• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Giz ben yiyom zaten sahur 🤭

Tulumba dışında güzel canım Afiyet olsun

Ya vala aynen bana da yetmiyor özellikle geceleri yedik içtik yattık derken saat kaç oluyor oğlanın gönlünü edipte spora başlayana kadar sahur vaktine az kalıyor çoğu zaman uyumuyorum😌😄
Kaçta yiyosun ben 12 yedim 1 saat bekledim şimdi uyucam. Uyursam bidaha kalkamam sahura 😁

Kızlar akşam iftara yakın komşum yaş pasta getirmiş uff harika gözüküyordu kendime incecik dilim ayırdım yemedim tabi kendimi alkışlıyorum 🤭👏 su an yenice spora başladım saunalari gitmeden tok karna bı tartilayim dedim güzel eksideyim hala yarın için yemekler hazır eşimle beraber hazırladık annemlere gidicez sabahtan
Pastayı ye öyle uyu 😍

Boşver cancagzim bu saatten sonra ip mi atlanır çocuğun uyuduysa yat uyu :KK53:
Menü güzel bence ama tulumbayı bilemedim 3 çok gibi hava bana kalsan 3 tane neki doyurmaz bile insanı😂😂😂
Afiyet olsun rakipcanim😘
Saol canim Ipimi atladim onsuz olmuyo sporsuz eksik hissediyom valla
Kabak detoksunu tulumba ile sıfılamayacaksın değil mi ?
Bugunluktu tulumba yarina salata corba soz
Tulumba dışında güzel canım Afiyet olsun
Saol canim

Harikasın canım benim ❤️🧿🧿 70lere bi insen o kadar güzel olacak ki
Saol cnm aynen ya insAllah çabalıyorum bu sefer olacak insAllah bı gün 60lara az kaldı da diycem 🤲🤗
Şu sıralar bende uyumuyorum sahura kadar bazen uyku tutmuyor bazense TV'ye takılıp kalıyorum. Senin sporlar harika devam👏👏👏
Geriye geldikçe imsak benimde uyuyasim gelmiyor oğlanı anca uyutuyom sıpa birazdan uyanır o da sahura gözlerini acamadan yemek yer :D
Kaçta yiyosun ben 12 yedim 1 saat bekledim şimdi uyucam. Uyursam bidaha kalkamam sahura 😁
3 te basliyom yemeye yavaş yavaş 4ceyrek kala bitiyor kalan suyumu iciyom 😄😄
Pastayı ye öyle uyu 😍
Yatmayinca bugünü hala pazartesi görüyorum yeminimi bozamam 😄😄 jelatinledim kremasını kurumasın diye cumaya yicem onu :D

Saat 12yi geçince bilekliği çıkardım 7bin adımim vardı 10 bin olmuştur kesin ama net rakam veremiyorum
Spor bildirimi
Gündüz yarım saat yürüyüş 60 puan
Şimdi 45 dk hızlı tempolu yürüyüş-kosu 135 puan
195 puan G Goklerce U UcanSupurge

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-04-01-21-12-09.webp
    Screenshot_2021-05-04-01-21-12-09.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG20210504005629.webp
    IMG20210504005629.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 28
Çok güzel 👍🏻

Afiyet olsun canım tüm güne bölünce hiç sıkıntı yok 🧿

Allah kolaylık versin canım inşallah uyur da sen de dinlenirsin
Cevap veriyorum uyumadı 😣 ya iki gündür aksam 8 de uyuyor sonra saat 22 de uyanıyor 3 é kadar oturuyor :( önceden yapmadı böyle 8 de uyuya sabahı bulur du, dün dayanamadım ben eşime bıraktım onu uyudum zaten
Kahvaltı 06:00
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin

Akşam yemeği 17:00
1 lahmacun
Yeşillik
1 su bardağı ayran
1 yk irmik helvası

Ara öğün 18:00
1 kestane şekeri

hala regl olmadım ama canım acayip tatlı çekiyordu. Ankara’da aspava diye lokantalar vardır belki biliyorsunuzdur. Halim olmadığı için ordan lahmacun söyledim. İrmik helvası da göndermişler. Onu yedim. Kesmedi çayla beraber küçük bi kestane şekeri yedim. Yedikten sonra kalorisine baktım 100 gr 200 kaloriymiş. 1 kestane de ortalama 25 grmış. 50-60 kaloriye denk geliyor. Onun yerine 2-3 tane gün kurusu yerdim. Hedef kiloya kadar hayatımdan çıkardım.
Güzel ama helva ve kestane birarada olmasa daha güzel olurmuş 😊
03.05.21
10.30
2 tayfadan yumurta

Ara
Filtre kahve + diyet bar

19.30
4 kaşık kadar tavuk ciğeri
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Su 3 L
Spor yok
U UcanSupurge
gulsum462 gulsum462
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun kizlar gecmis yapamadim cocuk durmuyo daha ip atliycam

3 Mart menum
Sahur 3h30
1 yumurta tavada
Bir dilim peynir
Iki dilim salam

iftar 21h00
1,5 kepce mercimek corba( unsuz patatessiz)
3 yk sebzeli bulgur pilavi
1 kucuk adana
3 tane tulumba orta boy 🤦

2,5 litre su
U UcanSupurge
3 tulumba 😔 canım yaptığın detoks yazık etme

Cevap veriyorum uyumadı 😣 ya iki gündür aksam 8 de uyuyor sonra saat 22 de uyanıyor 3 é kadar oturuyor :KK43: önceden yapmadı böyle 8 de uyuya sabahı bulur du, dün dayanamadım ben eşime bıraktım onu uyudum zaten
İyi yapmışsın canım gerçekten uykusuzluğun insanı ne derece hasta edebileceğini kızımda yaşayarak gördüm

Uyu uyu , ben de ruh gibiyim bugun ya, regl etkısı mıdır nedir, içim sıkılıyo,moralsizim
Regl kesinnn 😟😟mahvediyo bünyeyi 😠😠
Kizlar az önce tartıldım sabitim ya niye ekşi değil anlamıyorum kacamagin yok sahuru hafif tutuyorum ben ekşi görürüm diye düşünüyordum moralim bozuldu açıkçası😞
Canim direnç mi oldu yoksa önce ki kaçamaklar yağa mi dönüştü acaba. Sen de mi bi kabak detoksu yapsan.
Kız gerçekten yok istemiyorum ama buyukte konuşmak istemiyorum😂😂😂konuşanlar mutlaka bir kazaya kurban gidiyor. Gerçi yıllardır korunuyoruz hiç öyle kazalik bir durumumuz olmadı ama yinede büyük konuşmamak lazım rabbim al sen istemiyordum ama ben verdim der😞

Ne güzel eksidesin

Ooo bu ne güzel eksi

Abbovv maşallah ne güzel ekşi canim

Geçmiş olsun canım. Neyin vardı halsizlik iştahsızlık falanmi devam ederse ya doktora git yada testini yenile canim bazen hemen çıkmıyor. İns değildir ama
Evett yaa konuşunca kaza oluyor gerçekten. Bizde oğlum 4 yaşına falan gelince düşünüyorduk ama kaza oldu bizim de gerçi şu an da iyi ki olmuş diyorum. ev çocuğuna göre düzenlenmiş ken aradan çıkmış oldu 😂😂
Dayanamadım zaten tartıldım 1.200 gitmiş cumadan bu yana çok mutluyum 😂😂
Ooo muhtesemsin
Mersii canim. Senin diyeti yapayim dedim ama devamini getiremedim yine 😟😟
Eloş çok hızlısın ya , ben az once bi tantuni gömdüm , cok canım cekıyodu bayadır😬
2 gün kabak yemenin avantajı oldu ama dün kaçırdım 🤦‍♀️🤦‍♀️
Bu saatte kaş bıyık almayanda ne biliyim yani:KK70::KK70:
Ya kendime bakmaya bir türlü fırsat olmuyor bu günler uzayacagi yerde kısalıyormu acaba😂😂
Heppp erteliyorummm yaa acil kaş bıyık saç kesimi saç boyası yapmam lazim hem de cok acill hemdeee

Canim direnç mi oldu yoksa önce ki kaçamaklar yağa mi dönüştü acaba. Sen de mi bi kabak detoksu yapsan.
Kabak benimde aklıma geldi dur bakalım bugün markette bulursam aliyim
Evett yaa konuşunca kaza oluyor gerçekten. Bizde oğlum 4 yaşına falan gelince düşünüyorduk ama kaza oldu bizim de gerçi şu an da iyi ki olmuş diyorum. ev çocuğuna göre düzenlenmiş ken aradan çıkmış oldu 😂
Abi kardeş birlikte büyüyorlar işte ne güzel olmuş rabbim hayırlı ömür versin ikisinede
Heppp erteliyorummm yaa acil kaş bıyık saç kesimi saç boyası yapmam lazim hem de cok acill hemdeee
Yap yap bı an önce yap🤭 yeminle yüzüm gözüm açıldı😂😂

Kabak benimde aklıma geldi dur bakalım bugün markette bulursam aliyim

Abi kardeş birlikte büyüyorlar işte ne güzel olmuş rabbim hayırlı ömür versin ikisinede

Yap yap bı an önce yap🤭 yeminle yüzüm gözüm açıldı😂😂
Bence de çarşamba perşembe denersen cok faydasini görürsun.
Aynennn aminnnn cumlemizinkine insallahhhh 🤲🤲🤲

Bi kaş bile cok farkediyor yaa ilk işim o olacak

Ne zaman bebegı uyutunca sunkarı yapcam drsem bi plan yapsam uyumuyo ,bisürü süt var yogurt tereyag kefır yapcam dedim bi uyusun,yok2 saattır uyumuyo delircek gıbı oluyorum bazen , neyse buzdolabınakaldrayım en ıyısu sütü
Offf benimki de öyle ya 🙈😩 Allah kolaylık versin cnm

Ne zaman bebegı uyutunca sunkarı yapcam drsem bi plan yapsam uyumuyo ,bisürü süt var yogurt tereyag kefır yapcam dedim bi uyusun,yok2 saattır uyumuyo delircek gıbı oluyorum bazen , neyse buzdolabınakaldrayım en ıyısu sütü
Kefiri kendin mi yapıyorsun canım mayasını nereden buluyorsun?

günaydın kızlar. dün gece 1-2 ay önce alıp yıkayıp kaldırdığım pijamalarımı giydim ( yazlıktı. havaların ısınmasını beklemiştim.) ilk denediğimde basenlerden sıkıyordu. dün giydim şalvar gibi oldu :halay::halay:
ay valla zayıflamışım ya. 42 beden pantolonum bollaştı. mağazalar açılsın 40 bedene geçeceğim... cumartesi 500 ip atlamıştım. pazar ve pazartesi spor yapamadım rahatsız olduğum için bugün acısını çıkaracağım inşallah. spora başladığımdan beri belim ortaya çıktı. öncelikle sevgili kaptanım U UcanSupurge olmak üzere canım takım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim bu yolda destek olduğunuz için

Back
X