• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tünaydın kızlar 🤗
Mutfağı hallettim hamur yoğurdum bilin bakalım ne yapıyorum 🤪😱 bülbül yuvası hamilelik, pandemi derken iki senedir hiç yapmadım ev tatlısı yapıp kaldırcam tabi hepsini yemeyiz soğuk baklavadan esinlenerek sütle islaticam bklm nasıl olacak ben yemeyeceğim tabiki tartıya kadar
Olur mu canım yapıp yememek.. O kadar emek veriyorsun iftarda iki üç tane ye bişey olmaz 🙈😘

Kızlar dünkü menüm yazarhanim35 yazarhanim35
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir dilim TB ekmeği
Tere roka

İftar
Bir kase yayla çorbası
Bir küçük tabak kabak yemeği
Bir kase cacık
Bol salata

Ara bir hurma

2 litre su spor yok
Gayet güzel menü canım afiyet olsun
Tünaydın kızlar 🤗
Mutfağı hallettim hamur yoğurdum bilin bakalım ne yapıyorum 🤪😱 bülbül yuvası hamilelik, pandemi derken iki senedir hiç yapmadım ev tatlısı yapıp kaldırcam tabi hepsini yemeyiz soğuk baklavadan esinlenerek sütle islaticam bklm nasıl olacak ben yemeyeceğim tabiki tartıya kadar
Ayy benim koca da istiyor sürekli arada yapıyorum mecbur misal dün akşam ona sufle yaptım ben hurma yedim 😣 zaten her akşam tatlı alıp geliyor Allahtan hazır baklava falan sevmiyorum

Aaa bana mı ozendin kız😬😘neyse toparla yarın
Tamam inşallah 😄
Waoowww 😱:bicak:

Erteledim gitti bacım olmayacak böyle 🤪

Afiyet olsun canım güzel menü

Yemezler :D

Afiyet olsun canım güzel menü

Akşam ya çorba ya pilav olmasa imiş daha iyiymiş cnm

Saol cnm

Saol cnm

Saol cnm

Vay anasını full karbon olmuş cnm Afiyet olsun

Yaaa bizde ısırma olayına girdik çok kötü pammugum ya bı de yapma diyince ağlıyor hem suçlu hem güçlü bastırıyor :D
Sağol canım
01.05 2021
12.00
2 yumurat ile peynirli omlet, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 dlm ekmek, 1 tk tereyağı reçel

15.00 sade kahve 6 çilek, küçük muz

19.30 1 kepçe tarhana çorbası , 4 yk et sote, yoğurt, 3 hurma

Su: 2lt
Spor yok ama ben de temizlik kervanına katılanlardanim
Afiyet olsun canım güzel
Bugün
Öğle 13.30
Çocuklardan kalma çok az patates kızartması
Peynir domates
1 avuç kadar haşlamadan ıslanmış çiğ nohut
1.5 dl güllaç 🙈

Akşam 19.30
1 avuç yine aynı nohuttan
3 yk yoğurtlu kabak
1 kahve
2 lt su içerim
M Manolya15
Güllaç 😩😩😩
Muhley inşallah kalorili bir şey değildir zaten geri kalan 3 çeşit karbonhidratlı :dua:

Kabaktan da hafif olmuş bence 1 yumurta ne ki

Kurban olduğum 3 lahmacun nedir 2 halka nedir:skandal:bunlardan sonra 20 sarma az bile geldi pazartesi göreceğiz günahının bedelini şayet bugün hafif geçmezse

Afiyet şifa olsun

Islatılmış nohut mu hurmadan sonra yeni icat 🤣 gadasını aldığım 1 buçuk güllaç ne full nişasta-şeker çocuktan kalan sebze salatalık meyve filan onları yesen ya anlaşılan regl dönemindesin yarına dikkat pazartesi ara tartıda külahları değişmeyelim

Aaaa olacağı varmış canım tornavida tarzı bir şeyle açılmaz mı ya da boş ver servisi bekle elektrik filan çarpmasın kendi başına iş açma yine
1 2 taneyle doyulacak gibi değil ki büyük değil ama yaa gün boyu o anı bekledim ben nasıl yemeseydim ki 😩😩
İrmik disinde güzel canım 😊

Çok geçmiş olsun canım, kendini de çok ihmal etme tansiyonun dusmesin

Çok güzel canım afiyet olsun

Güzel canın afiyet olsun

Güzel canım afiyetolsun

Afiyet olsun canım güzel

Çok güzel canm afiyet olsun

Aksam fazla karbonhidrat olmuş canim

Kız bu ne 🙈🙈🙈 gözlerim kanadı

Çiğ nohut nasil yedin canım midenin rahatsız etmedi mi 🤔

İnşallah servis bulursun canım ya çok zor :(

Özledik canım nerelerdesin 😊 biralar bildiğin gibi güzel gidiyor çok şükür, cok uzaklasma ama bağımlılık yapıyor burasi
Hallederim inşallah 😩
Ay haklısın canım bak şimdi benim de aklıma hep o adam gelecek😞

Kız bu ne halka tatlı hemde 2 tane sırf karbon olmuş canim

Gayet güzel canim afiyet olsun . Ooo en iyi spor temizlik😂

Güzel bence canim nohutları öyle yemenin bir sebebi varmı sevdigindenmi yedin

İns kirilmamistir canim. Garantisi yoksa tanıdık tamirci bulursunuz ins
Öyle oldu maalesef
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir dilim TB ekmeği
Tere roka

İftar
Bir kase yayla çorbası
Bir kase cacık
Bol salata

Ara bir hurma

2 litre su spor yok
Güzel canım afiyet olsun

Selamlaaarrr güzel takımımmm sizi çok özlediiim, mezun oldum kayboldum gibi oldu farkındayım 😔ama buralarda olmaya devam edeceğim için inş(sizden kopamayacağımı bildiğim ve buranın diyet dışında hayatı da paylaştığımız bir topik olduğunu da bildiğim , hissettiğim için) yazmamıştım ama araya böyle süre girince yine de mahçup oldum,, tam hedefime ulaşamasam da hedefime çok yaklaşmış olmamda başta U UcanSupurge zehram olmak üzere herbirinizin ayrı ayrı emeği hakkı var, yaptığınızı olumlu olumsuz yorumların, diyet dışındaki paylaşımlarımızın, birbirimizi toparlamamızın çok çok önemi var, etkisi var, her birinize ayrı ayrı minmettarım ve sizi çok seviyorum, sizinle bağ kurduğumu biliyordum ama buraya uğrayamadım bu kısa sürede daha da ayrı hissettim, inş hepiniz çok iyisinizdir, aramızda rahatsızlananlar vardı, inş toparlanmışsınızdır,gerçi okuyabildiğim kadar okucam inş geçmişi de, tabii çooook sayfa birikmiş doğal olarak😊yine de herkes güncel durumunu yazar inş, hepinizi çoook merak ediyorum.
Not:Bu bir veda yazısı değildir😊😊😊, ben yine buralardayııımmm inş
Merhaba canım.Mezuniyetten sonra koruma olayı nasıl gidiyor?Zorlanıyor musun?
Hoş geldin Sefa geldin canım nasılsın iyi misin ? Bu kadar özletme kendini senden sonra yaprak dökümü gibi bu hafta da Beyaz leylak Beyaz leylak mezun oldu ayrılmayın bir yere hep aramızda olun inşallah
Buradayım inşallah 😘

Selamlaaarrr güzel takımımmm sizi çok özlediiim, mezun oldum kayboldum gibi oldu farkındayım 😔ama buralarda olmaya devam edeceğim için inş(sizden kopamayacağımı bildiğim ve buranın diyet dışında hayatı da paylaştığımız bir topik olduğunu da bildiğim , hissettiğim için) yazmamıştım ama araya böyle süre girince yine de mahçup oldum,, tam hedefime ulaşamasam da hedefime çok yaklaşmış olmamda başta U UcanSupurge zehram olmak üzere herbirinizin ayrı ayrı emeği hakkı var, yaptığınızı olumlu olumsuz yorumların, diyet dışındaki paylaşımlarımızın, birbirimizi toparlamamızın çok çok önemi var, etkisi var, her birinize ayrı ayrı minmettarım ve sizi çok seviyorum, sizinle bağ kurduğumu biliyordum ama buraya uğrayamadım bu kısa sürede daha da ayrı hissettim, inş hepiniz çok iyisinizdir, aramızda rahatsızlananlar vardı, inş toparlanmışsınızdır,gerçi okuyabildiğim kadar okucam inş geçmişi de, tabii çooook sayfa birikmiş doğal olarak😊yine de herkes güncel durumunu yazar inş, hepinizi çoook merak ediyorum.
Not:Bu bir veda yazısı değildir😊😊😊, ben yine buralardayııımmm inş
Özlettin kendini gitme bir yere.Gidenler geri kilo alıp dönüyor.En iyisi burada kalmak ben de 80.6 kiloya indim daha 7 leri göremedim ama inşallah haftaya göreceğim 🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
IMG_20210502_142249.webp

Hatta birisi tepsisini 40 TL ye aldığını söylemişti 😂 sen miydin

Tamam tamam 😂

Afiyet olsun canım güzel

GüZel canım

Tatlı 😻 olmasa iyi ama tek öğün neyse hadi

Geçmiş olsun canım

1 dolmayla nasıl doydun ya 🤣

Güzel afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım güzel

Güzel canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım güzel

Güzel afiyet olsun canım
Saol kuzum

İrmik disinde güzel canım 😊

Çok geçmiş olsun canım, kendini de çok ihmal etme tansiyonun dusmesin

Çok güzel canım afiyet olsun

Güzel canın afiyet olsun

Güzel canım afiyetolsun

Afiyet olsun canım güzel

Çok güzel canm afiyet olsun

Aksam fazla karbonhidrat olmuş canim

Kız bu ne 🙈🙈🙈 gözlerim kanadı

Çiğ nohut nasil yedin canım midenin rahatsız etmedi mi 🤔

İnşallah servis bulursun canım ya çok zor :KK43:

Özledik canım nerelerdesin 😊 biralar bildiğin gibi güzel gidiyor çok şükür, cok uzaklasma ama bağımlılık yapıyor burasi
Saol canım

Sahur
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir dilim TB ekmeği
Tere roka

İftar
Bir kase yayla çorbası
Bir kase cacık
Bol salata

Ara bir hurma

2 litre su spor yok
Afiyet olsun canım

Ölçülerim:
Göğüs:100 bir cm küçülme var
Kol:27 aynı
Kalça:110 üç cm gitmiş
Bacak:50 iki cm incelmiş
Bel:86 iki cm incelme
Göbek:97iki cm incelme
Ben de bir aylık durum bu :nazar::KK50:

U UcanSupurge
Çok güzel canım tebrik ederim 😍 ben de aksama doğru alayım ölçüleri
Tamirci geldi çamaşır makinesinin kapağını aldı gitti.Şimdilik 120 lira istedi bakalım 🙄
İnşallah biran önce getirir :(
kolay gelsin canim
Sağ ol canim
Dur ses etme hafta ici ona güzel bir tatlı yapayım camları siliyor şimdi 😂😂😂

@Fit mutlu anne niyeti bozmuş yiyecek ben sana deyim.:sus::KK66::-):-)
Akşam 1 saat koşar ona göre yesin :KK62:
1 2 taneyle doyulacak gibi değil ki büyük değil ama yaa gün boyu o anı bekledim ben nasıl yemeseydim ki 😩😩
3 lahmacunu niye yedin ?

Ölçülerim:
Göğüs:100 bir cm küçülme var
Kol:27 aynı
Kalça:110 üç cm gitmiş
Bacak:50 iki cm incelmiş
Bel:86 iki cm incelme
Göbek:97iki cm incelme
Ben de bir aylık durum bu :nazar::KK50:

U UcanSupurge
Oh oh başlangıçtan bu yana kaç cm oldu acaba ?
Kızlar Ramazan'dan sonra yürüyüş ve sporu yapacağım çok kararlıyım çünkü ölçülerim güzel ama basen kalça yüzünden 38 beden etek olmadı dar geldi belimde yüzüyor ama basene oturuyor.ı kadar aç kaldım işe yarasın bari😊
Kesinlikle canım zayıfladın zaten sıkılaşman gerek 57 kilo birinin 40 beden giymesi de ayıp yani
Tamirci geldi çamaşır makinesinin kapağını aldı gitti.Şimdilik 120 lira istedi bakalım 🙄
Ay hallolur inşallah ya

Back
X