• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok çok geçmiş olsun canım 🤗 çogu gıttı azı kaldı inş. Zaten karantınada raporlu olmuyomusun niye ızın alıosun ki 10 gun doldumu
Sağol canım benim ☺️
dün doldu 10 günüm canım o yüzden bu hafta için de izin aldım

Ayyy çok geçmiş olsun canım benim.
Daha da iyi olursun ins. Rabbim şifa versin.
Gerçekten çok merak ettik seni.

Çocuklar ve eşin iyiler o zaman. Sende toparlarsin ins bundan sonra günden güne iyilesirsin🤲🤲🤲
Sağol canımm 😊
Çok şükür onlar benden çabuk toparladılar benimki çok uzun ve ağır geçti
Ama çok şükür toparlanıyorum ben de

Sağol canım benim ☺️
dün doldu 10 günüm canım o yüzden bu hafta için de izin aldım

Sağol canımm 😊
Çok şükür onlar benden çabuk toparladılar benimki çok uzun ve ağır geçti
Ama çok şükür toparlanıyorum ben de
Oh şükür okdr gun olduysa iyileştin artık sukur🙏🙏

Günaydın kızlar 🥰 dünden beri sağ gözümün içi kızarık bugün de çapaklanmaya başladı galiba enfeksiyon varken göz doktoruna mı gitsem randevum yok ve çok kalabalıktır sağlık ocağında aile hekimi yazar mı bilemedim
Geçmiş olsun canım yazar birşeyler sanırım git bı ihmal etme canım
Ben dondurmayı en masum tatlı olarak tanımlıyorum🙈
Aynen bende sütlü tatlıları da 🙈
cuma: 76,4
bugün: 76,2

hamburger ve patates kızartmasına rağmen 200 gr gitmiş çok şükür :)
Çok iyi canım 😉
Cumaya eksi görürsün insAllah canım 😉
Gunaydın kızlar 71.2 😬
Cumaya hedefi tutturursun insAllah canım 😉
Kızlar merhabalar
Sizleri çok meraklandırdım, affedin beni lütfen ama çok ağır geçirdim ben bu illeti 😔
Günlerdir hiçbişe yapmadan sadece yüzüstü yattım
Nefesimle ilgili çok ciddi sıkıntılar yaşadım dayım kaç kere yalvardı hastaneye götüreyim diye ama ufaklık resmen bana yapışık gezdiği için bırakamadım onu, en son oksijen tüpü göndertti, onunla yaşadım birkaç gün
Ateşim de hiç düşmedi 39larda gezdi hep
Parolle baskılıyordum, ilacın etkisi geçtiği anda yine çıkıyordu
Dünden beri biraz gözüm açıldı çok şükür ama öksürüğüm devam ediyor tam atlatamadım o yüzden bu hafta izin aldım gitmeyeceğim işe
Ya çok geçmiş olsun canım Rabb'im şifa versin insAllah hızla toparlarsin artık dinlenmeye çalış

Slm kızlar eşimi ise yollayinca yatak odasına giriştim ev gözüme batıyor her yer pislik içinde gibi yavaş yavaş yapicam oğlanı emziriyorum şimdi uyudu kalan işleri toparlayip bende dinlenicem son ebeveyn banyosunun kapısını silip bitiricem odayı banyoyu da bı ara girince hallederim artık temizlik ne güzel şey mis gibi koktu oda yarın dinlenirim ertesi güne de çocukların odayı hallederim tartıyı unutmuşum birazdan tartilirim insAllah perdemin güneşligi yok soyunamam şimdi🤭😄

Tamam canım eklerim acemiyim idare et😊
Hoş geldiniz 🌸
Rabbim daha da sağlık versin canım.Kan grubunuz ne?
Canım ben AB + , eşim A +

İyi olmanıza sevindim cnm daha da iyi olun bı an önce toparlayin insAllah
İnşallah Hafizeciğim, Allah razı olsun 🌸
Arkadaşlar merhaba
Sanırım covid olanlar var gördüklerim Jasminium84 Jasminium84 (önceden de görmüştüm), asliogretmen asliogretmen çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir.
Ben de aşı oldum cuma gecesi. Umarım fayda eder 2. yi de olduktan sonra. Ve inşallah artık kurtuluruz yaza covid ten
çok teşekkür ederim canım 🌸
Hayırlı sahurlar canlar 🥰🥰
asliogretmen asliogretmen canim iyi olmanıza sevindim ins hafifçe atlatacaksiniz. Tat koku duyunuzda falan kaybolma varmı canim.
Tat, koku duyu kaybı yok çok şükür canım. Kırgınlık ve halsizlik var sadece.
Allah razı olsun Haticeciğim 🌸
Günaydın kızlar 🥰 dünden beri sağ gözümün içi kızarık bugün de çapaklanmaya başladı galiba enfeksiyon varken göz doktoruna mı gitsem randevum yok ve çok kalabalıktır sağlık ocağında aile hekimi yazar mı bilemedim
geçmiş olsun canım 🌸
Kızlar merhabalar
Sizleri çok meraklandırdım, affedin beni lütfen ama çok ağır geçirdim ben bu illeti 😔
Nefesimle ilgili çok ciddi sıkıntılar yaşadım dayım kaç kere yalvardı hastaneye götüreyim diye ama ufaklık resmen bana yapışık gezdiği için bırakamadım onu, en son oksijen tüpü göndertti, onunla yaşadım birkaç gün
Dünden beri biraz gözüm açıldı çok şükür ama öksürüğüm devam ediyor tam atlatamadım o yüzden bu hafta izin aldım gitmeyeceğim işe
çok geçmiş olsun Yaseminciğim 🥺 Rabbim acil şifalar versin hepimize 🤲🏻

Kızlar merhabalar
canım benim çok geçmiş olsun. rabbim bi daha yaşatmasın

Ah ya 15 ocakta mezun etmişiz seni canım trioid problemi de üstüne gelince hızla geri gelmiş maalesef 😕

Veririz beraber canım.🤗

Yaa tüh insAllah verir korumayı başarırsın Hoşgeldin canım daha sık gel buralara hızlı almışsın bence çabuk gider
insallah kizlar
I Ilyusa canım hoş geldin. Nasılsın :)
Kilo almışsın sanırım kaç kilo olduğunu göremedim ama burdaysan demek ki vermek istiyorsun. Hep beraber veririz inşallah :KK66:
hosbuldum.canim
malesef kisa sure aldim kiloyu
yaklsak 10 kg
butda oldugum surzce verrim zaten beraber:)
Şuraya evdeki herkese gözleme açmış kendisi yememiş bir melek bırakıyorum:KK59::sampiyon::nazar::nazar:
masallah iradenee👏👏👏
Kızlar merhabalar
ahh canimm cok gecmis olsun
rabbim sifani versin en kisa surede atlatirsin insallah
Slm kızlar eşimi ise yollayinca yatak odasına giriştim ev gözüme batıyor her yer pislik içinde gibi yavaş yavaş yapicam oğlanı emziriyorum şimdi uyudu kalan işleri toparlayip bende dinlenicem son ebeveyn banyosunun kapısını silip bitiricem odayı banyoyu da bı ara girince hallederim artık temizlik ne güzel şey mis gibi koktu oda yarın dinlenirim ertesi güne de çocukların odayı hallederim tartıyı unutmuşum birazdan tartilirim insAllah perdemin güneşligi yok soyunamam şimdi🤭😄
kolay gelsin canim

Kızlar merhabalar
Canm benm ne kadar zor gecirmissin :( bundan sonrasinda da dikkat et kendine, beslenmene falan dikkat et guzelce toparla..Allah yardimcin olsun insallah
Kolay gelsin canim ne guzel yapmissin, ben hic temizlik yapamiyorum :(

Yazar bence aile hekimi bi git istersen cogalmadan

Kızlar merhabalar
Canım ya Allah şifa versin inşallah iyileşirsin tez zamanda keşke diretmeyip hastaneye gitseydin ya kalıcı bir etki bırakırsa ya sana bir şey olsaydı yavrularının sana daha çok ihtiyacı var Allah seni o iki sabiye bağışlasın

Gittin mi doktora var sende bir şey Allah korusun kaç gündür yiyip içemiyorsun bile
Gunaydın kızlar 71.2 😬
Ne ara aldın 200 gramı :KK70:
AYY ÇOK SEVİNDİİİMM..

BENİM YOKTU VALLA ÇOK İYİ OLDU KALP KALP
:KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

MERHABALAR MEMNUN OLDUM MELEKCİM . İNŞALLAH BİRBİRİMİZE İYİ GELİRİZ

MERHABA CANIM

BENİM HEDEFİM DÜZ 99 OLMAK .

KAPTANIM MERHABALAR.

DÜN YATAKTAN ÇIKAMADIM . CUMA KİLO RESMİMİ OFİSE GELDİĞİME GÖRE ATABİLİRM. PC BAŞINDAYIM ÇÜNKÜ

Eki Görüntüle 2829066

KAPTANIM BEN HİÇ SAHUR YAPMIYORUM . SABAH ERKEN UYANDIĞIM İÇİN YATIP GERİ UYANAMIYORUM . ÇOK NADİREN ARKADAŞLARDAN BİRİNE UYANIRSAM KALKIP AĞZIMA BİŞEY ATTIĞIM OLDU ODA 1 KERE

SU ORUCUNA ALLAHIN İZNİYLE SON 21 GÜN BAŞLAMAK İSTİYORUM . YANİ TAHMİNİ 4 GÜNÜM FİLAN VAR SANIRIM :)
Hasta mıydın canım ? Cuma zayıflama yarışması olduğu için bildirimler de cuma isteniyor tabi listedekiler için istersen takımda free olarak kendi aramızda yarışabilirsin
Kolay gelsin canım ben de Ramazan’ının sonuna doğru halıları yollayıp dip köşe gireceğim bayramdan sonra kayınvalidem geliyor anladın sen onu 🤣
67.4 le basliyorum insalalh
hedefim 58 60 arasi olmak
Hadi güzel başlangıç olsun sporla destekledin mi çok güzel vereceksin yine
Bu ara ben +500ciktim dünkü kısır mi etkiledi anlamadım . 🤷‍♀️
Yok yok datlu vardı cunartesi onun bedeli bu yeme didi züpürge ah dinlemeyin siz şu züpürgeyi :63:
Bugun dondurma yemeyi planlarken bu mesajınla aşk yaşadım 😂😂
Sen onu dinleme o free takılıyor minnoşum sen süpürgeyi dinle :KK70:
Yazar bence aile hekimi bi git istersen cogalmadan
Birazdan gideceğim sabah kalabalık olur ilk mesai günü diye minik kuşu da götüreceğim kesin markete sokar beni stok yapar kendine 😅

Ohhh sefeasını sür, canım buarada oruç sütünğ nasıl etkıledı yada etkıledımı?

Gittin mi doktora var sende bir şey Allah korusun kaç gündür yiyip içemiyorsun bile

Ne ara aldın 200 gramı :KK70:

Hasta mıydın canım ? Cuma zayıflama yarışması olduğu için bildirimler de cuma isteniyor tabi listedekiler için istersen takımda free olarak kendi aramızda yarışabilirsin

Kolay gelsin canım ben de Ramazan’ının sonuna doğru halıları yollayıp dip köşe gireceğim bayramdan sonra kayınvalidem geliyor anladın sen onu 🤣

Hadi güzel başlangıç olsun sporla destekledin mi çok güzel vereceksin yine

Yok yok datlu vardı cunartesi onun bedeli bu yeme didi züpürge ah dinlemeyin siz şu züpürgeyi :63:

Sen onu dinleme o free takılıyor minnoşum sen süpürgeyi dinle :KK70:

Birazdan gideceğim sabah kalabalık olur ilk mesai günü diye minik kuşu da götüreceğim kesin markete sokar beni stok yapar kendine 😅
Almış sayılmam bence ya, wc ye cıkamadım bu u ,sen onu 70.8 say,400 gr şaaparım heralde🤣🤣

Back
X