- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #439.341
Son günlerde sen ezoOffff balıkkkkafıyet olsunnnn canım , bizde sarma var
beyim sevıyo
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son günlerde sen ezoOffff balıkkkkafıyet olsunnnn canım , bizde sarma var
beyim sevıyo
![]()
Emojilerden miktarın epey çok olduğu ortadaBugun
09.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilim tb ekmek
13.00 2 adet yumurtanın beyazı tereyagında
18.00 sarma
Su 3 litre
Spor tüm gun ayaktaydım ama puanlık bi sporum yok![]()

Son günlerde sen ezo
Ayy ekürim cümle aleme duyurmuşİnanılmaz muhteşem birkaç gün öncesine göre
Zayıflama yarışmasının sonuç listelerinin paylaşıldığı yere
Allah kolaylık versin ben de yorulmuşum dinleneyim biraz iftara dünden kalan az bi yemeğim var yanına ek bir şeyler ayarlayayım
Kaç gündür menünde ne yazsan beyim öyle seviyor , kocam öyle seviyorAy koptummmm cukkk oturdu süpürgemAllah ta seni güldürsün
![]()
Yasaktan önce alıp getirmiştik canim. Eltim deydi. Eltimle aramız yürüyerek 10 dk bugün yürüyerek geldi canim .Bence daha cok ugrarsıngozunaydın
nasıl geldi yasakta diye sormıycam
![]()
Gayet güzel canim afiyet olsun
İyi dinlenmeler canim. Kolay gelsin canimAllah kolaylık versin ben de yorulmuşum dinleneyim biraz iftara dünden kalan az bi yemeğim var yanına ek bir şeyler ayarlayayım
Sarma kaç tane de bakiyimBugun
18.00 sarma
Su 3 litre
Daha yemedım ,ama zaafım var umarım az zararla kapatırımGayet güzel canim afiyet olsun
İyi dinlenmeler canim. Kolay gelsin canim
Sarma kaç tane de bakiyim![]()
Aynen canım karışmıyosa eğer sevava girersınYasaktan önce alıp getirmiştik canim. Eltim deydi. Eltimle aramız yürüyerek 10 dk bugün yürüyerek geldi canim .
Artık kadere neyse oructayiz sevap evde kendi başına kalmasın oda asi bürünmüştü o yüzden getirmiştik zaten iyi dusunuyum iyi olsun
Ye kız sarmadan ne olcak minik minik şey sarma dediğin seyDaha yemedım ,ama zaafım var umarım az zararla kapatırım![]()
Yok canım Allah var karışmaz bişeye önüne getirdiğini yer şöyle olmuş böyle olmuş diye yorum yapmaz bile. Sadece ben konuşacak mevzu bulamayınca acaba sıkılıyormu diye düşünüyordum oğluyla mutlaka konuşacak birşey bulurlar .Haaaa canımız eltimiz konusu vardı dogru
Aynen canım karışmıyosa eğer sevava girersınana ogul takılsınlar sen bizle takıl
İnsallah ekürimÇok yorgunum kızlar bugün baya bı işim vardı becenki 3 dilim pidenin açığını kapattığımi umuyorum
O kadar üstüme geldiniz kola mola deyip ben de attım fazlalıkları 58e giriş yaptımWawww eküirim harıkasın, süper menu afıyet olsun![]()
Zehram pazar gününü dengeledim çok şükürİnanılmaz muhteşem birkaç gün öncesine göre
Zayıflama yarışmasının sonuç listelerinin paylaşıldığı yere![]()
Evet artı geldiğimi marifetmiş gibi Bi de oraya
Sarma çok değilse canım bence güzel afiyet olsun tatlımBugun
18.00 sarma
Su 3 litre
Afiyet olsun canım güzel menü
MaşAllah canımBnde 6,5 7,5 hizla yuruyorum bastan sonra 9,5-10 île kosuyorum daha yeni basladin ii gidiyosun yinede gunde bes km yurusek super olucak
Gözün aydın diyim bari çabucak geçsinKizlarrr bugün kv geldi bana Bayram sonuna kadar bende. Üstüne kocam bey da Bayram sonuna kadar evdeymis cismiyormus
Çifte huni lazım bana
Gerçi kocamın evde olması işime gelir kv ile muhabbet bulmakta zorlanıyorum en azından iyi olur.
Çok şık ugrayamayabilirim belki haberiniz olsun canlar
Afiyet olsun canım sarmayı abartmis gibisin bizde de var kuru dolma sarmaBugun
18.00 sarma
Su 3 litre
İnşallahÇok yorgunum kızlar bugün baya bı işim vardı becenki 3 dilim pidenin açığını kapattığımi umuyorum
Çok yemeİnsallah ekürimBende cok yoruldum bugun temizlik yaptım canım kaç gündür çiğ köfte istiyordu çiğ köfte yoğurdum gelip gidip masaya bakıyorum bi ezan okunsa da yesem diye
![]()

NoZehram pazar gününü dengeledim çok şükür
Eyvah oraya mı yazmışım
Silebiliyor musunuz bari ordan![]()
Ben de insanlara konu bulma zorınlulugunda hissederdım eskıden,şimdş hiç kasmıyorum, karsıdaki bulsun banane deyip, cok rahat ettım kız, :))susmak güzel şey , o da birlikte te yapılabılen bir etkınlık bence:)(Yok canım Allah var karışmaz bişeye önüne getirdiğini yer şöyle olmuş böyle olmuş diye yorum yapmaz bile. Sadece ben konuşacak mevzu bulamayınca acaba sıkılıyormu diye düşünüyordum oğluyla mutlaka konuşacak birşey bulurlar .![]()