- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #447.841
Günaydın kîzlar 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah cnm. Insta da gördukce uzuluyor denizli de de baslamis dünGayet güzel menü bence afiyet olsun canim
İns biran önce biter yangınlar canim .
Oğlunun nesi var herkes hasta şu sıralar
Afiyet olsun canim menü güzel bence
Hayırlı olsun düğününüz kim evleniyor
Sagolasin canim. Sen nasilsinAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım
Tamamdir cnm unutmiycam ozaman haftaya cuma girebillrm demektir bu :) hadi insallah iyi șeyler olmasına cok ihtiyacim var hayatimdaMiktarlar az ama kızartma ve cezerye pek olmamış canım
Çok güzel geldi gözüme
Değişik bir menü olmuş mısırın miktarı az çok da şey etmiyim en iyisi yürümeye devam
Akşam öğünün geç olmuş sanki hava geç karardığı için farkında olmuyoruz ama muhtemelen geç uyuyorsundur onun dışında sorun yok canım
Afiyet olsun canım suyun yaz sıcağında epey az kimin düğünü kuzum ?
Fotoğraflı bildirimi unutma canım sen mezun üyesin iki hafta fotoğraflı bildirim yapman yeterli
Rabbim şifa versinInsallah cnm. Insta da gördukce uzuluyor denizli de de baslamis dün
Bogaz enfeksiyon dedi doktor acayip istahsiz bisi yediremiyormgece boyu atesliydi fitil ve suruba ragmen 37.5 larsan dusmedi hic. Bugun bidaha goturucez antibiyotik vermedi cocuk acil doktoruna gitmis tik pazar aksam acaba gerekmiyormu 3 gundur atesli ya
Sagolasin canim. Sen nasilsin
Tamamdir cnm unutmiycam ozaman haftaya cuma girebillrm demektir bu :) hadi insallah iyi șeyler olmasına cok ihtiyacim var hayatimda
Aynen yaHeleki bu sicaklarda![]()
![]()
Sıcaktan uyunmuyor değil mi ben de İzmir’de öyle oluyorum zombiye dönüşüyorum resmenEvet canim gec uyuyorum ama sabah 7 de kalkiyorum.
En sevmediğim Allah affetsinBugün ütü günü dağ gibi ütü var ya![]()

Allah mutlu Mesut etsin inşallahDoğru canım dün çok az oldu su miktarı
Abimi evlendiriyoruz canın kısmet olursa
Ütü....
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinBogaz enfeksiyon dedi doktor acayip istahsiz bisi yediremiyormgece boyu atesliydi fitil ve suruba ragmen 37.5 larsan dusmedi hic. Bugun bidaha goturucez antibiyotik vermedi cocuk acil doktoruna gitmis tik pazar aksam acaba gerekmiyormu 3 gundur atesli ya
![]()
Olur inşallah canım daha önce yaptın yine yapacaksınTamamdir cnm unutmiycam ozaman haftaya cuma girebillrm demektir bu :) hadi insallah iyi șeyler olmasına cok ihtiyacim var hayatimda
Hak ettin kesinlikle
Yapıp bitirdi mi yaz günü sıcağında ütü de hiç cekilmez kolay gelsinBugün ütü günü dağ gibi ütü var ya![]()
Hayırlı uğurlu olsun canimTeşekkür ederim canım abimin düğünü olacak inşallah
3 öğün de 7 hurma bir kase yoğurt tüketilerek canım
Kilom durduğu zaman güzel atak yaptırıyor
Doğru canım dün çok az oldu su miktarı
Abimi evlendiriyoruz canın kısmet olursa
Çarşamba günü başlayacağım canım birlikte başlayalım cumaya güzel eksiler getirelim
3 öğün hurma ve yoğurt tüketiyoruz başka bir şey yemiyoruz
Her öğünde 7 hurma bir kase yoğurt
Çok geçmiş olsun canım ins iyileşir biran önce kuzucuk .Insallah cnm. Insta da gördukce uzuluyor denizli de de baslamis dün
Bogaz enfeksiyon dedi doktor acayip istahsiz bisi yediremiyormgece boyu atesliydi fitil ve suruba ragmen 37.5 larsan dusmedi hic. Bugun bidaha goturucez antibiyotik vermedi cocuk acil doktoruna gitmis tik pazar aksam acaba gerekmiyormu 3 gundur atesli ya
Sagolasin canim. Sen nasilsin
Tamamdir cnm unutmiycam ozaman haftaya cuma girebillrm demektir bu :) hadi insallah iyi șeyler olmasına cok ihtiyacim var hayatimda
Canim daha iyiler ama öksürük ve burun akıntısı var birazcık
Bitti şükürYapıp bitirdi mi yaz günü sıcağında ütü de hiç cekilmez kolay gelsin
Hayırlı uğurlu olsun canim
Çok geçmiş olsun canım ins iyileşir biran önce kuzucuk .
Yangınlar ins durur gerçekten aklımızın bir tarafinda sürekli haberde oralardan gelecek haberlere bakıyoruz
Canim daha iyiler ama öksürük ve burun akıntısı var birazcık
Selam canım.iyiyiz şükür sen nasılsınselam kizlar nasilsinin
bi ugrayim dedim
herkes iyidir insallah
Çok güzel afiyet olsun2 Ağustos menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
Domates salatalık biber
Ara:elma
Aksam:17.00
1kase yayla çorbası
Avuç içi kadar haşlanmış et
Ara:18.00
1elma
1avuç patlamış mısır
Su:2litre
Spor:60dk tempolu yürüyüş
180puan
Eki Görüntüle 2895975
U UcanSupurge G Goklerce @asliogretmenUcmelekannesi
Ya inan o kadar üzülüyorum kiCanim suan hala 2 koy yanyor ve engellenemiyor dua ediyoruz insalah bian once biter![]()
Güzel bence canım afiyet olsunİyi aksamlar canlar menum
Sabah 7.00
2 bardak su
Kahvalti 10.00
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Salatalik domates
Yesilik( roka , maydanoz , dere otu)
ogle 14.00
Firinda patlican 2 kasik
Salata
Ara turk kahvesi 17.00
Aksam 20.00
5 kofte
Yarim kase yogurt
Su 3.5 lt
Spor
8.000 adim (tempolu yuruyus)
Tum gun ev temizligi
Çok geçmiş olsun canım,Heryer yanıyor durumlar kötü bizde tatli iptal ettik tabi ki zaten oglan hasta oldu denizli'den bile erken donduk apar topar.
Güzel ama suyun az canım afiyet olsunİyi geceler kızlar bizde düğün hazırlığı var bu yüzden aktif değilim
Kilom 59.9 aynı çıktı sabah tartışmıştım
Çarşamba günü hurma diyeti yapacağım 2 günlük
Güzel sonuçları oluyor yapmak isteyen varsa tavsiye ederim
Menü bildirimi
Kahvaltı
Çok uzun süredir helva yememiştim
Bir dilim ekmek
Bir parça helva
Akşam 17:00
Bir porsiyon tavuk şiş
Azıcık pilav 2 kaşık kadar
Küçük kase salata
1.5-2 tl su
Bugün çok tüketemedim
Ya ben sürekli çamaşır yıkayıp ütü yapiyorum sinir oluyorumBugün ütü günü dağ gibi ütü var ya![]()
Hoş geldin canım,iyiyiz sen nasilsinselam kizlar nasilsinin
bi ugrayim dedim
herkes iyidir insallah
Hoş geldin canımm nasılsın özlettin kendiniselam kizlar nasilsinin
bi ugrayim dedim
herkes iyidir insallah
Hoş geldin canım Diyetisyen iyi olur bu konuda haftalık takip yaptığı için hesap verme moduna giriliyorMerhaba kizlar nasilsiniz+3,5 kilo ile baba evinden evime dondum
kalan kilolar cok inatci cikti,sanirim diyetisyene gidecegim bakalim insallah kafama gore birini bulabilirim.
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın? 31 haftalık oldu azaldı şükür çoğu gittiU UcanSupurge nasilsin canim? Kac haftalik oldun? Bu sicaklarda zordur Allah yardimcin olsun.
Oyy masallah bir sey kalmamis,Rabbim kolay dogumlar nasip etsin insallah.Hoş geldin canım Diyetisyen iyi olur bu konuda haftalık takip yaptığı için hesap verme moduna giriliyor
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın? 31 haftalık oldu azaldı şükür çoğu gitti
Hakkınızda hayırlısı inşallah canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ben ücretsize ayrılacağım kızımda çok zorlandım uykusuzluk yorgunluk kayınvalidem bizdeydi nasip bakalım artıkOyy masallah bir sey kalmamis,Rabbim kolay dogumlar nasip etsin insallah.
İyiyim cok sukur,bu ara kizima bakici bakiyorum bir kac kisiyle gorustum bakalim bir tanesi olacak gibi Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.