• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız beni geçme ben çok üzülürüm 😂😂😂 kuzucum kaç kilo ile başladın sen?

Kaptanım valla durduk yere rakip edindim kendime :KK70: pide ve güllaç yemeden önce söyleseydi ya bunu 😂😂

M Melek963 meleeekkk beni rencide edecek kadar verme sakın 😂
🤭🤭 O güllaçi yiyen sen mıydın farkında bile değilim gii
Valla ne kadar veririm bilmiyom ama bu haftaki hedefim yüksek tabi tutturabilirsem

Ben aç geziyorum istedigim gibi zahıflayamıyorm bide emzirdiğim halde. Sen nasıl zayıflıyosun yiyosan😀 Bakıyorum herkes tatlıları götürüyor ama zayıflıyor 😂😂
Ne kadarlık bebeğin canım bende emziriyorum mehter takımı gibiyim genelde bı ileri iki geri de ramazanda biraz güzel gidiyor şimdilik maalesef karbon çok tüketiyorum ben biraz azaltinca ondan gidiyor hep az yiyen biri olsam gitmez her gün tatlı yiyerek

Ne kadarlık bebeğin canım bende emziriyorum mehter takımı gibiyim genelde bı ileri iki geri de ramazanda biraz güzel gidiyor şimdilik maalesef karbon çok tüketiyorum ben biraz azaltinca ondan gidiyor hep az yiyen biri olsam gitmez her gün tatlı yiyerek
17 aylık canım. Bende normalde çok yiyen biriyim tatlı özellikle emziriyorum diye diye iyice abartmıştım. Hem kendim yapıyordum pasta tatlı evden eksik olmuyordu, hemde çikolata gofret falan yiyodum. Şimdi hic yemiyorum tatlı kızartma hamur işi ama istedigim gibi gitmiyor şimdilik insallah bundan sonra iyi gider.

17 aylık canım. Bende normalde çok yiyen biriyim tatlı özellikle emziriyorum diye diye iyice abartmıştım. Hem kendim yapıyordum pasta tatlı evden eksik olmuyordu, hemde çikolata gofret falan yiyodum. Şimdi hic yemiyorum tatlı kızartma hamur işi ama istedigim gibi gitmiyor şimdilik insallah bundan sonra iyi gider.
İki günde 200 Gr gitmişti diye hatrliyorum bence güzel haftada 500-1000 Gr arası vermek gayet gzuel artık güzel gider tatlıya bende dayanamıyorum hiç ya bklm yemin ettim 3 günlük naisl geçecek

Ben aç geziyorum istedigim gibi zahıflayamıyorm bide emzirdiğim halde. Sen nasıl zayıflıyosun yiyosan😀 Bakıyorum herkes tatlıları götürüyor ama zayıflıyor 😂😂
Kız bismillah daha yeni başladın ne gitmemesi elbet gidecek sen cuma menülerine bakma tartı sonrası o günlük kaçamak hakları var başka bi gün olsa zopayı yerler biliyorlar :KK62:

Kahvaltı 14:30
1 dilim kızarmış tam buğday ekmek
2 yk kavurmalı yumurta
1 dilim süzme peynir
Yarım domates
1 tk bal

Ara öğün 16:00
1 fincan yeşil çay
2 gün kurusu kayısı

Akşam yemeği 19:00
2 yk et sote
4 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt

Kızlar perşembe günü toplantıda müdürüm çağırdı “yine anksiyeten mi tuttu çok kilo vermişsin sağlığın nasıl” dedi. Ay çok mutlu oldum kızlar. Diyet yapıyorum daha da vereceğim inşallah dedim 😂😂😂
eskiden anksiyete mi vardi
En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE9. TAKIM SPOR LISTESI SONUÇLARI GELDIIIII En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

1. :sampiyon: kumsal68 kumsal68 : 2330p :KK71:

2. :spor: @Breeze96: 880p :KK49:

3. :halay:@medine66 :530p :KK71:

Hepinizi tebrik ederimm kizlarrr 😍😍😍
Ozellikle kumsal68 kumsal68 o nasil puan oyleee 😍😍😍😍😍😁😂😂😂
tebrikler kizlar

Kahvaltı 14:30
1 dilim kızarmış tam buğday ekmek
2 yk kavurmalı yumurta
1 dilim süzme peynir
Yarım domates
1 tk bal