• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar gunaydin her pazartesi farkli bir bahane ile geliyorum farkindayim ama sabaha oyle bir agriyla uyandim ki hala devam ediyor usuttum muhtemelen gece karnim davul gibi gaz agrisi var :( tartiya gelecek olursak tabi ki artidayim ama yediklerim cok degildi haftasonu neden boyle oluyor anlamiyorum hatta cumartesiye eksiyle uyanmistim :( neyse asil meseleye gelirsek +500 deyim ama cumaya halledecegim Allahn izniyle

Kayınvalidem:benim eşim
Mahallede bilmediği yok.kayinvalidemden geçen özellik malesef😔
ahah canım rahatsız mısın bu huyundan? bence eğlenceli :D
Kizlar gunaydin her pazartesi farkli bir bahane ile geliyorum farkindayim ama sabaha oyle bir agriyla uyandim ki hala devam ediyor usuttum muhtemelen gece karnim davul gibi gaz agrisi var :KK43: tartiya gelecek olursak tabi ki artidayim ama yediklerim cok degildi haftasonu neden boyle oluyor anlamiyorum hatta cumartesiye eksiyle uyanmistim :KK43: neyse asil meseleye gelirsek +500 deyim ama cumaya halledecegim Allahn izniyle
canım sen halledersin. bahane ile falan gelmiyorsun. o kadar kilo verdin son kilolar böyle böyle gidecek

Günaydın kızlar♥️

Dün biraz kayinvalideye sinir oldum,biraz kaçamak yaptım 😔 kıyafetleri katlarken benim patige "ayy ne çirkin hiç güzel değil,bunu giyme" gibi bir şeyler dedi.Sonra durduk yere oğlu işten gelince " oğlumun fiziği ne kadar güzel" gibi bir şeyler dedi.

Gün içinde de durmadan konuşuyor.
-Karsidaki kadın balkonda sigara içiyor.
-Su kadının cocugumu yok hiç bebek kıyafetleri asmiyor.
-Su karşıdaki evdeki çocuk tüm gün çöp taşıdı.
-Su balkondaki perde ne kadar kirli,bir haftadır böyle bla bla bla......

Gina geldi resmen,milletten banane,beş dk sussan ne olacak🙄
Benim annemde çevreye bakıp herşeyi gözlemler normal şeyler gibi geldi anlattıkların oğlunu güzel bulması da normal masalcığım sanki senin gözüne batmış bunlar sanırım bunaldın ondan insan kendi evinde öz annesiyle bile yapamıyor özgürlük istiyor o yüzden sıkılmış olabilirsin 😂senin yazdıklarını okuyunca kaynanamın bir lafı geldi kaynana dolaba bir yumak ip fırlatmış gitmiş gelinin başını yarmış😂😂😂

Günaydın kızlar♥️

Dün biraz kayinvalideye sinir oldum,biraz kaçamak yaptım 😔 kıyafetleri katlarken benim patige "ayy ne çirkin hiç güzel değil,bunu giyme" gibi bir şeyler dedi.Sonra durduk yere oğlu işten gelince " oğlumun fiziği ne kadar güzel" gibi bir şeyler dedi.

Kayınvaliden = kayınvalidem he de geç canım yoksa içini tüketirsin
günaydın kızlar, kırgınlığım hala biraz devam ediyor ama düne göre iyiyim. işe geldim. bir yandan azıcık rahatsızlıkta korona mı oldum acaba diye evham yapıyorum. hasta hasta işe gitmek de korkutuyor. koronaysam insanlara bulaştırırsam filan diye korkuyorum. aşırı bir belirti göstermediğim sürece test yaptırmak için hastaneye gitmek de istemiyorum. ablam hastaneden kaptı hastalığı. doktor arkadaşıma sordum sabah. kırgınlık hissediyorum ama yatak döşek değil, ev soğuktu titreyerek uyandım üşüttüm sanırım dedim. o da sadece kırgınlıkla test yaptırmamın doğru olmadığını söyledi. hastaneler çok fena hasta değilsen bile burda kaparsın dedi. allah sonumuzu hayır etsin çok sıkıldım bu durumdan. sürekli eve tıkılmak vs.
bir de benim anksiyete bozukluğu rahatsızlığım var. eve tıkılmamam sürekli dışarda gezip kafa dağıtmam gerekiyor. bunları da yapamayınca iyice depresyona girmiştim. kilo vermek çok iyi geldi bana :p makyaj yapmayı bırakmıştım, duşa bile çok zor giriyordum. en azından sosyal hayatım biraz olsun düzeldi kızlar.
Sevindim canım ben de ağır bir depresyonu zayıflayarak spor yaparak kendimle daha çok ilgilenerek atlatmıştım
Rumuz:sabahvesen
Başlangıç kg:72,9
Geçen cuma:70.4
bugün: 70,1
fark: -300
yüzde : 0.43
Vaaayyy çok iyi başlangıç
3 gündür+650 Gr geliyorum.Ne yaptıysam gitmedi.reglimin 3. Günü ondan mı acaba😔
Allah Allah biraz yürüyüşe odaklan şu sıra canım
Kizlar gunaydin her pazartesi farkli bir bahane ile geliyorum farkindayim ama sabaha oyle bir agriyla uyandim ki hala devam ediyor usuttum muhtemelen gece karnim davul gibi gaz agrisi var :KK43: tartiya gelecek olursak tabi ki artidayim ama yediklerim cok degildi haftasonu neden boyle oluyor anlamiyorum hatta cumartesiye eksiyle uyanmistim :KK43: neyse asil meseleye gelirsek +500 deyim ama cumaya halledecegim Allahn izniyle
Halledeceğine inanıyorum canım biraz spor ve protein, sebze ağırlıklı beslen şu sıra yine canım

Ha ha ha :KK70: Aynen annemiz veya başkası söylese duymayız bile belki
Kesinlikle canım onların dediği gözümüze batıyor hiç takılmayacağım şeye takılabiliyor um bir erkek anası olarak kaynanama çok iyi davranıyorum eee ne demişler men dakka dukka eden bulur 😂😂😂

herkese günaydıııın.

uyanınca 2 bardak su biri sirkeli

kahvaltım 09.30

3 küçük salatalık
3 çeri domates
örgü peynir
narekşili zeytinyağlı hepsini karıştırdım salata olarak yedim

2 etimek

ikindide

1 tabak çilek yiyeceğim ve günü kapatacağım.

Akşam yürüyecektim ama malesef lazerim var.

herkese günaydıııın.

kahvaltım 09.30

3 küçük salatalık
3 çeri domates
örgü peynir

2 etimek

ikindide

Baya az ve erken ilk günlere rağmen baya iyisin :KK9:

Kayınvaliden = kayınvalidem he de geç canım yoksa içini tüketirsin

Sevindim canım ben de ağır bir depresyonu zayıflayarak spor yaparak kendimle daha çok ilgilenerek atlatmıştım

Vaaayyy çok iyi başlangıç

Allah Allah biraz yürüyüşe odaklan şu sıra canım

Halledeceğine inanıyorum canım biraz spor ve protein, sebze ağırlıklı beslen şu sıra yine canım
:KK68:

Günaydın kızlar♥️

Allah kolaylık versin cnm vala
günaydın kızlar, kırgınlığım hala biraz devam ediyor ama düne göre iyiyim. işe geldim. bir yandan azıcık rahatsızlıkta korona mı oldum acaba diye evham yapıyorum. hasta hasta işe gitmek de korkutuyor. koronaysam insanlara bulaştırırsam filan diye korkuyorum. aşırı bir belirti göstermediğim sürece test yaptırmak için hastaneye gitmek de istemiyorum. ablam hastaneden kaptı hastalığı. doktor arkadaşıma sordum sabah. kırgınlık hissediyorum ama yatak döşek değil, ev soğuktu titreyerek uyandım üşüttüm sanırım dedim. o da sadece kırgınlıkla test yaptırmamın doğru olmadığını söyledi. hastaneler çok fena hasta değilsen bile burda kaparsın dedi. allah sonumuzu hayır etsin çok sıkıldım bu durumdan. sürekli eve tıkılmak vs.
bir de benim anksiyete bozukluğu rahatsızlığım var. eve tıkılmamam sürekli dışarda gezip kafa dağıtmam gerekiyor. bunları da yapamayınca iyice depresyona girmiştim. kilo vermek çok iyi geldi bana :p makyaj yapmayı bırakmıştım, duşa bile çok zor giriyordum. en azından sosyal hayatım biraz olsun düzeldi kızlar.
Biraz daha iyi olmana sevindim daha da iyi olursun insAllah
Çok güzel cnm tebrikler
3 gündür+650 Gr geliyorum.Ne yaptıysam gitmedi.reglimin 3. Günü ondan mı acaba😔
Olabilir insAllah toparlarsn cnm

Halledersin insAllah cnm
herkese günaydıııın.

kahvaltım 09.30

3 küçük salatalık
3 çeri domates
örgü peynir

2 etimek

ikindide

Menülerin başına tarih atarsan kafa karışıklığı olmaz cnm afiyet olsun

Super basliyôn haftaya
halledersin csnim skma canini iradeyi elden birskmak yok

Back
X