- Konu Sahibi Handandandan
- #445.761
Kız gelme bu oyunlara, kv seni kıskanıyor bence zayıflama diye yapıyorKv bana bunu almıs diyette oldugumu biliyor bence bu bi komplo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gelme bu oyunlara, kv seni kıskanıyor bence zayıflama diye yapıyorKv bana bunu almıs diyette oldugumu biliyor bence bu bi komplo![]()
Ay bu kadar olur,aynen benim kızımda da sarılık değeri sinirdaydi,sürekli emzirdim hastaneye yatmasin diyeYok canım çok rahattım aksine
Sütüm yarıyordu evet ilk ay 1 buçuk kilo aldı sarılığı vardı diye çok sık emziriyordum hastaneye yatırılmasın ondan ayrı kalmayayım diye
Demek ki çok emzirmemek lazım zıpırları sindiremiyorlardı zaar ateş olup canımıza düşmüşlerAy bu kadar olur,aynen benim kızımda da sarılık değeri sinirdaydi,sürekli emzirdim hastaneye yatmasin diyebenim kızımda 1.2 kilo almıştı ilk ay.Zaten çok minnak doğmuştu (2020 Gr) şükür yasitlarini yakaladı sayılır
![]()
Günaydın canım,vakit buldukça bize katıl,eksi olmasan bile artı olmazsın.Gunaydin kızlar bu sefer bidha bozmamak sartiyla basladm bide anladim ki bana hergun tartilmak iyi gelmiyor 3 gundur o yemelerime ragmen artı gelmedim demekki yemesem eksideyim uzuldm![]()
Olsun emzirmek iyidir,bebek ilk doğduğunda anne ve bebek arasindaki en güzel iletişim bence emzirmek.Demek ki çok emzirmemek lazım zıpırları sindiremiyorlardı zaar ateş olup canımıza düşmüşler![]()
Ben çok acikiyorum canım ya. Mide gurultüsünü bırak. Açlıktan midem ağrıyor.Keşke mısırı bütüne tamamlamasa idin akşam için 3 dilim ekmek yerine farklı bir şey olabilirdi veya 2 dilim yeterdi
Menü yorumlarını bu yüzden yapıyoruz canım eksiğimizin hatamızın farkına varalım diyeMerhabalar arkadaşlar
Ben çok acikiyorum canım ya. Mide gurultüsünü bırak. Açlıktan midem ağrıyor.
Kaç gündür sürekli isim çıkıyor disardayim.
Düzeni tutturamadim. Bu sabah tartıldım hiç iyi değil sonuçlar. Bugün çok dikkat etmem lazim.
Zaten yiyecek hal kalmadı ki insanda benim kızın ateşi yine çıkıp duruyordu üçüncü gün bugun sabahta yürüyemiyorum dedi yürümek istemedi. Hemen doktoruna getirdik röntgen falan çekildi idrar kan herseye baktı, kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik basladık. Diğer cocuk doktoru yakın diye ona gitmiştik kana bakmamıştı kaç gündür onun yüzünden cocugum ateş çekti. Sabah 6 fan beri uyanık az önce annemlere geldik uyudu kuzum ilaçlarını verdim deHiç cezbedici gelmedi hep gıda boyası gelme kayınvalide oyunlarına![]()
Evet kıskanıyor dün kahve yapıyorum önce orta istedi sonra sen nasıl içiyorsun dedi sade dedim sen sade içiyorsan bana da sade yap diyorKız gelme bu oyunlara, kv seni kıskanıyor bence zayıflama diye yapıyor![]()
Ay ya yavrum mahvoldu ne zamandır hastalık ateş bu son olsun bariZaten yiyecek hal kalmadı ki insanda benim kızın ateşi yine çıkıp duruyordu üçüncü gün bugun sabahta yürüyemiyorum dedi yürümek istemedi. Hemen doktoruna getirdik röntgen falan çekildi idrar kan herseye baktı, kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik basladık. Diğer cocuk doktoru yakın diye ona gitmiştik kana bakmamıştı kaç gündür onun yüzünden cocugum ateş çekti. Sabah 6 fan beri uyanık az önce annemlere geldik uyudu kuzum ilaçlarını verdim de
İnsallah canım ya valla mahvoldu cocugum ya insallah geçer artıkAy ya yavrum mahvoldu ne zamandır hastalık ateş bu son olsun bari
Yavrum ya ne çekti .Hele ateş halsizlik bize bile zor ne kadar güçsüz hissefiyorki yürüyemiyorum demiş. Şifası var şükür Antibiyotik onu bi kaç güne ayağa diker. Allah dermansız ilaçsız dert vermesinZaten yiyecek hal kalmadı ki insanda benim kızın ateşi yine çıkıp duruyordu üçüncü gün bugun sabahta yürüyemiyorum dedi yürümek istemedi. Hemen doktoruna getirdik röntgen falan çekildi idrar kan herseye baktı, kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik basladık. Diğer cocuk doktoru yakın diye ona gitmiştik kana bakmamıştı kaç gündür onun yüzünden cocugum ateş çekti. Sabah 6 fan beri uyanık az önce annemlere geldik uyudu kuzum ilaçlarını verdim de
Madem komplo kuruyor yaşpasta kurabiye falan getireydiKv bana bunu almıs diyette oldugumu biliyor bence bu bi komplo![]()
İnşallah canımKızlar günaydın, güzel bir gün olsun ki yarın güzel eksiler görelim![]()
Aynen öyle canımCok saçma ya sen anlattıkca ben sinirleniyorum... Canım benim hepimiz aynıyız devlet ısı ozel fark etmiyor bu ıs yapılacak diye yazı geliyor itiraz falan ne mumkun direk yapıyoruz sonucta isimiz yanı
Cok guzel canım afiyet olsun
Guzel canım aksam baya hafif olmus
Guzel eristenin miktaı az en azından
Allah yardımcın olsun canım, inşallah vicdanlı merhametli iyi kalpli bi kadınla karşılaşırsınBen de bu ara bakıcı arayışındayim, mesajların korkuttu benibenim backicida aradigim en önemli şey vicdan,insallaj vicdanlı merhametli birine denk geliriz.
Bakıcı ucretkeri ne kadar canım? Fikir edinmek amacıyla soruyorum benim yarim gün olacak.
ahhh yavrum çok geçmiş olsun, kıyamam nasıl halsizdir şimdi o ateştenZaten yiyecek hal kalmadı ki insanda benim kızın ateşi yine çıkıp duruyordu üçüncü gün bugun sabahta yürüyemiyorum dedi yürümek istemedi. Hemen doktoruna getirdik röntgen falan çekildi idrar kan herseye baktı, kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik basladık. Diğer cocuk doktoru yakın diye ona gitmiştik kana bakmamıştı kaç gündür onun yüzünden cocugum ateş çekti. Sabah 6 fan beri uyanık az önce annemlere geldik uyudu kuzum ilaçlarını verdim de

Hayırlı olsun canım inşallah çocuklar için en iyisi olurselamlar kızlar nabersiniz
ben evdeyim malum izinliyim pazartesiye kadar
ama bi yoğunum anlatamam, sabahtan beri bilgisayarın başından kalkamadım telefonlarım zaten susmuyor
hem yaz okulu kayıtları hem mezuniyet işlemleri canım çıktı ee bi de yürütmem gereken rutin işler
kreş işini eşim hiçbi şekilde kabul etmiyor pandemiden dolayı korkuyor haklı aslında da işte ben kreş istiyorum, ortak karar alıncaya kadar büyük kızımın bakıcısının kızı gelecek besteye bakmaya, hem o boş oturmamış olsun dedik hem tanıdığımız bildiğimiz aile en azından, kafa yapılarımız daha bi uyuyor
bakalım kızlar alışır umarım
sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım