olsun sadece evin isini yapti o bile buyuk destekti sag olsun
Herkese günaydın. Aranıza bugün katıldım. Dün bir karışıklık vardı ama şu an halloldu sanırım. Yoldayım işe gidiyorum. 1.5 saat sürüyor ortalama iş yerine gidince menümü yazacağım.
Tekrat hos geldin aramiza, ben elif 1 kizm var, calisiyorum ben de memnun oldum 😊
4 Nisan menüm

Kahvaltı:10.00
1 haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara:1 yeşil elma

1avuc çekirdek

aksam:16.00
1kepce yayla çorbası
4 YK fırında sebze türlü
Yoğurt

Su:1.5 litre
Spor:yok

U UcanSupurge
Guzel canm afiyet olsun
kızlar günaydın :KK60:
haftasonu hiç uğrayamadım kusura bakmayın :KK43:
geçen hafta başladığım temizliğe devam ettim bütün evi döktüm yeni taşınıyor gibiydik
bi de aksilik çocuklar hastalandı neleri var anlamıyorum ama büyük kusup durdu küçük de huysuzdu sanırım bi yerleri ağrıyor, ağlayıp duruyor ağlamaya başlayınca abartısız yarım saat susmuyor Allahım :KK43:
zor bi haftasonuydu benim için çok yorgun hissediyorum şu an kendimi, bi de boğazım da acımaya başladı inşallah ben de hastalanmam
sizler de ne var ne yok gerçi şimdi bi geçmiş yaparım
Allah kolaylik versin canm, insallah birsey cikmaz
Özellikle kovid geçiren arkadaşlar ve ya bilenler varsa bir şey soracağım covidde burun akıntısı oluyor mu grip gibi 😨 sabah hapşırık ve burun akıntısı ile uysndım inşallah alerjidir ya
Ya kesin birsey yok canm, bazilarinda olabiliyor, zaten suan hep grip gibi belirtileri, takip et kendini insallah degilsindr
Başlangıç kg:72.9
Cuma:70.9
Bugün :70.5
Fark :-400
Yüzde :0,56

bende hashima tiroidi var maalesef gıdım gıdım gidiyor o yüzden :KK43:
Cok iyi canm daha ne istiyorsun
O kadar tavuk dürümden, mantıdan sonra +300 geldim.
Cumaya kadar cok dikkatli gecir eksiye gecersin insallah

Dikkat o zaman canım aslında epey de az yemiştin
Evet canm az yedim ama cuma cok yemistim ve hafta sonlari genelde wc sorunu yasiyorum ekmek yedigim icin olabilir kahvaltida ya da suyu az ictigim icin, dun sporu da cok gec saatte yaptim hepsi birlesti iste ama cumaya cok sıki tutup gececegm eksiye

Ben 🤦‍♀️ Alışmışım her işimi kendim halletmeye yardım isteyemiyorum
Ah bu çok yorucu ama biri de bi şey yaptı mı mutlaka karşılığını istiyor maalesef
Ayy ayni ben yaa, hic sevmem birine muhtac olmayi birsey istemeyi..ben de kendim baktim o surecte annem sag olsun sadece evin isini yapti o bile buyuk destekti sag olsun
Benim annem 5 gün kaldı yanımda. Evine dönmesi gerekti. En çok zorlandığım şey yemekti benim. Ama şimdi olsa önceden hazırlar koyardım dolaba birçok şeyi. Tecrübesizlik işte🤷‍♀️

Evet ya o konuda ben de pismanim hastanede annemle ikimzdik hic birsey hazrlammasiz kendimize, keske eve dolaba da hazrlasaymism dedim denizbenimadim denizbenimadim
Allah nasip eder ben de 2. Ye birgün cesaret edersem dolabıma dolmalar köfteler vs doldurmayı düşünüyorum. Bebeğin ilk zamanları kesinlikle en çok yoran yemek

Back
X