Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel menü canım afiyet olsun 😘

Çok iyi bir motivasyon olur senin için ❤️

Hayırlı olsun canım inşallah güzel eksilerle mezun olursun

Off hiç sorma ya dünden beri o kadar üzüldüm ki hangisine uzulsem bilmiyorum, İnşallah biran önce biter yangınlar ve zarar görenlerin yaraları sarılır :KK43: Allah beterinden korusun,

Çok güzel canım tebrik ederim, inşallah kısa zamanda atlatırız bu zorlukları

Çok güzel canım tebrik ederim 😘

Tatil dönüşü malum, inşallah biran önce eksiye gecersin
İnşallah canım💕
Kizlar günaydın, bugün bildirimimi yapayım ve baslayim inşallah biran önce veririm bu eklenenleri 🤲😍Eki Görüntüle 2894318
İnşallah canım👍
Senin artı geldiğini çok nadir görmüşümdür canim. Regl dönemi falanmi. Haftaya cumaya hallerdersin daha fazla eksiyle

Hadi bakalım canim sen halledersin
Regl oldum.kaynanalardaydım+2 gelmistim bu kadar gitti.
Kızlar internet pek iyi değil tek tek dönemedim Ucmelekannesi Ucmelekannesi haticem eksin çok güzel 👏🏻 @YaKaMoZz-z canım artıları atıp eksiye geçmiş olman çok sevindirdi beni @Breeze96 kayınvalide yolculuk yaramadı sana haftaya çok iyi bir telafi bekliyorum G Goklerce hemşirem artın çok değil maşallah iyi korumuşsun 👍🏻
Yaramadı simdi annemlerde ne olacak bakalım💕

Kızlar internet pek iyi değil tek tek dönemedim Ucmelekannesi Ucmelekannesi haticem eksin çok güzel 👏🏻 @YaKaMoZz-z canım artıları atıp eksiye geçmiş olman çok sevindirdi beni @Breeze96 kayınvalide yolculuk yaramadı sana haftaya çok iyi bir telafi bekliyorum G Goklerce hemşirem artın çok değil maşallah iyi korumuşsun 👍🏻
Ya bunu duymak çok iyi geldi 😘❤️. Ben de kendime kiziyordum inşallah bundan sonra daha güzel sonuclarla geleceğim
Defalarca uyardığım halde takıma düzenli gelmedi biliyorsunuz canım muhtemelen bugün de gelmeyecek kendi isteğiyle ayrıldı notu düştüm
Ya neden böyle yapıyorlar ki ,sonuçta burası da bir sorumluluk insanlar emek veriyor

Defalarca uyardığım halde takıma düzenli gelmedi biliyorsunuz canım muhtemelen bugün de gelmeyecek kendi isteğiyle ayrıldı notu düştüm
Yani bende anlamıyorum 10 gündür girmemiş çok çok önemli birşey yoksa sorumsuzluk bu.
Yok gelemiyor takıma katilamiyorsan listeye neden giriyorsun . Mazeretini bildirmesi gerekirdi ne bileyim insanlar çeşit çeşit

Back
X