• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bahsettiğin rozetse Onu Kazene bi sorayım ya toplight diye biri bildiriyor tüm takımların mezunlarını ona göre aktifleşiyor rozetler yok yazıysa profil resmine tıklayıp hesap detaylarına girince senin hedef 57 yazdığın yere kendim yazdım canım
Eki Görüntüle 2841200 Eki Görüntüle 2841201
Anladım canım ben o kep resmini (rozet dediğin sanırım)kendimiz koyuyoruz sanmıştım.Onu kastetmiştim

Can cazim bisi sorcam sen kac km hizla yuruyon ben 35 dk 300 kalori yakiyom 4 kusur km yapmis oluyom ekrandaki sayiya gore 45 dkkada 127 kalori az bnce gerci hizina bagli ama
Bandın özellikleri ile alakalı olabilir bence canım başladıktan sonra 1-2dkya 4.5 km yapıyorum sonrasında 5.5-6.0 şu an için yeterli oluyor bana arada 6-5-7.0 çıkarıyorum hızımı sen kaç km ile yürüyorsun
Ay sonunda totomu kaldırdım mutfak dolaplarını yüzünü davlumbazı filan sildim inşallah evi de süpürürüm 😅
Kolay gelsin canım dikkat et çok yorma kendini

Anladım canım ben o kep resmini (rozet dediğin sanırım)kendimiz koyuyoruz sanmıştım.Onu kastetmiştim
Şu yıldız 9. Takım üyesi rozeti yanındaki şu fiyonk, kurdele adı neyse o da zayıflama grubu mezunu rozeti Kazene mesaj atayım senin aktif değilse aktifleştirir canım
Üstünkörü yap ya hamılesın sen,dıkkat et
Ne zamandır öyle yapıyorum valla Bugün tezgahı bi elden geçtim iyi oldu

Bandın özellikleri ile alakalı olabilir bence canım başladıktan sonra 1-2dkya 4.5 km yapıyorum sonrasında 5.5-6.0 şu an için yeterli oluyor bana arada 6-5-7.0 çıkarıyorum hızımı sen kaç km ile yürüyorsun
Bnde 6,5 7,5 hizla yuruyorum bastan sonra 9,5-10 île kosuyorum daha yeni basladin ii gidiyosun yinede gunde bes km yurusek super olucak

Kizlarrr bugün kv geldi bana Bayram sonuna kadar bende. Üstüne kocam bey da Bayram sonuna kadar evdeymis cismiyormus 😂😂😂
Çifte huni lazım bana 😂😂😂
Gerçi kocamın evde olması işime gelir kv ile muhabbet bulmakta zorlanıyorum en azından iyi olur.
Çok şık ugrayamayabilirim belki haberiniz olsun canlar

Kizlarrr bugün kv geldi bana Bayram sonuna kadar bende. Üstüne kocam bey da Bayram sonuna kadar evdeymis cismiyormus 😂😂😂
Gerçi kocamın evde olması işime gelir kv ile muhabbet bulmakta zorlanıyorum en azından iyi olur.
Bence daha cok ugrarsın🤣gozunaydın🤣🤣 nasıl geldi yasakta diye sormıycam🤣🤣🤣🤣😘😘

Dün
Akşam 19.30
Salata
1.5 parça kemikli fırın tavuk
4 5 yk yoğurtlu kabak
2 lt su
1 fincan kahve
M Manolya15
İnanılmaz muhteşem birkaç gün öncesine göre
Nereye yazmışım 😱
Zayıflama yarışmasının sonuç listelerinin paylaşıldığı yere 😆
Allah kolaylık versin ben de yorulmuşum dinleneyim biraz iftara dünden kalan az bi yemeğim var yanına ek bir şeyler ayarlayayım

Back
X