• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

G Goklerce kumsal68 kumsal68 Jasminium84 Jasminium84
Mezuniyetiniz hayırlı olsun canlarım.Asıl işiniz şimdi başlıyor.Bırakmayın sağlıklı beslenmeye spora devam deyin.Verdiğiniz emekleri unutmayın.İnşallah geri 100gram bile almayın.Darısı başıma inşallah. bir yere gitmeyin mezuniyetimi beraber kutlayalım.😍😍😘😘
canımmm çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına, inşallah kalıcı olsun verdiğimiz bütün kilolar amiinnn :dua: :KK60:

etap 3. sü olduk bravooo kızlarrr @Melek963 de bireyselde 3. :nazar: mezunlarımız için de hayırlı olsun çok güzel kilolar verdiniz korumaya devam G Goklerce Jasminium84 Jasminium84 kumsal68 kumsal68 :KK9::KK9:
tebrikler canımm, haftalar sonra çok güzel toparladık çok mutluyum inşallah devamı da gelecek :KK200::KK60::KK60:

G Goklerce kumsal68 kumsal68 Jasminium84 Jasminium84 kızlar brravo azmınıze hayranım daim olsun
sağol bitanemm darısı başına inşallah :KK60::KK60:

Canimcim tebrik ederim. Umarim hayatinda her sey daha da güzel bir hal alır. Allahim hep sag lik versin huzurversin mutluluk versin
aminn canımın içi hepimize inşallah :KK200::KK200::KK60::KK60::KK60:

4 HAZİRAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
  1. kumsal68 kumsal68 (54.6)​
  2. Jasminium84 Jasminium84 (56.55)​
  3. @cgdmk (57.95)​
  4. G Goklerce (60.5)​
  5. @Zeycan123 (62.45)​
  6. @ela_2019 (67.6)​
  7. @Melek963 (68.75)​
  8. @Ezogelin56 (71)​
  9. @masal3487 (73.8)​
  10. @gulsum462 (73.9)​
  11. @Breeze96 (78.15)​
  12. Ayla- Ayla- (87.6)​

Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.
emeğine sağlık kuzumm :KK60:

Eline sağlık canım 🤗
Jasminium84 Jasminium84 canım çok iyi eksidesin bu hafta, bayıldım, tebrikler 👏👏👏😘
sağol canımm :KK60:

Alıntılarım biraz eski ama cevaplayacağım anca zaman bulabildim. Kusura bakmayin 😞
Son surumun nedir canim nasil oldun.

Sagolcanim 😘

Gözün aydın canim. Sağlıklı hayırlı evlat olsun insallah.

Is hiç bitmiyor sadece ben bitiyorum 😭😭

Sagol canim 😘

Cokkkk hemde. Size de cok geçmiş olsun Allah im korumuş sizi. Allah bir daha yaşat masin inşallah 😘

Sagol canim 😘

Aynenn 😘

Soğuk algınlığı canim. Boğazları kötüydü. Burun akıntısı hala devam ediyor biraz da öksürük ama daha iyiler. Bide cok istahsizlik var ya.

K.vden Nasil oldu canim. Eşinle ne yaptiniz.

Canim en az2 hafta da bir detoks öneriyorlar yoksa meto altüst oluyormuş haberin olsun.

Aminn canim sağol 😘

Offf cok ozledimmm spor yapmayi 😪😪
canımm şimdi nasıllar, biraz daha toparlanabildiler mi?

kvdem ameliyatını oldu, yoğun bakımdan da çıktı binlerce şükür :dua: şimdi odada, hastaneden çıkarmalarını bekliyoruz bakalım heraldebi aksilik olmazsa yarın ya da öbür günü çıkaracaklarmış

eşimle o gün akşam hiçbişe yaşamamışız gibi konuştuk, o da bişe demedi ben de üzerine gitmedim
şimdilik orada kapandı konu ki iyi oldu aslında zamansız açmıştım çünkü konuyu :kızgın:

Jasminium84 Jasminium84 G Goklerce @masal
Jasminium84 Jasminium84 G Goklerce kumsal68 kumsal68
Arkadaşlar hayırlı olsun mezuniyetiniz😘
Darısı başımıza🙈
Sanırım listede otomatikman 1. Oldum bana da tebrikler😂😂
sağol canımm, amiinnn darısı başınıza :KK60:

İnşallah canım Cuma’ya kadar dikkat aman diyeyim

O da eksilir merak etme:KK39:

Çok güzel :KK9:

Allah kabul etsin canım

mezuniyetin üzerine çok koymadan harekete geçmiş olman harika böylece çok uzun süre kilonu korursun 🧿

Kolay gelsin canım 😘

Farkındayım canını sıktığının mezun edelim istersen zaten dikkat edeceğine eminim toparlandığında işlerin hafiflediğinde mezuniyet kilonun altında olursun zaten listeye tekrar girmen de sıkıntı olmaz ama mezun olup coşacağım dersen mezun etmem seni :KK67:
sağol canımm :KK60:

U UcanSupurge Zehram, oğluşumuz hayırlı olsun, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. 🤲🏻
Jasminium84 Jasminium84 , G Goklerce ve kumsal68 kumsal68 mezuniyetiniz hayırlı olsun canlarım. ❤️🥰🌸
teşekkürler kuzumm :KK60::KK200:

Kızlar burun akıntısı ve bogaz iltihabı korona belortısımı, kızla ben nezle olduk
canım gözünü korkutmak istemem ama önlemini alabilmen adına söylemek istedim, benim ilk belirtim bunlardı 2 gün sonra aniden ateşim yükseldiği için şüphelenip test yaptırdım
bugün bi bak kendine ve kızına, gözlemle bakalım kötüye giderse nezlen muhakkak test yaptır

Çok sağ olun kizlar , cok buyuk bir kaza atlattık :KK43: aşırı korktukları, az daha viyadukten aşağı düşüyorduk bariyere çarpıp durduk, arabada 3 çocuk vardı öyle korktum ki kızıma nasıl sarildiysam kafası yüzüme çarptı hep yüzüm kızarmış...Allaha Şükür kimseye birsey olmadı 🙏 dua edin bize sağ salim varalım 1 hafta sonra döneceğiz
ahhhh benim canımm :( :( :(
çok çok geçmiş olsun, kızın nasıl sen nasılsın diğerleri nasıl iyisiniz di mi?
Rabbim sağlıcakla gidip gelmeyi nasip etsin :dua:

Kızlar ben ip sipariş ettim atlamaya başlayacağım inşallah
Sıkılaşmam gerek çünkü 🙈
instada şöyle bi challenge varmış bi zamanlar ben biraz gecikmeli de olsa yapacağım, yapmak isteyenlere duyurulur ❤️😍

0C2492FC-5888-47C9-A18B-59EF440725DD.webp

Sıkılaşmam gerek çünkü 🙈
instada şöyle bi challenge varmış bi zamanlar ben biraz gecikmeli de olsa yapacağım, yapmak isteyenlere duyurulur ❤️😍

Eki Görüntüle 2865900
Ulen ben niye deli dana gibi her gün bin atlayıp dizimi ağrıttım

Jasminium84 Jasminium84 G Goklerce @masal
Jasminium84 Jasminium84 G Goklerce kumsal68 kumsal68
Arkadaşlar hayırlı olsun mezuniyetiniz😘
Darısı başımıza🙈
Sanırım listede otomatikman 1. Oldum bana da tebrikler😂😂
Saol canim dedimya iki haftaya birinciligi Sana birakicam diye😃
U UcanSupurge Zehram, oğluşumuz hayırlı olsun, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. 🤲🏻
Jasminium84 Jasminium84 , G Goklerce ve kumsal68 kumsal68 mezuniyetiniz hayırlı olsun canlarım. ❤️🥰🌸
Saol canim

Sıkılaşmam gerek çünkü 🙈

Eki Görüntüle 2865900
Yarisacakmiyiz yani 🤷‍♀️ ip atlamayı hiç beceremedim ama miktarlar çok değil günden güne artıyor azalıyor denenebilir aslında.

Yarisacakmiyiz yani 🤷‍♀️ ip atlamayı hiç beceremedim ama miktarlar çok değil günden güne artıyor azalıyor denenebilir aslında.
neden olmasın yarışalım hadiii
bunu paylaşan instada bi diyetisyen kendisi de ip atlarken paylaşmış bi gaza geldim ki sorma
hem dediğin gibi günde 100 200 falan arada mola verdiriyor falan bence yapılabilir bişe

Kimseler yok nerde bu millet nerde bu devlet🤭🤭
Kahvaltıda. Sonra büyüğü okuluna koydum koştur koştur küçüğü okuldan almaya gittim ikisi tam zıt kutuplar dalar ev ortada kalıyor yetisemeycegim sandım bir an.
Neyse eve geldik evlari supurdum sildim yemek yaptım küçük cadimi yıkadım ve dinlenise geçtim 5 debuyuk okuldan Çıkacak onu almaya gideceğim ins.

Sizler neler yaptiniz

neden olmasın yarışalım hadiii
bunu paylaşan instada bi diyetisyen kendisi de ip atlarken paylaşmış bi gaza geldim ki sorma
hem dediğin gibi günde 100 200 falan arada mola verdiriyor falan bence yapılabilir bişe
Güzel olabilir bence geldimi senin ipin aldım bari boş yatmasin evde 🤭🤭

Back
X