- 31 Ekim 2013
- 21.696
- 72.978
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
- #447.061
günaydın canlarımm 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy aklını sevdiğim yaaaDün öğlen dr now u izliyordum (ağır yaşamlar) kadın dr nowa ağlıyor ne yapsam gitmiyor zayıflayamıyorum diye.Küçük oğlum kabak yeseydi zayıflardı degil mi anne dediÇocugum kabağı mucize sanıyor.
Selam kızlar , dün çıkışımı aldım , okdr strese soktular ki anlatamam, bir form hazırlamaktan aviz bi insan kaynakları vardı , avukatıma danısarark imzaladım cogu seyi , 25 civarı kıdem ıhbar var zaten ıkı yıllıgım, onu oderler heralde diye dusunuyorum, işe iade ve manevı tazmınat ayrımcılık davası açsammı kararsızım , okdr çirkinler ki davada strese girermıyım bılmıorum, ordan kazancagımda 30 civarı deger mi bılmıorum, okdr yıprandım ki size anlatamam
ben de sonuna kadar uğraşman taraftarıyım ama işe iade istediğine eminsenBence değer uğraş canım yanlarına kar kalmasın yaptıkları
Harika sonuç canım düzenli gelmeye menülerini paylaşmaya söz veriyorsan seni listeye alabilirim
Buraya her gelmeyişinde artı geleceğini tahmin ediyorum canım evet detokslarla çok güzel kilo veriyorsun ama sonrası iyi gelmiyor sana düzenini hiç bozmadan sağlıklı menülerle ilerlemeliyiz benceToparlayamıyorum
Geçen hafta: 80.20
Bu hafta: 80.60
Fark: +400
Yüzde: %-0.499
O kadar düzensiz yemeye az bile gerçi ama![]()
İnan yemek yemeye fırsatım olmuyor ne bulursam yediğim aparatiflerle geçiştirdgim için bu durumdayim suyu çok icemiyorum tuvalete gitmek bile işkence çığlık çığlığa ağlayıncaBuraya her gelmeyişinde artı geleceğini tahmin ediyorum canım evet detokslarla çok güzel kilo veriyorsun ama sonrası iyi gelmiyor sana düzenini hiç bozmadan sağlıklı menülerle ilerlemeliyiz bence
Allah Allah niye bu kadar huzursuz diş mi çıkarıyor yine yoksaİnan yemek yemeye fırsatım olmuyor ne bulursam yediğim aparatiflerle geçiştirdgim için bu durumdayim suyu çok icemiyorum tuvalete gitmek bile işkence çığlık çığlığa ağlayınca![]()
Görünen diş yok yeni henüz ama geçen seferde böyle olmuştu üstten köpek dişini çıkarmıştı yine öyle snrm ters çocuğum önce ortalar çıkar bizimki vampir gibi köpek dişleri çıkarıyor önceAllah Allah niye bu kadar huzursuz diş mi çıkarıyor yine yoksa
Yok tüm yasak haklarım saklıdır yazdım avukat oyle soyledı canımayyy aklını sevdiğim yaaa
ben de sonuna kadar uğraşman taraftarıyım ama işe iade istediğine eminsen
çünkü çok pislik insanlar belli ki işe iaden kabul edilir ise seninle çok daha fazla uğraşırlar bu stresi çekebilir misin iyi düşün
bir de çıkışını alırken bütün haklarımı aldım gibi bişe imzalamadın di mi
Tebrik ederim canım çok güzel ,Eki Görüntüle 2885295
Gecen hafta :71.7
Bu hafta 71.1
Fark -600
Yuzde :%836
Kac haftadir 500-600 gr gidiyor
U UcanSupurge canim memlekete gidecegim,ordan esimin koyune gidecegiz,tartiyi goturme sansim yok malesef,cunku valizler bebek,bebek arabasi(travell olanlardan cok buyuk) hediyeler falan aldik valizler dolu.Ne yapalim,ikinci defa izin oluyor mu? Cunku uc veya dort hafta olmayacagim.
Sen bilirsin canim ama ben olsam bırakmamSelam kızlar , dün çıkışımı aldım , okdr strese soktular ki anlatamam, bir form hazırlamaktan aviz bi insan kaynakları vardı , avukatıma danısarark imzaladım cogu seyi , 25 civarı kıdem ıhbar var zaten ıkı yıllıgım, onu oderler heralde diye dusunuyorum, işe iade ve manevı tazmınat ayrımcılık davası açsammı kararsızım , okdr çirkinler ki davada strese girermıyım bılmıorum, ordan kazancagımda 30 civarı deger mi bılmıorum, okdr yıprandım ki size anlatamam
Çok güzel canım tebrik ediyorumGecen hafta :67.9
Bu hafta :67.3
Fark:0.6
Yüzde:0.88
Süpersin canım tebrik ederimilo bildirimi
Geçen hafta 62
Bu hafta 60.9
Fark -1.1
Yüzde 1.774
Çok güzel canım tebrik ederim
Pazartesi artı olmasa 5leri görürüz inşallah canım tebrik ederimBen de bildirimimi yapayım kizlar, foto çekemedim sabah zor uyandim
Geçen hafta: 60.8
Bugün :60.3
Fark: -0.500
Muhtemelen regl kaynaklı canım alıyorum seni listeye tamam mıyız dostum ?Eki Görüntüle 2885481
Geçen cuma 70
Bu cuma 70.6
Fark +600
Yuzdeyi artı nasıl hesapliyorduk bulamadım.
Kizlar dunden beri karnım kasıklarım çok ağrıyor muhtemelen adet şişkinliği çünkü Çarşamba günü 69.5 i görmüştüm .
Eki Görüntüle 2885295
Gecen hafta :71.7
Bu hafta 71.1
Fark -600
Yuzde :%836
Kac haftadir 500-600 gr gidiyor
U UcanSupurge canim memlekete gidecegim,ordan esimin koyune gidecegiz,tartiyi goturme sansim yok malesef,cunku valizler bebek,bebek arabasi(travell olanlardan cok buyuk) hediyeler falan aldik valizler dolu.Ne yapalim,ikinci defa izin oluyor mu? Cunku uc veya dort hafta olmayacagim.
Gecen hafta :67.9
Bu hafta :67.3
Fark:0.6
Yüzde:0.88
Günaydın kızlar
Eki Görüntüle 2885481
Geçen cuma 70
Bu cuma 70.6
Fark +600
Yuzdeyi artı nasıl hesapliyorduk bulamadım.
Kizlar dunden beri karnım kasıklarım çok ağrıyor muhtemelen adet şişkinliği çünkü Çarşamba günü 69.5 i görmüştüm .
Tamamiz canim listedeyim insPazartesi artı olmasa 5leri görürüz inşallah canım tebrik ederim
Muhtemelen regl kaynaklı canım alıyorum seni listeye tamam mıyız dostum ?
tqbiki kilolarımdan kurtulmam şart çok rahatsız ediyorlarHarika sonuç canım düzenli gelmeye menülerini paylaşmaya söz veriyorsan seni listeye alabilirim
Tamam canım artık listedesin düzenli paylaşım ve günlük menülerini bekliyorum buranın motivasyonu birbirimize bağlı unutmayalımtqbiki kilolarımdan kurtulmam şart çok rahatsız ediyorlar