• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dün öğlen dr now u izliyordum (ağır yaşamlar) kadın dr nowa ağlıyor ne yapsam gitmiyor zayıflayamıyorum diye.Küçük oğlum kabak yeseydi zayıflardı degil mi anne dedi :KK70:Çocugum kabağı mucize sanıyor.
ayyy aklını sevdiğim yaaa :KK60::KK200:

Selam kızlar , dün çıkışımı aldım , okdr strese soktular ki anlatamam, bir form hazırlamaktan aviz bi insan kaynakları vardı , avukatıma danısarark imzaladım cogu seyi , 25 civarı kıdem ıhbar var zaten ıkı yıllıgım, onu oderler heralde diye dusunuyorum, işe iade ve manevı tazmınat ayrımcılık davası açsammı kararsızım , okdr çirkinler ki davada strese girermıyım bılmıorum, ordan kazancagımda 30 civarı deger mi bılmıorum, okdr yıprandım ki size anlatamam

Bence değer uğraş canım yanlarına kar kalmasın yaptıkları
ben de sonuna kadar uğraşman taraftarıyım ama işe iade istediğine eminsen
çünkü çok pislik insanlar belli ki işe iaden kabul edilir ise seninle çok daha fazla uğraşırlar bu stresi çekebilir misin iyi düşün

bir de çıkışını alırken bütün haklarımı aldım gibi bişe imzalamadın di mi

Toparlayamıyorum 😢😣
Geçen hafta: 80.20
Bu hafta: 80.60
Fark: +400
Yüzde: %-0.499
O kadar düzensiz yemeye az bile gerçi ama 🤷
Buraya her gelmeyişinde artı geleceğini tahmin ediyorum canım evet detokslarla çok güzel kilo veriyorsun ama sonrası iyi gelmiyor sana düzenini hiç bozmadan sağlıklı menülerle ilerlemeliyiz bence

Buraya her gelmeyişinde artı geleceğini tahmin ediyorum canım evet detokslarla çok güzel kilo veriyorsun ama sonrası iyi gelmiyor sana düzenini hiç bozmadan sağlıklı menülerle ilerlemeliyiz bence
İnan yemek yemeye fırsatım olmuyor ne bulursam yediğim aparatiflerle geçiştirdgim için bu durumdayim suyu çok icemiyorum tuvalete gitmek bile işkence çığlık çığlığa ağlayınca 😐

Allah Allah niye bu kadar huzursuz diş mi çıkarıyor yine yoksa
Görünen diş yok yeni henüz ama geçen seferde böyle olmuştu üstten köpek dişini çıkarmıştı yine öyle snrm ters çocuğum önce ortalar çıkar bizimki vampir gibi köpek dişleri çıkarıyor önce

ayyy aklını sevdiğim yaaa :KK60::KK200:

ben de sonuna kadar uğraşman taraftarıyım ama işe iade istediğine eminsen
çünkü çok pislik insanlar belli ki işe iaden kabul edilir ise seninle çok daha fazla uğraşırlar bu stresi çekebilir misin iyi düşün

bir de çıkışını alırken bütün haklarımı aldım gibi bişe imzalamadın di mi
Yok tüm yasak haklarım saklıdır yazdım avukat oyle soyledı canım

Eki Görüntüle 2885295
Gecen hafta :71.7
Bu hafta 71.1
Fark -600
Yuzde :%836

Kac haftadir 500-600 gr gidiyor🙄
U UcanSupurge canim memlekete gidecegim,ordan esimin koyune gidecegiz,tartiyi goturme sansim yok malesef,cunku valizler bebek,bebek arabasi(travell olanlardan cok buyuk) hediyeler falan aldik valizler dolu.Ne yapalim,ikinci defa izin oluyor mu? Cunku uc veya dort hafta olmayacagim.
Tebrik ederim canım çok güzel ,😍😘
Selam kızlar , dün çıkışımı aldım , okdr strese soktular ki anlatamam, bir form hazırlamaktan aviz bi insan kaynakları vardı , avukatıma danısarark imzaladım cogu seyi , 25 civarı kıdem ıhbar var zaten ıkı yıllıgım, onu oderler heralde diye dusunuyorum, işe iade ve manevı tazmınat ayrımcılık davası açsammı kararsızım , okdr çirkinler ki davada strese girermıyım bılmıorum, ordan kazancagımda 30 civarı deger mi bılmıorum, okdr yıprandım ki size anlatamam
Sen bilirsin canim ama ben olsam bırakmam
Gecen hafta :67.9
Bu hafta :67.3
Fark:0.6
Yüzde:0.88
Çok güzel canım tebrik ediyorum 😍😘
Geçen hafta:75.5
Bu hafta:74.35
Fark:1.15
Yüzde:1.52
Eki Görüntüle 2885331
ilo bildirimi 🥰
Geçen hafta 62
Bu hafta 60.9
Fark -1.1
Yüzde 1.774
Süpersin canım tebrik ederim 😘😍
Eki Görüntüle 2885451
geçen cuma 71.5
bu cuma 70.2
giden 1.3 kg
Çok güzel canım tebrik ederim 😍😘

IMG_20210709_111739.webp

Geçen cuma 70
Bu cuma 70.6
Fark +600

Yuzdeyi artı nasıl hesapliyorduk bulamadım.
Kizlar dunden beri karnım kasıklarım çok ağrıyor muhtemelen adet şişkinliği çünkü Çarşamba günü 69.5 i görmüştüm .

Ben de bildirimimi yapayım kizlar, foto çekemedim sabah zor uyandim

Geçen hafta: 60.8
Bugün :60.3
Fark: -0.500
Pazartesi artı olmasa 5leri görürüz inşallah canım tebrik ederim
Eki Görüntüle 2885481

Geçen cuma 70
Bu cuma 70.6
Fark +600

Kizlar dunden beri karnım kasıklarım çok ağrıyor muhtemelen adet şişkinliği çünkü Çarşamba günü 69.5 i görmüştüm .
Muhtemelen regl kaynaklı canım alıyorum seni listeye tamam mıyız dostum ?

Eki Görüntüle 2885295
Gecen hafta :71.7
Bu hafta 71.1
Fark -600
Yuzde :%836

Kac haftadir 500-600 gr gidiyor🙄
U UcanSupurge canim memlekete gidecegim,ordan esimin koyune gidecegiz,tartiyi goturme sansim yok malesef,cunku valizler bebek,bebek arabasi(travell olanlardan cok buyuk) hediyeler falan aldik valizler dolu.Ne yapalim,ikinci defa izin oluyor mu? Cunku uc veya dort hafta olmayacagim.

Gecen hafta :67.9
Bu hafta :67.3
Fark:0.6
Yüzde:0.88

Geçen hafta:75.5
Bu hafta:74.35
Fark:1.15
Yüzde:1.52
Eki Görüntüle 2885331

Günaydın kızlar

Eki Görüntüle 2885451
geçen cuma 71.5
bu cuma 70.2
giden 1.3 kg

Eki Görüntüle 2885481

Geçen cuma 70
Bu cuma 70.6
Fark +600

Cherry Mom Cherry Mom Zipzip- Zipzip- kaptanlarım 4 liste üyemiz ve 2 liste adayımızın bildirimleri

Hayırlı cumalar 🌷

Geçen cuma 65.800
Bu cuma. 65.600

Söz vermiştim geçen hafta daha iyi olacak diye kusuruma bakmayın kizlar misafir olunca zor oluyor.
Yine şükür ki artı gelmedim. Çok koşuşturmaktan oda, hiç oturamiyorum.
Foto çekemedim. Uyandigim gibi tartıldım. Kahvaltı hazirlamam gerekti.
Neyse ki bugün misafirlerim gidiyorlar.

Back
X