Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

31 temmuz cumartesi
10.30
1 yumurtadan omlet
1 dlmpeynir
Salatalık domates
Maydonoz

15.30
1 elma üzeri tarçınlı

19.00
2 kepçe sulu köfte
Salata

Şu 2 buçuk litre
Çok güzel canım afiyet olsun
1 Ağustos Pazar
11.00
1 haslanmis patates
1 dlm peynir 1 kase yoğurt

15.30
Sade kahve tarçınlı

17.30
5 adet etli yaprak sarma
1 kepçe bamya çorbası
3 ksk kavurma
Salata

Şu olcemedim ama 2bucuk olmuştur
Güzel canım afiyet şeker olsun
Kucuk kızla ortanca kızım 3 gündür öksürüyor ve gripler. Küçüğün burnu şelale gibi akıyor.
Yarın sağlık ocağına gideceğiz. Yaz gününde öksürük neden oldu hiç anlamadım ya .
Ya ceryanda falan mı kaldılar acaba çok geçmiş olsun, bu ara salgın var aslında bütün çocuklar hasta nerdeyse, dikkat et canım çocuğu üşümek değil de terlemek daha çok hasta eder, öksürük de muhtemelen teri üstünde soğudugu için olmuştur
Merhaba kızlar menü bildirimi
Kahvaltı
Bir yumurtadan sucuklu omlet
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
3 çatal reçel
Azıcık peynir

Akşam
Fırında sebze yemeği
İki minik kavun dilimi
Bir avuç leblebi
İki kare çikolata
Canım akşam hem kavun hem 🍫 fazla gibi geldi ve su miktatini da yazarsan daha iyi olur
26 HAZİRAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
  1. @cgdmk (58.4)​
  2. @YaKaMoZz-z (59.9)​
  3. G Goklerce (62.2)​
  4. @Ezogelin56 (67.7)​
  5. Ucmelekannesi Ucmelekannesi (68.7)​
  6. @Breeze96 (74.8)​
  7. inci-tepik inci-tepik (90.7)​

Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.

Eki Görüntüle 2895359 kizlar suan durum cok kotu lutfen sosyal medyanizda bu sekilde paylasin

Ya ceryanda falan mı kaldılar acaba çok geçmiş olsun, bu ara salgın var aslında bütün çocuklar hasta nerdeyse, dikkat et canım çocuğu üşümek değil de terlemek daha çok hasta eder, öksürük de muhtemelen teri üstünde soğudugu için olmuştur
Olabilir canim dediğin gibi yaz günü çok twrliyorlar ve her seferinde değiştirmek mümkün olmuyor. İlaç kullanmamak için çabaladım ama yapacak birşey yok ilaçlar fayda eder ins toparlarlar hemen.

Kizlar selam aşılama yoğunluğu var biraz da benim halsizlik ve yorgunluğum var çok adapte olamadım açıkçası , bugün sbaah tartıldım. +300 deyim inşallah cumaya hallederim , bugün menü yazmaya da başlayacağım.. U UcanSupurge inşallah takım dahilmaz ya :KK43:
İns ya bende hiç istemiyorum dağılmasını. Düzenli gel canım sen çabuk atarsın o artığı eksiye gecersin

Yaa çok üzülürüm gerçekten. Bir ara herkese takımlar için bildirim gönderiliyordu öyle birşey yapsalar faydası olurmu acaba

Harikasın canim

Allah korusun.

Ciğerlerimiz yanıyor .O kadar üzgünüm ki anlatamam.

Süpürgem oturtamadım düzenimi geri .Annemlere gitme ihtimalimiz var bu hafta da.Dün abarttım canım sıkkındı biraz.Bugün menüleri yazmaya başlayacağım .

Tebrikler canım

Aynen valla kışın hastalanmadik . Onlar öldürürken ben yoruluyorum bir basladimi durmuyor oksuruklari.

Siz artık iyisiniz degilmi canim.. köyde ne kadar daha kalacaksiniz

Kizlar selam aşılama yoğunluğu var biraz da benim halsizlik ve yorgunluğum var çok adapte olamadım açıkçası , bugün sbaah tartıldım. +300 deyim inşallah cumaya hallederim , bugün menü yazmaya da başlayacağım.. U UcanSupurge inşallah takım dahilmaz ya :KK43:
Sorun takımdaki kişi azlığı değil zaten kalabalık bi grubu takip edebilecek durumda hissetmiyorum kendimi bir elin parmağı kadarız hepiniz kuralları biliyorsunuz zaten ara tartıyı , menü yazılması ve yorumlanması gerektiğini bunlar de olmayınca takım motivasyonu bitmiş gibi geliyor bana
G Goklerce kolay gelsin canım

Sorun takımdaki kişi azlığı değil zaten kalabalık bi grubu takip edebilecek durumda hissetmiyorum kendimi bir elin parmağı kadarız hepiniz kuralları biliyorsunuz zaten ara tartıyı , menü yazılması ve yorumlanması gerektiğini bunlar de olmayınca takım motivasyonu bitmiş gibi geliyor bana
Haklısın canım 😌

Haklısın canım

Olabilir canim dediğin gibi yaz günü çok twrliyorlar ve her seferinde değiştirmek mümkün olmuyor. İlaç kullanmamak için çabaladım ama yapacak birşey yok ilaçlar fayda eder ins toparlarlar hemen.
Aynen canım benim kız hep sıcakta hasta olur, ilk dogudugu zamanlar evi aşırı sıcak tutuyorduk sürekli oksuruuordu, sonra köye gittik çok soğuk değildi ama serin odada yatmaya başladık 15 gün icinde kesildi öksürüğü , ilc kullanmak gerekiyorsa da mecbur ne yapacaksın

İns ya bende hiç istemiyorum dağılmasını. Düzenli gel canım sen çabuk atarsın o artığı eksiye gecersin
Evet cnim ben bundan sonra burdayim , herkes düzenli gelsin grubumuzu tekrar ayaga kaldıralım
Offf ya ins başlama yi hergun düşünüyorum ama bir türlü harekete gecemiyorum.
Basla canım basla, ben yine köy ve ev arasında mekik dokudugum için spor yapamiyorum, işten cikinca arabaya zor yetisiyorum
O kadar haklısın ki, inan hepimiz boşladik yani başka açıklaması yok
Bu arada
Cuma 68.7
Pazartesi 69

U UcanSupurge artı olunca yazmaya cekinmistim🤦🏼‍♀️
Ben de menulerimden cekindigim için yazmıyorum canım ama bu bir kısır döngü yazmadıkça duzelemiyoruz

02.08.2021
12.30
2 sahanda yumurta, 2 dlm peynir (köy peyniri),yarm dlm karpuz, domates,1 dilim ekşi maya ekmek

15.00 sade kahve, 1 cezerye

19.00 2 sk karışık kızartma, yoğurt, 1 küçük dilim ekmek,salatalık

Şu: 2 lt.

Gittikçe düzelteceğim menümü kizlar :KK43:
Menun çok kötü gelmedi gözüme kızartma gündüz olsa kurtarirmis sanki. Afiyet olsun canim

Aynen canım benim kız hep sıcakta hasta olur, ilk dogudugu zamanlar evi aşırı sıcak tutuyorduk sürekli oksuruuordu, sonra köye gittik çok soğuk değildi ama serin odada yatmaya başladık 15 gün icinde kesildi öksürüğü , ilc kullanmak gerekiyorsa da mecbur ne yapacaksın

Evet cnim ben bundan sonra burdayim , herkes düzenli gelsin grubumuzu tekrar ayaga kaldıralım

Basla canım basla, ben yine köy ve ev arasında mekik dokudugum için spor yapamiyorum, işten cikinca arabaya zor yetisiyorum

O kadar haklısın ki, inan hepimiz boşladik yani başka açıklaması yok

Ben de menulerimden cekindigim için yazmıyorum canım ama bu bir kısır döngü yazmadıkça duzelemiyoruz
Menüleri yazdıkça kesinlikle düzeliyor canim . Gelin gelin başka türlü olmuyor hemde takım canlansın 😘😘

Menun çok kötü gelmedi gözüme kızartma gündüz olsa kurtarirmis sanki. Afiyet olsun canim
Evet canım haklısın, akşam köye gittiğim için böyle oldu başka seçenekte yoktu ben de yedim yani :(
2 Ağustos pazartesi
11.00
1 dlm tam buğday ekmek
2 dlm ekmek
Salatalık domates

15 30
1 elma
2 ksk yoğurt tarçın

19.00
1 kepçe bamya çorbası
3 ksk kavurma
2 ksk bulgur pilavı