• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnn🤗💕

Hemen dünkü menümü yazayım, kilomu akşama doğru yazıcam.

Perşembe menüsü

Öğlen 13.30
Küçük yarım kavun

İkindi 16.00
Kahve

Akşam 18.30
1.5 dl ekmek
4 yk taze fasulye
1.5 yk bulgur pilavı
Salata
Kahve
Kahvaltı yapmadığın için kavun çok fazla göze batmiyör, güzel canim
Geçen hafta. 70=750
Bu hafta . 68.750
Fark. 2
Yüzde. 2.826
Ayla- Ayla-
U UcanSupurge
Ooo harika inşallah diğer arkadaşların da cok güzel gelir ve bu hafta derece olur 😊😍😍😍
Sabah tartıldım ama şimdi eve geldim tekrar tartilacagim

Kızlar sabah tartilmistim tekrar tartıldım çok değişiklik olmadı :( haftaya göre daha güzel ekşi bekliyordum

U UcanSupurge canım emekleriniz çok çok fazla çok teşekkür ederim, kızlar sizlere de çok teşekkür ederim çok destek oldunuz sizler olmasaniz yapamazdım, bu mutluluğumda emeğiniz katkının çok fazla inşallah herkes biran önce mezun olur 😍 😊😘😘😍😍 ama memleket dönüşü burdayım gitmiyorum bir yere çünkü orda alabilirim 🙈🙈

Geçen hafta:61.2
Bugun: 60.5
Fark -0.700
Yüzde : 1.144
20210604_075622.webp

Bildirimimi yapayım

geçen hafta: 57,90
Bu hafta: 56,50
Fark: 1,4
Yüzde 2,42

Eki Görüntüle 2863842

U UcanSupurge canımm, güzel kalpli çiçeğim iyiki varsın sayende bu rakamı görebildim, başta sen sonra da takım arkadaşlarım olmasa ben çoktaannn pes etmiştim, iyiki yolumuz kesişmiş seninle ve tabii Handandandan Handandandan mla, o da az uğraşmadı benimle 💕💕😍☺️

Özellikle son 1-1,5 aydır çok iyi hissettiğim bi dönem değildi ama sizleri mahcup etmemek, sizlerin güvenini boşa çıkarmamak adına çabamı gösterdim
Aslında sizlere bi teşekkür borçluyum
Çünkü aslında istersem duygularıma yenilmeyeceğimi, onlarla savaşabileceğimi sayenizde öğrendim
Bu sadece kilo verme serüveni değildi o yüzden benim için, kilo almalarımın temel sebebi duygusal açlık olduğu için sayenizde bununla başa çıkmayı öğrendim ki bu çok büyük bi adım benim için
Hepinizi çok seviyorum iyiki sanalda da olsa tanıştık hakkınızı helal edin çok başınızı ağrıttım çok derdimi çektiniz
Haaa veda konuşması sanmayın hep buralardayım ben tabii ki ❤️😘😘

U UcanSupurge
G Goklerce
M Manolya15
@Beyaz leylak
@asliogretmen
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
@Breeze96
E ela_2019
kumsal68 kumsal68
Ayla- Ayla-
G Goklerce
M Melek963
masal3487 masal3487
@Pnrrr-20
denizbenimadim denizbenimadim

😍🥰🥰❤️❤️❤️
Hayırlı olsun mezuniyetin cnm 🤩👏 bı daha kilo sıkıntın olmasın insAllah 🤗 helal olsun cnm seviliyorsun 😘 çok iyi eksi 🤩👏
Geçen hafta :89.5
Bu hafta: 87.6
Fark 1.9
Yüzde: Yine hesaplayamadm 🙈

U UcanSupurge M Melek963
Süpersin cnm tebrikler 🤩👏
Günaydın arkadaşlar 💐 Günlerdir şişkinliğimin nedeni belli oldu regl oldum 😐 hala şişim hissediyorum pko olduğu için 40 50 güne bir oluyordum bu ay 30 günde oldu şaşırdım 🤔 U UcanSupurge izne ayrılmak istiyorum süresiz olarak 🙏
Kilo bildirimi
Geçen cuma 62.75
Bugün 62.45
Fark -300 gr
Yüzde 0,478
Regle rağmen güzel eksi 😉
Günaydın kızlar
sabit geldim.
GEÇEN CUMA: 73,9

BUGÜN: 73,9

FARK: 0

YÜZDE: 0
Haftaya eksi gelirisn insAllah canım
Geçen hafta:78.95
Bu hafta:78.15
Fark:800gram
Yüzde:1,05Eki Görüntüle 2863953
Tebrikler canım 🤩👏
Geçen hafta. 70=750
Bu hafta . 68.750
Fark. 2
Yüzde. 2.826
Ayla- Ayla-
U UcanSupurge
Süper eksi cnm tebrikler 🤩👏
Birazdan yapcam cnm bildirimi 😉

Hayırlı olsun mezuniyetin cnm 🤩👏 bı daha kilo sıkıntın olmasın insAllah 🤗 helal olsun cnm seviliyorsun 😘 çok iyi eksi 🤩👏

Tebrikler canım 🤩👏

Teşekkür ederim canım

Kızlar sabah tartilmistim tekrar tartıldım çok değişiklik olmadı :KK43: haftaya göre daha güzel ekşi bekliyordum

U UcanSupurge canım emekleriniz çok çok fazla çok teşekkür ederim, kızlar sizlere de çok teşekkür ederim çok destek oldunuz sizler olmasaniz yapamazdım, bu mutluluğumda emeğiniz katkının çok fazla inşallah herkes biran önce mezun olur 😍 😊😘😘😍😍 ama memleket dönüşü burdayım gitmiyorum bir yere çünkü orda alabilirim 🙈🙈

Fark -0.700
Yüzde : 1.144Eki Görüntüle 2864011
Güzel eksi canım tebrik ederim

Kızlar sabah tartilmistim tekrar tartıldım çok değişiklik olmadı :KK43: haftaya göre daha güzel ekşi bekliyordum

Fark -0.700
Yüzde : 1.144Eki Görüntüle 2864011
Çok güzel canım %1 üzeri gelmiş daha ne olsun 👏🏻👏🏻

Tebrikler canım 🤩👏

Teşekkürler canım 😍😍

Back
X