- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
- #447.641
Fesatlık iste sormadı bana.Sadece bir süzdü alma bari geri dediBunları eşin mi söluyo sana , alemler ya ,direk sana sorsalar ya fesatlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fesatlık iste sormadı bana.Sadece bir süzdü alma bari geri dediBunları eşin mi söluyo sana , alemler ya ,direk sana sorsalar ya fesatlar![]()
Kabakları dilimleyip fırınlayıp sarımsaklı yoğurt döküyorum canım.Abimle iddiaya girdik, o da diyette , 1 ayda kim daha cok kilo verırse 6 kişiye yemek ısmarlıcak yani aileyebugun 300 iple başladım , breezenin kabak şeysı nasılkı onumu yapsam ,heyecankıyım
![]()
Yaa hay Allah'ımFesatlık iste sormadı bana.Sadece bir süzdü alma bari geri dedi![]()
Fesatlıktan kurumuş çocuk reyonundan giyiniyorYaa hay Allah'ım
Görümcenin kilosu nasıl insan böyle birşeyi niye kiskanirki

Aaa zayıf mı , ben şişko sanmıştım , e niye kıskanıo ki ozmnFesatlıktan kurumuş çocuk reyonundan giyiniyor![]()
Kiloluyum diye laf sokamadı ya ondandırAaa zayıf mı , ben şişko sanmıştım , e niye kıskanıo ki ozmn
He kız işsizken koyar cunku zaten , gercı ailem feda olsun da .ole dusunmıyım:))) sen de hızlanmalısın bu durumda bana yetişmen için :)))
Ahahhahhahh bende kilolu gibi düşünmüştüm.Fesatlıktan kurumuş çocuk reyonundan giyiniyor![]()
Daha önce anlatmıştım aslında zayıf olduğunu ve surekli esimin yanında laf soktuğunu anlatmıştım.![]()
Ahahhahhahh bende kilolu gibi düşünmüştüm.
Sıfir beden takıntısı olanlardan o zaman![]()
Benden hafıza ile ilgili şeyler bekleme bebeğimDaha önce anlatmıştım aslında zayıf olduğunu ve surekli esimin yanında laf soktuğunu anlatmıştım.![]()
Patlamış mısır biraz gözümü tırmaladı27 temmuz salı
10.00
2 dlm ekmek
Domates salatalık biber
2 dlm peynir
15 30
1su bardağı kadar patlamış mısır
19.00
Domatesli biberli kiyma 2 ksk
1 kepçe mercimek çorba
Salata
1 üçgen dlm karpuz
Şu 2litre 1 litre Dukan birasi
Daha iyiyim şükür canımU UcanSupurge bugün daha iyimisin canim
Hadi bakalım bu çok iyi olmuşAbimle iddiaya girdik, o da diyette , 1 ayda kim daha cok kilo verırse 6 kişiye yemek ısmarlıcak yani aileyebugun 300 iple başladım , breezenin kabak şeysı nasılkı onumu yapsam ,heyecankıyım
![]()
Şükürler olsun hasta ve hamile kadınım ben yüreğime indirmeyin kurban olduğumSakin olun canlar, o kadar yermiyim hiç![]()
Gayet de verirsin geçen haftalarda bi anda 3 kilo vermedin mi ?Kim kazanırsa kazansın sonucta iyi kılo vermıs olacagız ıkımız de inş. 1 ayda 5 kilo hedef koysam cok mu![]()
Vayy harıka, bazıları kabak detoxuna başlamışşş28 temmuz Çarşamba
10.00
3 dlm peynir
3 üçgen dlm karpuz
16.00
Sütlü kahve
1 lokum
18.00
2 kabak firinda
4 YK sarımsaklı yoğurt
Şu 3bucuk litre 1su litresi dukanbirasi
Şisim bacım sebebini de anlamadım yarinida kabakla geçirmeyi düşünüyorum bakalimVayy harıka, bazıları kabak detoxuna başlamışşş
Ooo sende baya sıkı geldin harika menü10.00 sütlü kahve
12.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilim ekmek,1 tatlı kaşıgı bal
15.00 1 tane tonbalıgı
16.00 turk kahvesi,
18.00 1 kase salata
Su :2 litre
Spor : 500 ip atlama,5000 adım
Çok güzel28 temmuz Çarşamba
10.00
3 dlm peynir
3 üçgen dlm karpuz
16.00
Sütlü kahve
1 lokum
18.00
2 kabak firinda
4 YK sarımsaklı yoğurt
Şu 3bucuk litre 1su litresi dukanbirasi
Oldukça hafif geldi menün canım10.00 sütlü kahve
12.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilim ekmek,1 tatlı kaşıgı bal
15.00 1 tane tonbalıgı
16.00 turk kahvesi,
18.00 1 kase salata
Su :2 litre
Spor : 500 ip atlama,5000 adım
Cok degl bence halletmissindir bileee ben yazsana :)+1 canımultra herseydi
68.5 um bugun
Aaa cok gecmis olsun canım ne oldu onemli birsey degildir insallahSağolasın canım çok teşekkür ediyorum bugün inşallah taburcu olup evime giderim yoruldum artık hastanede
Yaa boyle insanları hic anlamıyorum daha desteklemesi gerekirken garip yani :/İki kilo kabak aldım.Eşim oğluma hristiyanlar günah işleyince filmlerde kendini kırbaçlıyor annen de kabakla dövecek kendini dedi
Aslında iyi gidiyordum.yürüyüş yaptım kaynanamda kalabalık malum hic oturmadım.son gün sinirimi bozdu yedim
Yolda da dün yedim.Bugün zumba class ve zumbaya başladım.iki gun yağsız kabak yerim inşallah.
Kaynanam 10 kilo varmı verdigi kilo demiş esimde 10 ne anne 25 kilo verdigitti demis.ben zayıf sevmem diyor kaynanam gelmis te bana.Yazık kendi dr nowzoradanin hastaları gibi olmuş farkında değil.Esime hasta olur baska kilo vermesin demiş.Bu kadar yeter diye darliyor beni.Anneme de demiş çok zayıflamış hasta olur diye.Ya anne dedim geldiğimde görürsün abartıyor kıskandı da diye.
Abowww kuzum erkekler cok daha hizli kilo veriyor istediklerinde insallah abin cok kararlı degildir yoksa ișin zorAbimle iddiaya girdik, o da diyette , 1 ayda kim daha cok kilo verırse 6 kişiye yemek ısmarlıcak yani aileyebugun 300 iple başladım , breezenin kabak şeysı nasılkı onumu yapsam ,heyecankıyım
![]()
İyi tatiller şimdiden canımIyi geceler kızlarr biliyorsunuz bayramda bursaya gittik öncesi hazirlik sonrasi toparlanma derken ugrayamadim. Hatta 2 gune denizli sonra Marmaris yapicaz nasipse o yuzden yine bi telas bavul hazirlama modundayim. Donunce kesin diyet basliyorum listeyede girebillrm insallah. Hic memnun degilim suanki halimden. Sizde ne var ne yok herkez iyimi bir bakinaym gecmise :)
Önce kızım hastalandı ishal kusma geçmedi yatırdılar bi gece çıktık toparlanıyor derken ben de başladı durmayan ishal kusma iki gece de beni yatırdılar şimdi daha iyiyim çok şükürAaa cok gecmis olsun canım ne oldu onemli birsey degildir insallah
İyi tatiller canim.Iyi geceler kızlarr biliyorsunuz bayramda bursaya gittik öncesi hazirlik sonrasi toparlanma derken ugrayamadim. Hatta 2 gune denizli sonra Marmaris yapicaz nasipse o yuzden yine bi telas bavul hazirlama modundayim. Donunce kesin diyet basliyorum listeyede girebillrm insallah. Hic memnun degilim suanki halimden. Sizde ne var ne yok herkez iyimi bir bakinaym gecmise :)