• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin kizlarr 😊😍 guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle 😊 nasilsinz oruca alistiniz mi ? Aksam menulerde neler var
Günaydın canım alıştım şükür eşim erken gelir de mantar alırsa tavuklu mantar sote, tarhana çorbası, salata yeriz yetismezse mantar sote yerine patlıcan köz senin ne var menude

Günaydın canım alıştım şükür eşim erken gelir de mantar alırsa tavuklu mantar sote, tarhana çorbası, salata yeriz yetismezse mantar sote yerine patlıcan köz senin ne var menude
Ohh mis gibi afiyet olsun, benm dunden kalan corbam ve pilavm var, aksama ek olarak madimak yemegi yaparim bulgursuz, ben sadece madimak yerim herlade 😊

Gunaydin kizlarr 😊😍 guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle 😊 nasilsinz oruca alistiniz mi ? Aksam menulerde neler var
Ben daha alışamadım haliyle😂😂Ramazan'ın 10. Günü falan tutmaya ancak başlarım 10 gun suruyo benimki maalesef😞

Akşama ne pişirin bir fikrim yok daha sizin menüleri okuyun belki fikir sahibi olurum🤭

Son düzenleme:
O güzelmiş afiyet olsun canim

Ohh mis gibi afiyet olsun, benm dunden kalan corbam ve pilavm var, aksama ek olarak madimak yemegi yaparim bulgursuz, ben sadece madimak yerim herlade 😊
Afiyet olsun canım benimde ıspanak var bak belki onu yapabilirim

Ben daha alışamadım haliyle😂😂Ramazan'ın 10. Günü falan tutmaya ancak başlarım 10 suruyo benimki maalesef😞

Akşama ne pişirin bir fikrim yok daha sizin menüleri okuyun belki fikir sahibi olurum🤭
Ya o da kotu birsey sonra nasil tutulacak 😣 10 gun cokmus gercekten, ben de ay sonunda yiycem muhtemelen

Daha borclarimda var🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Borcu hic sorma benim de baya var :(
Saol cnm madımak ne idi acaba bı netten bakayım afiyet olsun canım simdiden

Saol cnm
Bir ot turu canim, sebze yemegi diyebiliriz 😊
Günaydın canım benim bugün yemek derdim yok dünden karnıyarık var pilav azalmıştı yanına pilav yaparım bi de cacık
Ohh benim dun ki menum 😊 ama guzel bir yemekse esim mumkun degil ertesi gune birakmaz 😂😂

Dünkü
Kahvaltı 10:45
1 büyük dilim pide
1 çeri domates
2 dilim salatalık
1 siyah zeytin
1 dilim köy peyniri
1 çk bal

Ara öğün 13:00
1 fincan filtre kahve

Ara öğün 15:00
Yarım armut

Akşam yemeği 19:30
1 parça kuzu incik haşlama (avuç içi kadar kemikli et)
1 kase salata
2 lokma Ramazan pidesi

Ara öğün: 20:00
1 hurma
Çok iyi bravooıı

Back
X