- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
- #444.321
insAllah canım ya aynenMaşallah canın hele bir geç 70 lere bak nasıl iyi gelecek sana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insAllah canım ya aynenMaşallah canın hele bir geç 70 lere bak nasıl iyi gelecek sana![]()
Havalar da ısındı aslında ben de artık düzenli yürüyüşe başlamalıyımAkşam yemeğini de yedik,kizceyi alıp yürüyüşe çıkacağım,hala gecmisi okuyamadımgelince okurum,menüler için lutfen beni etiketlemeyi unutmayin
![]()
Aman ezo yüzdük yüzdük kuyruğuna gel
Çok tatlış gule gule kullanın kaça buYok ya hic kalabalık değildi,biz sadece mobiliyum AVM ye gittik,İnegöl de gezmedik.Avm de de çok az kişi vardı, evlenecek çiftler eşya bakıyordu.Muhtesem mobilyalar vardı bayıldım amaSen hangi şehirdesin?
Bizim de var park yatak ama tek başına elli kere uyanıyor hanfendi,ben de mecburen yanında uzanıp emzirwrek yatırıyorum,o sebeple büyük bir şey alalım dedik,yanına uzanirim rahatlıkla.
Eki Görüntüle 2865219 Eki Görüntüle 2865220
Alıntılarım biraz eski ama cevaplayacağım anca zaman bulabildim. Kusura bakmayin
Sagolcanimahhh ya geçmiş olsun balımm
Gözün aydın canim. Sağlıklı hayırlı evlat olsun insallah.Kızlaaaarrr ben bugün çok mutluyum çünkü hala oldum![]()
Is hiç bitmiyor sadece ben bitiyorumGözünüz Aydın çiçeğimm, Rabbim sağlıklı huzurlu uzuuunnnn bi ömür versin
ahhhh kuzularım yaa çok geçmiş olsun
Bırak işi mişi zaten canın çıkıyordur 2 gün iş bekleyiversin
Sagol canimAfiyet olsun canım çok güzel![]()
Cokkkk hemde. Size de cok geçmiş olsun Allah im korumuş sizi. Allah bir daha yaşat masin inşallahİnşallah iyi gelir canım
Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun çocukların hasta olması çok zor gerçekten![]()
Sagol canimÇok geçmiş olsun canım
AynennBaya hafif olmuş canım ama cocuklardan sanırım![]()
Soğuk algınlığı canim. Boğazları kötüydü. Burun akıntısı hala devam ediyor biraz da öksürük ama daha iyiler. Bide cok istahsizlik var ya.Gayet güzel menü afiyet olsun canim
Oyy geçmiş olsun canım . Grip mi boğaz enfeksiyonu falanmi geçiriyorlar. Rabbim şifa versin boşver işi gucu
Baya hafif menu afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim menü süper.
Ya ben çarşıya çıkarken teli evde unutmuşum. Çıkmadan biraz Lesli yapmıştım. Yani 10000 göstermiyor adımsayar ama kesin geciktir çarşıda baya baya yürüdük cunku
Güzel menü Afiyet olsun canım
K.vden Nasil oldu canim. Eşinle ne yaptiniz.evet kuzum diyorum ya haklıyım bunu asla unutturmayacağım kendime çünkü unuttuğum anda hatalı benmşim gibi ben yanaşıyorum eşime
ama işte zamanlamam çok kötü oldu, hayır bi de sadece annesine gergin değil ki, sürekli ota gergin çöpe gergin bi adam ve her ne hikmetse bütün gerginliğini benden kızlarımdan ve kendi annesinden çıkarıyor
inan bana geçen hafta cumartesi pazar evde yoktu ya büyük kızım bi mutluydu bi huzurluydu anlatamamo kadar üzücü ki bu benim için
kızıma dedim o gün yaa dedim niye hiçbi dediğimi yapmıyorsun sadece babanı dinliyorsun, babam bana bağırmasın kızmasın diye yapıyorum dedi
bu sadece son haftalarda olan bişe olsa çocuğumun içinde böyle yer eder miydi
ama başkalarıyla konuşurken bi görmen gerek, kahkahalar espriler ohhh gırla eee bize yazık değil mi biz niye bu yüzünü daha sık görmüyoruz
offff ama yine de pişmanım işte içim içimi yiyor![]()
Canim en az2 hafta da bir detoks öneriyorlar yoksa meto altüst oluyormuş haberin olsun.Evet valla maalesef eve gelince yine detoks yapicam yediklerim yerleşmesin diye
Aminn canim sağolİyi olsunlar da Allah korusun
Offf cok ozledimmm spor yapmayi
Basla basla,normal doğum düşünüyorsan ona da çok faydası olur.Havalar da ısındı aslında ben de artık düzenli yürüyüşe başlamalıyım
Sade olan 1500,diğeri 2500 tabi yatak dahil değil,iyi bir yatakta ortalama bin civarı.Çok tatlış gule gule kullanın kaça bu
Bugün benimde olmadı adım. Sabah 7 de tüm ev halkı ayaktaydı. Eşim uyuyamiyor zaten gergin 6 da kalkmaya 6bucukta da o kalkmış. Acıktık nidalarıyla 7 de uyandırıldı
Pilav çeşiti bulgursa gayet güzel menü canimMenü
11.45
2 yum.salata ,7 zeytin,1 parça peynir,1dlm tbe,1 avuç meyve
19.25
5 YK taze fasulye,3 YK pilav,bol
Su şimdilik 1 litre daha içeceğim
Spor henüz 9192 gece atarım![]()
Kuzum lgs haftasıydı. Bu gün bitti sınav. Kafamı daha yeni kaldırabildim her şeyden. Bu hafta tartılmak aklıma bile gelmedi. Gece yarılarına kadar soru çözdük. Yarın da yüzyüze başlıyor ama daha rahatladım sınav bittiği için. Yarın yeniden başlıcam inşallah. Özür dilerim grubu ve tartıyı boşladığım için
1 gün hafif bezlenicem cnm sadece böyle durumlarda bende ayda bir yapmayı düşünüyorum 3-5 günlük detokslariCanim en az2 hafta da bir detoks öneriyorlar yoksa meto altüst oluyormuş haberin olsun
Yaa olabilirde olmayabilir de canim. Başka belirtiler olursa yada agirlasirsan test ver aklında kalmasın. Ama nezle de olabilirsin bilemedim ki. Ama koronaysan kendini belli ediyor emin ol normal hastalandığında daha ağır ve değişik geçiyor korkma yani iyiysenKızlar burun akıntısı ve bogaz iltihabı korona belortısımı, kızla ben nezle olduk
Bizde burun akintisi hiç olmadi,boğaz ağrısı olmuştu ama.Kızlar burun akıntısı ve bogaz iltihabı korona belortısımı, kızla ben nezle olduk
Amin canım, çok sağ olAlıntılarım biraz eski ama cevaplayacağım anca zaman bulabildim. Kusura bakmayin
Son surumun nedir canim nasil oldun.
Sagolcanim
Gözün aydın canim. Sağlıklı hayırlı evlat olsun insallah.
Is hiç bitmiyor sadece ben bitiyorum
Sagol canim
Cokkkk hemde. Size de cok geçmiş olsun Allah im korumuş sizi. Allah bir daha yaşat masin inşallah
Sagol canim
Aynenn
Soğuk algınlığı canim. Boğazları kötüydü. Burun akıntısı hala devam ediyor biraz da öksürük ama daha iyiler. Bide cok istahsizlik var ya.
K.vden Nasil oldu canim. Eşinle ne yaptiniz.
Canim en az2 hafta da bir detoks öneriyorlar yoksa meto altüst oluyormuş haberin olsun.
Aminn canim sağol
Offf cok ozledimmm spor yapmayi![]()
GuZEL canım afiyet olsunMenü
11.45
19.25
Çoookkk güzel adım atmadım dediğin nerdeyse 10 binMenü
11.45
19.25
İlki normaldi canım bi aksilik çıkmazsa yine normal istiyorumBasla basla,normal doğum düşünüyorsan ona da çok faydası olur.
Sade olan 1500,diğeri 2500 tabi yatak dahil değil,iyi bir yatakta ortalama bin civarı.
Covidde genel olarak burun akıntısı olmadığı söyleniyor canım hasta mı oldun ?Kızlar burun akıntısı ve bogaz iltihabı korona belortısımı, kızla ben nezle olduk
Ay şükür bitti ya inşallah emeklerinin karşılığını alır çocuklarKuzum lgs haftasıydı. Bu gün bitti sınav. Kafamı daha yeni kaldırabildim her şeyden. Bu hafta tartılmak aklıma bile gelmedi. Gece yarılarına kadar soru çözdük. Yarın da yüzyüze başlıyor ama daha rahatladım sınav bittiği için. Yarın yeniden başlıcam inşallah. Özür dilerim grubu ve tartıyı boşladığım için2 hafta aşırı yoğundum
Değildir inşallah canım.Geçmiş olsunKızlar burun akıntısı ve bogaz iltihabı korona belortısımı, kızla ben nezle olduk
İnşallah bakalım. Çok sıkıntılı bir süreçtiÇoookkk güzel adım atmadım dediğin nerdeyse 10 bin
İlki normaldi canım bi aksilik çıkmazsa yine normal istiyorum
Covidde genel olarak burun akıntısı olmadığı söyleniyor canım hasta mı oldun ?
Ay şükür bitti ya inşallah emeklerinin karşılığını alır çocuklar