• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

16 Nisan Cuma
Sahur
Yarım yufka
2 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 parça peynir
5 zeytin
4 kaşık yoğurt
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su

İftar
Avuç içi kadar tavuk göğsü
6 ince elma dilim patates fırında
2 kaşık pilav
Salata
1 bardak ayran

Çayla 1 dilim hurmayla yaptığım güllaç

Su 2 lt olur
Spor yok
Cumaya gore guzel canim 😊

Nasıl bir dilim acaba 😛🤣ıkıye bolunce mi bir dilim oluyo
Kendisine sormak lazım G Goklerce
Evet bayramin ertesi gun felaket olur 😂😂 canim biz bayrama koyde oluruz muhtemelen tarti gununu soylersen bana koye gotururm tartimi 😊
Tamam canım bayram haftası konuşulur topikte size haber veririm yine
16 Nisan Cuma
Sahur
Yarım yufka
2 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 parça peynir
5 zeytin
4 kaşık yoğurt
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su

İftar
Avuç içi kadar tavuk göğsü
6 ince elma dilim patates fırında
2 kaşık pilav
Salata
1 bardak ayran

Çayla 1 dilim hurmayla yaptığım güllaç

Su 2 lt olur
Spor yok
Bir şeyler fazla da bilemedim hangi birine yanayım neyse bugün cuma 🤫

Ben de senin giydiklerını çirkin bılıyorum diycen olmıcak... Neyse sustum ben ramazan mubarek gün , sen ona arkadslarım patıgıme bayıldı de:))))
İsterse tüm dünya begeniyor diyeyim kadının umrunda olmaz,benim kızın ismjnj de hiç beğenmiyormus🤣 anneme bile söyleme nezaketsizliginde bulunmuş "ipek ismini hiç beğenmiyorum hiç guzel değil "diyor.Aman yine kaynanaya sarmayauim bak onun sayesinde güzel kilo veriyorum,iyi yanindan bakayım yoksa çekilmez 😁

İsterse tüm dünya begeniyor diyeyim kadının umrunda olmaz,benim kızın ismjnj de hiç beğenmiyormus🤣 anneme bile söyleme nezaketsizliginde bulunmuş "ipek ismini hiç beğenmiyorum hiç guzel değil "diyor.Aman yine kaynanaya sarmayauim bak onun sayesinde güzel kilo veriyorum,iyi yanindan bakayım yoksa çekilmez 😁
Delü karı o genel olarak hiç bir şeyi beğenmiyor demek ki vasfiye teyze kılıklı karı

Kilo bildirimimle geldim
Geçen cuma:68.8(doğru hatırlıyorum umarım )
Bu cuma:67.9
Fark:-900gr
Yüzde : 1.28
Çok güzel eksi canım tebrikler 🤩👏
Herkese selam

Hemen bildirim yapıp kaçacağım. Yemek hazırlamak lazım. İşten yeni geldim

Geçen haftaki kilom 100.4
Bu haftaki kilom 99.9

VVere vere 500 gram vermişim. Çok az ama regl öncesi diyip kendimş avutacağım. Teldeyim fotoyu atamıyorum. Eğer benim yerimemyükleyebikecek biri varsa onada atabilirim fotoyu
Eksi eksidir canım olsun 🤩👏
Kahvaltı 09:00
Çeyrek ekmek arasına beyaz peynirli-domatesli tost

Ara öğün 15:30
2 gün kurusu

Akşam yemeği 17:30
1 hamburger
Biraz patates kızartması
1 su bardağı ayran

Ara öğün 19:30
Yeşil çay

cuma günleri kaçamak yaptığımı eşime söylemiştim. Akşam hamburger paketiyle gelmiş eve :KK43: bana sürpriz. gerçekten benim için felaket bir hafta oldu.
iş yerinde ramazan boyunca öğle yemeği çıkmayacak. O yüzden artık öğle yemeği yemeyeceğim. Onun yerine meyve veya kuruyemişle ara öğün yapacağım.
Sıkıntın spor yapmamam. Ankara’nın en yokuşlu yerinde oturuyorum. Yürüyüş yapamıyorum. İş yerinde öğle arası çıkayım desem tek başıma çıkamıyorum dışarıya :KK43: birden bunalttı geliyor. Panik bozuklukla alakalı. O yüzden oturduğum yerden kalkamıyorum. Evde spor yapmak benim için en mantıklı olanı. O da eve gelince spor yapmak içimden gelmiyor fakat İp atlamak ve Leslie gündemimde.
Cuma günü menüsü olmuş afiyet olsun canım
16 Nisan menüm

Sahur:3.30
1haslanmış yumurta
2 YK et sote(iftardan artmıştı)
Çeyrek kk beyaz peynir
1dilim tambugday ekmeği
Yarım yeşil elma

İftar:19.30
1kepce yayla çorbası
İki parça haşlanmış tavuk
Salata
1hurma

Su:2.5 olur
Spor saat 16.da 3 mil Leslie 45 dk
135puan

U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canım süper menü
Merhaba arkadaşlar 💕

Geçen hafta 61.5
Bu hafta 60.45
Fark 1.05
Yüzde 1.707
Güzel eksi canım tebrikler 🤩👏 5ea

16nisan
8=00. Ilık limonlu su
9.00 kahvaltı
Küçük muz .
Maydonoz
1 dilim peynir
2 zeytin
Öğlen 2.00
Tatlı (karın ağrısı için)
Şehriye çorbası
Akşam 19.30
Bir tabak et yemeği
1 litre su
10 dakka spor
Afiyet olsun canım güzel
16.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta,1 dlm peynir, 7 zeytin, 3 ceviz, domates, salatalik( yanlis hatrlamiyorsam boyleydi, uykudan uyaninca biraz sarhos gibi oluyrum, esim onume ne koyduysa onu yiyorum 😂 yatmadan bunlari yiycem diyorum yoksa bana kalorili seyler yedirir )

Iftar
1/2 kepce tarhana, 5 kofte, 1,5 dlm pide, salata, yarim.gofret 🙈
Su: 2-2.5 lt arasi olur
Biraz kaçamakli olmuş cuma menüsü afiyet olsun canım
Cumaya gore guzel canim 😊
Sağol canım
Doğru yasak gelir yine kesin kimse bir yere gidemez 😕
Aynen canım
Bir şeyler fazla da bilemedim hangi birine yanayım neyse bugün cuma 🤫
Fazla fazla baya fazla oldu telafi edicem insAllah

Merhaba arkadaşlar. Bende dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum aranıza takılmak istiyorum. 3 hafta önce basladım diyete. U UcanSupurge sayesinde geldim buraya da 😍 İnşallah faydası olur bodoslama daldım napıyoruz günlük menü mü paylaşıyoruz 😊 Daha önce hic bi takıma katılmamıştım :olamaz:

Merhaba arkadaşlar. Bende dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum aranıza takılmak istiyorum. 3 hafta önce basladım diyete. U UcanSupurge sayesinde geldim buraya da 😍 İnşallah faydası olur bodoslama daldım napıyoruz günlük menü mü paylaşıyoruz 😊 Daha önce hic bi takıma katılmamıştım :olamaz:
Hoşgeldin aramıza.Aynen günlük menü paylaşıyoruz bende yeniyim 1 hafta oldu

Ne bu acele daha iftarı hazmetmemişken 👀

Hos geldin aramiza, ilk sayfada takim kurallari ve form var, kurallari oku kabul edersen formu doldur paylas seni taniyalim 😊

Back
X