- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #447.401
Hoşgeldiniz kaptanip 2 de evden çıktım 8 de eve girdim biraz geç hoşgeldin dedim amaSelam 9. takımın narin kızçeleri
Kaçamaksız ve mutlu haftasonları diliyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldiniz kaptanip 2 de evden çıktım 8 de eve girdim biraz geç hoşgeldin dedim amaSelam 9. takımın narin kızçeleri
Kaçamaksız ve mutlu haftasonları diliyorum.

Dur bakalım ben bugün tanıştım boyu boyuma kilosu kiloma yakın var birileriHoş geldin kaptanım
kızlar 10. Takımdan kendinize rakip edinerek güzel bir yarışma yapabiliriz

Dolu tarafindan bakmak lazım tabiBir zamanlar sonuncuyken kaç kiloydun şimdi kaç kilosun öyle bak olaya.
insAllah cnmBayramda bırakmayalım insallah hallederiz canım

Her zamanDolu tarafindan bakmak lazım tabi
insAllah cnm

Kahvaltıyı fazlasıyla telafi etmişsin canim. Akşam baya hafif acikmadinmiMerhaba kızlar
Menü bildirimi
Kahvaltı (davetliydim)
Avuç içi kadar tahinli çörek
Domates
6-7 siyah zeytin
Bir kaşık karışık sebze kızartma
Akiam
4 kayısı
Tel peynir
İki lokma yumurta
İştahım yoktu öylesine yedim bu öğünü
İştahım yok canım o yüzden acıkmadımKahvaltıyı fazlasıyla telafi etmişsin canim. Akşam baya hafif acikmadinmi

.  Puanın 1547
.  Puanın 1547 

Tesekkür ederim canımNerdeyse günlük girdim spor etiketleri için ama bu hafta @Breeze96 dan başka spor yapan olmadı sanırım , tebrik ederim canım. Puanın 1547

Ellerine saglik canım26 HAZİRAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
YaKaMoZz-z (60.5)
@Toprak_ Kokusu (65.4)
Ucmelekannesi (70)
@Muzmus (70)
Pnrrr-12 (73.4)
@Breeze96 (73.9)
Fit mutlu anne (80.6)
Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.
Iyi gecsin insallah canım.Canım Kızlar bugün köye gidiyorum internet çok çekmiyor biliyorsunuz ama elimden geldiğince uğramaya çalışacağım takıma birbirinize sahip çıkın motivasyonunuzu yüksek tutun lütfenHandandandan kaptanım elinden geldiğince uğrayacak zaten @moni kaptanımın fikri çok güzel iki takımın da motivasyonunu diriltmeyi sağlar inşallah Allah’a emanet olun sizi seviyorum
 Handandandan
 nasilsin cnm gorusmeyeli, özlendin

Handandandan
 nasilsin cnm gorusmeyeli, özlendinYaaa șasirdim bazileri icin zayif olmak saglik siz olmak demekki bende genelde kilolu bi genclik gecirdm evlendikten sonra zayifladm 26kg vermistm toplamda annem ilk gordugunde Șok olmustu daha fazla verme demisti direk :) Babam da daha cabuk hasta olabillirsin bagisiklign duser gbi yorum yapmıştı ama bunlar disinda olumlu yaklasmislardi yinedeAnnem de zayıfladığımi bilmiyordu.Yazlıkta bayrağıdır.Fotoğrafımı attım çok kızdı ben şok
Zayıflık hastalık annem için.Allahtan söylememişim şimdiye kadar.Babam cok iyi yapmışsın kızım sağlığın için gerekliydi kalbin ağrıyordu dedi.
Supermis ah yokmu o kv gorumce banada oyle yorum yapmislar di bikere sonrasi zayifladm onlar gormeden tekrar aldım :/Eki Görüntüle 2890140
Sıra senelerdir beni kilomla vuran kayınvalidem ve görümcemde bir de tabi iki elti var.Bayramda şaşkınlığı nasipse inşallah gözlerinde görmek istiyorum.
Yaaa nekadar kotuluk yapiyoruz aslinda kendimizeEki Görüntüle 2890142 Zayıflamak kendim için yaptığım en iyi şeydi kim ne derse desin.

Evet bağışıklığın düşer de dedi annem.Ellerine saglik canım
Iyi gecsin insallah canım.
Handandandan nasilsin cnm gorusmeyeli, özlendin
Yaaa șasirdim bazileri icin zayif olmak saglik siz olmak demekki bende genelde kilolu bi genclik gecirdm evlendikten sonra zayifladm 26kg vermistm toplamda annem ilk gordugunde Șok olmustu daha fazla verme demisti direk :) Babam da daha cabuk hasta olabillirsin bagisiklign duser gbi yorum yapmıştı ama bunlar disinda olumlu yaklasmislardi yinede
Supermis ah yokmu o kv gorumce banada oyle yorum yapmislar di bikere sonrasi zayifladm onlar gormeden tekrar aldım :/
Nezaman gidiyorsn bayramda mi tepkileri bizede soylee
Yaaa nekadar kotuluk yapiyoruz aslinda kendimize