• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aa onu bilmiyorm bende almanca telfn almanca ztn cogu uygulama oyle kullaniyorm ama mesela girerken sut yazinca dost sut vs de cikti yani bilemedm suanda @Fit mutlu anne sende bi progr kullaniyodun sanki ismi neydi belki o turkcedie
Fat secret var Türkçe uygulama o da çok güzel de çok sıkıldım ondan farklılık olsun diye bunu indirmiştim 😂

Aa onu bilmiyorm bende almanca telfn almanca ztn cogu uygulama oyle kullaniyorm ama mesela girerken sut yazinca dost sut vs de cikti yani bilemedm suanda @Fit mutlu anne sende bi progr kullaniyodun sanki ismi neydi belki o turkcedie
Bide uygulamanın ücretli olduğunu yazmışlar yorumlarda öylemi canim

Haklisin cnm aklimda bu ara

Ayy isirmak ne demek ya sasirmislar gercekten. Keske gitmeseysn bukadar anlayış siz insanlarin yanina

Yani bence siz esinle tek Takilin disarda vs de kimseye yaklasmadan daha saglikli olur sizin icin hem yvas yavas sosyallesmiste olursun yine

Ellerine saglik cnm
Ve bu adam hastanede calısıyo, eşimin burnundan getırdım,stres dolup geldik, demekki hazır degılız..yada bu tavırları sergıleyenlerle gorusmeyecegız.. aslında okdr netim ki kackere cocuga yaklastgında fln sosyal mesafeyı koruyalım teyzesi fln dedım,onlar da benden nefret ettı artık istemezler onlarda benı 😅😅

Ve bu adam hastanede calısıyo, eşimin burnundan getırdım,stres dolup geldik, demekki hazır degılız..yada bu tavırları sergıleyenlerle gorusmeyecegız.. aslında okdr netim ki kackere cocuga yaklastgında fln sosyal mesafeyı koruyalım teyzesi fln dedım,onlar da benden nefret ettı artık istemezler onlarda benı 😅😅
Ben nedense bunu yapanları erkek olarak düşünmüştüm niyeyse

Menengiçi ilk Diyarbakırlı arkadaşım da içtim sevdim sağolsun memlekete gidince bi kavanoz ezmesini getirmişti
Bana da Urfa'dan gelmişti 😀 Diyarbakırda sülüklu han da koz üzerinde yapılıyordu kahve,o kadar lezzetliydi ki😋 yolu düşenler muhakkak gitsinler,hem mekan çok güzel tarihi hem de kahvesi efsane.

Ben nedense bunu yapanları erkek olarak düşünmüştüm niyeyse
Eşimin arkadslarının karıları canım ama ayak ısıran erkek ,coraplarını cıkar cıkar deyıpduruyo ay sanane , cocuk rahat etcekmıs ,cıkarmıycam dıyorum cımar rahat etsın dıe 3_5 kez soluo , ay size ne ...neyse ben bugunu unutup yatayım umarım korona degılızdr ilk ve son olsun bu , ben evde mutluyum

Eşimin arkadslarının karıları canım ama ayak ısıran erkek ,coraplarını cıkar cıkar deyıpduruyo ay sanane , cocuk rahat etcekmıs ,cıkarmıycam dıyorum cımar rahat etsın dıe 3_5 kez soluo , ay size ne ...neyse ben bugunu unutup yatayım umarım korona degılızdr ilk ve son olsun bu , ben evde mutluyum
Değilsindir değilsin kötüyü düşünme gelmesin.

Back
X