• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar be bu wc sorunum kroniklesti sanki ya :KK43: her hafta ilac almak istemiyorum, ramazandan once az cok cozmustum ac karnina bol su icince cikabiliyordum simdi oruc olunca o da yok, ne yapsam ramazan bitene kadar eczaneden prebiyotik mi alsam ? Beyaz leylak Beyaz leylak sen bir ara kullanmistin di mi nasil iyi gelir mi
Onlar baya iyi canım kızım kreşte iken sürekli ishal oluyordu müdürün tavsiyesiyle enterogermina kids aldık baya düzelmişti çocuğun bağırsakları

Anladim canim bugun alayim ben de ramazanda kullanayim en azindan, onerebilecgn bir marka var mi
Solgar kullanıyorum ama biraz pahalı diğerlerine göre geçen aylarda kullandığım vardı bir dakika canım resmini atayım vitaminler sitesinden sipariş veriyorum ben eczaneden de alabilirsin içindeki bakteri sayısının çok olması iyi olduğu anlamına geliyor.

Onlar baya iyi canım kızım kreşte iken sürekli ishal oluyordu müdürün tavsiyesiyle enterogermina kids aldık baya düzelmişti çocuğun bağırsakları
Evet canim ya ilactan iyidir sonucta, ilac icince de ilk gun ishal oluyorum gecen gun orucken oldum öluyordum resmen elim ayagim titredi, vucudum susuz kaldi haliyle ve bu sekilde cok sagliksiz oluyor en azindan ramazan bitene kadar boyle bir takviyr duzenlemeye yardimci olur
Solgar kullanıyorum ama biraz pahalı diğerlerine göre geçen aylarda kullandığım vardı bir dakika canım resmini atayım vitaminler sitesinden sipariş veriyorum ben eczaneden de alabilirsin içindeki bakteri sayısının çok olması iyi olduğu anlamına geliyor.
Tamam canim bekliyorum, bugunluk eczaneden alayim da sonra internetten alirim

Screenshot_2021-04-19-11-06-46-714.jpeg Screenshot_2021-04-19-11-06-46-714.jpeg
G Goklerce

Arkadaşlar kusura bakmayın çok birikti yine ama bu kez de inşallah son kez toplu bildirim yapıp sonra günlük olarak yazacağım.

Cuma menüsü
İftar 19.10
Kuru bakla yemeği 1 kepçe
Az turşu
1 servis kaşığı yaklaşık 6 yk kaşığı garnitürlü tavuk suyuna şehriye pilavı
2 dl karpuz
Ispanak kavurması yoğurtlu 3 4 yk kadar
Hurma da yedim ama sayısını hatırlamıyorum tahmini 5 6 tane
Çok az da fıstık belki 1 yk kadar olur minik fıstıklardan
1 muz
Ctesi
İftar 19.11
Yoğurtlu kabak kızartması 3 4 yk
1 kepçe dünden kalan bakla yemeği
2 dl karpuz
3 yk civarı dünkü pilavdan
5 kadar hurma

Pazar menüsü
İftar 19.12
Bol sebzeli peynirli salata
3 4 yk sebzeli kıyma kavurması
2 3 yk tarhana çorbası
1 dl kek
1 muz
5 6 hurma
2 3 yk yoğurt
5-6 hurma bi seferde cok degil mi 🤔😘

Arkadaşlar kusura bakmayın çok birikti yine ama bu kez de inşallah son kez toplu bildirim yapıp sonra günlük olarak yazacağım.

Cuma menüsü
İftar 19.10
Kuru bakla yemeği 1 kepçe
Az turşu
1 servis kaşığı yaklaşık 6 yk kaşığı garnitürlü tavuk suyuna şehriye pilavı
2 dl karpuz
Ispanak kavurması yoğurtlu 3 4 yk kadar
Hurma da yedim ama sayısını hatırlamıyorum tahmini 5 6 tane
Çok az da fıstık belki 1 yk kadar olur minik fıstıklardan
1 muz
Ctesi
İftar 19.11
Yoğurtlu kabak kızartması 3 4 yk
1 kepçe dünden kalan bakla yemeği
2 dl karpuz
3 yk civarı dünkü pilavdan
5 kadar hurma

Pazar menüsü
İftar 19.12
Bol sebzeli peynirli salata
3 4 yk sebzeli kıyma kavurması
2 3 yk tarhana çorbası
1 dl kek
1 muz
5 6 hurma
2 3 yk yoğurt
5-6 hurma bi seferde cok degil mi 🤔

Ta

Tamam o zaman melonikruhban melonikruhban ve M Melek963 sizleri birbirinize eküri yaptık .birbirinizin menülerini takip edip motivasyon için yönlendirin kolay gelsin 🤗 melonikruhban melonikruhban bu seferki ekürin ben buradayım dedi inşallah kesin ekürin melek artık 👍
AYY ÇOK SEVİNDİİİMM..

BENİM YOKTU VALLA ÇOK İYİ OLDU KALP KALP :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

MERHABALAR MEMNUN OLDUM MELEKCİM . İNŞALLAH BİRBİRİMİZE İYİ GELİRİZ
cgdmk cgdmk
@elfkkk
asliogretmen asliogretmen
M Manolya15
@sabahvesen
melonikruhban melonikruhban

Canlar hedef belirlemeye siz kaldiniz yazdınız da gormediysem kusura bakmayın 🤗😍
MERHABA CANIM

BENİM HEDEFİM DÜZ 99 OLMAK .
Nerdesin kaçak dün fotoğraf eklemedin haftaya listeye alabilirdik seni
KAPTANIM MERHABALAR.

DÜN YATAKTAN ÇIKAMADIM . CUMA KİLO RESMİMİ OFİSE GELDİĞİME GÖRE ATABİLİRM. PC BAŞINDAYIM ÇÜNKÜ
175307529_3934200626646416_1984382344883601917_n.webp

İki günde sahursuz tuttun yani canım 🧿
KAPTANIM BEN HİÇ SAHUR YAPMIYORUM . SABAH ERKEN UYANDIĞIM İÇİN YATIP GERİ UYANAMIYORUM . ÇOK NADİREN ARKADAŞLARDAN BİRİNE UYANIRSAM KALKIP AĞZIMA BİŞEY ATTIĞIM OLDU ODA 1 KERE
Afiyet olsun canım. Su detoxuna ne zaman başlayacaksın?
SU ORUCUNA ALLAHIN İZNİYLE SON 21 GÜN BAŞLAMAK İSTİYORUM . YANİ TAHMİNİ 4 GÜNÜM FİLAN VAR SANIRIM :)

Kizlar be bu wc sorunum kroniklesti sanki ya :KK43: her hafta ilac almak istemiyorum, ramazandan once az cok cozmustum ac karnina bol su icince cikabiliyordum simdi oruc olunca o da yok, ne yapsam ramazan bitene kadar eczaneden prebiyotik mi alsam ? Beyaz leylak Beyaz leylak sen bir ara kullanmistin di mi nasil iyi gelir mi
canım yeşil çay, kuru kayısı gibi şeyler etki etmiyor mu?

9. TAKİM 16 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
(9nisan -16 Nisan)

kumsal68 kumsal68 57.8______56.9

Beyaz leylak Beyaz leylak 60_______59

G Goklerce 65_______64.3

Ucmelekannesi Ucmelekannesi 69.2_____68

asliogretmen asliogretmen 69.45_____68.8

M Manolya15 71_____69

gulsum462 gulsum462 76.4_____75.4

M Melek963 77.6____76

masal3487 masal3487 78.2____77.2

@Breeze96 82.3_____81

Fit mutlu anne Fit mutlu anne 85.75____84

@Toprak_ Kokusu 65.4_____64.4

@sabahvesen 71.4_____71

cgdmk cgdmk 60.45____59.5

melonikruhban melonikruhban 99.9_____99

HAftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar :KK36: :KK36: :KK36:

Jasminium84 Jasminium84 canim nasıl oldunuz toparladinizmi biraz

Tamamdır canım

Hoşgeldin tatlım

E süpersinizzz

Helal olsın azmine , sabrına kuzum

Helal olsun ya tam bir irade örneğisin kaptana da bu yakışır 💓💓💓💓

Sana güveniyoruzzz

Canım Rabbim öncelikle sana kuzularına tüm ailene acil şifalar nasip eylesin, Ramazan ı Şerif i beklemen, oruç tutamamana üzülmen çok değerli kii toparlanınca o da nasip olacaktır inş canım

Rabbim...

Süpersin adaşımm

Canım önce sağlık..

Başka bi yerde nasibin vardır inş canım benim

Canım evet çok haklısın... Amin inş kuzum

Canım olabilirsem 68.5 işe asıl hedefim 66 ama😊canık zaten ben buralardan sizden ayrılamam ki o kadar alıştım kiiii

Jasminium84 Jasminium84 nasıl oldunuz canım hele ses ver ?

Jasminium84 Jasminium84 merak ettim canim yazmadin hiç ins iyisinizdir canim

Aynen canim, bir gun kacamak yapiyoruz butun hafta sonra ona ugrasiyoruz ama ben gecen hafta kacamak yapmamaistjm :KK43:

Olsun canim uzulme sen elinden geleni yaptin sonucta, sorumsuzluk etmedin bazen elimizde olmadan vucudumuz sasrtiyor

Supersin canim tebrik ederim 😍

Tesekkur ederim canim 😊😍

Ya aslinda ben ne ara boyle spor yapar oldum anlamadim 😂😂 bazen spor puanini Jasminium84 Jasminium84 hesapladiginda dereceye girince yanlis mi hesapladi acaba benim o kadar puanim oldu mu diye dusunurdum 😂😂😂 bu bana takimn katkisi oldu spor yapmadigim gun kendimi suclu hissediyorum, bu arada ekurim nerelerdesin merak icindeyiz :KK43:

Ayy bu hafta gitmedigine sevindimm 😍😍 uzulmustum gidecek diye 🤗

Canm evet hamburger kacamakti onu unut ve sporla beraber yeni baslangiclar yap hu hafta , inan kimsenin cani uzanip tv izlemek varken spor yapmak istemiyor ama vucudun sekil almasi icin mecbur yani

Guzel menu canim afiyet olsun

Kizlarrr supersinzxzx 😍😍😍😍 demek ramazanda butun takimlar etkilendi ama genel olarak bizm takimimzda yuzdeler iyiydi 😍

Cok guzel canimmm😊😍😍

Cok iyi olmis canimm😊😍 insallah bayrama da bir duzenleme gelir

Tatli olmasa iyiymis ama cuma kacamagi sonucta 😊

Jasminium84 Jasminium84 nasılsın canım ? Toparlandın mi ?

Jasminium84 Jasminium84 ten hiç ses çıkmıyor endişeleniyorum ya ağır mı atlatıyor acaba ilk günler giriyordu.

Bende merak ettim Jasminium84 Jasminium84 umarim hersey yolundadir normalde azalmis olmali belirtiler baya gun gecti

Jasminium84 Jasminium84 canm nasilsinz, keske bir haber versen bize nerak icindeyiz :KK43:

Arkadaşlar merhaba
Sanırım covid olanlar var gördüklerim Jasminium84 Jasminium84 (önceden de görmüştüm), asliogretmen asliogretmen çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir.
Ben de aşı oldum cuma gecesi. Umarım fayda eder 2. yi de olduktan sonra. Ve inşallah artık kurtuluruz yaza covid ten
Kızlar merhabalar
Sizleri çok meraklandırdım, affedin beni lütfen ama çok ağır geçirdim ben bu illeti 😔
Günlerdir hiçbişe yapmadan sadece yüzüstü yattım
Nefesimle ilgili çok ciddi sıkıntılar yaşadım dayım kaç kere yalvardı hastaneye götüreyim diye ama ufaklık resmen bana yapışık gezdiği için bırakamadım onu, en son oksijen tüpü göndertti, onunla yaşadım birkaç gün
Ateşim de hiç düşmedi 39larda gezdi hep
Parolle baskılıyordum, ilacın etkisi geçtiği anda yine çıkıyordu
Dünden beri biraz gözüm açıldı çok şükür ama öksürüğüm devam ediyor tam atlatamadım o yüzden bu hafta izin aldım gitmeyeceğim işe

Kızlar merhabalar
Sizleri çok meraklandırdım, affedin beni lütfen ama çok ağır geçirdim ben bu illeti 😔
Nefesimle ilgili çok ciddi sıkıntılar yaşadım dayım kaç kere yalvardı hastaneye götüreyim diye ama ufaklık resmen bana yapışık gezdiği için bırakamadım onu, en son oksijen tüpü göndertti, onunla yaşadım birkaç gün
Dünden beri biraz gözüm açıldı çok şükür ama öksürüğüm devam ediyor tam atlatamadım o yüzden bu hafta izin aldım gitmeyeceğim işe
Çok çok geçmiş olsun canım 🤗 çogu gıttı azı kaldı inş. Zaten karantınada raporlu olmuyomusun niye ızın alıosun ki 10 gun doldumu

Kızlar merhabalar
Ayyy çok geçmiş olsun canım benim.
Daha da iyi olursun ins. Rabbim şifa versin.
Gerçekten çok merak ettik seni.

Çocuklar ve eşin iyiler o zaman. Sende toparlarsin ins bundan sonra günden güne iyilesirsin🤲🤲🤲

Back
X