• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnanılmaz muhteşem birkaç gün öncesine göre

Zayıflama yarışmasının sonuç listelerinin paylaşıldığı yere 😆

Allah kolaylık versin ben de yorulmuşum dinleneyim biraz iftara dünden kalan az bi yemeğim var yanına ek bir şeyler ayarlayayım
Ayy ekürim cümle aleme duyurmuş 🤣🤣koptummm cgdmk cgdmk

Bence daha cok ugrarsın🤣gozunaydın🤣🤣 nasıl geldi yasakta diye sormıycam🤣🤣🤣🤣😘😘
Yasaktan önce alıp getirmiştik canim. Eltim deydi. Eltimle aramız yürüyerek 10 dk bugün yürüyerek geldi canim .
Artık kadere neyse oructayiz sevap evde kendi başına kalmasın oda asi vurunmüştü o yüzden getirmiştik zaten iyi dusunuyum iyi olsun

Son düzenleme:
Dün
Akşam 19.30
Salata
1.5 parça kemikli fırın tavuk
4 5 yk yoğurtlu kabak
2 lt su
1 fincan kahve
M Manolya15
Gayet güzel canim afiyet olsun
Allah kolaylık versin ben de yorulmuşum dinleneyim biraz iftara dünden kalan az bi yemeğim var yanına ek bir şeyler ayarlayayım
İyi dinlenmeler canim. Kolay gelsin canim
Bugun
09.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilim tb ekmek

13.00 2 adet yumurtanın beyazı tereyagında

18.00 sarma 😬😱🤐🤫

Su 3 litre

Spor tüm gun ayaktaydım ama puanlık bi sporum yok😬
Sarma kaç tane de bakiyim 🙄

Haaaa canımız eltimiz konusu vardı dogru🤣
Yasaktan önce alıp getirmiştik canim. Eltim deydi. Eltimle aramız yürüyerek 10 dk bugün yürüyerek geldi canim .
Artık kadere neyse oructayiz sevap evde kendi başına kalmasın oda asi bürünmüştü o yüzden getirmiştik zaten iyi dusunuyum iyi olsun
Aynen canım karışmıyosa eğer sevava girersın 😍🧿 ana ogul takılsınlar sen bizle takıl

Haaaa canımız eltimiz konusu vardı dogru🤣

Aynen canım karışmıyosa eğer sevava girersın 😍🧿 ana ogul takılsınlar sen bizle takıl
Yok canım Allah var karışmaz bişeye önüne getirdiğini yer şöyle olmuş böyle olmuş diye yorum yapmaz bile. Sadece ben konuşacak mevzu bulamayınca acaba sıkılıyormu diye düşünüyordum oğluyla mutlaka konuşacak birşey bulurlar . 😂

Çok yorgunum kızlar bugün baya bı işim vardı becenki 3 dilim pidenin açığını kapattığımi umuyorum
İnsallah ekürim 😍 Bende cok yoruldum bugun temizlik yaptım canım kaç gündür çiğ köfte istiyordu çiğ köfte yoğurdum gelip gidip masaya bakıyorum bi ezan okunsa da yesem diye 😂😂

Dün
Akşam 19.30
Salata
1.5 parça kemikli fırın tavuk
4 5 yk yoğurtlu kabak
2 lt su
1 fincan kahve
M Manolya15
Afiyet olsun canım güzel menü
Bnde 6,5 7,5 hizla yuruyorum bastan sonra 9,5-10 île kosuyorum daha yeni basladin ii gidiyosun yinede gunde bes km yurusek super olucak
MaşAllah canım 🤩 şu an bu kiloda koşuyu çok zorlamak istemiyorum 70lardan aşağı sallanırken daha cok koşu düşünüyorum şimdilik olabildiğince hızlı yürüyüp arada koşu ile nabız yükseltmeye çalışıyorum
Kizlarrr bugün kv geldi bana Bayram sonuna kadar bende. Üstüne kocam bey da Bayram sonuna kadar evdeymis cismiyormus 😂😂😂
Çifte huni lazım bana 😂😂😂
Gerçi kocamın evde olması işime gelir kv ile muhabbet bulmakta zorlanıyorum en azından iyi olur.
Çok şık ugrayamayabilirim belki haberiniz olsun canlar
Gözün aydın diyim bari çabucak geçsin 🤭
Bugun
09.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilim tb ekmek

13.00 2 adet yumurtanın beyazı tereyagında

18.00 sarma 😬😱🤐🤫

Su 3 litre

Spor tüm gun ayaktaydım ama puanlık bi sporum yok😬
Afiyet olsun canım sarmayı abartmis gibisin bizde de var kuru dolma sarma

Çok yorgunum kızlar bugün baya bı işim vardı becenki 3 dilim pidenin açığını kapattığımi umuyorum
İnşallah 👍🏻 Temizlik mi yaptın ?
İnsallah ekürim 😍 Bende cok yoruldum bugun temizlik yaptım canım kaç gündür çiğ köfte istiyordu çiğ köfte yoğurdum gelip gidip masaya bakıyorum bi ezan okunsa da yesem diye 😂😂
Çok yeme :sinirli:
Zehram pazar gününü dengeledim çok şükür 😍

Eyvah oraya mı yazmışım 🙈🤦‍♀️🙊😱
Silebiliyor musunuz bari ordan 🙈
No 🤣

Yok canım Allah var karışmaz bişeye önüne getirdiğini yer şöyle olmuş böyle olmuş diye yorum yapmaz bile. Sadece ben konuşacak mevzu bulamayınca acaba sıkılıyormu diye düşünüyordum oğluyla mutlaka konuşacak birşey bulurlar . 😂
Ben de insanlara konu bulma zorınlulugunda hissederdım eskıden,şimdş hiç kasmıyorum, karsıdaki bulsun banane deyip, cok rahat ettım kız, :))susmak güzel şey , o da birlikte te yapılabılen bir etkınlık bence:)(

Back
X