- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
- #434.721
Aminn canımhayirli ramazanlar
bu senede icimiz buruk
rabbim bu gunlerimizi aratmasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canımhayirli ramazanlar
bu senede icimiz buruk
Ayy kotu olmus yaa, canm cocuklar oyledr inanirm hadi onlar cocuk kocaman insanlar bazen yaptgimz isimzi inkar ediyor hayir yapmadin diyor gozumuzn icine baka baka...cocuk bunlar ve gercekten ders calismayi bilmiyorlar ben de univde kpss ye hazrlanirken ogrendim ders calismayi, daha onceden bilip bu sekilde calissaydim daha guzel bir bolumde olabilirdimSırf dersi zevkle anlasınlar katılsınlar diye oyun vs yaparak anlatıyorum bakıyorum çocuk yine dersi unutmuş aklı oyunda hele bi gün biri müdürün yanında hocam bugün derste yine oyun oynayacak mıyız diye sordu yerin dibine girdim![]()
Haklisin canm farkinda degiller ama hicbirimiz farkinda degildik biliyor musun ? Yani o zaman ki aklimi dusunuyorum az daha akli basinda olsam suan cok farkli yerde olabilirdim ama nasip iste, insallah senin yavrunun da guzel bir nasibi vardir bir yerdeAynen canım. Şimdi farkında değil ama böyle giderse ilerisinde daha da zorlanacak.
İns hallolur hallolmasada sağlığı yerinde olsun diyorum ama. Okuyup bir mesleğinin olmasında çok istiyorum. Rabbim hepimizin evladınin hakkında hayırlısını nasip etsin
Hım tamam canım. Böyle düşünmemiştim hiç. Tabiki unutmuştur sene başında öğrendiklerini.
O gün hangi dersi varsa dersi tekrar edip test çözüyoruz çok siktim belkide. Rehber öğretmenimiz den yardım alarak bı çalışma. Programı hazırlamam gerek belkide.
Ya gece gece bdv ye çevirdim burayı. Kusura bakmayin
Hic siknti yok canimHeeyyyy 9. Takım hatunları aman ilk oruç ya zorlanırsam ya acıkırsam diye kıtlık psikolojisine girip sahurda bi ton şey gömmeyin sakın ya susarsam diyip bol bol su için iştahınız kesilsinburalardayım ona göre
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
@Jasminium84
@gulsum462
@elfkkk
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
@cgdmk
@ela_2019
@Pnrrr-20
@masal3487
@Ezogelin56
@sabahvesen
@hadikonusalim
melonikruhban
@Pinarbartu
@Melek963
Ayy ben de orucken yapamam spor, halim kalmaz heraldeOrucken spor zor zaten ancak iftar sonrası canim. Yani bana zor oruç tutarken
Haklısın canım mutlaka oda aklına yazılanı yaşayacak ama işte insanoğlu bir telaseye düşüyoruz.Haklisin canm farkinda degiller ama hicbirimiz farkinda degildik biliyor musun ? Yani o zaman ki aklimi dusunuyorum az daha akli basinda olsam suan cok farkli yerde olabilirdim ama nasip iste, insallah senin yavrunun da guzel bir nasibi vardir bir yerdeama bence de destek almasini faydasi olabilir, yani yaz geliyor belki biraz vakalar hafifler o ara birseyler dusunebilirsin
Saol canim ama bn bn degilim bu gece vicdanennasil yedim nasil U UcanSupurge nin sopasini unuttum diye kiziyom kendime
Hayırlısı başka yerde demek ki nasibin cnm Rabb'im hayırlı kapılar açsın insAllahBugün iş görüşmesine gitmiştim bir yere akşam mesaj atmışlar başka bir adayda karar kıldık diye moralim bozuldu![]()
Amin insAllah cnmhayirli ramazanlar
bu senede icimiz buruk
Amin insAllah cnmHerkese ilk sahurdan merhabaşimdi yumurtamı haşlıyorum ekmeksiz bir sahur yapıp güzelce ranazanda kilo vermek için menümü ona göre hazırlıyorum
Ramazanı şerif ayınız mübarek olsun Ramazan tüm güzelliği ve manevi iklimi ile kalplerimizi aydınlatsın inşallah
![]()
Afiyet olsun canim, arada ben de yulafi denemek istiyorumHayirli ramazanlar kizlar kalktim sahurumu yaptim simdi yattim.
sahur menum 3 yk yulaf ,kucuk muzun yarisi ,yarim bardak sut
Şükür canım Allah rızkını artırsın inşallahHayirlisi olsun kismetîn vardir illa biryerlerde
Esim uc aydir issizdi coronadan dolayi sukur persembe basliycak
Hadi sağ Salim inşallah canıminsalllah daha sık gelicem:)
ameliyat bu ayin 26 sinda olcak
insallah sorunsuz atlaririz
Aynen ben de bunu düşünüyorum belki lise sınavında o şekilde çalışsaydım her şey çok Farklı olabilirdi belki deAyy kotu olmus yaa, canm cocuklar oyledr inanirm hadi onlar cocuk kocaman insanlar bazen yaptgimz isimzi inkar ediyor hayir yapmadin diyor gozumuzn icine baka baka...cocuk bunlar ve gercekten ders calismayi bilmiyorlar ben de univde kpss ye hazrlanirken ogrendim ders calismayi, daha onceden bilip bu sekilde calissaydim daha guzel bir bolumde olabilirdim
Cancağzım sahurunu yeni yaptın normalde işe gittiğin için erken tartılıyordun yani en az 12 saat açlıkla tartılıyordun oruçlu olup bir şey yiyip içmeyeceğin için tartını öğlene veya öğleden sonraya bırakabilirsinGunaydin kizlargece 2 haslanms yumrta peynr zeytn ile ekmeksiz kahvaltimi yaptim ama sabah arti gordum hala karnm tok oldugu icindir di mi ? U UcanSupurge oglen terar tartilacagm ama persembe gunleri icin cumaya daha cok eksi gorebilmek adina onerin var mi ?
Anladm canm ogleden sonra en gec kacta tartilabilrim, 12 de ve aksam 17 de gidiyorum eve 17 kurtarir miŞükür canım Allah rızkını artırsın inşallah
Hadi sağ Salim inşallah canım
Aynen ben de bunu düşünüyorum belki lise sınavında o şekilde çalışsaydım her şey çok Farklı olabilirdi belki de
Scratch diye bir uygulama var kodlama mantığını oyun üzerinden işlediğimiz bir şey uygulamanın sembolü kedi bizim çocuklar için onun adı kedi oyunu
Cancağzım sahurunu yeni yaptın normalde işe gittiğin için erken tartılıyordun yani en az 12 saat açlıkla tartılıyordun oruçlu olup bir şey yiyip içmeyeceğin için tartını öğlene veya öğleden sonraya bırakabilirsin
Sana hangisi uygunsa canım 8e kadar vaktimiz varAnladm canm ogleden sonra en gec kacta tartilabilrim, 12 de ve aksam 17 de gidiyorum eve 17 kurtarir mi![]()
Ee cok iyi o zaman aksam 17 de eve gider gitmez tartilirimSana hangisi uygunsa canım 8e kadar vaktimiz var
AFİYETLER OLSUN .Gunaydin kizlargece 2 haslanms yumrta peynr zeytn ile ekmeksiz kahvaltimi yaptim ama sabah arti gordum hala karnm tok oldugu icindir di mi ? U UcanSupurge oglen terar tartilacagm ama persembe gunleri icin cumaya daha cok eksi gorebilmek adina onerin var mi ?
GÜNAYDIIIIINNGünaydın kızlar hayırlı sabahlar inşallah