- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #447.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun Güzel menü benceMerhaba canlar
Güzel mesajlarınız için teşekkür ederim hepinize
Tek tek alıntı yapamadım biraz yoğun bir gün oldu
Hemen menü bildirimi yapayım
Kahvaltı
4-5 şeker domates
Karışık peynir tabağı
6-7 minik yeşil zeytin
Akşam
2 yemek kaşığı kıymalı sebze yemeği
Domates salatalık
Yine peynir tabağı
7-8 minik yeşil zeytin
Tebrikler canimm

Ekşi eksidir canim. Niye veremedim acaba regl mi yoksa yediklerin kaynaklimiEki Görüntüle 2889224 erken bişdirim yapıyorum koşturmaca başlayacak malum. bu hafta pek kilo veremedim
geçen cuma 70.2
bu hafta 70.0
giden 200gr
Günaydınlar canim nasilsingünaydın canlarım

Kesin eksisin o zaman canimMrblar kızlarWC çıkamadım bugün ondan böyle snrm sonuç dün 79.60dim
Geçen hafta: 80.60
Bu hafta: 80.60
Sabitim
Yinede eksidesin canim süper bence haftaya bonus olsun daha fazla ekşi gelirsinEki Görüntüle 2889267 Günaydın hanımlar
Ciddi ödemim var yolculuk 2 günlük uykusuzluk beni mahvetti
Geçen hafta 60.9
Bu hafta 60.5
Fark -400 gr
Sagolasin, anladım cnm tmm tatil sonrası cok hazır olucam insallah direk listeye girebilrm diye umud ediyorm :)Evet canım yeni üye gibi giriyorsun listeye sadece deneme süresi kaptanın insiyatifinde
Çok güzel spor yapmışsın canım
Aynen karpuz biraz abarttım :/5 dlm karpuz sanki cok gibi afiyet olsun canim
Aynen canım buraya geldikçe insan kendini frenliyor
Tbrkler cnm ben yerimde saydikca beni geciceksin ama biturlu motive olamiyorm bu ara :/
Ekside olmasn guzelEki Görüntüle 2889224 erken bişdirim yapıyorum koşturmaca başlayacak malum. bu hafta pek kilo veremedim
geçen cuma 70.2
bu hafta 70.0
giden 200gr
Dun le bugun arasinda 1 kg varsa wcden kaynaklidir yada odem diye dusunuyormMrblar kızlarWC çıkamadım bugün ondan böyle snrm sonuç dün 79.60dim
Geçen hafta: 80.60
Bu hafta: 80.60
Sabitim
Onlara ragmen eksisin bu guzel tbrkler cnmEki Görüntüle 2889267 Günaydın hanımlar
Geçen hafta 60.9
Bu hafta 60.5
Fark -400 gr
Sabit olman da güzel canim en azından üstüne koymuyorsun. Tatilde güzelce motive ol gel hemencecik ver kiloları.Tattım malesef kotu ama bu hafta dikkat edemedim birgun tutuyorm sonra yiyorm vs enazindan artı degil
73.4 kg gecen hafta la aynı
Tebrikler güzel eksi canımEki Görüntüle 2889382
Geçen cum 70.6
Bu cuma 70.0
Fark -600
Yuzde. %0.850
Yuzdeyi doğru hesaplamışimdir ins.
insAllahKesin eksisin o zaman canim
Evet cnm olabilirDun le bugun arasinda 1 kg varsa wcden kaynaklidir yada odem diye dusunuyorm
Aynen cnm bende oyle dusunuyorm tatil sonrasi bomba gbi gelyrm insallah :)Sabit olman da güzel canim en azından üstüne koymuyorsun. Tatilde güzelce motive ol gel hemencecik ver kiloları.
Kvye ne zaman gidecektiniz
Demekki eksik daha cok tbrkler cnmMerhabalar
Disardaydim kahve. çay içtim.
Eve gelip tartıldım.
Geçen cuma 65.600
Bu cuma 65.400
Eki Görüntüle 2889224 erken bişdirim yapıyorum koşturmaca başlayacak malum. bu hafta pek kilo veremedim
geçen cuma 70.2
bu hafta 70.0
giden 200gr
Eki Görüntüle 2889267 Günaydın hanımlar
Geçen hafta 60.9
Bu hafta 60.5
Fark -400 gr
Eki Görüntüle 2889382
Geçen cum 70.6
Bu cuma 70.0
Fark -600
Yuzde. %0.850
 Cherry Mom

Cherry Mom

Zipzip-
 kaptanlarım liste üyelerimizin bildirimleri

Zipzip-
 kaptanlarım liste üyelerimizin bildirimleriGelsin 6larEki Görüntüle 2889382
Geçen cum 70.6
Bu cuma 70.0
Fark -600
Yuzde. %0.850

Sen tatile git gel şöyle bi listeye gir yoksa olmayacak bu işTattım malesef kotu ama bu hafta dikkat edemedim birgun tutuyorm sonra yiyorm vs enazindan artı degil
73.4 kg gecen hafta la aynı
İki cuma üst üste bildirim olsa yeterli sen disiplinli bir üyesin seni de bekletecek halimiz yok kuzumSagolasin, anladım cnm tmm tatil sonrası cok hazır olucam insallah direk listeye girebilrm diye umud ediyorm :)
Tok karnına eksi gelmişsen gayet iyi canım tebrik ederimMerhabalar
Eve gelip tartıldım.
Geçen cuma 65.600
Bu cuma 65.400

Kaptanım sonuç listelerini hazırlayabilirim.Kızlar görümcemler geldi misafirim var giremiyorum çok fazla haberiniz olsun

Ekşi az ama en azından eksidesin canim tebriklerMerhabalar
Eve gelip tartıldım.
Geçen cuma 65.600
Bu cuma 65.400
Anladım canım benim keyifli geçsin insAynen cnm bende oyle dusunuyorm tatil sonrasi bomba gbi gelyrm insallah :)
Bayram 2 ci gunu gidicez cnm 3 gece kalicaz sonra donup 1 hafta sonrasi tatile gidicez insallah
Demekki eksik daha cok tbrkler cnm
İns canimGelsin 6lar
Sen tatile git gel şöyle bi listeye gir yoksa olmayacak bu iş
İki cuma üst üste bildirim olsa yeterli sen disiplinli bir üyesin seni de bekletecek halimiz yok kuzum
Tok karnına eksi gelmişsen gayet iyi canım tebrik ederim
Kolay gelsin canim. Tam girdim listeyi paylaşıp paylasmadigina bakcaktim eşim geldi market cakkal derken bakamadım neyseki paylasmissinKızlar görümcemler geldi misafirim var giremiyorum çok fazla haberiniz olsun
Elbette kaptanım yarın köye gidiyoruz internette çekmiyor çok iyi olur takımlarımız içinMerhaba sevgili 9. takım ve kaptanım U UcanSupurge
Kızlar, 10. takım olarak üye sayımız çok azaldı bu sebeple yeterli motivasyonu sağlayamıyoruz. Sizlerin de takım sayısı azalmış, diyorum ki acaba birbirimize komşuculuk mu oynasak
Kaptanım da uygun görürse karşışıklı ziyaretlere başlayalım, ne dersiniz?
Sevgiler.
Ay çok makbule geçer Allah razı olsun kaptanımKaptanım sonuç listelerini hazırlayabilirim.
Sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsınAfiyet olsun Güzel menü bence
Tebrikler canimm
Ekşi eksidir canim. Niye veremedim acaba regl mi yoksa yediklerin kaynaklimi
Günaydınlar canim nasilsin
Kesin eksisin o zaman canim
Yinede eksidesin canim süper bence haftaya bonus olsun daha fazla ekşi gelirsin
Aynen cnm insallah doneym kararliym bu defa da korumada verdim ye modu hayr valla motivasyon Cok zor oluyor cunki :/Gelsin 6lar
Sen tatile git gel şöyle bi listeye gir yoksa olmayacak bu iş
İki cuma üst üste bildirim olsa yeterli sen disiplinli bir üyesin seni de bekletecek halimiz yok kuzum
Tok karnına eksi gelmişsen gayet iyi canım tebrik ederim
Iyi gecer umarm cnmKızlar görümcemler geldi misafirim var giremiyorum çok fazla haberiniz olsun
Insallah cnm sagolasinEkşi az ama en azından eksidesin canim tebrikler
Anladım canım benim keyifli geçsin ins
İns canim
Kolay gelsin canim. Tam girdim listeyi paylaşıp paylasmadigina bakcaktim eşim geldi market cakkal derken bakamadım neyseki paylasmissin
Tbrkler cok guzel eksi o kiloda neler yaptin nasl verdin :)Geçen hafta 59.65
Bu hafta 58.25
Fark 1.400 gr
Yüzde 2.347
Harika ekşi tebrikler canimGeçen hafta 59.65
Bu hafta 58.25
Fark 1.400 gr
Yüzde 2.347