• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah'tan sevilen marka değil haftaya gelecek atom 🤭 güllaç ramazan bitmeden bende bı daha yaparım güzel hafif oluyor
Ben hiç yapmadım yapmaya cesaret edemiyorum hazır alacağız
Sen göz kararımı yapıyorsun bir tarifin varmı

a.slm canim culaya kadar halledilmeyek kadar degilse yine iyi:)
listeyemi gireceksin

kizimin ameliyati simdilik iptal oldu
ama arda hastanede kaldigimizda oldu
bende kitlik piskolojisi oldu galiba
surekli yiyodum
ozelliklede canim sıkıldikca
Maalesef işte yiyerek üstesinden gelmeye çalışmak hepimizdeki yanlış davranış🤷‍♀️

Enişten yemin ettiğim gün lokma tatlısı almış gelmiş seviyorum diye niye yemiyorsun diyor :KK70: :KK70: bilmiyor ki nasıl yiyim
😄😄
Ben hiç yapmadım yapmaya cesaret edemiyorum hazır alacağız
Sen göz kararımı yapıyorsun bir tarifin varmı
Hazır hiç yemedim bende hazır gibi oluyor mu bilmiyorum ama pakette ölçü yazıyor yanlış hatırlamıyorsam ben hiç kararı yapıyorum ya da netteki tarife göre
Ekmek bile yemeyi düşünmüyorum bebişim :KK59:
Güçten düşersin ye 3-4 dilim cağnım:KK48:
süper olmuş zincire vurulmuş aslan gibisin yani :KK70:
Kesinlikle 🤭😄

😄😄

Hazır hiç yemedim bende hazır gibi oluyor mu bilmiyorum ama pakette ölçü yazıyor yanlış hatırlamıyorsam ben hiç kararı yapıyorum ya da netteki tarife göre

Güçten düşersin ye 3-4 dilim cağnım:KK48:

Kesinlikle 🤭😄
Çok beklersin canikom:lülülü::KK8::KK39::-)

Beynimi yaktın 🤣 birbirinizden daha iyi yüzde yapmak için rakip oldunuz hacım

Ekürin olarak gazla ama bir şey diyeyim mi o kadar rakip oldum milletle I Ilyusa beni bi gömdü rakip olduğumuz hafta pazartesiden yüzdesi zirve idi hala unutmamışım

Cevizli gözüme batsa da fena değil canım
Haaa ole mi, ben geçmek için rakıbız diye anladım , bakış açısı işte:)))

Kahvaltı 13:30
2 dilim kızarmış tam buğday ekmek
3-4 dilim sucuk
3 top peynir, yarım dilim süzme peynir
Yarım domates
1 tk bal

Ara öğün 15:00
1 dilim Ramazan pidesi

Ara öğün 17:00
2 kare dilim güllaç 🙈

Akşam yemeği 19:30
3 yk et sote
3 yk bulgur pilavı
2 dilim pide
2 yk yoğurt

canım ne istiyorsa yedim bugün. Ve sonunda WC çıkabildim. 🙄
Baya kalabalik bir menu olmus canim, yazik etmw emeklerine haftaya guzel bir eksi gelsin senden 😊😎
adım listesi de hatalı olmuş olabilir de epeyce azaldı adımlar azimle devam eden @kumsal68 var bu konuda :nazar: @asliogretmen aslım da çok güzel yürürdü artık iyileş de gel canım G Goklerce elifim yazmayı mı unuttun yoksa benim mi dikkatimden kaçtı adımların daha fazla çıkardı senin adımlar
Canm benm sali ve persembe muhakkak adimim olmustur calistigm gunler min 6 7 bin adim oluyor ama ben de yazmayi unutmus olabilirim, bu hafta koydeydim aksamlari biraz kosturmacayla geciyor unutmus olabilirm

23 - 30 NİSAN TAKIM İÇİ REKABET LİSTESİ

Rakip1 & Yüzdesi

Rakip2 & Yüzdesi

Kazanan

VS
VS
@cgdmk
VS
VS
VS
VS
VS
VS
Ayla- Ayla-
VS
Ooo rakibim TemelinSafinazi TemelinSafinazi , kiz ben haftaya regl olacagm kesin gecersin beni 😂😂
23 Nisan Cuma

10.00
1 haşlanmış yumurta
1 bardak portakal suyu

16.30
2 yk bulgur pilavı
2 adet kadınbudu köfte

19.00
1 avuç içi kadar cevizli sucuk
1 elma

su: 2,5 lt
Guzel menu canim daha yeni iyilestigin icin birsey demeyecegm, toparladin di mi ?

Acından da ölme de Fit mutlu anne Fit mutlu anne nin de eli armut toplamayacaktır zaar

İzin dönüşü artı idi birinciliği etkilemediği için aldım listeye canım

Valla he 😅 dur bakalım kan gövdeyi götürecek gibi ben de körüklüyorum milleti dur bakalım
Yok canım şakasına dedim zaten daha bundan az yiyemem ki ama dün sahur yaptım cok az yedim

Back
X