- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #447.721
Bayram sonrası için normal gibi canim haftaya daha güzel ekşi ile gelirsinGeçen hafta 57.8
Bugün 58.4
Fark +600
Yüzde - 1.038
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayram sonrası için normal gibi canim haftaya daha güzel ekşi ile gelirsinGeçen hafta 57.8
Bugün 58.4
Fark +600
Yüzde - 1.038
Yok artık olamaz olmamalı
Ben de 67.7 ama çekemedim , tatil oncesine donemedım tam 67.3 tüm, sen bana yetiştin ya olamazzzzz ,aç gezcem
Yok artık olamaz olmamalı![]()
Dur kız aç falan gezme bundan daha aç gezemem benBen de 67.7 ama çekemedim , tatil oncesine donemedım tam 67.3 tüm, sen bana yetiştin ya olamazzzzz ,aç gezcem![]()
Tamam madem tok gezeyim ama1000 ip atlıyımDur kız aç falan gezme bundan daha aç gezemem ben![]()
Abbavvvv kız dur bacım yav bende yürüyüş planı yapıp duruyorum ama planda kalıyorTamam madem tok gezeyim ama1000 ip atlıyımsenin için,
![]()
İnşallah canımGüzel menü canım afiyet olsun
Çok iyi bir motivasyon olur senin için
Hayırlı olsun canım inşallah güzel eksilerle mezun olursun
Off hiç sorma ya dünden beri o kadar üzüldüm ki hangisine uzulsem bilmiyorum, İnşallah biran önce biter yangınlar ve zarar görenlerin yaraları sarılırAllah beterinden korusun,
Çok güzel canım tebrik ederim, inşallah kısa zamanda atlatırız bu zorlukları
Çok güzel canım tebrik ederim
Tatil dönüşü malum, inşallah biran önce eksiye gecersin
İnşallah canımKizlar günaydın, bugün bildirimimi yapayım ve baslayim inşallah biran önce veririm bu eklenenleriEki Görüntüle 2894318
Regl oldum.kaynanalardaydım+2 gelmistim bu kadar gitti.Senin artı geldiğini çok nadir görmüşümdür canim. Regl dönemi falanmi. Haftaya cumaya hallerdersin daha fazla eksiyle
Hadi bakalım canim sen halledersin
Yaramadı simdi annemlerde ne olacak bakalımKızlar internet pek iyi değil tek tek dönemedimUcmelekannesi haticem eksin çok güzel
@YaKaMoZz-z canım artıları atıp eksiye geçmiş olman çok sevindirdi beni @Breeze96 kayınvalide yolculuk yaramadı sana haftaya çok iyi bir telafi bekliyorum G Goklerce hemşirem artın çok değil maşallah iyi korumuşsun
![]()
En son 20 temmuz da girmiş kk ya daha da girmemişMuzmus neredesin canım kilo bildirimini bekliyoruz
Hallolur canim senin normalde dikkat ettigini hepimiz biliyoruzİnşallah canım
İnşallah canım
Regl oldum.kaynanalardaydım+2 gelmistim bu kadar gitti.
Yaramadı simdi annemlerde ne olacak bakalım![]()
Önceki:73.9
Bu hafta:74.8
Fark:+0.9
Yüzde:-1.21
Muzmus neredesin canım kilo bildirimini bekliyoruz
Defalarca uyardığım halde takıma düzenli gelmedi biliyorsunuz canım muhtemelen bugün de gelmeyecek kendi isteğiyle ayrıldı notu düştümEn son 20 temmuz da girmiş kk ya daha da girmemiş![]()
Teşekkür ederiz canım
Ya bunu duymak çok iyi geldiKızlar internet pek iyi değil tek tek dönemedimUcmelekannesi haticem eksin çok güzel
@YaKaMoZz-z canım artıları atıp eksiye geçmiş olman çok sevindirdi beni @Breeze96 kayınvalide yolculuk yaramadı sana haftaya çok iyi bir telafi bekliyorum G Goklerce hemşirem artın çok değil maşallah iyi korumuşsun
![]()
Ya neden böyle yapıyorlar ki ,sonuçta burası da bir sorumluluk insanlar emek veriyorDefalarca uyardığım halde takıma düzenli gelmedi biliyorsunuz canım muhtemelen bugün de gelmeyecek kendi isteğiyle ayrıldı notu düştüm
Estağfirullah canım asıl ben teşekkür ederimTeşekkür ederiz canım![]()
Ne bileyim canım ki daha önce listede bulunup mezun olmuş birisiYa bunu duymak çok iyi geldi. Ben de kendime kiziyordum inşallah bundan sonra daha güzel sonuclarla geleceğim
Ya neden böyle yapıyorlar ki ,sonuçta burası da bir sorumluluk insanlar emek veriyor
Teşekkür ederiz canim
Ben teşekkür ederim kaptanım desteklerin içinTeşekkür ederiz canim![]()
Yani bende anlamıyorum 10 gündür girmemiş çok çok önemli birşey yoksa sorumsuzluk bu.Defalarca uyardığım halde takıma düzenli gelmedi biliyorsunuz canım muhtemelen bugün de gelmeyecek kendi isteğiyle ayrıldı notu düştüm