• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O kadar yüklenme canım ağrısı acısı sonra çıkıyor muhakkak
Çok uzun zamandır aklımdaydı çnkü istediğim gibi dekore edemiyordum odamı bir tane tek kişilik yatak 2 komidin tek gözlü giysi dolabı 3 kişilik koltuğum kitaplığım derken fazlalık geliyordu çalışma masası :)

U UcanSupurge canım ben bu tarifle yapıyorum bazen. Gayet güzel oluyor.

Eklentiler

• 931FD0EE-0533-4A7D-A24E-B14707509221.webp
    931FD0EE-0533-4A7D-A24E-B14707509221.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar size bişey danışcam, bebegım en ufak sese uyanuyo, saga donsem bile. Odasını ayırsam daha mı iyş uyur , cok mu erken olur 11 aylık olmak uzre suan, suzler. Ne zmn ayırmıstınız , he bi de beyimle asker arkadssına dondük 🙈
Yakın bi odada uyur aslında canım öyle dediğime bakma 1 ay önce kendi odasına aldım 🙈 3 yaş

Yakın bi odada uyur aslında canım öyle dediğime bakma 1 ay önce kendi odasına aldım 🙈 3 yaş
Ben de 3 yaşında ayırdım kıyamadım bir de doktor epilepsi olduğu için aynı odada uyursanız daha iyi olur demişti.Ama herşey normal olsa bile ben ayıramazdım herhalde

Kızlar sizde regl olduğunuzda maymun iştahlı oluyor musunuz ?dünyaları yiyesim var dünyaları ?aklımda hep yemek.Normslde iftarda çorba içtikten sonra şişerdim yemeği zor yerdim.Dün kedi gibi mutfakta döndüm durdum yeminli olduğum için yiyemiyorum da ama doymuyorum da .1 portakal yedim kesmedi sonra 5-6 fındık yedim.dur Leylak dedim yedikçe yiyeceksin 3 günlük orucu yük etme bir de zaten borçlar var😂 şimdi de öyleyim hiç acıkmayan ben bir saattir nefis yemek tariflerinde dolaşıyorum 😂yemeeeekkkkk😢

Back
X