• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ellerinde sigara iki anne iki baba keyif yaparken kızlar parka dıe gıdıyo gelmıolar.. sonra ben bebegımle esyaları bekledım 5 i aramaya cıktı , cok umursamaz keyıfcıler, eleştirsen ben onların nelerini eleştiririm de.. fikir sormuş gibi bi de annelıge dair cok bilmişlikleri var, mesafe koymaya karar verdım, suan uyuyamıyorum kafaya taktım. Yok ben cocugum ıh deyınce hemen kosuyomusum biraz rahat olmalıymısım, yok uykusunu yemegını şole bole yap sorduk mu? Sormadan fikir verenlere sınır oluyorum. Ya benım kalbım temız genelde benı bırı uzdugunde hamgi konudan uzduyse basına kotu biişi gelıo, kızıma bencilce yaklasıp hayatını riske atarsan senın de cocugun bi anda kayboluverır diycem de susuyorum..bitek sende mi cocuk var modunda konustu hep. Ay gorusmeyecegım net...bide souk durdukca samımı olma derdınde , ozellıklerım hosuna gıtmıyosa uzaklasbenden, ne sen benı kalıbına sok ne ben seni sokayım.
Haklısın adım adım yapayım. Sagol canım .bi sacmalık yaptım inş sıkıntısız atlatırız süreci bu hafta kemdimi dinler atesımızı olcerım hep😅
Boşver zaten kafanın uyacağı tipler değilmiş.Ben de sevmem o tipleri.korona olacam korkusuyla yıpratma kendini.açık havada birşey olmaz inşallah😘

Gunaydun kızlar 69.00 dan merhaba 😍😍dünkü kadın aşırı şişko gorunuyo ve cıvık etlı kilo konusu acıldı da bıldıgun benı kendı den şişko goruuomus saskınlıklar içindeyım ben sıkı etlıyım zaten, bu bana gaz 😅devamdurmak yok , şişkoluk cok çirkın bişey zayıflayakkk
Ooooo harika dur orda bekle uçup gitme daaaa 😭😭😭

Eşim kimseye hayır diyemeyen yuzu yumusak biridir ,
Dolaylı yoldan halletmeye calısır. Ornek arkadsı bana elıyle köfte verıyodu al kızına ver diye, esım benı bıldıgınden ' dur hacı ben iyi pişmişinden ayırdım bunu verelım o az pişmiş gibi ' diye kemdisi verir, bılır baskasının elınım ( elını sık yıkayan bırı oldugundan emın olsam yerim buarada ) degdıgını yedırmıycemı yemıycemı😬😬adam işte bu yuzden mutlu olmak yerıne strese girdi tum gun.

Kuzum o kadın bende 2 kilo fazlaymıs guya ama bana sorsan 10 kılo fazla, aynaya bakmıyo olabılır. Okdr çirkın bi goruntu ki , kendımı de zaten fotograflarda fln gorup aşırı şişko buluyorum. Hem saglıklı beslenme hem sporla neden hafifleyip guzel bir goruntuye sahıp olmayalım, neden gobegımızı popomuzu saklıcaz diye ugrasalım habire. Sen de silkelem ve başla ,zaten senun bu aldıgın kılolar taze kilo oldugundan hızla verırsın,daha yerleşmedi bile , sporsuz verılmıomıs ama onu anladım ben
Korona olmasa bile biri bana eliyle köfte verse hayatta yemem,temiz yıkamış eliyle bile verse yemem.Ha diyeceksiniz köfte elle yapiliyor ne farkeder ama öyle değil,pişince yüksek ısıda temizleniyor diye düşünüyorum 😄 ama piştikten sonra tekrar elle temaz olmazya.

Konyalim bu hafta bir atak yaparsın sen.
M Manolya15 cok iyi gidiyor bak.
Yapmam lazım baksana beklemiyor😭😭😭
Bu hafta salı çarşamba persembe 3 günlük kabak detoksu yapmayı planlıyorum.Benimle yapmak isteyen hatun var mı?
Kabagi sotelemeyi sevmemiştim güzel tariflerin varmı ben yapmak isterim seninle
Bekleyemem gareeee 😅hızlı gelll
🥺🥺🥺Beni beni bihterini beklemiycen mi🤭

Korona olmasa bile biri bana eliyle köfte verse hayatta yemem,temiz yıkamış eliyle bile verse yemem.Ha diyeceksiniz köfte elle yapiliyor ne farkeder ama öyle değil,pişince yüksek ısıda temizleniyor diye düşünüyorum 😄 ama piştikten sonra tekrar elle temaz olmazya.
Ay ole pisler ki , koca bi tabaga köz sogan biber yaptılar , kabuklarını parktan gelen olecenoturan kızlar soydu ,anası tabagın uzerıne egılıp yedi , herkes aynı tabaga catal soktu, benım bıldıgım içine servıs kasıgı atılır, herkes tabahına alır, biz yemedık aılecek...

Yapmam lazım baksana beklemiyor😭😭😭

Kabagi sotelemeyi sevmemiştim güzel tariflerin varmı ben yapmak isterim seninle

🥺🥺🥺Beni beni bihterini beklemiycen mi🤭
Kabağı dilimleyip yağlı kağıtla yağlamadan fırınlayacağız.Böyle güzel oluyor.üzerine yoğurt ohh miss

Ay ole pisler ki , koca bi tabaga köz sogan biber yaptılar , kabuklarını parktan gelen olecenoturan kızlar soydu ,anası tabagın uzerıne egılıp yedi , herkes aynı tabaga catal soktu, benım bıldıgım içine servıs kasıgı atılır, herkes tabahına alır, biz yemedık aılecek...
Bayağı pislermiş gerçekten.Normal zamanda yenmez öyle kaldı ki korona var şimdi.

Oyy o neee öyle . Yapacak bişey yok . Eşin arkadaslariyla çok görüşmek istiyorsa arada erkek erkeğe olmadı görüşecek yoksa hakikaten çekilecek dert degiller

Back
X