Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok degl bence halletmissindir bileee ben yazsana :)

Aaa cok gecmis olsun canım ne oldu onemli birsey degildir insallah

Yaa boyle insanları hic anlamıyorum daha desteklemesi gerekirken garip yani :/

Abowww kuzum erkekler cok daha hizli kilo veriyor istediklerinde insallah abin cok kararlı degildir yoksa ișin zor :confused:
Hahahaha ben cok hırs yaptım dur sen 😬😅

Slm Canlar menü bildirimi yapayım🥰
Kahvaltı
Bir tereyağlı omlet
3 dilim kaşar
4 ceviz içi
3 dilim kavun

Akşam geç oldu dışarıdaydım 18:00
Yine şinitzel 😕 2 adet
Veeee bir adet 🍫 😱
Hmm azcik kötü bir menü olmuş canim
27 temmuz salı
10.00
2 dlm ekmek
Domates salatalık biber
2 dlm peynir

15 30
1su bardağı kadar patlamış mısır

19.00
Domatesli biberli kiyma 2 ksk
1 kepçe mercimek çorba
Salata
1 üçgen dlm karpuz

Şu 2litre 1 litre Dukan birasi
Fena değil canım
28 temmuz Çarşamba
10.00
3 dlm peynir
3 üçgen dlm karpuz

16.00
Sütlü kahve
1 lokum

18.00
2 kabak firinda
4 YK sarımsaklı yoğurt

Şu 3bucuk litre 1su litresi dukanbirasi
Çok güzel canım afiyet olsun
10.00 sütlü kahve

12.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilim ekmek,1 tatlı kaşıgı bal

15.00 1 tane tonbalıgı

16.00 turk kahvesi,

18.00 1 kase salata

Su :2 litre

Spor : 500 ip atlama,5000 adım
Çok güzel canım afiyet olsun 😘

ADINIZ:inci
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:150
KİLONUZ:90
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 tane 3.5yasinda
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayit
MESLEĞİNİZ:muhasebe
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendim icin. Kendimi daha mutlu bi insan olarak gormek icin. Daha rahat hareket etmek icin. Aynaya baktigimdarahatsiz olmamak icin
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: cocuklugumdn beri kiloluydum birdedogum kilolari eklenince ipin ucu kacti yani
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: kendimce azimli ve hirsli biriyimdir. Bilmedigim hic bir konu hakkinda yorum yapmam dogru oldugunu bildigim bi konu hakkinda da savundugum seyden asla vazgecmem
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: her turlu yarisa varim.

Merhabalar daha once bu takimda bulunmustum tekrardan aranizda olmaktan cok mutluyum evet 17 kilo vermistim ama tekrardan 10 kolosunu geri alip geldim. Ama bi kez yaptim ve bi daha yaparim diyerek basliyorum bu yola.

inci-tepik ( 82.2/) bildirimsiz, kendi isteğiyle ayrıldı
5 Şubat 2021 / 712. Etapta kendi isteğinle ayrılmışsın canım 5 Ağustos’ta listeye girebiliyorsun kendi isteği ile ayrılan üyelere yeni üye gibi deneme süresi uygulanıyor 3. Cuma (13 Ağustos’ta) listeye alabiliriz seni bu defa bizi habersiz bırakma inşallah hedefe beraber ulaşalım inci-tepik inci-tepik

inci-tepik ( 82.2/) bildirimsiz, kendi isteğiyle ayrıldı
5 Şubat 2021 / 712. Etapta kendi isteğinle ayrılmışsın canım 5 Ağustos’ta listeye girebiliyorsun kendi isteği ile ayrılan üyelere yeni üye gibi deneme süresi uygulanıyor 3. Cuma (13 Ağustos’ta) listeye alabiliriz seni bu defa bizi habersiz bırakma inşallah hedefe beraber ulaşalım inci-tepik inci-tepik
cok tesekkur ederim canim😍 merak etme bu defa hedefe ulasmadan birakmak yokk insallahhhh canimm😍 yarindan itibaren basliyayim mi tarti bildirine ve menu bildirimine yoksa 5 agustostami basliycam.

cok tesekkur ederim canim😍 merak etme bu defa hedefe ulasmadan birakmak yokk insallahhhh canimm😍 yarindan itibaren basliyayim mi tarti bildirine ve menu bildirimine yoksa 5 agustostami basliycam.
Başla canım yarın yoksa deneme sürecin bi cuma daha uzar yani en erken 20 Ağustos’ta bu defa listeye girebilirsin

Başla canım yarın yoksa deneme sürecin bi cuma daha uzar yani en erken 20 Ağustos’ta bu defa listeye girebilirsin
Tamam canimmm yarindan basliyorummm bugunde menumude aksam aylasirim .cok saol tekrardannn insallah hedefimize ulasirimm simdiden cok heycanlandimmm😍😍😍 simdide yuruyuse gidiyorum😍

Kizlar selam gelemedim kaç gündür aşırı da yoğunum, hiç diyete de dikkat edemiyorum :KK43:
Hoşgeldin canım kaldığımız yerden devam canim benim
Kızlar biz yine köye yolcu internet çektikçe girmeye çalışacağım yarın liste aksamasın aman dikkat
İyi yolculuklar canim. Toparlandı mi keşke hemen gitmeseydin köye
ADINIZ:inci
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:150
KİLONUZ:90
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 tane 3.5yasinda
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayit
MESLEĞİNİZ:muhasebe
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendim icin. Kendimi daha mutlu bi insan olarak gormek icin. Daha rahat hareket etmek icin. Aynaya baktigimdarahatsiz olmamak icin
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: cocuklugumdn beri kiloluydum birdedogum kilolari eklenince ipin ucu kacti yani
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: kendimce azimli ve hirsli biriyimdir. Bilmedigim hic bir konu hakkinda yorum yapmam dogru oldugunu bildigim bi konu hakkinda da savundugum seyden asla vazgecmem
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: her turlu yarisa varim.
Hoşgeldin canım ins hedefine bu sefer ulaşırsın hep birlikte ulaşırız ins

Yarın tartı bildirimi yapıp listedeki gibi devam ediyoruz canım
Tamamdır canım, inşallah bu kez 50 leri görürüm 🤲
Merhabalar daha once bu takimda bulunmustum tekrardan aranizda olmaktan cok mutluyum evet 17 kilo vermistim ama tekrardan 10 kolosunu geri alip geldim. Ama bi kez yaptim ve bi daha yaparim diyerek basliyorum bu yola.
Tekrar hoş geldin canım, inşallah kısa sürede hedefine ulaşırsın

Tamam canimmm yarindan basliyorummm bugunde menumude aksam aylasirim .cok saol tekrardannn insallah hedefimize ulasirimm simdiden cok heycanlandimmm😍😍😍 simdide yuruyuse gidiyorum😍
Ooo maşallah sporlarda birbirinizi etiketleyin @Breeze96 da şu sıra çok güzel yürüyüş yapıyor
yi yolculuklar canim. Toparlandı mi keşke hemen gitmeseydin köye
Daha iyiyim şükür canım kontrolüm vardı bugün şükür sıkıntı yokmuş evli olan görümcemin izni bitiyor bekar görümcem de kaç gündür bizde
Listeyi ins güzel bir şekilde rezil olmadan paylaşırız😂😂🤭🤭
Hallederiz inşallah Handandandan Handandandan da gelir

Back
X