Baya cabaliyorsun canım görüyoruz inşallah haftaya mezun olursun

canım yoğurt kuru falan mı denesem acaba
Çok güzel canım tebrik ederim, insallah sorunlarını cozersin ve bunlar mutlulukla verdiğin kilolar olur
Tebrik ederim canim guzel
Bak işte ne güzel motivasyon kaynağı

Kahvaltıya rağmen güzel canım
Evine geçmiş olman çok guzel, sen dıkkat edersen haftaya birinci bile olabilirsin yapmadığın şey değil ne de olsa

Evet ya kendine neden yapıyorsun bunu, bak ya tam olarak emek ver zayıfla ya da bırak, böyle bir dargın bir barışık kendine eziyet oluyor , ki sen şimdiye kadar dünyanın kilosunü verdin şimdi bıraksan geri alacaksin ve bütün emeklerim Zayi olacak o yüzden bırakmadan iki ileri bir geri yapmadan silkelenip tam gaz devam etmen gerekiyor
Ay evet biliyorum canım yanlış yazmışım
Hayır canım moral bozma bak ben buraya başladığımdan beri toplam 17 kilo verdim nerdeyse ve bunları her hafta bir kilo vererek yapmadım hatta çoğunluklâ gram gram verdim ama vezgecmedim sen de vazgeçme, inan suan o kadar mutluyum ki

bu mutluluğu yaşaman lazım ve bunun için devam etmen lazim...Haftaya çok daha güzel kilo vereceksin emin ol ama hafta sonu çok abartma
Canim biran önce git tahlil yaptır ilaçlarını düzenli kullan, ilaçların içmezsen kilo veremezsin
Çok iyiymiş güzel fark etmiş sen de
Eline sağlık canım, derecedeki arkadaşları çok tebrik ederim