• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anladım canım yesilcayin da fazlası zarar diye okumuştum sanki biryerde ondan demiştim içerikler farklıdır zaten afiyet olsun
Günde en fazla 3 bardak öneriyorlar
Aynen canım, birde tümgğn evdeyiz gergin aynı işler, saolasın canım 😘💓

Teşekkür ederim canım 😘🤗çok uzun süre aç kalamıyorum ben. Bu sebeple listeleri kendime göre ayarlayıp günü tamamlamaya çalışıyorum. Sen ne şekilde bir beslenme düzeni uyguluyorsun.

Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın. İnşallah önemli bşrşey yoktur🙏

Ohhhh afiyet olsun, çok iyi yapmışsın canım🤩

Afiyet olsun canım, çok iyi menü. Maydanozun etkisini tartıda görürsün görürsün inşallah 🤗

Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım. Su çok iyi. Badana işi zor ama mis gibi oluyor ev. Güle güle oturun canım.

Afiyet olsun canım. Bitki çayı bünyeni etkilemiyor mu.

Çok hafif olmuş, afiyet olsun canım.

Dönem dönem oluyor canım. Geçer inşallah bir an önce. Afiyet olsun.

Patates kızartması göz kırpıyor🤣afiyet olsun canım.

Zaman zaman oluyor canım. En güzeli kendini dışarı temiz havaya atmak. Bazıları böyle durumlarda bşrşey yiyemez. Kıskanıyorum onları🙄🤗

En iyisi bu canım. Yürüyüş çok iyi geliyor insana.

Kolay gelsin canım. Kendin yapınca çok yorucu oluyor gerçekten. Biz hep kendimiz yaptık bu zamana kadar. Geçen yıl usta tutacaktık güya, bir heves yine kendimiz yaptık badanayı.

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Çok şanslısın canım. Keşke bizimde böyle bağ bahçe imkanımız olsa.

Çok iyi canım

Harika canım🤗

Tesekkür ederim canım 😘

Evet yazarken bende öyle düşünüyorum. Ana yerken ölçülü yemeye gayret ediyorum canım. Teşekkürler 🤗

Tesekkür ederim canım

Tebrik ederim canım, darısı 6 lara olsun inşallah
Güne yayarak içtiğimden pek etkilemiyor canım

Ya o da bi çeşit spor canım ben çok severim toprakla uğraşmayı keşke bizim de öyle bi alanımız olsa ilerde hobi bahçesi düşünüyoruz
Ben koyde bikmistim bag bahce islerinde geldik burdada koca bahceli ev aldik bi yandan cok guzel toprala ugrasmayi bisiler ekmeyi cok severim ama cocuk zaman vermiyo iste
Afiyet olsun canım.
Saol canim
ok şanslısın canım. Keşke bizimde böyle bağ bahçe imkanımız olsa.
Insallah b bun oda olur canim rabbim herkese istedigini versin
Unutmadan bildirimimi yapayım yoğunum işyerinde sonra çıkar aklımdan 🙈

geçen hafta: 59,30
Bu hafta: 58,30
Fark: 1
Yüzde: 1,69

Eki Görüntüle 2853616
Cok guzel eksi canim tebrik ederim

Gecen hafta 55.4
Bu hafta 54,9
Fark -500
Yuzde 0.902
CD523615-6B35-4362-9635-B66B4B420A9A.webp

Aynen canım, birde tümgğn evdeyiz gergin aynı işler, saolasın canım 😘💓

Teşekkür ederim canım 😘🤗çok uzun süre aç kalamıyorum ben. Bu sebeple listeleri kendime göre ayarlayıp günü tamamlamaya çalışıyorum. Sen ne şekilde bir beslenme düzeni uyguluyorsun.

Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın. İnşallah önemli bşrşey yoktur🙏

Ohhhh afiyet olsun, çok iyi yapmışsın canım🤩

Afiyet olsun canım, çok iyi menü. Maydanozun etkisini tartıda görürsün görürsün inşallah 🤗

Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım. Su çok iyi. Badana işi zor ama mis gibi oluyor ev. Güle güle oturun canım.

Afiyet olsun canım. Bitki çayı bünyeni etkilemiyor mu.

Çok hafif olmuş, afiyet olsun canım.

Dönem dönem oluyor canım. Geçer inşallah bir an önce. Afiyet olsun.

Patates kızartması göz kırpıyor🤣afiyet olsun canım.

Zaman zaman oluyor canım. En güzeli kendini dışarı temiz havaya atmak. Bazıları böyle durumlarda bşrşey yiyemez. Kıskanıyorum onları🙄🤗

En iyisi bu canım. Yürüyüş çok iyi geliyor insana.

Kolay gelsin canım. Kendin yapınca çok yorucu oluyor gerçekten. Biz hep kendimiz yaptık bu zamana kadar. Geçen yıl usta tutacaktık güya, bir heves yine kendimiz yaptık badanayı.

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Çok şanslısın canım. Keşke bizimde böyle bağ bahçe imkanımız olsa.

Çok iyi canım

Harika canım🤗

Tesekkür ederim canım 😘

Evet yazarken bende öyle düşünüyorum. Ana yerken ölçülü yemeye gayret ediyorum canım. Teşekkürler 🤗

Tesekkür ederim canım

Tebrik ederim canım, darısı 6 lara olsun inşallah
Bel ağrım devam ve kaşık ağrım da var muhtemelen erken regl olacağım :(

Eki Görüntüle 2853616
Süpersin ekürim tebrik ederim 😊😍
Hava değişimi kabızlık yapabiliyor canım

:KK36::KK36:

Metabolizmam aslında çok hızlı değil canım. Ancak çok uzun süreli aşırı açlık metabolizmayı yavaşlatır. Ben kendimi aşırı aç bırakmıyorum. Normal düzenimde devam ediyorum. Bi tık daha az yiyerek spor yaparak ve abur cuburu keserek

Bu zaten doğru değil canım. O kilo kaybediş genelde yanıltıcı oluyor ve çok hızlı geri dönüyor. Ben her şeyden yiyorum. Aç kalmıyorum açıkçası. Benim sıkıntım tatlı ve abur cubur. Onları tüketmeyi bıraktığımda ya da minimuma indirdiğimde spor yapınca ve gece çok geç yemeyi bırakınca sıkıntı çözülüyor
Ben de ilk başlarda normal diyet yapıyordum ama bir süre sonra kilo vermem durdu sonra aralıklı oruca geçtim sonra daha iyi vermeye ve daha çok incelme ye başladım ama gördüm ki diyette zamanla azaltmak gerekiyor çünkü bünye alışıyor gittikçe

Ben de ilk başlarda normal diyet yapıyordum ama bir süre sonra kilo vermem durdu sonra aralıklı oruca geçtim sonra daha iyi vermeye ve daha çok incelme ye başladım ama gördüm ki diyette zamanla azaltmak gerekiyor çünkü bünye alışıyor gittikçe
Tabi kendine göre aralıklarla yeniden düzenlemek gerekiyor

Ben koyde bikmistim bag bahce islerinde geldik burdada koca bahceli ev aldik bi yandan cok guzel toprala ugrasmayi bisiler ekmeyi cok severim ama cocuk zaman vermiyo iste

Saol canim

Yapabildiğin kadar canım zorlama eziyet gibi gelir yoksa sana

Çok güzel maşallah 🧿 bir ya da iki haftaya mezuniyet geliyor yani 👏🏻
ayyy hadi inşallah canımm :KK60: :dua:

:KK50::halay::KK49:

Saol canim

sağol canım :KK200:

Bel ağrım devam ve kaşık ağrım da var muhtemelen erken regl olacağım :KK43:

sağol canım benim :KK60:

Pazartesi 75.3 kg miş. Fark 1.1 kg🙏🤗😘
Maşallah canım tebrikler
Geçen hafta:80.30
Bu hafta:79.70
Fark:600 gram
Yüzde:0,75
Eki Görüntüle 2853564
tebrikler canım darısı 6 lara

Kızlar çok üzgünüm. İstanbula geldiğimden beri lavaboya çıkamadım. Dışarıda her yer kapalı olduğu için yediğim şeyler de aperatif şeyler. Hepinizden çok özür dilerim.

GEÇEN CUMA: 74,00
BUGÜN: 75,00
FARK: 1,00
YÜZDE: - 1,3513
Haftaya düzelir inşallah canım
Günaydın kızlar.
Geçen hafta : 62.2
Bugün :60.7
Fark: 1.5 kg

yüzdeyi nasıl hesaplıyorduk hatırlayamadım😬
Çok güzel canım tebrikler

Eki Görüntüle 2853616
Vuhhhu işte bu bana motivasyon olsun 😍 tebrikler
Gecen hafta 55.4
Bu hafta 54,9
Fark -500
Yuzde 0.902 Eki Görüntüle 2853652
Bu kiloda çok iyi bence tebrik ederim

Tebrikler canım💕
Teşekkür ederim canım
Baya kalabalık ama güzel canim afiyet olsun
Ben bu mesajı alıntılamıştım sanırım 🤣🤣🤣😘
Güzel eksi tebrikler canim
Teşekkürler canım
Geçen hafta:80.30
Bu hafta:79.70
Fark:600 gram
Yüzde:0,75
Eki Görüntüle 2853564
Tebrikler canım 🤗
Daha çok eksi bekliyordum.Ama 7 leri gördüm mutluyum.8 lerle son vedam tekrar görüşmeyiz insallah.Merhaba 7ler gitme 6 lar gelinceye kadar:KK36:
İnşallah canım. Emeklerimizin karşılığını almak çok güzel
Afiyet olsun canım Perşembe menüsü

Afiyet olsun canım mantıyı dengeli yemişsin 👍🏻

Afiyet olsun canım her şeyden az az yiyebiliyorsun ne güzel keşke ben de öyle yapabilsem n
Saol canım. Dengelemeye çalışıyorum. Sen iki canlısın yediklerin canına can size şifa olsun 🙏🤩😘
Çok güzel başlangıç canım 🧿 👏🏻👏🏻👏🏻

Ay artık gelmesin 8ler yeter 👏🏻👏🏻
Tesekkür ederim canım 😘
Kızlar çok üzgünüm. İstanbula geldiğimden beri lavaboya çıkamadım. Dışarıda her yer kapalı olduğu için yediğim şeyler de aperatif şeyler. Hepinizden çok özür dilerim.

GEÇEN CUMA: 74,00
BUGÜN: 75,00
FARK: 1,00
YÜZDE: - 1,3513
Haftaya telafi edersin inşallah canım. Kabızlık etkilemiştir kilonu.
Günaydın kızlar.
Geçen hafta : 62.2
Bugün :60.7
Fark: 1.5 kg

yüzdeyi nasıl hesaplıyorduk hatırlayamadım😬
Tebriklerrrr canım, süper bir sonuç
Geçen cuma 70=50
Bu hafta. 71.75
Fark. +1=25
Yüzde -1.7
Hızlı kilo verdigim gibi hızlı kiloda alıyorum ben şok oldum bunu hiç beklemiyordum 😔😔

Eki Görüntüle 2853595
Ödem mi oldu acaba, haftaya telafi edersin inşallah canım. 6 lafa az kalmış ne güzel.
Güzel canım afiyet olsun

Günaydın canım amin inşallah 😊😍

Güzel canım afiyet olsun

Çok iyi tebrik ederim 😊😍😍

Çok güzel canım tebrik ederim 😊😍😍

Kötü olmuş canim ya, insallah toparlarsin
Tesekkür ederim canım

Eki Görüntüle 2853616
Tebrikler canım, süper sonuç maşallah 🤗
Hava değişimi kabızlık yapabiliyor canım

:KK36::KK36:

Metabolizmam aslında çok hızlı değil canım. Ancak çok uzun süreli aşırı açlık metabolizmayı yavaşlatır. Ben kendimi aşırı aç bırakmıyorum. Normal düzenimde devam ediyorum. Bi tık daha az yiyerek spor yaparak ve abur cuburu keserek

Bu zaten doğru değil canım. O kilo kaybediş genelde yanıltıcı oluyor ve çok hızlı geri dönüyor. Ben her şeyden yiyorum. Aç kalmıyorum açıkçası. Benim sıkıntım tatlı ve abur cubur. Onları tüketmeyi bıraktığımda ya da minimuma indirdiğimde spor yapınca ve gece çok geç yemeyi bırakınca sıkıntı çözülüyor
Kesinlikle öyle canım. Benimde kilo alma sebeplerim abur cubur ve tatlı. Bir de buna hareketsizlik eklenince geldi kilolar. Bu şekilde devam ederek sağlıkla vereceğiz bu kiloları 🙏🤗😘
Günde en fazla 3 bardak öneriyorlar

Güne yayarak içtiğimden pek etkilemiyor canım
Anladım canım. İyi ödem atarsın böylece. Ben de yeşil çay yan etki yaptı. O sebeple sordum canım.

Saol canim

İnşallah canım. Bag bahçe toprakla uğraşmayı çok seviyorum bende.
Gecen hafta 55.4
Bu hafta 54,9
Fark -500
Yuzde 0.902 Eki Görüntüle 2853652
Tartıdakş rakam beni benden aldı, tebrikler canım🤗😘
Bel ağrım devam ve kaşık ağrım da var muhtemelen erken regl olacağım :KK43:

Geçmiş olsun canım, bel ve kasık ağrısı zorluyor regl olurda rahatlarsın inşallah.

Teşekkür ederim canım

Ben bu mesajı alıntılamıştım sanırım 🤣🤣🤣😘

Teşekkürler canım

Tebrikler canım 🤗

İnşallah canım. Emeklerimizin karşılığını almak çok güzel

Saol canım. Dengelemeye çalışıyorum. Sen iki canlısın yediklerin canına can size şifa olsun 🙏🤩😘

Tesekkür ederim canım 😘

Haftaya telafi edersin inşallah canım. Kabızlık etkilemiştir kilonu.

Tebriklerrrr canım, süper bir sonuç

Ödem mi oldu acaba, haftaya telafi edersin inşallah canım. 6 lafa az kalmış ne güzel.

Tesekkür ederim canım

Tebrikler canım, süper sonuç maşallah 🤗

Kesinlikle öyle canım. Benimde kilo alma sebeplerim abur cubur ve tatlı. Bir de buna hareketsizlik eklenince geldi kilolar. Bu şekilde devam ederek sağlıkla vereceğiz bu kiloları 🙏🤗😘

Anladım canım. İyi ödem atarsın böylece. Ben de yeşil çay yan etki yaptı. O sebeple sordum canım.

İnşallah canım. Bag bahçe toprakla uğraşmayı çok seviyorum bende.

Tartıdakş rakam beni benden aldı, tebrikler canım🤗😘

Geçmiş olsun canım, bel ve kasık ağrısı zorluyor regl olurda rahatlarsın inşallah.
sağol canımm :KK60:

Bu hafta yarından itibaren yemin edeceğim günde en az 100 ip atlamak ve kaçamak yapmamak için 😩
yaa ben de spora başlamak istiyorum tekrar ama covidden sonra nefesim tam düzelmedi çok yorarım diye korkuyorum kendimi

Back
X