• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu hafta neden veremedıgım ortaya cıktı, regl oldum şimdi 15 gub gecıkmeli, düzensiz olcak bi süre sanırım ,inş cumaya hafiflerim🙏
Süper o zaman cumaya güzeL bir eksi gelecek
02.05.2021 menü

13.30

Sade Türk kahvesi

15.10

Bir bardak kefir

16/00

Sade Türk kahvesi

17.30

Bir kase köz domates çorbası

1 kase limonlu brokoli salatası

4 yk Nar ekşili tavuk

Su:2.5 litre
Baya hafif bir menü canım, aksama kadar birsey yememek kötü etkiler senı

Kızlar 2 gündür temizlik yapıyoruz aşırı yoruldum :( mutfak dolabı iç dış temizledim , bütün camları sildik tül perde yikadık , wc banyo , ev sil süpür toz al , 3 makina çamaşır , ütü, duş al kızı yıka derken çok şükür isim bitti rahatça oturup çay jcecegim , yarın da aşırı yoğun olacak :( cumaya görünen 100 den fazla Ası Randevusu vardı :( ve yarın eksik sayıyla çalışacağız inşallah seri bir şekilde ilerler yığılma olmaz biz de gerilmeyiz

Kızlar moralim çok bozuk eşimle kavga ettik eşimin kiskanclik kirizi
Sizler ne yaparsınız eşinizle kavga yapınca 😔😔
Önceden çok takardim kafaya şimdi umursamiyorum tabi tartismanin şiddetine ve sebebine de bağlı , cok şiddetli tartışmalar olmadı hafiflerı de takmıyorum çay yapıp içiyorum nasıl olsa duzeliyor tavsiye ederim bence erkekler de çok takmiyor....kıskançlık krizi derken esin mi yaptı kıskançlık sen mi

Cuma kaçamak hakkın var zaten canım elbette yiyebilirsin hiç yapmadım o tatlıdan
Tamam cnm 😘🤩
02.05.2021 menü

13.30

Sade Türk kahvesi

15.10

Bir bardak kefir

16/00

Sade Türk kahvesi

17.30

4 yk Nar ekşili tavuk

Afiyet olsun çok güzel menü cnm
Kızlar 2 gündür temizlik yapıyoruz aşırı yoruldum :KK43: mutfak dolabı iç dış temizledim , bütün camları sildik tül perde yikadık , wc banyo , ev sil süpür toz al , 3 makina çamaşır , ütü, duş al kızı yıka derken çok şükür isim bitti rahatça oturup çay jcecegim , yarın da aşırı yoğun olacak :KK43: cumaya görünen 100 den fazla Ası Randevusu vardı :KK43: ve yarın eksik sayıyla çalışacağız inşallah seri bir şekilde ilerler yığılma olmaz biz de gerilmeyiz
MaşAllah baya iş yapmışsın cnm emeğine sağlık Allah kolaylık versin yarında sorunsuz ilerler insAllah
Genelde takmiyorum canım bizde eşim hep alttan aldığı için genelde önceden küser surat asardım şimdi normal hayatıma devam ediyorum mecbur çocuklar olunca yemeğimi yapıyorum sofrayı hazırlıyorum yemiyor mu oturup yiyoruz çocuklarla sakinlesince konuşup anlaşıyoruz

02.05.2021 menü

13.30

Sade Türk kahvesi

15.10

Bir bardak kefir

16/00

Sade Türk kahvesi

17.30

4 yk Nar ekşili tavuk

Oldukça hafif bir gün 👍🏻
Kızlar 2 gündür temizlik yapıyoruz aşırı yoruldum :KK43: mutfak dolabı iç dış temizledim , bütün camları sildik tül perde yikadık , wc banyo , ev sil süpür toz al , 3 makina çamaşır , ütü, duş al kızı yıka derken çok şükür isim bitti rahatça oturup çay jcecegim , yarın da aşırı yoğun olacak :KK43: cumaya görünen 100 den fazla Ası Randevusu vardı :KK43: ve yarın eksik sayıyla çalışacağız inşallah seri bir şekilde ilerler yığılma olmaz biz de gerilmeyiz
Sağlıcakla kirletin inşallah canım yarın da çok yoğun olmaz umarım Allah kolaylık versin
Yeni mi evlisiniz canım ? Üzülme zamanla şu kriz anlarını yönetmeyi öğrendikçe tartışmalarda bile hasarsız ayrılmayı becerebiliyorsun ilk evlendiğimiz yıl tartışırdık ben bi dünya ağlar hayatı kendime zindan ederdim şimdi de tartışıyoruz alıp kitabımı geçip başka odada oturuyorum sakinleştikten sonra bi daha konuşuyorum

Yeni mi evlisiniz canım ? Üzülme zamanla şu kriz anlarını yönetmeyi öğrendikçe tartışmalarda bile hasarsız ayrılmayı becerebiliyorsun ilk evlendiğimiz yıl tartışırdık ben bi dünya ağlar hayatı kendime zindan ederdim şimdi de tartışıyoruz alıp kitabımı geçip başka odada oturuyorum sakinleştikten sonra bi daha konuşuyorum
Zamanla verilen tepkiler değişiyor hakikaten ilk seneler bende öyleydim şu an bende çok değiştim eşim de eskisi kadar takmıyorum olanları

Tamam cnm 😘🤩

Afiyet olsun çok güzel menü cnm

MaşAllah baya iş yapmışsın cnm emeğine sağlık Allah kolaylık versin yarında sorunsuz ilerler insAllah

Genelde takmiyorum canım bizde eşim hep alttan aldığı için genelde önceden küser surat asardım şimdi normal hayatıma devam ediyorum mecbur çocuklar olunca yemeğimi yapıyorum sofrayı hazırlıyorum yemiyor mu oturup yiyoruz çocuklarla sakinlesince konuşup anlaşıyoruz

Oldukça hafif bir gün 👍🏻

Sağlıcakla kirletin inşallah canım yarın da çok yoğun olmaz umarım Allah kolaylık versin

Çok sağ olun kizlar inşallah sorunsuz geçer önümüzdeki 2 gün 🙏

30 nisan cuma

sahur
domates salatalik
3 4 zeytin
1dlm ekmek
1 haslanmis yumurta

iftar
1 kase mercilek corbasi
firinda yarim but
salata
1 dlm tavuklu borek

su 2lt yakin
Güzel menü 👍
30 Nisan Cuma

10.30
5 zeytin
2 dilim peynir
1 tk karadut reçeli
1 tk tereyağı
1,5 haşlanmış yumurta
2 ceviz

17.00
2 yk kavurma et
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

su: 2 lt
Akşam cok az geldi arttirilmali.
1 Mayıs Cumartesi

16.00
2 yk makarna
3 parça tavuk but
1 kase yoğurt
1 salatalık
1 havuç
1 dilim irmik tatlısı 🙈

Su: 2,5 lt
Tek öğün için güzel
1 Mayıs menü ( 1 Mayıs işçi bayramı yazacaktım nerdeyse) 😂
Sahur
Bir çay kaşığı tereyağında salçalı yumurta
2dilim.ekmek
2 zeytin
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalık

İftar 19.35
Bir kase yoğurt corbası
Bir karnıyarık
4 kasık bulgur pilavı
Bir kase cacık
Bol salata

2 lt su yatana kadar 4 e yaklaşır
Birazdan kızı uyutup bi kahve yaparım sade, sahur yapmam bugun
Güzel 👍akşam ekmek olmamasi iyi
Sabah 10:00 sutlu sekersiz kahve

oglen12:30 1,5 kabak 1,5 yk yogurttan yaptigim sote ,1 dilim peynir

ara 15 :00 kahve sekersiz 3 ceviz,5 findik
Azcik kabak cekirdegi ( bunuda yemezdimde kayinvalidedeyim ac olunca biraz yedim)

aksam18:00
Avuc ici kadar yumurta (evde olmadigim icin kabagimi yiyemedim yumurta yaptim kendime)
uc litre su
U UcanSupurge
Akşam az geldi gözüme
1 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
3 kaşık kısır (akşamdan kalan)
1 elma
4 zeytin

İftar
Bir kase şehriye çorbası
3 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık nohut
Bir tane muhley

Yatana kadar 2 litreye tamamlarım
Karbon miktari fazla geldi. Daha dengeli olsa iyi olur.
Ah ahh paylaşmaya utandığım menülerimi yazayım artık 🤭

30.04.21

Sahur yok

İftar
3 buçuk yuvarlak lahmacun fındık değil biraz büyük
Salata
Ayran
Halka tatlı 1 2 tane
Yeni dünya 3 4 tane

Su 1.5 anca
Spor da yok

01.05.21
Sahur yok

İftar
Yaklaşık 20 adet küçük sarma ve 1 adet kabak dolma
1 buçuk kase cacık
2 3 lokma pide ekmek

Su yatana kadar 2 L olur
Spor yok
U UcanSupurge
Off off off diyorum 🤐🤐🤐 hadi ilk gün kaçırdın bari ertesi gün dengeleseydin. Iki günde çok kötü listedesin yanilmiyorsam daha dikkatli olman lazim biliyorsun
Ezocum Victoria hanım halt etmiş neymiş efendim lastikli pijama giymiyormuş bulaşık yıkasın banyo tuvalet temizlesin ev süpürüp silsin çocuklara yemek hazırlasın bak nasıl çekiyor domestos lekeli pijamaları üstüne 😂😂 öyle dört bir yanım hizmetçikerle dolu olsa bende süslenip püslenip otururum 😂
Keşkeeeee cok isterdimmm bende. Ev işlerinden nefret ediyorummmm keşke benim de öyle bir inkanim olsaydi 😂😂
01.05 2021
12.00
2 yumurat ile peynirli omlet, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 dlm ekmek, 1 tk tereyağı reçel

15.00 sade kahve 6 çilek, küçük muz

19.30 1 kepçe tarhana çorbası , 4 yk et sote, yoğurt, 3 hurma

Su: 2lt
Spor yok ama ben de temizlik kervanına katılanlardanim
Agiyet olsun kolay gelsinn 👍
U UcanSupurge süt işe yarıyor.Gecen hafta helvanın kalorisine hiç gerek yokmuş 😘
Süte biraz ta tarçın eklesen hem müthiş bağırsak çalıştırıyor hemde yağ yakiyor. Çoğu diyetisyen listesinde denk geldim
Gayet güzel menü canım afiyet olsun

Ayy benim koca da istiyor sürekli arada yapıyorum mecbur misal dün akşam ona sufle yaptım ben hurma yedim 😣 zaten her akşam tatlı alıp geliyor Allahtan hazır baklava falan sevmiyorum
Ne güzel keşke bende sevmeseydimmmmm
Kızlar Ramazan'dan sonra yürüyüş ve sporu yapacağım çok kararlıyım çünkü ölçülerim güzel ama basen kalça yüzünden 38 beden etek olmadı dar geldi belimde yüzüyor ama basene oturuyor.ı kadar aç kaldım işe yarasın bari😊
Kesinlikle spor cok etkili canim. Benim bacaklar baya eridi spor sayesinde
Koşar yine de yer o😂

Göğüs:10
Kol:9
Kalça:10
Bacak:20
Bel:20
Göbek:16
Cm gitti canım :nazar: :KK200:

İnşallah canım.hallolur makine önemli çünkü.
Harikaaa incelme tebrikler

2 Mayıs Pazar
Sahur
1 yağda yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık
3/1 yufka
1 yenidünya
2 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su

İftar
3 hurma
1 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
3 adana, 2 kuzu sarma, 1 köfte
Bol Salata
2 bardak limonata şeker oranı çok azdı

Su 2 lt olur
Spor 40 dk orta tempo yürüyüş(açık hava)
Oğlan durursa bantta da yürüyecem biraz daha

02.05.2021
Sahur
2 catal mantarli omlet, 1 dlm peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 tk receL, 1 dlm ekmek

İftar
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yk et sote, salata, 3 hurma

Su: 2 lt
Afiyet olsun canım süper menü
2 Mayıs menüm

Sahur:
4 mantar
kk beyaz peynir
1dilim tambugday ekmeği

İftar:
1kepce tarhana çorbası
8 YK biber (yeşil ve kapya tavada az yağlı)
Bir kase Yoğurt
1dilim ekmek
Az lahana turşusu

Su:3 litre
Spor henüz yok

U UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel menü

02.05.2021
Sahur
2 catal mantarli omlet, 1 dlm peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 tk receL, 1 dlm ekmek

İftar
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yk et sote, salata, 3 hurma

Su: 2 lt
Çok güzel 👍🏻
2 Mayıs menüm

Sahur:
4 mantar
kk beyaz peynir
1dilim tambugday ekmeği

İftar:
1kepce tarhana çorbası
8 YK biber (yeşil ve kapya tavada az yağlı)
Bir kase Yoğurt
1dilim ekmek
Az lahana turşusu

Su:3 litre
Spor henüz yok

U UcanSupurge
Afiyet olsun canım 👍🏻

Bende iki günlük menümü yazayim
1 mayıs
Sahur
1.5 h.yumurta
2 dilim peynir
1 hurma
Domates salatalik
Yesillik
1 hurma 1 kayısı
3 4 kaşık keten tohumlu
Chia li yoğurt

Iftar
Peynirli kabak sandal
3 4 kaşık ıspanak
Salata
1 kepçe mercimek çorbası

Su 2.5 litre

U UcanSupurge

2 Mayıs Pazar
Sahur
1 yağda yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık
3/1 yufka
1 yenidünya
2 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su

İftar
3 hurma
1 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
3 adana, 2 kuzu sarma, 1 köfte
Bol Salata
2 bardak limonata şeker oranı çok azdı

Su 2 lt olur
Spor 40 dk orta tempo yürüyüş(açık hava)
Oğlan durursa bantta da yürüyecem biraz daha
2 bardak limonata az şekerli olsa da çok, 3 Adana çok değil mi ev yapımı küçük boyutlu ise olabilir

Zamanla verilen tepkiler değişiyor hakikaten ilk seneler bende öyleydim şu an bende çok değiştim eşim de eskisi kadar takmıyorum olanları
Kesinlikle ya eskiden ne kadar takardim kafaya tartışma olunca şimdi hiç umursamiyorum, ya düşünüyorum biz de kıskançlık tartışması da hiç olmadı galiba 🤔 hatta bir arkadaşım bana şey demişti esin seni kıskanıyor mu böyle is arkadaslarinlâ falan rahat konuşuyorsun ya demişti, şaşırmıştım acaba dışardan öyle mi görünüyorum diye düşünmüştüm ama eşim de tanır is arkadaşlarımı sürekli görüşürüz, herkesin kıskançlık durumu falan da farklı demek ki
Güzel menü 👍

Akşam cok az geldi arttirilmali.

Tek öğün için güzel

Güzel 👍akşam ekmek olmamasi iyi

Akşam az geldi gözüme

Karbon miktari fazla geldi. Daha dengeli olsa iyi olur.

Off off off diyorum 🤐🤐🤐 hadi ilk gün kaçırdın bari ertesi gün dengeleseydin. Iki günde çok kötü listedesin yanilmiyorsam daha dikkatli olman lazim biliyorsun

Keşkeeeee cok isterdimmm bende. Ev işlerinden nefret ediyorummmm keşke benim de öyle bir inkanim olsaydi 😂😂

Agiyet olsun kolay gelsinn 👍

Süte biraz ta tarçın eklesen hem müthiş bağırsak çalıştırıyor hemde yağ yakiyor. Çoğu diyetisyen listesinde denk geldim

Ne güzel keşke bende sevmeseydimmmmm

Kesinlikle spor cok etkili canim. Benim bacaklar baya eridi spor sayesinde

Harikaaa incelme tebrikler
Canım benin hazır tatlılardan yemem için böyle çok iyi bir tatlı olmasi lazim yani eşimin aldıkları da guzeldir ama hep şey derim aldigim kaloriye değer mu eğer değecek birseyse yerim misal söyle istanbdaki Karaköy gulluoglunun tatlısı olsa yerim ya da arada antepten gelirdi bize baklava öyle birşey olsa yerim ama burdaki pastanelerin en güzel tatlısı bile hitap etmiyor açıkçası 😂

Önceden çok takardim kafaya şimdi umursamiyorum tabi tartismanin şiddetine ve sebebine de bağlı , cok şiddetli tartışmalar olmadı hafiflerı de takmıyorum çay yapıp içiyorum nasıl olsa duzeliyor tavsiye ederim bence erkekler de çok takmiyor....kıskançlık krizi derken esin mi yaptı kıskançlık sen mi
Eşim kıyafet sorunu evin içindeyiz yani 😔😔

Back
X