- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #439.321
Yok detaylı yapmıyorum canım üşengeçlik vardı üstümde doğru dürüst iş yapmıyordum ne zamandırMaşallah herkes bir temizlik telaşında aman dikkat et çok yorma kendini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok detaylı yapmıyorum canım üşengeçlik vardı üstümde doğru dürüst iş yapmıyordum ne zamandırMaşallah herkes bir temizlik telaşında aman dikkat et çok yorma kendini![]()
Anladım canım ben o kep resmini (rozet dediğin sanırım)kendimiz koyuyoruz sanmıştım.Onu kastetmiştimBahsettiğin rozetse Onu Kazene bi sorayım ya toplight diye biri bildiriyor tüm takımların mezunlarını ona göre aktifleşiyor rozetler yok yazıysa profil resmine tıklayıp hesap detaylarına girince senin hedef 57 yazdığın yere kendim yazdım canım
Eki Görüntüle 2841200 Eki Görüntüle 2841201
İnşallah, ya zaten kızgınum onlara ,zaman intıkam zamanı,:)))(Sabah ve aksam saatlerinde atlama,gün içinde bir şey olmaz bence.
Canım kefir kayası markası vivo baya memnunumU UcanSupurge ben de profilime kep koymak istiyorum nasıl yapacağım
Üstünkörü yap ya hamılesın sen,dıkkat etAy sonunda totomu kaldırdım mutfak dolaplarını yüzünü davlumbazı filan sildim inşallah evi de süpürürüm![]()
Tamam canım bir deneyeyimİnşallah, ya zaten kızgınum onlara ,zaman intıkam zamanı,:)))(
Canım kefir kayası markası vivo baya memnunum![]()
Bandın özellikleri ile alakalı olabilir bence canım başladıktan sonra 1-2dkya 4.5 km yapıyorum sonrasında 5.5-6.0 şu an için yeterli oluyor bana arada 6-5-7.0 çıkarıyorum hızımı sen kaç km ile yürüyorsunCan cazim bisi sorcam sen kac km hizla yuruyon ben 35 dk 300 kalori yakiyom 4 kusur km yapmis oluyom ekrandaki sayiya gore 45 dkkada 127 kalori az bnce gerci hizina bagli ama
Kolay gelsin canım dikkat et çok yorma kendiniAy sonunda totomu kaldırdım mutfak dolaplarını yüzünü davlumbazı filan sildim inşallah evi de süpürürüm![]()
Ayy bayılırım balığa canım afiyet olsunSelam kızlar,bugünku derslerim bitti.Hava soğuk balık iyi gider.Biraz dinlenip gidip balik alayım diyorumsizin iftar menülerinde neler var bugün?
Oh mis olmuş dikkat et canim kolay gelsinYok detaylı yapmıyorum canım üşengeçlik vardı üstümde doğru dürüst iş yapmıyordum ne zamandır
Şu yıldız 9. Takım üyesi rozeti yanındaki şu fiyonk, kurdele adı neyse o da zayıflama grubu mezunu rozeti Kazene mesaj atayım senin aktif değilse aktifleştirir canımAnladım canım ben o kep resmini (rozet dediğin sanırım)kendimiz koyuyoruz sanmıştım.Onu kastetmiştim
Ne zamandır öyle yapıyorum valla Bugün tezgahı bi elden geçtim iyi olduÜstünkörü yap ya hamılesın sen,dıkkat et
Yormasaydin kendini canım hamile halinle zor olmuştur.Temiz temiz sağlıcakla oturunAy sonunda totomu kaldırdım mutfak dolaplarını yüzünü davlumbazı filan sildim inşallah evi de süpürürüm![]()
Mutfak tezgahını üstündeki ıvır zıvırları detaylı temizledim dolap yüzlerini filan sildim çok da bir şey yapmadım aslındaYormasaydin kendini canım hamile halinle zor olmuştur.Temiz temiz sağlıcakla oturun![]()
Nereye yazmışımÇiğdem buraya gel gidip nerelere yazmışsındün yediklerinin etkisini de yok sayma şimdi canım
Bnde 6,5 7,5 hizla yuruyorum bastan sonra 9,5-10 île kosuyorum daha yeni basladin ii gidiyosun yinede gunde bes km yurusek super olucakBandın özellikleri ile alakalı olabilir bence canım başladıktan sonra 1-2dkya 4.5 km yapıyorum sonrasında 5.5-6.0 şu an için yeterli oluyor bana arada 6-5-7.0 çıkarıyorum hızımı sen kaç km ile yürüyorsun
Offff balıkkkkSelam kızlar,bugünku derslerim bitti.Hava soğuk balık iyi gider.Biraz dinlenip gidip balik alayım diyorumsizin iftar menülerinde neler var bugün?
Bence daha cok ugrarsınKizlarrr bugün kv geldi bana Bayram sonuna kadar bende. Üstüne kocam bey da Bayram sonuna kadar evdeymis cismiyormus
Çifte huni lazım bana
Gerçi kocamın evde olması işime gelir kv ile muhabbet bulmakta zorlanıyorum en azından iyi olur.
Çok şık ugrayamayabilirim belki haberiniz olsun canlar
İnanılmaz muhteşem birkaç gün öncesine göre
Zayıflama yarışmasının sonuç listelerinin paylaşıldığı yereNereye yazmışım![]()
Allah kolaylık versin ben de yorulmuşum dinleneyim biraz iftara dünden kalan az bi yemeğim var yanına ek bir şeyler ayarlayayımKizlarrr bugün kv geldi bana Bayram sonuna kadar bende. Üstüne kocam bey da Bayram sonuna kadar evdeymis cismiyormus
Çifte huni lazım bana
Gerçi kocamın evde olması işime gelir kv ile muhabbet bulmakta zorlanıyorum en azından iyi olur.
Çok şık ugrayamayabilirim belki haberiniz olsun canlar