- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #445.901
Iğdır
Çok iyi sonuç canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iğdır
Güzel başlangıç dostumCtesi 66.2
Cuma 65.6
Fark -600 gr
Annendeki tartı ile tartıl canım
Vay vay vay eski leylak geri döndüKızlar ben bugün tartıldım 61.7 çıktım fakat 1 bardak çay içmiştim etki edermi bilmem geçen cuma ne kadardım hatırlamıyorum ama zayıfladığım kesinokulda kahvaltı vardı pastalar börekler tatlılar ben de yaş pasta yaptım herkes bayıldı tatlıma ama ben tadını bile bilmiyorum çünkü bir çatal bile almadım sadece çay içtim
![]()
72.6 geçen hafta canım 73.6 yı yanlış yazmışCanım tartıda 72.300 yazmıyor mu? Ben mi yanlış görüyorum.![]()
Onca şeye rağmen ekside olman harika canımKizlar günaydın anca gelebildim, sabah tartıldım eksi az ama beni mutlu etti çünkü regl 2. Günüm ve dün akşam yemeğini çok geç yedim üstelik gece uyuyamam 3 te yattım 6.30 da kalktım baya ödem vardı artı bekliyordum eksi gelmek mutlu etti
Geçen hafta: 61.3
Bugun: 61.00
Azaldı yolumuz şükür65 ile mezun olmak istiyorum balım.![]()
Ben de sabah yaptım canım.Sevindim yaptığına bıraktın diye üzülmüştüm.erisin yağlar✌Canım bugunku bacak videosu okbitti,bacak mı ınceltıyo gogus ve yuz mu anlamadım,şıpır şıpır ter akıo orlarımdan:))
Aaa gerçekten süpürgemi bulmuşumIğdırSana hey şey süpürgeyi hatırlatıyor değil mi
Çok iyi sonuç canım![]()
Çok şükür canım.inşallahAzaldı yolumuz şükür![]()
Senide tebrik ederim canımTebrikler kızlarharika eksiler var inceliyoruz her geçen gün maşallah bize
![]()
Kızlar ben bugün tartıldım 61.7 çıktım fakat 1 bardak çay içmiştim etki edermi bilmem geçen cuma ne kadardım hatırlamıyorum ama zayıfladığım kesinokulda kahvaltı vardı pastalar börekler tatlılar ben de yaş pasta yaptım herkes bayıldı tatlıma ama ben tadını bile bilmiyorum çünkü bir çatal bile almadım sadece çay içtim
![]()
Sen de öylesin canımHarikasın masallahhh
Regle göre iyi gitmiş canımKizlar günaydın anca gelebildim, sabah tartıldım eksi az ama beni mutlu etti çünkü regl 2. Günüm ve dün akşam yemeğini çok geç yedim üstelik gece uyuyamam 3 te yattım 6.30 da kalktım baya ödem vardı artı bekliyordum eksi gelmek mutlu etti
Ay evet şimdi fark ettim yanlış yazmışım72 değil mi tartı
Süpersin canım, durmak yok kim tutar seni
Tebrik ederim canım çok güzel, mezuniyetin hayırlı olsun
Yaa çok güzel canım tebrik ederimsonunda 7 ler geldi
Ahh canım ne guzrl vermiştin niye böyle oldu
Öyle düşünme canım, tüp bebek olmasa da aynı şeyi dusunecektin yani sevgin ve anneliğin değişmezdi emin ol, Allah izin verirse bir ömür seninle yavrun biraz büyüdüğünde kızmani gerektirecek durumlar olacak o zaman da tüp bebek diye herseye göz yumayim diyemeyeceksin çünkü çoğunlukla kizdi gün şeyler onun için riskli olanlar olacak, içimizi ferah tütün ve Tüp Bebek diye kendi vicdanınizi yormayin, canınızı yazık çünkü fark etmiyor evlat ayni evlat
Çok güzel canım tebrik ederim
Çok güzel canım tebrik ederim
Yaa helal olsun sana
Şimdi bildirdim canım, memlekette almıştım onu verdim sayılır şimdi kesilmek istiyorum![]()
Az mı 21 kilo bir damacanadan daha fazla eksildi senden kızım 3 yaşını geçti 14-15 kilo arası nerdeyse 5 yaşındaki çocuk çıkmış içindenBugün pandemi de hiç görmediğim bir arkadaşla karşılaştım.Tanıyamadım çok kilo vermişsin dedi( tanımamasında maskenin de payı vardır bence)çok mutlu oldum.
Kizlar zaten yazmışlar canim. Etten kemikte duygulari olan varlıkların bizde sıkma canını. Böyle düşünüyor olman bile iyi bir anne olduğunu gösterir zaten.Kızlar moralim çok bozuk bugün,kızıma bir türlü yemegini yediremedim,ağzını kitliyor resmensinirle kaseyi lavabonun içine attım,çok ses çıkınca yavrum korktu bağıra bağıra ağladı.Tum gün sabah babasının yedirdigi muhallebiyle durdu.Arada emiyor ama sürümde çok yok,aç olduğuna eminim ama bir türlü yemedi.
Regl olmadığım için sanırım çok asabiyim,bir akıl verin bana nasıl daha sakin,iyi bir anne olabilirim,sabaha kadar uykum gelmez şimdi![]()
Ekşi eksidir canim
Harikasın balımGünaydın 69.3 rüya gibihadi inşallah
Tebrikler canım mezuniyetin hayırlı olsunGeçen hafta. 67.150
Bu hafta . 66=60
Fark.55
Yüzde . 0.812
U UcanSupurge mezun olmak istiyorum kaptanım
Ayla-
Günaydın kızlar
Hoşgeldin 70ler diyebilirim artık 80ler artık gitsin gelmesin insAllah ya
Geçen hafta: 81.60
Pazartesi: 82.1
Bu hafta: 78.95
Fark: -2.65
Yüzde: %3.248![]()
Hadi bismillah sen bı başlarsan tıkır tıkır gidiyorGünaydın kızlar bugun tekrardn basladim insallah:
Ilk baslangicim pazar 13.6 : 76.2
Gecen cuma 18.6. : 73.8
Bugun: 75.5![]()
Tebrikler canim
Tebrikler canimCtesi 66.2
Cuma 65.6
Fark -600 gr
Tebrikler canım ekside olman superKizlar günaydın anca gelebildim, sabah tartıldım eksi az ama beni mutlu etti çünkü regl 2. Günüm ve dün akşam yemeğini çok geç yedim üstelik gece uyuyamam 3 te yattım 6.30 da kalktım baya ödem vardı artı bekliyordum eksi gelmek mutlu etti
Valla hiç yazasim yok be gülümUcmelekannesi nerdesin canım tartı ne durumda ?
Delü ne yokmuşum gibi davranın anca beraber kanca beraber Ezo uçuyor bi gör sen bunun altında mı kalacaksın? Ayağa kalk RockyValla hiç yazasim yok be gülüm
Siz ben burda hem yokmuşum hem varmisin gibi davranın![]()