• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

* * * 9.Takım 732. Etap * * *

Breeze96 (77.35/76.0/1.35/%1.745)
masal3487 (72.6/72.3/0.3/%0.413)
Ayla- (87.8///)bildirimde bulunmadi

melek963 (67.15/66.6/0.55/%0.819)mezun olmak istiyor

9.Takim Ortalamasi :%0.744
Gördüğüm kadarıyla doğru helal sana kaptanım ♥️

Bugün pandemi de hiç görmediğim bir arkadaşla karşılaştım.Tanıyamadım çok kilo vermişsin dedi( tanımamasında maskenin de payı vardır bence)çok mutlu oldum.
Kız az mı verdiğin kilo kesinlikle maske kaynaklı değil kendini harcama şimdi azmin süper dahası da olacak insAllah 🤗
👏👏👏👏Harikasın kardescanim. Tebrik ederim canim
Saol cnm

* * * 9.Takım 732. Etap * * *

Breeze96 (77.35/76.0/1.35/%1.745)
masal3487 (72.6/72.3/0.3/%0.413)
Ayla- (87.8///)bildirimde bulunmadi

melek963 (67.15/66.6/0.55/%0.819)mezun olmak istiyor

9.Takim Ortalamasi :%0.744
Elinize sağlık kaptanım sağolun U UcanSupurge nin acil bir işi çıkmasa kesin hallederdi bizde farkına varmamisiz teşekkürler🤗

Ay doğru soyluyorsun kız 😍😍😂😂😎😎 bak şimdi gaza geldim 😂 ya senin şu yaptığın yeşil çay soda limon kuru nasıldi kaç gün yapılıyordu , cok ödemim var gibi hissediyorum, burdaki basık ve nemli havadan mi yoksa düzensiz uyku ve geç yemekten mi bilmiyorum ? Reglden de var tabi ki ama

Aynen öyle canım hep zararli şeyler için kızıyoruz ama anlamıyorlar onlar da ne yapsın, yerim onun parmağını ben 😍😍😘 geçenlerde kızım bana diyor ki hep bana kızıyorum diyor, dede ye koşuyor sonra böyle olunca da üzülüyorum :KK43: dede sağ olsun çok ilgileniyor çok seviyor ama işte böyle kaçıp ona gidince de üzülüyorum, yani adam kaç yaşında aksama kadar köyde gezdiriyor kapıda , bisiklet sürdürüyor, kumesten tavuk yakalayip sevdiriyor 70 yasinda adam tavuk pesinde kosuyor tabi çocuk ona ilgi duyacak, böyle olunca hem kızım için mutlu oluyorum çünkü çok hoşuna gidiyor hem de kaçıp yanına gidince üzülüyorum
En son tansiyonumu düşürdüğü için sadece perşembeleri yapıyordum ama haftada 3 gün yapanda var 1 gün dene nasıl etkileyecek seni sonra artırsın .ben aç karnıma içimştim malum özellikle Perşembe günleri kendimi aşırı aç bırakıyordum😂ondan tansiyonum düşmüştü.ama kesinlikle ödem atıyor

Back
X