• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar menülerim belli abartı yediiğim bişey yok ama niye böyle olduğunu bilemiyorum 🤔😒 ya tartıda sorun var ya da bende anlayamadım 😞
Cuma 62.75
Bugün 63.55
WC problemin var mı ya da suyu yeterli içiyor musun cnm bazen tartı çok çıkıyor ödem olabilir

Kızlar menülerim belli abartı yediiğim bişey yok ama niye böyle olduğunu bilemiyorum 🤔😒 ya tartıda sorun var ya da bende anlayamadım 😞
Cuma 62.75
Bugün 63.55
Karbonhidrat cok tuketiyorsun bence ondan. Mesela makarna yersem bana direk 1 kilo aldiriyor senin de makarna vardi yağsız olmasi farketmiyor sonuçta karbonhidrat.

Günaydın kızlar , :KK36: güzel bir hafta diliyorum hepimize üzerimizdeki ölü toprağını atma vakti gelmedi mi ? Bugün herkesin ara tartı bildirimini bekliyorum Sporlara , sulara, menülere dikkat bu hafta hak ettiğimiz derecede olalım :KK73::KK6::spor:
Bu hafta üç mezuniyet bekliyorum kumsal68 kumsal68 , G Goklerce , @Jasminium84

M Manolya15 artık atak vakti gitsin 7ler

* geçen haftanın artıları gitsin biriniz 60 sınırında diğeri 70 sınırında gelgitte artık yetmedi mi ? @Zeycan123 @sabahvesen

Fit mutlu anne Fit mutlu anne bu hafta rekor eksi ile geleceksin inanıyorum

@Ucmelekannesi hemen geri vites 6lara haydi

@Ayla- cım senden çok güzel bir eksi bekliyorum iyice uzaklaşalım 9lardan

@asliogretmen koruma işini şu yaptığın yürüyüşlerle çok güzel götüreceksin 👏🏻

E ela_2019 ah eski sporuna geri dönsen elo nasıl inceleceksin bilsen

@Melek963 canavar gibi metabolizmanla mezuniyet yakın biliyorum 👍

@gulsum462 moral , motivasyon bozmak yok her şey yoluna girecek ve o zaman harika bir vücudun olacak

@SEVTAL87 çok motive başladın canım aynı hızla mezuniyete :KK50:

@BLUEDENIZ şu izin durumuna bakayım liste işini halledeceğiz motivasyonunu düşürmesin bu durum

@masal3487 ah masal vah masal şuraya düzenli gelsen takım motivasyonuna katkıda bulunsan tüy bitti dilimde tüy :110:

@Beyaz leylak ve @hadikonusalim kilometrelerce yol yaptınız şurda hedefinizden birkaç metre ötedesiniz bırakıp salmak yok :KK5:
Canım benim gekdi de gecıyor bile, güya kızon dogumgunune 66 olcaktım , hala aynıyım.. silkineyim canım

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-28-12-34-36-36.webp
    Screenshot_2021-05-28-12-34-36-36.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2021-05-28-12-34-30-49.webp
    Screenshot_2021-05-28-12-34-30-49.webp
    26 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2021-05-28-12-34-23-79.webp
    Screenshot_2021-05-28-12-34-23-79.webp
    21 KB · Görüntüleme: 25
30 Mayıs menüm

Kahvaltı:11.00
1haşlanmış yumurta
Kk peynir
1közlenmiş köy biberi
Domates salatalık
Şekersiz çay

Aksam:16.00
4yk et sote
2yk pirinç pilavı
Salata

17.00:
16 antep fıstığı

Su:2 litre
Spor:60 dk yürüyüş
180 puan

Eki Görüntüle 2860869

@UcanSupurge G Goklerce @asliogretmen
Gayet guzel canım afiyet olsun
30 Mayıs menü

Kahvaltı 10.30
İki yemek kaşığı menemen
Bir çay kaşığı labne
2 zeytin
Domates salatalık
Yarım dilim ekmek

12.30
Şekersiz nescafe

16.00
Şekersiz türk kahvesi

19.30
Bir tabak nohut yemeği
Bir kase yogurt
Salata

3.5 lt su
Bir saat yürüyüş
Çok güzel canım afiyet olsun
Sabah 10:00 sekersiz kahve

oglen 13:00 avuc ici kadar patatesli yumurta 1 kase domates salatasi

ara 15:00 yarim elma

aksam 19:00 uc catal pasta dort tane hinkal ( manti tarzi bisi bizim yoreye ait kavurma var)

iki litre su @UcanSupurge

spor ve adim sayim yok misafirlikteydim saatim kolumda degildi
Güzel canım afiyet olsun
Günaydın kızlar , :KK36: güzel bir hafta diliyorum hepimize üzerimizdeki ölü toprağını atma vakti gelmedi mi ? Bugün herkesin ara tartı bildirimini bekliyorum Sporlara , sulara, menülere dikkat bu hafta hak ettiğimiz derecede olalım :KK73::KK6::spor:

* geçen haftanın artıları gitsin biriniz 60 sınırında diğeri 70 sınırında gelgitte artık yetmedi mi ? @Zeycan123 @sabahvesen

@gulsum462 moral , motivasyon bozmak yok her şey yoluna girecek ve o zaman harika bir vücudun olacak

@BLUEDENIZ şu izin durumuna bakayım liste işini halledeceğiz motivasyonunu düşürmesin bu durum

@masal3487 ah masal vah masal şuraya düzenli gelsen takım motivasyonuna katkıda bulunsan tüy bitti dilimde tüy :110:

@Beyaz leylak ve @hadikonusalim kilometrelerce yol yaptınız şurda hedefinizden birkaç metre ötedesiniz bırakıp salmak yok :KK5:
Canim benim ya inşallah bu hafta güzel bir derecemiz olur da senin yüzünü guldururuz 😊 memlekete gideceğim için mezun olacağım inşallah ama güzel bir yüzde yle olsam bari 😊😂
Nasılsınız arkadaşlar, ara ara okudum ama yazamadım, cumartesi kızımın ödevleri, dün de, biraz evde koşturmacalı geçti. Kaçamak yapmadım ama. Bende durumlar böyle.
Vallahi her hafta sonu koşturmaca ile geçiyor dün gece 1.30 du uyuduğumda ve gün içinde oturmadım bile, herşeyi iki güne sıkıştırınca böyle oluyor sanirim
29.05 2021

Kahvaltı 7.00
1dilim t. B. Ekmeği, 1 dilim peynir, domates ve salatalık, 2zeytin,cay

Ara 10.30
Üç ceviz, orta Türk kahvesi

Öğlen 12.30
1yumurtadan omlet, 4zeytin,domates ve salatalık, cay

Ara16. 00
Bir kupa az sütle nescafe

Aksam 19.00
1 servis kaşığı kıymalı bulgurlu kabak yemeği, cacık, salata

Spor, 6000 adım 60 puan
Su 3 lt
@UcanSupurge
G Goklerce
@asliogretmen

30.05.2921
Kahcaltı 9.00
1 dilim t. B. Ekmeği, 3dilim sucuk, peynir, domates ve salatalık, çay

Ara 14.00
Orta Türk kahvesi, 1 incir ,1kayısı

Akşam 16.00
1 kepçe yoğurt çorbası, 1 s. K. Kabakyemeği, 2 kaşık yoğurt

Spor 8222 adım 82 puan
Su 3 lt
Çok güzel canm afiyet olsun
Bildirimimi yapayım wc cikamadim ama çok acıktım 🤷
Cuma: 82.55
Pazartesi: 80.70
Fark: -1.85
Vayy süper canım gerçekten çok iyi ama detox işi bana göre değil 😂
Cuma 62.75
Bugün 63.55
Ya suyun az gelmiştir ya da wc sıkıntın falan mı var, yoldan geldiğin için ödem de olabilir

Vayy süper canım gerçekten çok iyi ama detox işi bana göre değil 😂
Saol cnm 😘bende ilk kez yaptım
Çok sagol csnım , sütün olumsuz etkılendi mi ? Emzirenler yapabılıyodur heralde . Eksiyi detoxtan cok gun sonra gordun 🥰🥰bravo valla
Yok cnm çok etki etmedi 27-28-29 mayısta yaptım cnm detokstan sonra bugün 2. günüm korumayi başarıp insAllah eksilise devamı ederim

Güzel canım miktarları az tutup kurtarmışsın günü
Saol canim

Galiba b hafta mezunum canim ama unuttum 54.600 lemi mezun olabiliyodum

Back
X