• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tarzını yidiğimmmm
Bak bunu bugün çektim normalde bu elbisenin altına siyah spor giyiyorum :D

A93B4100-757D-4F08-8004-A0405C324594.webp

Kaç gündür hiç denk gelmedim de merak ettim
Ya sorma menüleri yazmayınca gelmeye de yüzum tutmadı🙈 ama diyet tam gaz devam,inşallah bu hafta hedefi tutturucam.
Sen de geçen hafta banlanmistin yoktun,bdv tehlikeli kuzum dikkat et😬😁
Bugün giriş yapmış aslında masal3487 masal3487 where are you?
Gozunden de bir şey kacmiyor🤣🤣 listede olmayınca free takılıyorum işte😁 ama tam gaz devam inşallah bu haftada hedef tutturacagim💪

Gerek kalmadı canlar eşim almaya gitmiş yarın sabah randevusu olduğunu söylemiş eşime telefonda kadının abisi kadını aldıktan sonra sormuş abla sabah randevun kaçta diye sabah değil demiş bu akşam 9da eşim de demiş ki abla 7deb sonrası yasak nasıl götürüp getireyim seni hastaneye deyince öyleyse beni hastaneye geri bırak demiş ben de hazırladığım yemeklerden vs hazırladım saklama kaplarına koyup gönderdim kadına ve eşime bir daha sakın kimseyi kabul etme dedim o da pişman hele annesigil de kızınca eşini çocuğunu niye riske atıyorsun diye umarım bi daha başıma böyle bir iş açmaz 🤦‍♀️
Cok iyi olmus canim, esini de tembihle bir daha sana boyle birsey soylerlerse ya esim hasta gibi covit olabilir desin ya da benm dedigm gibi riskliyiz su ara desin, anladigm kadaryla esinin yuzu yumusak hayir diyemiyor
20.04.2021 menü

08.30

Kefir

11.30

Yulaf ( sütüm yoktu 2.5 çay bardağı su ile 3 yk yulafı pişirdim. bir kare %60lık bitter , 2 çilek , 1 çay kaşığı kendi yapımım fıstık ezmesi ve 1 tatlı kaşığı pekmez koydum )

14.15

Bir ufak boy berry hibisküs starbucks dan

16.30

Sade Türk kahvesi

17.30

3 ufak köfte

1 dolu kaşık yoğurtlu kereviz salatası

3 yk susuz zeytinyağlı barbunya

Yarım kase kadar Salata

18.40

Sade filtre kahve

Su:2 litre - 2.5 litreye tamamlarım

masal3487 masal3487
Guzel menu canim afiyet olsun
20 Nisan

8.30 limonlu su

10.00 domates
Bir dilim kek,😔😔

3.00. Bir kase çilek
Bir kuru incir

7.30 bir küçük kase mantar ( canım çorba istemedi)
Bir porsiyon etli yemek

2.5 litre su
30 dakika leysie
2 saat yürüyüş
200 puan
G Goklerce U UcanSupurge
Kek kahvaltida oldugu icin tolere edebilirsin belki

Bak bunu bugün çektim normalde bu elbisenin altına siyah spor giyiyorum :KK70:

Eki Görüntüle 2830509
Maşallah canım ne tatlı olmuşsun
Ya sorma menüleri yazmayınca gelmeye de yüzum tutmadı🙈 ama diyet tam gaz devam,inşallah bu hafta hedefi tutturucam.

Gozunden de bir şey kacmiyor🤣🤣 listede olmayınca free takılıyorum işte😁 ama tam gaz devam inşallah bu haftada hedef tutturacagim💪
liste adayısın kanki seni de görmek istiyoruz burada illa listede mi olmak gerek Burda olmak için
Cok iyi olmus canim, esini de tembihle bir daha sana boyle birsey soylerlerse ya esim hasta gibi covit olabilir desin ya da benm dedigm gibi riskliyiz su ara desin, anladigm kadaryla esinin yuzu yumusak hayir diyemiyor

Aynen canım hiç kıvırmayı beceremez hayatımda tanıdığım en düz insan ve çok yumuşak yüzlü hayır diyemiyor

Valla feci tehlikeli bdv :D toplu yaz cnm yazmadıklarını ben ban yediğimde öyle yaptım

Saol canım 🥰

liste adayısın kanki seni de görmek istiyoruz burada illa listede mi olmak gerek Burda olmak için

Aynen canım hiç kıvırmayı beceremez hayatımda tanıdığım en düz insan ve çok yumuşak yüzlü hayır diyemiyor
Teşekkür ederim canım 🥰

G Goklerce sence hangi aşı daha iyi , yaşlılar için Alaman mı çin mi ,
Inan bizm de kafamiz karisik, biz suan sadece sinovac uyguluyoruz, biontec hastanelerde uygulaniyor iki asi icinde farkli soylemler var canim ve acikcasi tam olarak karar veremedim kendi ailem icin de
Ptesi menüm
İftar 19.14
Büyük kase salata bol sebzeli
10 hurma 🙄
Bir avuçta az çiğ fıstık
1 bardak ayran
Yarım sigara böreği
1 yk sebzeli kıyma kavurması
1 yk ıspanak kavurması
1 yk yoğurt
Suyu 2ye tamamlıycam
45 dk yürüyüş
Biraz kalabalik gorunuyor canim hele 10 hurma 🙈
19 Nisan Pazartesi Menüm
Sahur
1 bardak süt +3 kaşık yulaf +yarım elma

İftar
5 köfte (gözüm döndü 4 olaydı iyiydi)
Fırın sebze (ama çok yağlıydı dünkü menümdem hiç memnun değilim)
2 litre su

20 Nisan Salı Menüm
Sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
1zeyin+3 fındık +3 badem
iftar
2 kepçe yoğurt çorbası
Peynirli salata
2.5 litre su
Birazdan 3 hurma yiyeceğim
Spor
30 dk yürüyüş 60 puan G Goklerce
Adım sayım 4804 U UcanSupurge
Guzel menuler canim afiyet olsun 😊

Anladim canim belli yani o insanlara bile bu donemde hayir demediyse yumusak yuzlu birisi ama bu kotu birsey,sen onu guzel tembihle benm dedigm gibi

Back
X