• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gayet güzel menü bence afiyet olsun canim

İns biran önce biter yangınlar canim .
Oğlunun nesi var herkes hasta şu sıralar

Afiyet olsun canim menü güzel bence
Hayırlı olsun düğününüz kim evleniyor
Insallah cnm. Insta da gördukce uzuluyor denizli de de baslamis dün :(
Bogaz enfeksiyon dedi doktor acayip istahsiz bisi yediremiyorm :( gece boyu atesliydi fitil ve suruba ragmen 37.5 larsan dusmedi hic. Bugun bidaha goturucez antibiyotik vermedi cocuk acil doktoruna gitmis tik pazar aksam acaba gerekmiyormu 3 gundur atesli ya :(
Afiyet olsun canım💕

Afiyet olsun canım💕

Afiyet olsun canım💕

Geçmiş olsun canım
Sagolasin canim. Sen nasilsin
Miktarlar az ama kızartma ve cezerye pek olmamış canım

Çok güzel geldi gözüme

Değişik bir menü olmuş mısırın miktarı az çok da şey etmiyim en iyisi yürümeye devam 👏

Akşam öğünün geç olmuş sanki hava geç karardığı için farkında olmuyoruz ama muhtemelen geç uyuyorsundur onun dışında sorun yok canım

Afiyet olsun canım suyun yaz sıcağında epey az kimin düğünü kuzum ?

Fotoğraflı bildirimi unutma canım sen mezun üyesin iki hafta fotoğraflı bildirim yapman yeterli
Tamamdir cnm unutmiycam ozaman haftaya cuma girebillrm demektir bu :) hadi insallah iyi șeyler olmasına cok ihtiyacim var hayatimda

Insallah cnm. Insta da gördukce uzuluyor denizli de de baslamis dün :KK43:
Bogaz enfeksiyon dedi doktor acayip istahsiz bisi yediremiyorm :KK43: gece boyu atesliydi fitil ve suruba ragmen 37.5 larsan dusmedi hic. Bugun bidaha goturucez antibiyotik vermedi cocuk acil doktoruna gitmis tik pazar aksam acaba gerekmiyormu 3 gundur atesli ya :KK43:

Tamamdir cnm unutmiycam ozaman haftaya cuma girebillrm demektir bu :) hadi insallah iyi șeyler olmasına cok ihtiyacim var hayatimda
Rabbim şifa versin

Evet canim gec uyuyorum ama sabah 7 de kalkiyorum.
Sıcaktan uyunmuyor değil mi ben de İzmir’de öyle oluyorum zombiye dönüşüyorum resmen
Bugün ütü günü dağ gibi ütü var ya:silah::KK14:
En sevmediğim Allah affetsin :bicak:
Doğru canım dün çok az oldu su miktarı
Abimi evlendiriyoruz canın kısmet olursa
Allah mutlu Mesut etsin inşallah

Bu ben
Bogaz enfeksiyon dedi doktor acayip istahsiz bisi yediremiyorm :KK43: gece boyu atesliydi fitil ve suruba ragmen 37.5 larsan dusmedi hic. Bugun bidaha goturucez antibiyotik vermedi cocuk acil doktoruna gitmis tik pazar aksam acaba gerekmiyormu 3 gundur atesli ya :KK43:
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin Ucmelekannesi Ucmelekannesi senin Kızlar nasıl oldu ?
Olur inşallah canım daha önce yaptın yine yapacaksın
Tam iki saat ütü yaptım bu sıcakta
Dk 10 puandan 1200 puanım var değil mi U UcanSupurge :KK59::confused:
Hak ettin kesinlikle 🤣

Yapıp bitirdi mi yaz günü sıcağında ütü de hiç cekilmez kolay gelsin
Teşekkür ederim canım abimin düğünü olacak inşallah

3 öğün de 7 hurma bir kase yoğurt tüketilerek canım
Kilom durduğu zaman güzel atak yaptırıyor

Doğru canım dün çok az oldu su miktarı
Abimi evlendiriyoruz canın kısmet olursa

Çarşamba günü başlayacağım canım birlikte başlayalım cumaya güzel eksiler getirelim 😊
3 öğün hurma ve yoğurt tüketiyoruz başka bir şey yemiyoruz
Her öğünde 7 hurma bir kase yoğurt
Hayırlı uğurlu olsun canim
Insallah cnm. Insta da gördukce uzuluyor denizli de de baslamis dün :KK43:

Çok geçmiş olsun canım ins iyileşir biran önce kuzucuk .
Yangınlar ins durur gerçekten aklımızın bir tarafinda sürekli haberde oralardan gelecek haberlere bakıyoruz
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin Ucmelekannesi Ucmelekannesi Ucmelekannesi Ucmelekannesi senin Kızlar nasıl oldu
Canim daha iyiler ama öksürük ve burun akıntısı var birazcık

Yapıp bitirdi mi yaz günü sıcağında ütü de hiç cekilmez kolay gelsin

Hayırlı uğurlu olsun canim

Çok geçmiş olsun canım ins iyileşir biran önce kuzucuk .
Yangınlar ins durur gerçekten aklımızın bir tarafinda sürekli haberde oralardan gelecek haberlere bakıyoruz

Canim daha iyiler ama öksürük ve burun akıntısı var birazcık
Bitti şükür:KK73:

2 Ağustos menüm

Kahvaltı:10.00
1yumurta
Domates salatalık biber

Ara:elma

Aksam:17.00
1kase yayla çorbası
Avuç içi kadar haşlanmış et

Ara:18.00
1elma
1avuç patlamış mısır

Su:2litre
Spor:60dk tempolu yürüyüş
180puan

Eki Görüntüle 2895975

U UcanSupurge G Goklerce @asliogretmen Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Çok güzel afiyet olsun 😘
Canim suan hala 2 koy yanyor ve engellenemiyor dua ediyoruz insalah bian once biter🙏
Ya inan o kadar üzülüyorum ki :( Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah çabucak biter
İyi aksamlar canlar menum
Sabah 7.00
2 bardak su

Kahvalti 10.00
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Salatalik domates
Yesilik( roka , maydanoz , dere otu)

ogle 14.00
Firinda patlican 2 kasik
Salata

Ara turk kahvesi 17.00

Aksam 20.00
5 kofte
Yarim kase yogurt

Su 3.5 lt

Spor
8.000 adim (tempolu yuruyus)
Tum gun ev temizligi
Güzel bence canım afiyet olsun 😘
Heryer yanıyor durumlar kötü bizde tatli iptal ettik tabi ki zaten oglan hasta oldu denizli'den bile erken donduk apar topar.
Çok geçmiş olsun canım,
İyi geceler kızlar bizde düğün hazırlığı var bu yüzden aktif değilim
Kilom 59.9 aynı çıktı sabah tartışmıştım
Çarşamba günü hurma diyeti yapacağım 2 günlük
Güzel sonuçları oluyor yapmak isteyen varsa tavsiye ederim
Menü bildirimi
Kahvaltı
Çok uzun süredir helva yememiştim
Bir dilim ekmek
Bir parça helva

Akşam 17:00
Bir porsiyon tavuk şiş
Azıcık pilav 2 kaşık kadar
Küçük kase salata

1.5-2 tl su
Bugün çok tüketemedim
Güzel ama suyun az canım afiyet olsun 😘
Ya ben sürekli çamaşır yıkayıp ütü yapiyorum sinir oluyorum

Merhaba kizlar nasilsiniz 🤗 +3,5 kilo ile baba evinden evime dondum😒 kalan kilolar cok inatci cikti,sanirim diyetisyene gidecegim bakalim insallah kafama gore birini bulabilirim.
Hoş geldin canım Diyetisyen iyi olur bu konuda haftalık takip yaptığı için hesap verme moduna giriliyor
U UcanSupurge nasilsin canim? Kac haftalik oldun? Bu sicaklarda zordur Allah yardimcin olsun.
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın? 31 haftalık oldu azaldı şükür çoğu gitti

Hoş geldin canım Diyetisyen iyi olur bu konuda haftalık takip yaptığı için hesap verme moduna giriliyor

Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın? 31 haftalık oldu azaldı şükür çoğu gitti
Oyy masallah bir sey kalmamis,Rabbim kolay dogumlar nasip etsin insallah.

İyiyim cok sukur,bu ara kizima bakici bakiyorum bir kac kisiyle gorustum bakalim bir tanesi olacak gibi Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.

Oyy masallah bir sey kalmamis,Rabbim kolay dogumlar nasip etsin insallah.

İyiyim cok sukur,bu ara kizima bakici bakiyorum bir kac kisiyle gorustum bakalim bir tanesi olacak gibi Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.
Hakkınızda hayırlısı inşallah canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ben ücretsize ayrılacağım kızımda çok zorlandım uykusuzluk yorgunluk kayınvalidem bizdeydi nasip bakalım artık

Back
X