• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben diyet biter bitmez ailemin yanına gidince kaçtı ipin ucu. Ama ben hiçbir zaman sizin kadar az yiyemedim tabi😬
Hadi ya ne guzel yiyerek verdin kilonu 😊 ne kadar zamanda verdin peki
Pes etme canim vucut kitliyo kendini bir sure gecen yil diyet yaparken banada oldu yedi kilo birbucuk ayda verdim sonra pes ettim gitmiyo artik diye keske ermeseydim uc kilosunu geri aldim sakin pes etme menulerin guzel boyle devam et
Insallah canim ya , gercekten gitmeyince insan sinir oluyor

Hadi ya ne guzel yiyerek verdin kilonu 😊 ne kadar zamanda verdin peki
Aslında bana göre yemeyerek ama buraya göre çok yiyerek verdim😂 ben aşırı yemeyi seven biriyim sıkıntı orda. Her cuma baya baya kaçamak yapıyordum mesela. Buradaki listelere bakıyorum benim dönem de dahil asla o kadar az yiyerek yaşayabileceğimi sanmıyorum😬 ama dedim ya kendi beslenmeme göre çok çok kısmıştım. Günde 4-5 dilim ekmek ve 3 öğün yiyordum gibi ki bu bana göre az🤭 çok spor yaptım tabi o ayrı
Zamana gelince kızım 6 ayı bitirince başladım 79 kiloyla 1 yaşına geldiğinde 58-59 a düşmüştüm 6 ayda 20-21 kilo vermiş oldum. Doğuma 88 le girmiştim tabi 😳

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım gayet güzel

çok kötü bir menü canım :KK20:

afiyet olsun kuzum

canım ben oruç tutmuyorum. aç kalmak mide bulantısı yapıyor bende tansiyonum düşüyor. doktorum oruç tutmamamı söyledi. ama maneviyatını başka türlü alıyorum yani. tutmadığım orucun parasını veriyorum. yardımlarla vs. 30 gün geçiriyorum benim için mutluluk sebebi bunlar.
bence sen de tutma bebeğin için. namazını kıl, kuranını oku vs. okumasını bilmiyorsan youtubedan dinlersin.

canım şişkinliğe karşı önlemini al :KK70:

canım tatlıyı aç karnına ve sabah yediğin için telafisi daha kolay sanki :) inşallah cumaya sıkıntı olmaz

afiyet olsun canım gayet güzel

ay ben de eşim ve kendim için mayasız ekmek yapıyorum her defasında tuz atmayı unutuyorum :KK70: çok sinir bozucu.

gayet güzel menü canım

canım ben öğretmen değilim nasıl çalışması gerektiği hakkında yorum yapamam ama ben de çok parlak bir öğrenci değildim. okulu, ödevi, sınavları hiç sevmezdim. ana sınıfına bile ağlayarak giderdim. karnemde 1ler olurdu hep. lise sonda dank etti. yarım dönem dershaneye gittim. verdikleri kaynakları çözmedim bile. yaşıtlarım deli gibi hazırlanırken ben tembellik ediyordum yine.
sonra üniversite okumam gerekiyor dedim kendi kendime. allah ne verdiyse çalıştım. türkçede 40 soruda 38 net yaptım matematik başlangıçta 1 net ile başladım, sınavda 40 soruda 20 net yaptım. internetten konu videosu izledim bol bol. farklı farklı insanların anlatımlarını dinledim. tembeldim ama çok kitap okurdum. lys daha iyi geldi sıralamam 40bindi. güzel bir bölüm kazandım. herkes şokta tabii :KK70: üniversiteyi de 6 sene okudum tembellikten :KK70: özel sektörde çalıştım daha sonra devlete geçiş yaptım. şimdi 27 yaşındayım. evim var, gayet güzel bir model arabam var.
demem o ki kimin ne olacağını bilemezsin bu kadar üzme kendini. senin çocuğun da aydınlanma yaşayacak inşallah. ders konusunu burda öğretmen olan arkadaşlarım daha iyi bilirler fakat benim naçizane tavsiyem bol bol kitap okuması. illa yüz temel eser olmasına gerek yok, ne ilgisini çekiyorsa onu okusun.

kaptanım ben oruç tutmuyorum. aynı düzen devam benim için

ohh afiyet olsun canım benim. amiin inşallah şu mübarek ayda dualarımız kabul olur, dertlerimiz deva bulur.

bugünün menüsü mü bu canım?
Ders konusunda söylediğin aydınlanma tez zamanda bizim oğlana da gelir inşallah 😂ama lise son olmasın o zamana kadar stresten haminneye dönerim😂😂

Merhaba gençler
Grubun yüzde doksanı zaten oruç tutar gibi diyet yaptıkları için sanırım benim kadar zorlanan yok😝 fenalardayım ve saat daha 1 buçuk 😂 Hayırlı ramazanlar tabi bu arada😃
Canım ben normal zamanda 17-18 saat aç kalıyordum Ramazanda bu 14 saate indi ramazan mola oldu bana😂

9. TAKIM ANALİZ RAPORU
(712. Etap & 721. Etap)

ETAP NOTLARI

92.png

TAKIM ÜYELERİ

91.png

Açıklama:
  • Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
  • DÖNEM BAŞI sütunu; 712. etap başlangıç kilosudur.
  • DÖNEM SONU sütunu; 721. etap bitiş kilosudur.
  • Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
  • İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
  • İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.

Notlar:
  • Goklerce: 712. etap başlangıç ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • asliogretmen: 712. etap başlangıç ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • Jasminium84: 712. etap başlangıç ve 721. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • Gulsum462: 717. etap yarışma kayıt (ayrılış sonrası dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • Breeze96: 712. etap başlangıç ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • Beyaz Leylak: 712. etap izinden dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • zeycan123: 715. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş ve 718. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • kumsal68: 721. etap yarışma kayıt ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • Elfkkk: 717. etap izinden dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.

Performans Uygulaması 47. Turu hiç nota almadan tamamlayan 9. Takıma tebrikler!

çiçek.jpg
Güzel kilo verdim ama sıralamam ne kadar kötü gerçekten yavaş verdim b diyeyim buna da şükür

Aslında bana göre yemeyerek ama buraya göre çok yiyerek verdim😂 ben aşırı yemeyi seven biriyim sıkıntı orda. Her cuma baya baya kaçamak yapıyordum mesela. Buradaki listelere bakıyorum benim dönem de dahil asla o kadar az yiyerek yaşayabileceğimi sanmıyorum😬 ama dedim ya kendi beslenmeme göre çok çok kısmıştım. Günde 4-5 dilim ekmek ve 3 öğün yiyordum gibi ki bu bana göre az🤭 çok spor yaptım tabi o ayrı
Zamana gelince kızım 6 ayı bitirince başladım 79 kiloyla 1 yaşına geldiğinde 58-59 a düşmüştüm 6 ayda 20-21 kilo vermiş oldum. Doğuma 88 le girmiştim tabi 😳
Kendine gore azalttiysan o etkilemistir, tabi spor da cok etkili iksi birlesince boyle bir sonuc olmus ki harika bir sonuc, 6 ay sabir isteyen bir surec gercekten tebrik ederim

Kendine gore azalttiysan o etkilemistir, tabi spor da cok etkili iksi birlesince boyle bir sonuc olmus ki harika bir sonuc, 6 ay sabir isteyen bir surec gercekten tebrik ederim
Aynen öyle. Kişinin kendine göre olması önemli olan ve spor tabi ki. Sabır kısmına gelince bu sayfa olmasaydı cidden çok zorlanırdım. Burası sağladı o sürekliliği💕

Merhaba gençler
Grubun yüzde doksanı zaten oruç tutar gibi diyet yaptıkları için sanırım benim kadar zorlanan yok😝 fenalardayım ve saat daha 1 buçuk 😂 Hayırlı ramazanlar tabi bu arada😃
Sanada hayırlı ramazanlar canim.
😂😂
Seninki çok ekstrem bi Durum olmuş. sanırım hayatta genel olarak da şanslısın😄 çünkü çizdiğin profildeki kadar kötü bir öğrenci için parlak gelecek çok nadirdir.
Bununla birlikte ben de herkes okumak zorunda diye düşünen biri değilim. Önemlimolan sorumluluk sahibi bireyler yetiştirebilmek Ucmelekannesi Ucmelekannesi gerisi gelir canım
Ödevlerini her zaman zamanında yapar gönderir öğretmenlerine. 2 haftada kitap özeti istedi Türkçe öğretmeni onu mutlaka okuyup çıkartır özetini ama bazen son iki güne sıkıştırıyor mesela.ama bititirp atıyor ogretmenine. Ev işlerinde yardımcıdır sağolsun bulasik makinesi boşaltma gorevi ondadır. Yani bu anlattıklarımdan sorumluluk sahibi mi sence.
Tabiki herkes illaki okumak zorunda değil ama ilerde keşke demesin tek isteğim o .

Sanada hayırlı ramazanlar canim.
😂😂

Ödevlerini her zaman zamanında yapar gönderir öğretmenlerine. 2 haftada kitap özeti istedi Türkçe öğretmeni onu mutlaka okuyup çıkartır özetini ama bazen son iki güne sıkıştırıyor mesela.ama bititirp atıyor ogretmenine. Ev işlerinde yardımcıdır sağolsun bulasik makinesi boşaltma gorevi ondadır. Yani bu anlattıklarımdan sorumluluk sahibi mi sence.
Tabiki herkes illaki okumak zorunda değil ama ilerde keşke demesin tek isteğim o .
Tabi ki sorumluluk sahibi. Sorumluluklarının bilincinde bi insan ekmeğini taştan çıkarır dert etme sen 😉 Zeki bi çocuk olduğunu düşünüyorsan ve akademik olarak ilerleyebileceğine inanıyorsan bunaltmadan destekleyebilirsin. Ama şöyle bir örnek vereyim kaynım öğretmen ve ailesi çok uğraşmış bi meslek edinsin diye. Zorla okumuş öyle diyebilirim. Fakat bence bu ona kötülük olmuş. Ticaret yapsa kesinlikle zengin bir adam olurmuş ki öğretmen olarak da Ciddi bir birikimi var.

Tabi ki sorumluluk sahibi. Sorumluluklarının bilincinde bi insan ekmeğini taştan çıkarır dert etme sen 😉 Zeki bi çocuk olduğunu düşünüyorsan ve akademik olarak ilerleyebileceğine inanıyorsan bunaltmadan destekleyebilirsin. Ama şöyle bir örnek vereyim kaynım öğretmen ve ailesi çok uğraşmış bi meslek edinsin diye. Zorla okumuş öyle diyebilirim. Fakat bence bu ona kötülük olmuş. Ticaret yapsa kesinlikle zengin bir adam olurmuş ki öğretmen olarak da Ciddi bir birikimi var.
Ay sağol canım Allah razı olsun.
Ay valla kizlar hepiniz sağolun rahatladım sikmayacagim artık tabiki anlatıp destek olacağım ama sikip azarlamayacagim artık😍

9. TAKIM ANALİZ RAPORU
(712. Etap & 721. Etap)

ETAP NOTLARI

92.png

TAKIM ÜYELERİ

91.png

Açıklama:
  • Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
  • DÖNEM BAŞI sütunu; 712. etap başlangıç kilosudur.
  • DÖNEM SONU sütunu; 721. etap bitiş kilosudur.
  • Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
  • İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
  • İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.

Notlar:
  • Goklerce: 712. etap başlangıç ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • asliogretmen: 712. etap başlangıç ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • Jasminium84: 712. etap başlangıç ve 721. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • Gulsum462: 717. etap yarışma kayıt (ayrılış sonrası dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • Breeze96: 712. etap başlangıç ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • Beyaz Leylak: 712. etap izinden dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • zeycan123: 715. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş ve 718. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • kumsal68: 721. etap yarışma kayıt ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • Elfkkk: 717. etap izinden dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.

Performans Uygulaması 47. Turu hiç nota almadan tamamlayan 9. Takıma tebrikler!

çiçek.jpg
Ne güzel bi tablo yaa giden kilolara baybay sizin adınıza sevindim kizlar

Vayy çok iyimis tabi bünye meselesi

Dünkü menüyü unuttum yazmayı .Bir önceki günün aynısı gibi
12 Mart Pazartesi Menüm
13:30
1 yumurta ile peynirli kaşarlı omlet (kaşar 20 Gr)
1 dilim TB ekmeği
5 zeytin
2 ceviz +3 fındık +10 badem

17:00 Portakal
19:00 6 kaşık bamya +4 kaşık yoğurt
2.5 litre su
Adım sayım 2009 U UcanSupurge

Hayırlı ramazanlar kızlar
Bugun tutmadım bigun bi denıcem bklm ,Allah kabul etsın oruclarınızı🙏
Şimdiden yazayım

09.00 az tereyagında 1 yumurta beyazı,1₺
Dilim tb ekmek

11.00 sütlü kahve

13.00 10 kaşık pırasa

15.00 1 galeta 1 hurma

18.00 1 kase domates corbası , 7 kaşık kuru fasulye düşünuyorum

3litre su
1 saat bebek kucagında yürüyüş ekleyelim spora😰

Dün ki o kadar yediklerime rağmen şu an hala sabit denecek bı eksi çıktığıma şükrediyorum gerçekten 17-17:30 gibi tartilirim bklm o zmn ne diyecek normalde akşam 8 gibi ogunu kapatıp 10-11 arası tartiliyordum
Regl yaklaşınca kilo artışı oluyormu

Back
X