- 5 Temmuz 2018
- 109
- 527
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
- #434.741
KUZU TEKRAR MI TARTILICAKTIK BUGÜN ? BEN BİLMİYORDUM HİÇSana hangisi uygunsa canım 8e kadar vaktimiz var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KUZU TEKRAR MI TARTILICAKTIK BUGÜN ? BEN BİLMİYORDUM HİÇSana hangisi uygunsa canım 8e kadar vaktimiz var
Yok cnm bugün genel tartı yok meraktan tartıldı büyük ihtimal bende tartıldım demin +500 çıktımKUZU TEKRAR MI TARTILICAKTIK BUGÜN ? BEN BİLMİYORDUM HİÇ
Hayırlı olsjn cnmHayirlisi olsun kismetîn vardir illa biryerlerde
Esim uc aydir issizdi coronadan dolayi sukur persembe basliycak
Amin canımHakkında hayırlısı canım mutlaka denkgelecek bir iş kapısı sana da uzulmee
Amin canım inşallah saolBı daha olmaz artık o zmn
Hayırlısı başka yerde demek ki nasibin cnm Rabb'im hayırlı kapılar açsın insAllah
Amin insAllah cnm
Yok canm ben meraktan tartildimKUZU TEKRAR MI TARTILICAKTIK BUGÜN ? BEN BİLMİYORDUM HİÇ
Senin için hangisi uygunsa canımEe cok iyi o zaman aksam 17 de eve gider gitmez tartilirim
Allah kabul etsin canım Dün baya zorlanmışsınHERKESE MERHABALARRRR
MUTLU HUZURLU BOL BEREKETLİ BOL DUALI BİR RAMAMZAN DİLİYORUM HERKESEEE.
UMARIM HERKES İYİDİR.
DÜN AKŞAM HİÇ UĞRAYAMADIM.
ÇİLEK YİYİP GÜNÜ KAPATMIŞTIM AMA SAHUR YAPMAYACAĞIMDAN AKŞAM YEMEĞİNDE BİŞYLER YEMEM LAZIMDI
- TAVUKLU TAM BUĞDAY MAKARNASI YEDİM . FAKAT İSTİFRA ETMEM SONUCU GİTTİ.
O NEDENLE ŞEKERLİ ÇAY İÇTİM 2 BARDAN VE O KADAR . GECEDE UYUMUŞUM SU YATARKEN İÇTİM 1 LİTRE .
NİYETLİYİM. ALLAH TUTAN HERKESİNKİNİ KABUL ETSİN İNŞALLAH
BU AKŞAM NÖBETİM VAR
ŞANSIMA İLK İFTARI İŞ YERİNDE NE YİYECEĞİMİ BİLMEYEREK YAPICAM .AMA OLSUN
RAMAZANI ÇOK SEVİYORUM YAA .
İŞTE BÖYLE :*
Yok canım cuma gününden bahsediyordukKUZU TEKRAR MI TARTILICAKTIK BUGÜN ? BEN BİLMİYORDUM HİÇ
Diyet modu liste sorumluluğu gelmeyen regl çocuklar seni epey yıprattı sanırsam canım hadi şu 200 gramı Cuma’ya kadar hallet de mezun edelim seni kuzumSelamlaaaarrr sonunda gelebildim.. Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum canlar. 2 3 gündür ara ara uğradım, yazdım ama psikolojik olarak diyetten uzaklaştım, motivasyonumu kaybettim nedense.. Bi ara eşimle de ufak bir tartışmamız oldu, bı bikaç gün bi kopukluk oldu genel olarak malasef.. Suyuma sporuma dikkat ettiysem de yeme düzenim iyi olmadığı için yazmaya da yüzüm olmadı ki kalan 200 gramı da verebilirsem mezum olacağım inş başta U UcanSupurge canım Zehram, sonra da sizlerin sayesinde ve ben 5 6 senedir buradayım, daha önce takım üyesi olduğum çook oldu ama nasip olursa ilk kez mezun olcm inş ve hepinize duacı olcam inşbaşta kaptaniçem
bugün niyetliyim inş, sahur yapamadım, emziriyorum ama denemek istedim yğne3 de, bakalım inş hayırlısı, şimdi geçmiş beni bekler,inş herkes çok iyidiir?
Kaçla mezun oluyorsun canım ne güzel darısı başımaSelamlaaaarrr sonunda gelebildim.. Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum canlar. 2 3 gündür ara ara uğradım, yazdım ama psikolojik olarak diyetten uzaklaştım, motivasyonumu kaybettim nedense.. Bi ara eşimle de ufak bir tartışmamız oldu, bı bikaç gün bi kopukluk oldu genel olarak malasef.. Suyuma sporuma dikkat ettiysem de yeme düzenim iyi olmadığı için yazmaya da yüzüm olmadı ki kalan 200 gramı da verebilirsem mezum olacağım inş başta U UcanSupurge canım Zehram, sonra da sizlerin sayesinde ve ben 5 6 senedir buradayım, daha önce takım üyesi olduğum çook oldu ama nasip olursa ilk kez mezun olcm inş ve hepinize duacı olcam inşbaşta kaptaniçem
bugün niyetliyim inş, sahur yapamadım, emziriyorum ama denemek istedim yğne3 de, bakalım inş hayırlısı, şimdi geçmiş beni bekler,inş herkes çok iyidiir?
Gayet iyi12 nisan menü
Kahvaltı 09:30
Çeyrek ekmek arası peynirli tost
Öğle yemeği 12:30
Yarım kase mantar çorbası
1 tavuk Baget
1 çatal çiğköfte- 1 marul
Akşam yemeği 19:00
1 kase tavuk sulu şehriye çorbası
Güzel menü afiyet olsun canımHayırlı ramazanlar kızlar
Bugun tutmadım bigun bi denıcem bklm ,Allah kabul etsın oruclarınızı
Şimdiden yazayım
09.00 az tereyagında 1 yumurta beyazı,1₺
Dilim tb ekmek
11.00 sütlü kahve
13.00 10 kaşık pırasa
15.00 1 galeta 1 hurma
18.00 1 kase domates corbası , 7 kaşık kuru fasulye düşünuyorum
3litre su
Aleyküm selam canım insAllahSaleykum hanimlar.
Hayırlı sağlıklı, bereketli Ramazanlar
Son 3,4 kilom kalmisti. Bakalım Ramazan da vermeye çalışacağım. İnşallah veriririm. Cuma günü bildirim yapıp baslicagim inşallah.