- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #445.941
Kizla dogru mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüğüm kadarıyla doğru helal sana kaptanım* * * 9.Takım 732. Etap * * *
Breeze96 (77.35/76.0/1.35/%1.745)
masal3487 (72.6/72.3/0.3/%0.413)
Ayla- (87.8///)bildirimde bulunmadi
melek963 (67.15/66.6/0.55/%0.819)mezun olmak istiyor
9.Takim Ortalamasi :%0.744
Son dakika paylastimGördüğüm kadarıyla doğru helal sana kaptanım![]()
Soğuk ter döktüm burda Allah'tan liste az kişiydi yoksa imkansızSon dakika paylastim![]()
Bide bana sor yaa hesaplama yaptim kontrol etrim derken bilseydim.daha önce baslardimSoğuk ter döktüm burda Allah'tan liste az kişiydi yoksa imkansız![]()
Kız az mı verdiğin kilo kesinlikle maske kaynaklı değil kendini harcama şimdi azmin süper dahası da olacak insAllahBugün pandemi de hiç görmediğim bir arkadaşla karşılaştım.Tanıyamadım çok kilo vermişsin dedi( tanımamasında maskenin de payı vardır bence)çok mutlu oldum.
Saol cnmHarikasın kardescanim. Tebrik ederim canim
Elinize sağlık kaptanım sağolun U UcanSupurge nin acil bir işi çıkmasa kesin hallederdi bizde farkına varmamisiz teşekkürler* * * 9.Takım 732. Etap * * *
Breeze96 (77.35/76.0/1.35/%1.745)
masal3487 (72.6/72.3/0.3/%0.413)
Ayla- (87.8///)bildirimde bulunmadi
melek963 (67.15/66.6/0.55/%0.819)mezun olmak istiyor
9.Takim Ortalamasi :%0.744
Kız az mı verdiğin kilo kesinlikle maske kaynaklı değil kendini harcama şimdi azmin süper dahası da olacak insAllah
Saol cnm
Rica ederiz canım aynen önemli olan yetişmesiZipzip- emeğine sağlık cnm ben de bugün çok aktif olamadim düzenlerdim tuhh neyseki yetişmiş saolun
Cherry Mom
Tesekkür ederiz emeğinize sağlıkRica ederiz canım aynen önemli olan yetişmesi![]()
ayyy Allah korusun inşallah yokturNeler oluyor ya süpürgem nerdeinş kotu bişey yoktur
İnşallahayyy Allah korusun inşallah yoktur![]()

En son tansiyonumu düşürdüğü için sadece perşembeleri yapıyordum ama haftada 3 gün yapanda var 1 gün dene nasıl etkileyecek seni sonra artırsın .ben aç karnıma içimştim malum özellikle Perşembe günleri kendimi aşırı aç bırakıyordumAy doğru soyluyorsun kızbak şimdi gaza geldim
ya senin şu yaptığın yeşil çay soda limon kuru nasıldi kaç gün yapılıyordu , cok ödemim var gibi hissediyorum, burdaki basık ve nemli havadan mi yoksa düzensiz uyku ve geç yemekten mi bilmiyorum ? Reglden de var tabi ki ama
Aynen öyle canım hep zararli şeyler için kızıyoruz ama anlamıyorlar onlar da ne yapsın, yerim onun parmağını bengeçenlerde kızım bana diyor ki hep bana kızıyorum diyor, dede ye koşuyor sonra böyle olunca da üzülüyorum
dede sağ olsun çok ilgileniyor çok seviyor ama işte böyle kaçıp ona gidince de üzülüyorum, yani adam kaç yaşında aksama kadar köyde gezdiriyor kapıda , bisiklet sürdürüyor, kumesten tavuk yakalayip sevdiriyor 70 yasinda adam tavuk pesinde kosuyor tabi çocuk ona ilgi duyacak, böyle olunca hem kızım için mutlu oluyorum çünkü çok hoşuna gidiyor hem de kaçıp yanına gidince üzülüyorum
Aaa ne oldu niye herkes zehrayı sorıyorU UcanSupurge neredesin canım.iyisindir inşallah