• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok canım çok rahattım aksine
Sütüm yarıyordu evet ilk ay 1 buçuk kilo aldı sarılığı vardı diye çok sık emziriyordum hastaneye yatırılmasın ondan ayrı kalmayayım diye
Ay bu kadar olur,aynen benim kızımda da sarılık değeri sinirdaydi,sürekli emzirdim hastaneye yatmasin diye😀 benim kızımda 1.2 kilo almıştı ilk ay.Zaten çok minnak doğmuştu (2020 Gr) şükür yasitlarini yakaladı sayılır 🤗

Ay bu kadar olur,aynen benim kızımda da sarılık değeri sinirdaydi,sürekli emzirdim hastaneye yatmasin diye😀 benim kızımda 1.2 kilo almıştı ilk ay.Zaten çok minnak doğmuştu (2020 Gr) şükür yasitlarini yakaladı sayılır 🤗
Demek ki çok emzirmemek lazım zıpırları sindiremiyorlardı zaar ateş olup canımıza düşmüşler 🤣

Demek ki çok emzirmemek lazım zıpırları sindiremiyorlardı zaar ateş olup canımıza düşmüşler 🤣
Olsun emzirmek iyidir,bebek ilk doğduğunda anne ve bebek arasindaki en güzel iletişim bence emzirmek.

Ama sonraki zamanlarda daha farklı bir hal aldığı kesin,kızım şu an üstüme çıkarak,ya da ayakta gelip bir iki fırt çekip tekrar oyuna giderek emme ihtiyacını karşılıyor şapşik🤣

Merhabalar arkadaşlar
Keşke mısırı bütüne tamamlamasa idin akşam için 3 dilim ekmek yerine farklı bir şey olabilirdi veya 2 dilim yeterdi
Ben çok acikiyorum canım ya. Mide gurultüsünü bırak. Açlıktan midem ağrıyor.
Kaç gündür sürekli isim çıkıyor disardayim.
Düzeni tutturamadim. Bu sabah tartıldım hiç iyi değil sonuçlar. Bugün çok dikkat etmem lazim.

Merhabalar arkadaşlar

Ben çok acikiyorum canım ya. Mide gurultüsünü bırak. Açlıktan midem ağrıyor.
Kaç gündür sürekli isim çıkıyor disardayim.
Düzeni tutturamadim. Bu sabah tartıldım hiç iyi değil sonuçlar. Bugün çok dikkat etmem lazim.
Menü yorumlarını bu yüzden yapıyoruz canım eksiğimizin hatamızın farkına varalım diye

Hiç cezbedici gelmedi hep gıda boyası gelme kayınvalide oyunlarına 😅
Zaten yiyecek hal kalmadı ki insanda benim kızın ateşi yine çıkıp duruyordu üçüncü gün bugun sabahta yürüyemiyorum dedi yürümek istemedi. Hemen doktoruna getirdik röntgen falan çekildi idrar kan herseye baktı, kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik basladık. Diğer cocuk doktoru yakın diye ona gitmiştik kana bakmamıştı kaç gündür onun yüzünden cocugum ateş çekti. Sabah 6 fan beri uyanık az önce annemlere geldik uyudu kuzum ilaçlarını verdim de

Zaten yiyecek hal kalmadı ki insanda benim kızın ateşi yine çıkıp duruyordu üçüncü gün bugun sabahta yürüyemiyorum dedi yürümek istemedi. Hemen doktoruna getirdik röntgen falan çekildi idrar kan herseye baktı, kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik basladık. Diğer cocuk doktoru yakın diye ona gitmiştik kana bakmamıştı kaç gündür onun yüzünden cocugum ateş çekti. Sabah 6 fan beri uyanık az önce annemlere geldik uyudu kuzum ilaçlarını verdim de
Ay ya yavrum mahvoldu ne zamandır hastalık ateş bu son olsun bari

Yavrum ya ne çekti .Hele ateş halsizlik bize bile zor ne kadar güçsüz hissefiyorki yürüyemiyorum demiş. Şifası var şükür Antibiyotik onu bi kaç güne ayağa diker. Allah dermansız ilaçsız dert vermesin

Cok saçma ya sen anlattıkca ben sinirleniyorum... Canım benim hepimiz aynıyız devlet ısı ozel fark etmiyor bu ıs yapılacak diye yazı geliyor itiraz falan ne mumkun direk yapıyoruz sonucta isimiz yanı

Cok guzel canım afiyet olsun

Guzel canım aksam baya hafif olmus

Guzel eristenin miktaı az en azından
Aynen öyle canım
en basit örneği ne biliyor musun, geçen hafta kızım karne alacak diye cuma günü için izin aldım, evdeydim ve öğleden önce 2 tane toplantıya girdim sıkıysa ben izinliyim girmiyorum toplantıya de

Ben de bu ara bakıcı arayışındayim, mesajların korkuttu beni 😔 benim backicida aradigim en önemli şey vicdan,insallaj vicdanlı merhametli birine denk geliriz.

Bakıcı ucretkeri ne kadar canım? Fikir edinmek amacıyla soruyorum benim yarim gün olacak.
Allah yardımcın olsun canım, inşallah vicdanlı merhametli iyi kalpli bi kadınla karşılaşırsın
ücretler ortalama 2500-3000 civarı oluyor
ama bölgesine göre daha azına da bulabiliyorsun ya da çok eğitimli olanlar 5000e kadar çıkarabiliyor ücretlerini

ahhh yavrum çok geçmiş olsun, kıyamam nasıl halsizdir şimdi o ateşten :(
çarçabuk iyileşsin inşallah

selamlar kızlar nabersiniz

ben evdeyim malum izinliyim pazartesiye kadar
ama bi yoğunum anlatamam, sabahtan beri bilgisayarın başından kalkamadım telefonlarım zaten susmuyor
hem yaz okulu kayıtları hem mezuniyet işlemleri canım çıktı ee bi de yürütmem gereken rutin işler :olamaz:

kreş işini eşim hiçbi şekilde kabul etmiyor pandemiden dolayı korkuyor haklı aslında da işte ben kreş istiyorum, ortak karar alıncaya kadar büyük kızımın bakıcısının kızı gelecek besteye bakmaya, hem o boş oturmamış olsun dedik hem tanıdığımız bildiğimiz aile en azından, kafa yapılarımız daha bi uyuyor
bakalım kızlar alışır umarım

sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım

selamlar kızlar nabersiniz

ben evdeyim malum izinliyim pazartesiye kadar
ama bi yoğunum anlatamam, sabahtan beri bilgisayarın başından kalkamadım telefonlarım zaten susmuyor
hem yaz okulu kayıtları hem mezuniyet işlemleri canım çıktı ee bi de yürütmem gereken rutin işler :olamaz:

kreş işini eşim hiçbi şekilde kabul etmiyor pandemiden dolayı korkuyor haklı aslında da işte ben kreş istiyorum, ortak karar alıncaya kadar büyük kızımın bakıcısının kızı gelecek besteye bakmaya, hem o boş oturmamış olsun dedik hem tanıdığımız bildiğimiz aile en azından, kafa yapılarımız daha bi uyuyor
bakalım kızlar alışır umarım

sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım
Hayırlı olsun canım inşallah çocuklar için en iyisi olur

Back
X