- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #437.361
Tunaydinlarrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konservem vardı hiç denememeyeyim onla o zamanSağol canım yazın taze domates daha güzel olur dene mutlaka
O kadar yüklenme canım ağrısı acısı sonra çıkıyor muhakkakTünaydın kızlar mutlu haftasonları diliyorum herkese.
Ay dün akşam çok yorulmuşum odamın şeklini değiştirirken her yanım et kesmiş resmen . Uyanınca anladım
Konser eyle daha güzel olur canim .Konservem vardı hiç denememeyeyim onla o zaman
Çok uzun zamandır aklımdaydı çnkü istediğim gibi dekore edemiyordum odamı bir tane tek kişilik yatak 2 komidin tek gözlü giysi dolabı 3 kişilik koltuğum kitaplığım derken fazlalık geliyordu çalışma masası :)O kadar yüklenme canım ağrısı acısı sonra çıkıyor muhakkak
Konserve ile yapıyorum canım ben daha lezzetli oluyor. Kış domatesi renksiz ya konserve daha iyi oluyorKonservem vardı hiç denememeyeyim onla o zaman
Bi kere içtim sulandırılmış salça gibi gelmişti tadı bu defa kendim yapıp deneyeyeyim bakayımKonser eyle daha güzel olur canim .
Dolaptakiyle istediğim gibi olmadı ama severek içti evdekiler canim
Aslında kremalı daha güzel olabilir benim evde yoktu süt döktüm bir dahakine kremalı deneyecegimBi kere içtim sulandırılmış salça gibi gelmişti tadı bu defa kendim yapıp deneyeyeyim bakayım
Bir bardak kadar süt koy canım lezzet veriyor salça tadını kırıyor birde karabiber çok yakışıyorBi kere içtim sulandırılmış salça gibi gelmişti tadı bu defa kendim yapıp deneyeyeyim bakayım
Tamam canım aklımda bulunsunBir bardak kadar süt koy canım lezzet veriyor salça tadını kırıyor birde karabiber çok yakışıyor
guzel olmus canim afiyet olsun25 nisan cumartesi
Sahur
5 YK yumurtalı patates
1 kase yoğurt
1dlm peynir
İftar
1 kepçe domates çorbası
4 YK patlıcan oturtma
3 YK bulgur pilavı
Salata
Şu 2 litre
Tamamdır canım teşekkür ederim bir şey daha sorayım domatesin çekirdeği kötü olmuyor değil mi içinde acaba süzsem veya blenderdan geçsem miU UcanSupurge canım ben bu tarifle yapıyorum bazen. Gayet güzel oluyor.
Yakın bi odada uyur aslında canım öyle dediğime bakma 1 ay önce kendi odasına aldımKızlar size bişey danışcam, bebegım en ufak sese uyanuyo, saga donsem bile. Odasını ayırsam daha mı iyş uyur , cok mu erken olur 11 aylık olmak uzre suan, suzler. Ne zmn ayırmıstınız , he bi de beyimle asker arkadssına dondük![]()
Ben de 3 yaşında ayırdım kıyamadım bir de doktor epilepsi olduğu için aynı odada uyursanız daha iyi olur demişti.Ama herşey normal olsa bile ben ayıramazdım herhaldeYakın bi odada uyur aslında canım öyle dediğime bakma 1 ay önce kendi odasına aldım3 yaş