- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #447.661
Gunaydinlarrrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha ben cok hırs yaptım dur senCok degl bence halletmissindir bileee ben yazsana :)
Aaa cok gecmis olsun canım ne oldu onemli birsey degildir insallah
Yaa boyle insanları hic anlamıyorum daha desteklemesi gerekirken garip yani :/
Abowww kuzum erkekler cok daha hizli kilo veriyor istediklerinde insallah abin cok kararlı degildir yoksa ișin zor![]()
Kız nabıon beni spor konusunda gazlasana, hangi videoları yapıon
Hmm azcik kötü bir menü olmuş canimSlm Canlar menü bildirimi yapayım
Kahvaltı
Bir tereyağlı omlet
3 dilim kaşar
4 ceviz içi
3 dilim kavun
Akşam geç oldu dışarıdaydım 18:00
Yine şinitzel2 adet
Veeee bir adet![]()
![]()
Fena değil canım27 temmuz salı
10.00
2 dlm ekmek
Domates salatalık biber
2 dlm peynir
15 30
1su bardağı kadar patlamış mısır
19.00
Domatesli biberli kiyma 2 ksk
1 kepçe mercimek çorba
Salata
1 üçgen dlm karpuz
Şu 2litre 1 litre Dukan birasi
Çok güzel canım afiyet olsun28 temmuz Çarşamba
10.00
3 dlm peynir
3 üçgen dlm karpuz
16.00
Sütlü kahve
1 lokum
18.00
2 kabak firinda
4 YK sarımsaklı yoğurt
Şu 3bucuk litre 1su litresi dukanbirasi
Çok güzel canım afiyet olsun10.00 sütlü kahve
12.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilim ekmek,1 tatlı kaşıgı bal
15.00 1 tane tonbalıgı
16.00 turk kahvesi,
18.00 1 kase salata
Su :2 litre
Spor : 500 ip atlama,5000 adım
Yarın tartı bildirimi yapıp listedeki gibi devam ediyoruz canımKizlar selam gelemedim kaç gündür aşırı da yoğunum, hiç diyete de dikkat edemiyorum![]()
cok tesekkur ederim caniminci-tepik ( 82.2/) bildirimsiz, kendi isteğiyle ayrıldı
5 Şubat 2021 / 712. Etapta kendi isteğinle ayrılmışsın canım 5 Ağustos’ta listeye girebiliyorsun kendi isteği ile ayrılan üyelere yeni üye gibi deneme süresi uygulanıyor 3. Cuma (13 Ağustos’ta) listeye alabiliriz seni bu defa bizi habersiz bırakma inşallah hedefe beraber ulaşalıminci-tepik
Başla canım yarın yoksa deneme sürecin bi cuma daha uzar yani en erken 20 Ağustos’ta bu defa listeye girebilirsincok tesekkur ederim canimmerak etme bu defa hedefe ulasmadan birakmak yokk insallahhhh canimm
yarindan itibaren basliyayim mi tarti bildirine ve menu bildirimine yoksa 5 agustostami basliycam.
Tamam canimmm yarindan basliyorummm bugunde menumude aksam aylasirim .cok saol tekrardannn insallah hedefimize ulasirimm simdiden cok heycanlandimmmBaşla canım yarın yoksa deneme sürecin bi cuma daha uzar yani en erken 20 Ağustos’ta bu defa listeye girebilirsin
Hoşgeldin canım kaldığımız yerden devam canim benimKizlar selam gelemedim kaç gündür aşırı da yoğunum, hiç diyete de dikkat edemiyorum![]()
İyi yolculuklar canim. Toparlandı mi keşke hemen gitmeseydin köyeKızlar biz yine köye yolcu internet çektikçe girmeye çalışacağım yarın liste aksamasın aman dikkat
Hoşgeldin canım ins hedefine bu sefer ulaşırsın hep birlikte ulaşırız insADINIZ:inci
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:150
KİLONUZ:90
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 tane 3.5yasinda
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayit
MESLEĞİNİZ:muhasebe
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendim icin. Kendimi daha mutlu bi insan olarak gormek icin. Daha rahat hareket etmek icin. Aynaya baktigimdarahatsiz olmamak icin
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: cocuklugumdn beri kiloluydum birdedogum kilolari eklenince ipin ucu kacti yani
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: kendimce azimli ve hirsli biriyimdir. Bilmedigim hic bir konu hakkinda yorum yapmam dogru oldugunu bildigim bi konu hakkinda da savundugum seyden asla vazgecmem
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: her turlu yarisa varim.
Hosbuldum canimm insallahhhh bu sefer olacakkkHoşgeldin canım kaldığımız yerden devam canim benim
İyi yolculuklar canim. Toparlandı mi keşke hemen gitmeseydin köye
Hoşgeldin canım ins hedefine bu sefer ulaşırsın hep birlikte ulaşırız ins
Tamamdır canım, inşallah bu kez 50 leri görürümYarın tartı bildirimi yapıp listedeki gibi devam ediyoruz canım
Tekrar hoş geldin canım, inşallah kısa sürede hedefine ulaşırsınMerhabalar daha once bu takimda bulunmustum tekrardan aranizda olmaktan cok mutluyum evet 17 kilo vermistim ama tekrardan 10 kolosunu geri alip geldim. Ama bi kez yaptim ve bi daha yaparim diyerek basliyorum bu yola.
Hoş buldum canım, dediğin gibi yarın bildirim yapıp devam edeyim en iyisiHoşgeldin canım kaldığımız yerden devam canim benim
İyi yolculuklar canim. Toparlandı mi keşke hemen gitmeseydin köye
Hoşgeldin canım ins hedefine bu sefer ulaşırsın hep birlikte ulaşırız ins
Listeyi ins güzel bir şekilde rezil olmadan paylaşırızKızlar biz yine köye yolcu internet çektikçe girmeye çalışacağım yarın liste aksamasın aman dikkat
Ooo maşallah sporlarda birbirinizi etiketleyin @Breeze96 da şu sıra çok güzel yürüyüş yapıyorTamam canimmm yarindan basliyorummm bugunde menumude aksam aylasirim .cok saol tekrardannn insallah hedefimize ulasirimm simdiden cok heycanlandimmmsimdide yuruyuse gidiyorum
![]()
Daha iyiyim şükür canım kontrolüm vardı bugün şükür sıkıntı yokmuş evli olan görümcemin izni bitiyor bekar görümcem de kaç gündür bizdeyi yolculuklar canim. Toparlandı mi keşke hemen gitmeseydin köye
Hallederiz inşallahListeyi ins güzel bir şekilde rezil olmadan paylaşırız![]()
Görürsün sen canım azimlisin sen gerçektenTamamdır canım, inşallah bu kez 50 leri görürüm
Tekrar hoş geldin canım, inşallah kısa sürede hedefine ulaşırsın