• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

31 mayıs menü
Kahvaltı 10.30
Bir kasık tereyağında bir yumurta
2 zeytin
Bir çay kaşığı labne
İki lokma ekmek
Yeşil çay

13.00
10 tane yaprak sarma
Bol sarımsaklı yogurt

14.00
Sade Türk kahvesi

19.00
İki kepçe nohut
5 6 tane yaprak sarma
Bir kase yogurt

4 lt su
Şimdide insallah leslie 5 mil yapcam
Güzel ama nohutü artık cumaya kadar yeme şişkinlik yapar ve tartıyi etkiler
Oh hadi inş ekside olman super

Oy iki saat senin kız durdumu bari orda .

Harika oh ne güzel iyi günlerde giy canim

Sabahkiler azmis zaten bence süper menü.
Spor yapıldımi canim

Ayy ya zor iş ben sevmiyorum taşınmak . Gittiğin yere alış sonra yine düzen değiştir. Toplamasini yerlestirmesini hiç söylemiyorum bile.

Ekşi super

Güzel menü afiyet olsun

Yeni dünya ve çilek karışık bir kase ise güzel bence ama ayrı ayrı birer kaseyse çok olmuş🤭

Güzel bence canim afiyet olsun.
İns midende sıkıntı olmamistir

Tek öğün olduğu için gayet güzel canim

Güzel canim Afiyet olsun

Emeğine sağlık canim

Güzel canim afiyet olsun

Baya hafif olmuş canım Afiyet olsun

Akşamki miktarlar az ama hepsi karbonhidrat canim. Bisküvi ve lokum da olmasa iyi olurmus

Akşamki nohut olmasa yaprak kurtarirmis yine ama bilemedim canim. Afiyet olsun
Canım ayrı ayrı degil karışık ti ama büyük kase😁🙈
31 Mayıs pazartesi
11.30
Domates salatalık
2 dlm peynir
2 dlm ekmek

16.30
Sade kahve
3 hurma

17 20
1 elma
1bardak süt

19 40
7 ksk ıspanak kavurma
1 kepçe nohut yemeği
Sarımsaklı yoğurt

Şu 2bucuk litre

120 dk hızlı tempo yürüyüş 360 p G Goklerce
Güzel canım afiyet olsun
Benim de mutfak aksesuarlarım pembe hep 😅 bi de salon koltuğum toz pembe

Ayyy benim deeeee 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Oturma odam yatak ortum sandigim hepsi pudra
Bunu sizden beklemzdim kızlar 😂😂😂 hayal kırıklığına uğradım pembik gelinlerdensiniz demek 😂😂😂 şaka bir yana benim de mutfak halıda pembeleşinceye vardı değiştirdim onu 😂😂 ama bir ara ne moda olmuştu
Bende yumurtasiz düşünemiyorum yaa. Yani kalorisi olmasa abartarak yerim
Sporu birakma sana da cok iyi geliyor.

Bende sivilce yok ama yumurta beyazi yapabilirim nasil yapayim 🤔

Dondurmaaa cokk severimmm 😋😋 guzel menü

🤷‍♀️🤷‍♀️

Guzelll

😂😂

Buna cevap yazdim galiba 😂😂

Hiç sorma en cok üzüldüğüm de o.

Maalesef hastalandi burnu çeşme gibi akıyor. Ikiside hasta randevu aldim dün hastaneye götüreceğim sanırım adim işi de yatti. Hastaneden kv ye gideceğiz. Leslie yapabilir miyim bilmiyorum
Evet canım spora tekrar başlamam lazım çok boşladim şu ara ama plates yapmak istiyorum zaman bulamıyorum sorun orda :(
@ela_2019 canım dünkü meydan okuman çok heyecanlandırdı beni ama yine şiddetli bir sancı ile uyandım sıcak su torbamla ders yapıyorum şu an😢 yarı büklüm oldum ya böbrek mi enfeksiyon mu anladım ki
Çok geçmiş olsun canım bir tahlil falan yaptırsan baktı ihmal etme
Kızlar günaydın ,üzerimde deli bi sinir var anneme çattım.. dün akşam yarın bize gelirmisin erkenden halletmem gereken işlerım var dedim tamam dedi ,saat 10 oldu hala yok, eşin gittimi işe diye yazmış saat 10 da. Eşim onu yiycek sanki , çekımmekten bikurtulamadı ki eşim de cok rahattır sever o ları sıcaktor yani .3 kez bole cagırmısımdır 1 yasına gelene kadar kızım, hep te gec geldi kaç kere soyledım cekınme ,sız salondabebek bakarsınız kapıyı kapatıp diye. İşimin bir kısmı pc de. Sabah onu halletmrk istıyodum. Abimin eşi ögretmen , haftada 5 gun dersi var , annem 2 gun gıdıyo ,3 gun de gelının aılesı bakıyo. Annem nefen ben daha az bakıyorum diye dert eden laftacocuk bakma meraklısı.. bugun baya dolmusum , dedım cocuk bakmak istıyosan gel buna bak , bi dinlendirmedin beni 1 yıl içinde dedim , bi erkem gelsem şaşarım dedım ,tam cocugu uyuttum bidr zile basıp uyandırdı, dedım faydan yokzararın var fln bayasoylendım,şimdi de cok vicdan azabı cekıyorum , yan odada uyutmaya calısıuo
Sakın ol canim sinirlenmeye anca gelmiştir , karşılaştırma da yapma üzülür, biraz fazla üstüne girmişsin, gönlünü yapmaya çalış anneler kuş kalamazlar anlar o da halden, cok bunalmistim falan de, ben de yapıyorum bazen kızıyorum sonra da vicdan yapıyorum

Keşke o kadar üstüne gitmeseydin canım benim annem de öyle babam ameliyat oldu birkaç hafta bizde kalmak durumunda kaldılar okuldan gelir koştur koştur yemek yapardım bi gün senin gibi ben de dedim kayınvalidem kaldığında da bi tas çorba yapmıyordu sen de yapmıyorsun diye eşimden çekiniyormuş o yemez , beğenmez diye 🤦‍♀️ Oysa Sebze doğru dürüst yemez önüne sebze de koysan ağzını bile açmaz eşim
Özür diledım agladım,o da agladı fln , rahatladık.. pandemi , iş konusunda haksızlıga ugramam,sürecin belirsizliği,bebek bakımında tek zorlanmam vs dolmusum baya...

Harika tebrik ederim 👏hafta sonunu -400 Gr ile atlattıysan cumaya büyük bir eksi geliyor demektir😊
İnşallah canım, teşekkür ederim 😘🙏
Cuma: 89.5
Pazartesi: 89.2
Fark:300

300 gr ama yine de beni mutlu etti resmen aç geziyorum tek ögün beslendim üç gün ona ragmen yine de az ama cumaya 1e yaklaşır insallah. İlaca da basladım tekrar bugun üçüncü gün
Tebrikler canım. Cumaya çok güzel eksiler gelsin inşallah 🙏🤩
yaa işte ben eski ben değilim senelerdir, eşim de zannediyor ki ben hep böyleydim beni anlamak gibi bi derdi olmadığı için onun, huysuz aksi sinirli bi kadın oldum çıktım yapmam yapamam dediğim ne varsa yapıyorum çünkü beynimin içi kazan gibi kaynıyor
ne kadar yan etkisi olursa olsun şu anki halimden kötü olamaz diye düşünüyorum canım
kayınvalidemin ameliyatını sağlıkla atlatalım hemen ertesi günü randevu için arayacağım doktoru
Beden sağlığı gibi ruh saglığıda önemli canım. Çok doğru bir karar vermişsin. Umarım en kısa zamanda faydasını görürsün canım🙏😘
Bugun 54,8 geldim kizlar -200 gram cumaya kadar daha 200 300 gitse mezunum insallah
Tebrik ederim canım. Bu hafta mezuniyet gelsin inşallah 🙏🤗
Harika eksi 7leri atmaya az kaldı

Cuma’ya gitsin şu 7 ya

En sevmediğim 🙄

Uzlaşmaya varmışsınız canım ne güzel ihmal etme artık şu ameliyat işi hallolsun git artık

hele buçuğu da vardı demek 🤦‍♀️ Çabuk 50lere dön leylağım

Bak kırıldı direnç yeter ki vazgeçme

Süper detoks sonrası attı bekliyordum ben seni geçen hafta zaten detoks bana hiç yaramaz büyük çoğunluğu geri gelir sonra tekrar eksilirim

Ne bizden ne diyetten vazgeçme zaten Cuma’ya 70.5 olur musun ?
Kimse sevmiyor, dün posta posta yaptım bende🙄🤣🙈
Henüz spor yapamadim. Elbisem geldi 40 beden oldu ama göbekten gitmesi lazim baya.
1 ay boyunca sıkı sport şart bana
İyi günlerde giy canım. Göbekten giderse 38 beden olursun bence🤩🤩🤩
Menümü yazayim
Sabah yazdim ve kala kaldim. Ne yediğimi hatirlaniyorum 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Sabah 08.00
1 minik pankek
1 çay kaşığı çikolata
Domates salatalik

Ara
2 kayısı 3 badem

Öğle 13.00
4 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf
Yarim elma
1 tk keten tohumu

Ara
Tarçınlı süt

Akşam 18.00
Yoğurtlu kabak
3 4 lokma et sote
Su 3.5 litre
Afiyet olsun canım
Sağol canım ben taşınmayı çok severim😍 Bi ara hatta 10 ayda bir evde değiştirdim 3 yılda 3 tane. Şuan 12 yıldır evliyim 6. Evimdeyim. 4 şehir gezdim. Yeni hayatlar dediğin gibi insanı heyecanlandırıyor🤗
Tayininiz hayırlı olsun canım.
Menüm
Akşam 19.00
Bol Salata
2 yk maş fasulyesi yemeği
3 yk pilav
2 3 yk yoğurtlu kabak
1 elma
2 kuru kayısı
2 fincan kahve
Su 2 olacak 👍
Afiyet olsun canım
31.05.2021
11.00 sütlü kahve
13.00 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5zeytin, 2 ceviz Domates salatalık

16.00 sade kahve
18.00
1 kepçe mercimek çorbası, 1 porsiyon ( belki daha az) istavrit tava, salata
19.00 1 kase çilek ve yeni dunya ( köyden getirmişler dayanamadım 🙈)

Su: 3 lt
Çok güzel menü, afiyet olsun canım
Bugun cok acikmistim yediklerim fazla geldi umarim kusmam midem bulaniyo bogazima kadar doluyum resmen

sabah 9:00 kahve

oglen 11:00 b porsiyon kavurmali yumurta 2 dilim ekmek 2 dilim peynir,4 dilim domates

aksam 18:30 1 dilim lazanya ( b borek diliminden daha buyuktu ) 1 kase domates salatasi 4 tane cilek

2 litre su U UcanSupurge

11 bin adim 110 p G Goklerce
Lazanya ağır gelmiştir canım, afiyet olsun
Bence pazartesiye eksi başlamak çok önemli 😊😍 tebrikler buraya geldiğimden beri bakıyorum da pazartesiye cok az hatta hiç bile denebilir eksi geldiğim 😂😂😂 ama cumaya da hiç artı gelmedim 😂😂😎

Oo ben dün gece yaptım utuyu çok sinir bozucu gercekten

Tebrik ediyorum canım pazartesiye çok güzel basladin 😊😎

Çok iyi canım tebrik ederim 😊😎 bu hafta gelsin mezuniyet 😊😍

Çok geçmiş olsun canım inşallah asarsin bu süreci, keşke esin de kabul etse de gelse seninle, bütün erkekler Duz mantık aksam geliyor yemek var sorun yok 😑

Sabah miktarları çok az olduğu için güzel canım afiyet olsun 😊

Harika sonuç canım tebrik ederim 😊😍

Çok iyi canim afiyet olsun 😊
Pazartesi eksisi avantaj oluyor evet, ama bir okadarda stres yapıyor. Yani bana öyle oluyor. Sen tüm hafta boyunca çok dikkat ediyorsun canım. Bu sebeple hemen toparlıyorsun maşallah.
Dün hallettim ben de. Biraz mevsimlik vardı onlarıda kaldırdım iyi oldu.
30 Mayıs Pazar

15.30
1 lahmacun
2 çiğ köfte
Bol yeşillik
1 kase yoğurt
10 adet kayısı

su: 2,5 lt
Afiyet olsun canım
31 Mayıs Pazartesi

16.30
2 haşlanmış yumurta
4 parça çıtır tavuk
1 büyük kase semizotu salatası
1 dilim ekmek
3 ceviz

20.30
1 su bardağı kefir

su: 2 lt
Adım: 5869
Afiyet olsun canım
En Büyük TÜRKİYE 9.TAKİM SPOR SONUÇLARI En Büyük TÜRKİYE

:sampiyon: 1. kumsal68 kumsal68 : 1450 p :KK9:

:KK71:2. @Breeze96: 1245 p :halay:

:spor:3. asliogretmen asliogretmen : 1170 p :KK73:

HEPİNİZİ TEBRİK EDERİM KIZLAR HARIKASINIZ :KK200::KK76::KK9::KK9::KK9:

( kusura bakmayın unuttum ben kaç gündür paylaşacağım çıktı aklımdan ) :KK43:
Tebrikler kızlar🤩🤩🤩
Emeğine sağlık canım 😘🤩
31 Mayıs Pazartesi Menüm

13:30
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
2 zeytin
1 tk bal
2 dilim ekmek
Domates-maydanoz

16:00 2 ceviz +5 fındık +1 hurma

19:00
6 kaşık Taze fasulye +4 kaşık yoğurt
3 litre su
Spor yok😟
U UcanSupurge
Güzel menü, afiyet olsun canım.
31.05.2021 menü

12.00

Sade nescafe

14.15

Sade Türk kahvesi

17.30

Bir kase soğan çorbası

Hamburger köfteli salata

Büyük bardak ayran

Su:2.5 litre

@masal3487
Menü Çok hafif olmuş, afiyet olsun canım
31 Mayıs Pazartesi
Kahvaltı
5 kaşık sebze kavurma
2 kaşık lor peyniri
5zeytin
1 haşlanmış yumurta

Ara
1 avuç kuru üzüm fındık karışımı

Ara
3 üçgen dilim karpuz
1 avuç ceviz
1 avuç fiyonk kraker

Akşam
1.5 kepçe şehriye çorbası
7 tane yaprak sarma 1minik biber dolması
Yoğurt
Salata
2 kaşık tavuk sote

2 lokum 1 bisküvi

Su 3 buçuk lt olur
Spor yok
Biraz Karbonhidrat fazla olmuş canım. Afiyet olsun
31Mayıs menüm

Kahvaltı:8.30
1dilim ekmek
2yk menemen
4 zeytin
Kk peynir

Aksam:16.00
2dilim ekmek
4minik köfte
Salata

17.30
4erik
4çilek
4kayısı

19.00
Şekersiz türk kahvesi
1hurma

Su:2,5
Spor: 40+40 dk yürüyüş

Eki Görüntüle 2861572
U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen asliogretmen @Ucmelekannesi
Çok iyi menü afiyet olsun canım. Adımda süper 🤩
31 mayıs menü
Kahvaltı 10.30
Bir kasık tereyağında bir yumurta
2 zeytin
Bir çay kaşığı labne
İki lokma ekmek
Yeşil çay

13.00
10 tane yaprak sarma
Bol sarımsaklı yogurt

14.00
Sade Türk kahvesi

19.00
İki kepçe nohut
5 6 tane yaprak sarma
Bir kase yogurt

4 lt su
Şimdide insallah leslie 5 mil yapcam
Sarma ve nohut biraz fazla olmuş sanki. Afiyet olsun canım
Maşallah canım, süper
31 Mayıs pazartesi
11.30
Domates salatalık
2 dlm peynir
2 dlm ekmek

16.30
Sade kahve
3 hurma

17 20
1 elma
1bardak süt

19 40
7 ksk ıspanak kavurma
1 kepçe nohut yemeği
Sarımsaklı yoğurt

Şu 2bucuk litre

120 dk hızlı tempo yürüyüş 360 p G Goklerce
Afiyet olsun canım
Bugün tam yürüyüşe çıktım yağmur başladı ama ne yagmak 15.dk gök delindi sanki. Şemsiye ile yağmur sesi toprak kokusuyla nasıl güzeldi yürümek . Tabi ayaklarım baya ıslandı şimdide kasıklarım ağrıyor. Giydim kalın çorapları oturuyorum😂
Mis mis böyle havada yürümeyi bende çok seviyorum. Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın. Ağrın geçmiştir inşallah 🙏
Hadi bakalim.
Hiç yatamadi kizim bu gece. En son 3 falandı baya kustu. Karnı agriyordu galiba kaka diyordu. Şimdi ikiside uyanik. Bakalim gün nasil bitecek benim gözler kapali
Çok geçmiş olsun canım. 🙏Acil şifalar olsun inşallah.
@ela_2019 canım dünkü meydan okuman çok heyecanlandırdı beni ama yine şiddetli bir sancı ile uyandım sıcak su torbamla ders yapıyorum şu an😢 yarı büklüm oldum ya böbrek mi enfeksiyon mu anladım ki
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey yoktur. Bende sabah süpürgeyi kaldırırken belimi incittim sanırım. Uzandım, yatıyorum şimdi.

Selam kızlar dün çarşıya çıktım gelince bir baş ağrısı çöktü ilaç içip yattım bu aralar çok sık başım ağrımaya başladı akşam da eşle konuş çocuğu uyut derken ben de uyudum gelemedim

31.05.21
10.00
2 yumrta yarım parmak kalınlığında sucuklu yumurtanın 3 de 1
1 KK peynir
Domates salatalık
5 zeytin
1 d çavdar ekmek

15.00
1 kase sütlü granola

18.30
5 yk tavuklu mantarlı sote
2 kepçe tarhana çorbası
Salatalık domates

Su 2 L
2 bardak bitki çayı

U UcanSupurge

Gayet guzel canım afiyet olsun

Çok güzel canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun

Canim benim ya inşallah bu hafta güzel bir derecemiz olur da senin yüzünü guldururuz 😊 memlekete gideceğim için mezun olacağım inşallah ama güzel bir yüzde yle olsam bari 😊😂

Vallahi her hafta sonu koşturmaca ile geçiyor dün gece 1.30 du uyuduğumda ve gün içinde oturmadım bile, herşeyi iki güne sıkıştırınca böyle oluyor sanirim

Çok güzel canm afiyet olsun

Vayy süper canım gerçekten çok iyi ama detox işi bana göre değil 😂

Ya suyun az gelmiştir ya da wc sıkıntın falan mı var, yoldan geldiğin için ödem de olabilir
Yol ile nasıl bir alakası var canım ilk defa duyuyorum
:KK8::KK60:

Ne güzel 👍🏻

Ooo iyi idare et az kaldı 7lere geri gelmesin şu 3 kilo

Diyarbakır güzelmiş hayırlı olsun canım doktorunu ihmal etme

Süper :KK9:

Bi salı günü hayırlısıyla bi git de ilaca başla düzene oturur inşallah

Allah Allah sürekli aynı yerde mi tartılıyorsun peki
Ya evet kilo da versen aynı kg gösteriyor bir de tuvalete girmeden önce tartıl çık yine aynı kg gösteriyor yeni bir tartı alacağım
Sabit olman güzel canim

Regl, WC olabilir . Menüler azdır ama karbonhidrat fazlaysa oda etkilemistir

Dün 11000 adım yapınca abarttım mi acaba.
Ama kolay olur gibi çünkü sabahtan yürüdüm geldim bile 6000 adımın oldu bile🧡🤗
Olabilir canım karbon tüketmemeye çalışıyorum miktarı az oluyor genelde ama biraz hareketsiz kaldım bu aralar halim yok ondan da olabilir
Evet canım, hafta içi güne erken başlıyorum, daha düzenli oluyor. Hafta sonu gezme de yok ama çok yoğun geçiyor. Sağlık olsun. 🙏
Teşekkür ederim canım mmmm, bende seni ve yorumlarını seviyorum🤭💓😘

Wu huuuu huuu süper canım. Cumaya birincilik gelsin inşallah🙏🤩

Kabızlık, az su tüketimi de etkilemiş olabilir canım.

Sen halledersin canım. Bu hafta mezun mu olacaksın sen💓😘

Aynen canım, pandemi öncesi hafta sonları gezme planları yapardık, şimdi sürekli evdeyim ama haftasonlarıda bir o kadar yoğun geçiyor. Sağlık olsun yeter ki, inşallah en kısa sürede eski düzenşmşze döneriz.
Suyu çok içerim ama eskisi gibi WC çıkmıyorum ondan olabilir

31.05.2021

Kahvaltı 7.00
1 dilim t. B. Ekmeği, 1dilim peynir, domates ve salatalık, 2 zeytin, cay

Ara, 10.30
3ceviz,orta Türk kahvesi

Öğlen ve akşam 14.30
5kaşık kurufasulye, 2kaşık pilav, 3kaşık yoğurt

Spor 8022 adım... 80puan
Su 3lt
U UcanSupurge
G Goklerce
asliogretmen asliogretmen
Güzel canım afiyet olsun
Özür diledım agladım,o da agladı fln , rahatladık.. pandemi , iş konusunda haksızlıga ugramam,sürecin belirsizliği,bebek bakımında tek zorlanmam vs dolmusum baya...
İyi olmuş canim , bazen böyle şeyler daha da güçlendiriyor bağları 😊

Beden sağlığı gibi ruh saglığıda önemli canım. Çok doğru bir karar vermişsin. Umarım en kısa zamanda faydasını görürsün canım🙏😘

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Pazartesi eksisi avantaj oluyor evet, ama bir okadarda stres yapıyor. Yani bana öyle oluyor. Sen tüm hafta boyunca çok dikkat ediyorsun canım. Bu sebeple hemen toparlıyorsun maşallah.

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Tebrikler kızlar🤩🤩🤩
Emeğine sağlık canım 😘🤩

Maşallah canım, süper

Afiyet olsun canım

Mis mis böyle havada yürümeyi bende çok seviyorum. Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın. Ağrın geçmiştir inşallah 🙏

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey yoktur. Bende sabah süpürgeyi kaldırırken belimi incittim sanırım. Uzandım, yatıyorum şimdi.
Benim icin rutin oldu canım, hafta içi çok zorlanıyorum inşallah korüma döneminde de hafta ici dikkat etmeyi düşünüyorum ve is yeri deyken çok su içiyorum evde içemiyorum
Selam kızlar dün çarşıya çıktım gelince bir baş ağrısı çöktü ilaç içip yattım bu aralar çok sık başım ağrımaya başladı akşam da eşle konuş çocuğu uyut derken ben de uyudum gelemedim

31.05.21
10.00
1 KK peynir
Domates salatalık
5 zeytin
1 d çavdar ekmek

15.00
1 kase sütlü granola

18.30
2 kepçe tarhana çorbası
Salatalık domates

Su 2 L
2 bardak bitki çayı

U UcanSupurge
Yol ile nasıl bir alakası var canım ilk defa duyuyorum

Ya evet kilo da versen aynı kg gösteriyor bir de tuvalete girmeden önce tartıl çık yine aynı kg gösteriyor yeni bir tartı alacağım

Olabilir canım karbon tüketmemeye çalışıyorum miktarı az oluyor genelde ama biraz hareketsiz kaldım bu aralar halim yok ondan da olabilir

Suyu çok içerim ama eskisi gibi WC çıkmıyorum ondan olabilir
Canım bende genelde uzun yol ödem yapar, ayaklarımda şişlik yapar wc sıkıntısı yapar, yolun kaç saat bilmiyorum ama uzun süre hareketsiz kalıyorsun ya ondan sanırım, dolaşımı kötü etkiliyor dolaşım bozukluğu da ödem yapıyor

Kızlar günaydın ,üzerimde deli bi sinir var anneme çattım.. dün akşam yarın bize gelirmisin erkenden halletmem gereken işlerım var dedim tamam dedi ,saat 10 oldu hala yok, eşin gittimi işe diye yazmış saat 10 da. Eşim onu yiycek sanki , çekımmekten bikurtulamadı ki eşim de cok rahattır sever o ları sıcaktor yani .3 kez bole cagırmısımdır 1 yasına gelene kadar kızım, hep te gec geldi kaç kere soyledım cekınme ,sız salondabebek bakarsınız kapıyı kapatıp diye. İşimin bir kısmı pc de. Sabah onu halletmrk istıyodum. Abimin eşi ögretmen , haftada 5 gun dersi var , annem 2 gun gıdıyo ,3 gun de gelının aılesı bakıyo. Annem nefen ben daha az bakıyorum diye dert eden laftacocuk bakma meraklısı.. bugun baya dolmusum , dedım cocuk bakmak istıyosan gel buna bak , bi dinlendirmedin beni 1 yıl içinde dedim , bi erkem gelsem şaşarım dedım ,tam cocugu uyuttum bidr zile basıp uyandırdı, dedım faydan yokzararın var fln bayasoylendım,şimdi de cok vicdan azabı cekıyorum , yan odada uyutmaya calısıuo

ahhh be canımm şu aralar çok strese girdin çok gerildin sebep olanlar Allahından bulsun :(
olur böyle çatışmalar anne kız arasında
benim annem de öyle siz benim yemeğimi yemiyorsunuz deyip hiç bize yemek göndermez gönderdiğinde de kırk tane laf sokar :)
annenle konuşman iyi olmuş ondan daha yakın kim var seni anlayacak :KK200:

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Tebrikler kızlar🤩🤩🤩
Emeğine sağlık canım 😘🤩

Maşallah canım, süper

Afiyet olsun canım

inşallah canım benim sağol :KK60:

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Tebrikler kızlar🤩🤩🤩
Emeğine sağlık canım 😘🤩

Maşallah canım, süper

Afiyet olsun canım

Teşekkür ederim canım

Güzel canım afiyet olsun

İyi olmuş canim , bazen böyle şeyler daha da güçlendiriyor bağları 😊

Benim icin rutin oldu canım, hafta içi çok zorlanıyorum inşallah korüma döneminde de hafta ici dikkat etmeyi düşünüyorum ve is yeri deyken çok su içiyorum evde içemiyorum

Canım bende genelde uzun yol ödem yapar, ayaklarımda şişlik yapar wc sıkıntısı yapar, yolun kaç saat bilmiyorum ama uzun süre hareketsiz kalıyorsun ya ondan sanırım, dolaşımı kötü etkiliyor dolaşım bozukluğu da ödem yapıyor
Anladım canım 2 saat sürüyor yol çok da etkilemez sanki

Halletmişsiniz canım sevindim olur öyle dediğin gibi insan canının acısını sevdiklerinden çıkarıyor

31.05.21
10.00
1 KK peynir
Domates salatalık
5 zeytin
1 d çavdar ekmek

15.00
1 kase sütlü granola

18.30
2 kepçe tarhana çorbası
Salatalık domates

Su 2 L
2 bardak bitki çayı

U UcanSupurge
Granola yerine yulaf tercih etsen keşke canım
Tartı alırsan cuma günü ikisiyle aynı anda tartılıp iki bildirim yap tartı farkını yansıtalım canım

ahhh ya geçmiş olsun balımm
Sağol canım ♥️
Güzel ama nohutü artık cumaya kadar yeme şişkinlik yapar ve tartıyi etkiler

Canım ayrı ayrı degil karışık ti ama büyük kase😁🙈

Güzel canım afiyet olsun

Bunu sizden beklemzdim kızlar 😂😂😂 hayal kırıklığına uğradım pembik gelinlerdensiniz demek 😂😂😂 şaka bir yana benim de mutfak halıda pembeleşinceye vardı değiştirdim onu 😂😂 ama bir ara ne moda olmuştu

Evet canım spora tekrar başlamam lazım çok boşladim şu ara ama plates yapmak istiyorum zaman bulamıyorum sorun orda :(

Çok geçmiş olsun canım bir tahlil falan yaptırsan baktı ihmal etme

Sakın ol canim sinirlenmeye anca gelmiştir , karşılaştırma da yapma üzülür, biraz fazla üstüne girmişsin, gönlünü yapmaya çalış anneler kuş kalamazlar anlar o da halden, cok bunalmistim falan de, ben de yapıyorum bazen kızıyorum sonra da vicdan yapıyorum
Sağol canım gidecem doktora inşallah

M Manolya15 annenin gönlünü almana çok sevindim canım .Yaşlandıkça daha da yufka oluyor yürekleri sen de dayanamamışsın zaten.ben annemle yaşıyorum ani patlamalarım oluyo ama nasıl bir vicdan azabı yaşıyorum peşinden anlatamam elini yüzünü öpüyorum affet diye.zaten anacım kin tutmaz hemen affeder.Zorlukları haksız olduğu taraflar yok mu var bazen deli ediyor beni ama şunu çok iyi biliyorum bu Dünyada beni en çok seven daima yanımda olacak tek insan annem

Back
X