- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #436.361
Ahh genclık, topuklu botlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh genclık, topuklu botlar![]()
Tarzını yidiğimmmmspor ayakkabıcıyım ben elbisenin altına bile spor giyerim
Bak bunu bugün çektim normalde bu elbisenin altına siyah spor giyiyorumTarzını yidiğimmmm
Wawww, hergun kreasyonunu beklıyoruzxx
Ya sorma menüleri yazmayınca gelmeye de yüzum tutmadıKaç gündür hiç denk gelmedim de merak ettim
Gozunden de bir şey kacmiyorBugün giriş yapmış aslındamasal3487 where are you?
Gayet şık ve güzel gorunuyorsun ekurim
Cok iyi olmus canim, esini de tembihle bir daha sana boyle birsey soylerlerse ya esim hasta gibi covit olabilir desin ya da benm dedigm gibi riskliyiz su ara desin, anladigm kadaryla esinin yuzu yumusak hayir diyemiyorGerek kalmadı canlar eşim almaya gitmiş yarın sabah randevusu olduğunu söylemiş eşime telefonda kadının abisi kadını aldıktan sonra sormuş abla sabah randevun kaçta diye sabah değil demiş bu akşam 9da eşim de demiş ki abla 7deb sonrası yasak nasıl götürüp getireyim seni hastaneye deyince öyleyse beni hastaneye geri bırak demiş ben de hazırladığım yemeklerden vs hazırladım saklama kaplarına koyup gönderdim kadına ve eşime bir daha sakın kimseyi kabul etme dedim o da pişman hele annesigil de kızınca eşini çocuğunu niye riske atıyorsun diye umarım bi daha başıma böyle bir iş açmaz![]()
Guzel menu canim afiyet olsun20.04.2021 menü
08.30
Kefir
11.30
Yulaf ( sütüm yoktu 2.5 çay bardağı su ile 3 yk yulafı pişirdim. bir kare %60lık bitter , 2 çilek , 1 çay kaşığı kendi yapımım fıstık ezmesi ve 1 tatlı kaşığı pekmez koydum )
14.15
Bir ufak boy berry hibisküs starbucks dan
16.30
Sade Türk kahvesi
17.30
3 ufak köfte
1 dolu kaşık yoğurtlu kereviz salatası
3 yk susuz zeytinyağlı barbunya
Yarım kase kadar Salata
18.40
Sade filtre kahve
Su:2 litre - 2.5 litreye tamamlarım
masal3487
Kek kahvaltida oldugu icin tolere edebilirsin belki20 Nisan
8.30 limonlu su
10.00 domates
Bir dilim kek,
3.00. Bir kase çilek
Bir kuru incir
7.30 bir küçük kase mantar ( canım çorba istemedi)
Bir porsiyon etli yemek
2.5 litre su
30 dakika leysie
2 saat yürüyüş
200 puan
G Goklerce U UcanSupurge
Maşallah canım ne tatlı olmuşsun
liste adayısın kanki seni de görmek istiyoruz burada illa listede mi olmak gerek Burda olmak içinYa sorma menüleri yazmayınca gelmeye de yüzum tutmadıama diyet tam gaz devam,inşallah bu hafta hedefi tutturucam.
Sen de geçen hafta banlanmistin yoktun,bdv tehlikeli kuzum dikkat et
Gozunden de bir şey kacmiyorlistede olmayınca free takılıyorum işte
ama tam gaz devam inşallah bu haftada hedef tutturacagim
![]()
Aynen canım hiç kıvırmayı beceremez hayatımda tanıdığım en düz insan ve çok yumuşak yüzlü hayır diyemiyorCok iyi olmus canim, esini de tembihle bir daha sana boyle birsey soylerlerse ya esim hasta gibi covit olabilir desin ya da benm dedigm gibi riskliyiz su ara desin, anladigm kadaryla esinin yuzu yumusak hayir diyemiyor
Guzel menu canim afiyet olsun
Kek kahvaltida oldugu icin tolere edebilirsin belki
Hahah tayt tişört kombini her günWawww, hergun kreasyonunu beklıyoruzxx![]()
Valla feci tehlikeli bdvYa sorma menüleri yazmayınca gelmeye de yüzum tutmadıama diyet tam gaz devam,inşallah bu hafta hedefi tutturucam.
Sen de geçen hafta banlanmistin yoktun,bdv tehlikeli kuzum dikkat et
Gozunden de bir şey kacmiyorlistede olmayınca free takılıyorum işte
ama tam gaz devam inşallah bu haftada hedef tutturacagim
![]()
Teşekkür ederim canımGayet şık ve güzel gorunuyorsun ekurim![]()
Saol canımCok iyi olmus canim, esini de tembihle bir daha sana boyle birsey soylerlerse ya esim hasta gibi covit olabilir desin ya da benm dedigm gibi riskliyiz su ara desin, anladigm kadaryla esinin yuzu yumusak hayir diyemiyor
Guzel menu canim afiyet olsun
Kek kahvaltida oldugu icin tolere edebilirsin belki
Teşekkür ederim canımMaşallah canım ne tatlı olmuşsun
liste adayısın kanki seni de görmek istiyoruz burada illa listede mi olmak gerek Burda olmak için
Aynen canım hiç kıvırmayı beceremez hayatımda tanıdığım en düz insan ve çok yumuşak yüzlü hayır diyemiyor
Inan bizm de kafamiz karisik, biz suan sadece sinovac uyguluyoruz, biontec hastanelerde uygulaniyor iki asi icinde farkli soylemler var canim ve acikcasi tam olarak karar veremedim kendi ailem icin de
Biraz kalabalik gorunuyor canim hele 10 hurmaPtesi menüm
İftar 19.14
Büyük kase salata bol sebzeli
10 hurma
Bir avuçta az çiğ fıstık
1 bardak ayran
Yarım sigara böreği
1 yk sebzeli kıyma kavurması
1 yk ıspanak kavurması
1 yk yoğurt
Suyu 2ye tamamlıycam
45 dk yürüyüş
Guzel menuler canim afiyet olsun19 Nisan Pazartesi Menüm
Sahur
1 bardak süt +3 kaşık yulaf +yarım elma
İftar
5 köfte (gözüm döndü 4 olaydı iyiydi)
Fırın sebze (ama çok yağlıydı dünkü menümdem hiç memnun değilim)
2 litre su
20 Nisan Salı Menüm
Sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
1zeyin+3 fındık +3 badem
iftar
2 kepçe yoğurt çorbası
Peynirli salata
2.5 litre su
Birazdan 3 hurma yiyeceğim
Spor
30 dk yürüyüş 60 puan G Goklerce
Adım sayım 4804 U UcanSupurge
Anladim canim belli yani o insanlara bile bu donemde hayir demediyse yumusak yuzlu birisi ama bu kotu birsey,sen onu guzel tembihle benm dedigm gibiMaşallah canım ne tatlı olmuşsun
liste adayısın kanki seni de görmek istiyoruz burada illa listede mi olmak gerek Burda olmak için
Aynen canım hiç kıvırmayı beceremez hayatımda tanıdığım en düz insan ve çok yumuşak yüzlü hayır diyemiyor
İnşallah dinler canım hep böyle hastalık özellikle hamilelikten bu yana beni daha çok korkutuyorAnladim canim belli yani o insanlara bile bu donemde hayir demediyse yumusak yuzlu birisi ama bu kotu birsey,sen onu guzel tembihle benm dedigm gibi
Maşallah cumayı çok merak ediyorum20.04.2021
Sahur
3 yk yulaf,1 bardak sut 2 kayisi
Iftar
2 servs kasigi ispanak az bulgurlu, yogurt
4 yk somura tava( ot turu ), 3 hurma, 2 ceviz
Su:2 lt
Spor yok sadece 6 bin adm var 60p
U UcanSupurge