Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abimle iddiaya girdik, o da diyette , 1 ayda kim daha cok kilo verırse 6 kişiye yemek ısmarlıcak yani aileye😅 bugun 300 iple başladım , breezenin kabak şeysı nasılkı onumu yapsam ,heyecankıyım😅
Kabakları dilimleyip fırınlayıp sarımsaklı yoğurt döküyorum canım.

27 temmuz salı
10.00
2 dlm ekmek
Domates salatalık biber
2 dlm peynir

15 30
1su bardağı kadar patlamış mısır

19.00
Domatesli biberli kiyma 2 ksk
1 kepçe mercimek çorba
Salata
1 üçgen dlm karpuz

Şu 2litre 1 litre Dukan birasi
Patlamış mısır biraz gözümü tırmaladı
U UcanSupurge bugün daha iyimisin canim
Daha iyiyim şükür canım
Abimle iddiaya girdik, o da diyette , 1 ayda kim daha cok kilo verırse 6 kişiye yemek ısmarlıcak yani aileye😅 bugun 300 iple başladım , breezenin kabak şeysı nasılkı onumu yapsam ,heyecankıyım😅
Hadi bakalım bu çok iyi olmuş
Sakin olun canlar, o kadar yermiyim hiç 😇
Şükürler olsun hasta ve hamile kadınım ben yüreğime indirmeyin kurban olduğum
Kim kazanırsa kazansın sonucta iyi kılo vermıs olacagız ıkımız de inş. 1 ayda 5 kilo hedef koysam cok mu 😬
Gayet de verirsin geçen haftalarda bi anda 3 kilo vermedin mi ?

28 temmuz Çarşamba
10.00
3 dlm peynir
3 üçgen dlm karpuz

16.00
Sütlü kahve
1 lokum

18.00
2 kabak firinda
4 YK sarımsaklı yoğurt

Şu 3bucuk litre 1su litresi dukanbirasi

28 temmuz Çarşamba
10.00
3 dlm peynir
3 üçgen dlm karpuz

16.00
Sütlü kahve
1 lokum

18.00
2 kabak firinda
4 YK sarımsaklı yoğurt

Şu 3bucuk litre 1su litresi dukanbirasi
Çok güzel 👍🏻
10.00 sütlü kahve

12.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilim ekmek,1 tatlı kaşıgı bal

15.00 1 tane tonbalıgı

16.00 turk kahvesi,

18.00 1 kase salata

Su :2 litre

Spor : 500 ip atlama,5000 adım
Oldukça hafif geldi menün canım

Iyi geceler kızlarr biliyorsunuz bayramda bursaya gittik öncesi hazirlik sonrasi toparlanma derken ugrayamadim. Hatta 2 gune denizli sonra Marmaris yapicaz nasipse o yuzden yine bi telas bavul hazirlama modundayim. Donunce kesin diyet basliyorum listeyede girebillrm insallah. Hic memnun degilim suanki halimden. Sizde ne var ne yok herkez iyimi bir bakinaym gecmise :)

+1 canım :KK43: ultra herseydi😬 68.5 um bugun
Cok degl bence halletmissindir bileee ben yazsana :)
Sağolasın canım çok teşekkür ediyorum bugün inşallah taburcu olup evime giderim yoruldum artık hastanede
Aaa cok gecmis olsun canım ne oldu onemli birsey degildir insallah
İki kilo kabak aldım.Eşim oğluma hristiyanlar günah işleyince filmlerde kendini kırbaçlıyor annen de kabakla dövecek kendini dedi😀

Aslında iyi gidiyordum.yürüyüş yaptım kaynanamda kalabalık malum hic oturmadım.son gün sinirimi bozdu yedim
Yolda da dün yedim.Bugün zumba class ve zumbaya başladım.iki gun yağsız kabak yerim inşallah.
Kaynanam 10 kilo varmı verdigi kilo demiş esimde 10 ne anne 25 kilo verdigitti demis.ben zayıf sevmem diyor kaynanam gelmis te bana.Yazık kendi dr nowzoradanin hastaları gibi olmuş farkında değil.Esime hasta olur baska kilo vermesin demiş.Bu kadar yeter diye darliyor beni.Anneme de demiş çok zayıflamış hasta olur diye.Ya anne dedim geldiğimde görürsün abartıyor kıskandı da diye.
Yaa boyle insanları hic anlamıyorum daha desteklemesi gerekirken garip yani :/
Abowww kuzum erkekler cok daha hizli kilo veriyor istediklerinde insallah abin cok kararlı degildir yoksa ișin zor :confused:

Iyi geceler kızlarr biliyorsunuz bayramda bursaya gittik öncesi hazirlik sonrasi toparlanma derken ugrayamadim. Hatta 2 gune denizli sonra Marmaris yapicaz nasipse o yuzden yine bi telas bavul hazirlama modundayim. Donunce kesin diyet basliyorum listeyede girebillrm insallah. Hic memnun degilim suanki halimden. Sizde ne var ne yok herkez iyimi bir bakinaym gecmise :)
İyi tatiller şimdiden canım 😘
Aaa cok gecmis olsun canım ne oldu onemli birsey degildir insallah
Önce kızım hastalandı ishal kusma geçmedi yatırdılar bi gece çıktık toparlanıyor derken ben de başladı durmayan ishal kusma iki gece de beni yatırdılar şimdi daha iyiyim çok şükür

İyi tatiller canim.😍

Back
X