- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #436.661
U UcanSupurge ayyy ya nasıl şaşırdım tüh kötü olmuşprofil mesajinda atışmis kızlar ondan banlanmış muhtemelen
Canım banlanınca siteye hiç mi giremiyorsun yani şu an mesajlarımızı okuyabiliyor muU UcanSupurge ayyy ya nasıl şaşırdım tüh kötü olmuşprofil mesajinda atışmis kızlar ondan banlanmış muhtemelen
Ben de baktım ama göremedimU UcanSupurge ayyy ya nasıl şaşırdım tüh kötü olmuşprofil mesajinda atışmis kızlar ondan banlanmış muhtemelen
Canım normal tarayıcıdan girip okuyabiliyordur ama yazamıyor işteCanım banlanınca siteye hiç mi giremiyorsun yani şu an mesajlarımızı okuyabiliyor mu
Aynen ay banlı iken burayı okuması da zor her seferinde en başta ki sayfa çıkıyorCanım normal tarayıcıdan girip okuyabiliyordur ama yazamıyor işte
Yok kız eses:)) burda da çok yenirBen de tavuktan bıktım
Afiyet olsun canım gayet güzel
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kız afyonlu musun?
Baklava ve gofret olmasaymış iyi olurmuş canım. Sinirlendikçe su iç iyi gelir
Tavuk göğsünün içinde un, tereyağ ve şeker var değil mi?
Akşam azıcık karbonlu olmuş canım onun dışında güzel
Noldu süpürgeme yaaaaBen de baktım ama göremedim
Anlamadim bendeNoldu süpürgeme yaaaa
Pizza küçükmüş ama bilemedim canim afiyet olsun21 Mart menum
Sahur 02:30
3 yk meyveli yulaf
1 cay bardagi sut
Iftar
1 servis kasigi ispanak
1 yk yogurt
1 kucuk dilim pizza
1 corba kasesi yesil salata
2,5 litre su
500 ip 100 p
Adim 7 bin 70 p
Toplam 170 p
Basimin agrisindan fazla spora yer veremedim kizlar U UcanSupurge G Goklerce
Ben de tavuktan bıktım
Afiyet olsun canım gayet güzel
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kız afyonlu musun?
Baklava ve gofret olmasaymış iyi olurmuş canım. Sinirlendikçe su iç iyi gelir
Tavuk göğsünün içinde un, tereyağ ve şeker var değil mi?
Akşam azıcık karbonlu olmuş canım onun dışında güzel
E ela_2019 gibi yemin mi etsem ne yapsam hicbirseyin tadına bakmadan duramıyorumTavuk gogsu harici guzel ama suyun da cok az canm
Ay evet öyle sayfa bir değişik oluyorAynen ay banlı iken burayı okuması da zor her seferinde en başta ki sayfa çıkıyor
Demi işe yaradi sende. Başlarda sende korkuyordun yapamam diyeUcmelekannesi ben yeminle çözdüm bu işi yoksa iradem zayıf bence 1 hafta dene uzun süreli yapma haftalık dene
Ben yeminliyken canim da istemiyor niyetli gibi oluyor senin de öyle miUcmelekannesi ben yeminle çözdüm bu işi yoksa iradem zayıf bence 1 hafta dene uzun süreli yapma haftalık dene
Aynen canım oruçlu gibi oluyorum kafamda otomatik olarak bitiriyorumBen yeminliyken canim da istemiyor niyetli gibi oluyor senin de öyle mi
Biri ile tartışmış galiba kızlar öyle söyledi ben de baktım ama pek anlamadımYaramazlık yaptı ozaman
Et kiz yeminini, dedign gibi her menude bir kacamak oluyor belki boyle cozersin
Ucmelekannesi ben yeminle çözdüm bu işi yoksa iradem zayıf bence 1 hafta dene uzun süreli yapma haftalık dene
Evet o zaman bugün başliyim 3 günlük olarak zira akşama tel kadayıf tatlısı varBi dene bakalimşöyle ufaktan ufaktan başlayıp ilerlet 3 günlük 1 haftalik 1 aylik falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?