• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aman ezo yüzdük yüzdük kuyruğuna gel

Yok ya hic kalabalık değildi,biz sadece mobiliyum AVM ye gittik,İnegöl de gezmedik.Avm de de çok az kişi vardı, evlenecek çiftler eşya bakıyordu.Muhtesem mobilyalar vardı bayıldım ama☺️ Sen hangi şehirdesin?

Bizim de var park yatak ama tek başına elli kere uyanıyor hanfendi,ben de mecburen yanında uzanıp emzirwrek yatırıyorum,o sebeple büyük bir şey alalım dedik,yanına uzanirim rahatlıkla.
Eki Görüntüle 2865219 Eki Görüntüle 2865220
Çok tatlış gule gule kullanın kaça bu

E ela_2019 canım dünkü meydan okuman çok heyecanlandırdı beni ama yine şiddetli bir sancı ile uyandım sıcak su torbamla ders yapıyorum şu an😢 yarı büklüm oldum ya böbrek mi enfeksiyon mu anladım ki
Alıntılarım biraz eski ama cevaplayacağım anca zaman bulabildim. Kusura bakmayin 😞
Son surumun nedir canim nasil oldun.
ahhh ya geçmiş olsun balımm
Sagolcanim 😘
Kızlaaaarrr ben bugün çok mutluyum çünkü hala oldum 💕
Gözün aydın canim. Sağlıklı hayırlı evlat olsun insallah.
Gözünüz Aydın çiçeğimm, Rabbim sağlıklı huzurlu uzuuunnnn bi ömür versin 😍❤️❤️

ahhhh kuzularım yaa çok geçmiş olsun 😔
Bırak işi mişi zaten canın çıkıyordur 2 gün iş bekleyiversin
Is hiç bitmiyor sadece ben bitiyorum 😭😭
Afiyet olsun canım çok güzel 👍🏻
Sagol canim 😘
İnşallah iyi gelir canım 😊

Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun çocukların hasta olması çok zor gerçekten :KK43:
Cokkkk hemde. Size de cok geçmiş olsun Allah im korumuş sizi. Allah bir daha yaşat masin inşallah 😘
Çok geçmiş olsun canım
Sagol canim 😘
Baya hafif olmuş canım ama cocuklardan sanırım :KK43:
Aynenn 😘
Gayet güzel menü afiyet olsun canim

Oyy geçmiş olsun canım . Grip mi boğaz enfeksiyonu falanmi geçiriyorlar. Rabbim şifa versin boşver işi gucu

Baya hafif menu afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim menü süper.

Ya ben çarşıya çıkarken teli evde unutmuşum. Çıkmadan biraz Lesli yapmıştım. Yani 10000 göstermiyor adımsayar ama kesin geciktir çarşıda baya baya yürüdük cunku

Güzel menü Afiyet olsun canım
Soğuk algınlığı canim. Boğazları kötüydü. Burun akıntısı hala devam ediyor biraz da öksürük ama daha iyiler. Bide cok istahsizlik var ya.
evet kuzum diyorum ya haklıyım bunu asla unutturmayacağım kendime çünkü unuttuğum anda hatalı benmşim gibi ben yanaşıyorum eşime
ama işte zamanlamam çok kötü oldu, hayır bi de sadece annesine gergin değil ki, sürekli ota gergin çöpe gergin bi adam ve her ne hikmetse bütün gerginliğini benden kızlarımdan ve kendi annesinden çıkarıyor
inan bana geçen hafta cumartesi pazar evde yoktu ya büyük kızım bi mutluydu bi huzurluydu anlatamam :KK43: o kadar üzücü ki bu benim için
kızıma dedim o gün yaa dedim niye hiçbi dediğimi yapmıyorsun sadece babanı dinliyorsun, babam bana bağırmasın kızmasın diye yapıyorum dedi :KK43:
bu sadece son haftalarda olan bişe olsa çocuğumun içinde böyle yer eder miydi
ama başkalarıyla konuşurken bi görmen gerek, kahkahalar espriler ohhh gırla eee bize yazık değil mi biz niye bu yüzünü daha sık görmüyoruz

offff ama yine de pişmanım işte içim içimi yiyor :KK43:
K.vden Nasil oldu canim. Eşinle ne yaptiniz.
Evet valla maalesef eve gelince yine detoks yapicam yediklerim yerleşmesin diye
Canim en az2 hafta da bir detoks öneriyorlar yoksa meto altüst oluyormuş haberin olsun.
İyi olsunlar da Allah korusun
Aminn canim sağol 😘
E ela_2019 bi spora başlasın var ya masal3487 masal3487 yi gömer zaten gerçi masalın kayınvalide terörü spordan etkili olabilir :KK53:
Offf cok ozledimmm spor yapmayi 😪😪

Selam kızlar 🌺

Daha yeni bitti işlerim 🤗

Bugün sporda fakirim daha 1838 🤪

M Melek963 rakibecigim bak senin için bugün tembelim 🤪 ev işi ile adım hiç ilerlemiyor
Bugün benimde olmadı adım. Sabah 7 de tüm ev halkı ayaktaydı. Eşim uyuyamiyor zaten gergin 6 da kalkmaya 6bucukta da o kalkmış. Acıktık nidalarıyla 7 de uyandırıldı😂😂erken kalkıp yürüyüşe çıkmak hayal oldu yani😂
Öğle sonu birlikte bi markete gittik geldik tamam. Sporda yok🥺🥺
Menü:kk77:

11.45

2 yum.salata ,7 zeytin,1 parça peynir,1dlm tbe,1 avuç meyve

19.25

5 YK taze fasulye,3 YK pilav,bol 🥗

Su şimdilik 1 litre daha içeceğim💧💦

Spor henüz 9192 gece atarım 🏃🏻‍♀️
Pilav çeşiti bulgursa gayet güzel menü canim

Adımı da cogaltmissin sen maşallah👏

Kuzum lgs haftasıydı. Bu gün bitti sınav. Kafamı daha yeni kaldırabildim her şeyden. Bu hafta tartılmak aklıma bile gelmedi. Gece yarılarına kadar soru çözdük. Yarın da yüzyüze başlıyor ama daha rahatladım sınav bittiği için. Yarın yeniden başlıcam inşallah. Özür dilerim grubu ve tartıyı boşladığım için🙄 2 hafta aşırı yoğundum

Kızlar burun akıntısı ve bogaz iltihabı korona belortısımı, kızla ben nezle olduk
Yaa olabilirde olmayabilir de canim. Başka belirtiler olursa yada agirlasirsan test ver aklında kalmasın. Ama nezle de olabilirsin bilemedim ki. Ama koronaysan kendini belli ediyor emin ol normal hastalandığında daha ağır ve değişik geçiyor korkma yani iyiysen

Alıntılarım biraz eski ama cevaplayacağım anca zaman bulabildim. Kusura bakmayin 😞
Son surumun nedir canim nasil oldun.

Sagolcanim 😘

Gözün aydın canim. Sağlıklı hayırlı evlat olsun insallah.

Is hiç bitmiyor sadece ben bitiyorum 😭😭

Sagol canim 😘

Cokkkk hemde. Size de cok geçmiş olsun Allah im korumuş sizi. Allah bir daha yaşat masin inşallah 😘

Sagol canim 😘

Aynenn 😘

Soğuk algınlığı canim. Boğazları kötüydü. Burun akıntısı hala devam ediyor biraz da öksürük ama daha iyiler. Bide cok istahsizlik var ya.

K.vden Nasil oldu canim. Eşinle ne yaptiniz.

Canim en az2 hafta da bir detoks öneriyorlar yoksa meto altüst oluyormuş haberin olsun.

Aminn canim sağol 😘

Offf cok ozledimmm spor yapmayi 😪😪
Amin canım, çok sağ ol 😍😘

11.45

19.25

GuZEL canım afiyet olsun

11.45

19.25

Çoookkk güzel adım atmadım dediğin nerdeyse 10 bin 🧿
Basla basla,normal doğum düşünüyorsan ona da çok faydası olur.

Sade olan 1500,diğeri 2500 tabi yatak dahil değil,iyi bir yatakta ortalama bin civarı.
İlki normaldi canım bi aksilik çıkmazsa yine normal istiyorum
Kızlar burun akıntısı ve bogaz iltihabı korona belortısımı, kızla ben nezle olduk
Covidde genel olarak burun akıntısı olmadığı söyleniyor canım hasta mı oldun ?
Kuzum lgs haftasıydı. Bu gün bitti sınav. Kafamı daha yeni kaldırabildim her şeyden. Bu hafta tartılmak aklıma bile gelmedi. Gece yarılarına kadar soru çözdük. Yarın da yüzyüze başlıyor ama daha rahatladım sınav bittiği için. Yarın yeniden başlıcam inşallah. Özür dilerim grubu ve tartıyı boşladığım için🙄 2 hafta aşırı yoğundum
Ay şükür bitti ya inşallah emeklerinin karşılığını alır çocuklar

6 Haziran menüm

Kahvaltı:10.30
1,5 haşlanmış yumurta
Yarım kk peynir
1ck bal
Domates salatalık biber

Aksam:15.30
8 çiğ köfte
Yeşillik
2bardak ayran

17.00
1bardak ayran
16 tane çiğ badem

Su:2 litre
Spor:1saat tempolu yürüyüş
wast walking 30 mint
270puan
IMG_20210606_223556.webp

U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen asliogretmen Ucmelekannesi Ucmelekannesi masal3487 masal3487

Çoookkk güzel adım atmadım dediğin nerdeyse 10 bin 🧿

İlki normaldi canım bi aksilik çıkmazsa yine normal istiyorum

Covidde genel olarak burun akıntısı olmadığı söyleniyor canım hasta mı oldun ?

Ay şükür bitti ya inşallah emeklerinin karşılığını alır çocuklar
İnşallah bakalım. Çok sıkıntılı bir süreçti

Back
X